Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
BURADAANN http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlak-neymis-torunum.html

Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem.
Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)

göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular
:lepi:

ayyyyyyyy ayşee hemen arkadşaıma okuttumm bu yazıyı deniycek bakalımmm hiç duymamıştım paylaşımın için teşekkürler canımmm

ayyyyyyyy ayşee hemen arkadşaıma okuttumm bu yazıyı deniycek bakalımmm hiç duymamıştım paylaşımın için teşekkürler canımmm
canım valla bende tesadüfen denk geldım hemen paylasayım ddım kızlarla

benıdme belımde var bı ıkı çatlak bı deneım bakayım nası oluyoo

konuda devamını da okuyun ponza tasıyla fln masaj yapanalrda var kolay oluyomus

kızlar ben ponzayla deniycem burayada yazın hee sonucu bakalım nasıl ilerliyo

rica ederim canımmm

valla hemen denicem süpermiş ya teşekkùrler

rica ederım canım bende eve gıdeım denıycem :)

hmmmm devamını okudum ama atlayarak okudummm onuda atlamışım demekki...:)) benimde biraz bacaklarda selülit var onlar için deniycemmm

okuduklarim gercekmi ayse,
kiz bu benim dogum catlaklarimada iyi gelirmi acaba bi deniyim bakim.

okuduklarim gercekmi ayse,
kiz bu benim dogum catlaklarimada iyi gelirmi acaba bi deniyim bakim.

elmicim topiğin likini verdım okursan pekçok kısı denemıss
2009 dan bu yana duzenlı yapmaya devam et sen gıder ınsallahh
melosa da sölicem zaten yapsın :))) bısde onda denerız bende pek yok zaten :)

hmmmm devamını okudum ama atlayarak okudummm onuda atlamışım demekki...:)) benimde biraz bacaklarda selülit var onlar için deniycemmm

kızım sende selülitin ne ısı var ya el kadarsınnn aaa spor yapman lazımm
senın bu ıse yarar mı bılmıyorum ama ıstresen en muhtesme karısımı kullan spor yapmadan
bi gram selülit yok edemessiinn üzgünüm acı söyleyen bi dostum ben

kızlar merhaba
yenı yazabılıorum kusura bakmayınn
dediğim gbı geçen haftadan berı trabzonda kayınvalıdemlerdeydıkkk veee çarşamba gunu mert kağanımızı kucağımıza aldıkkk

19 01 2011 saat 12:56 da doğdu oğluşummm

epidural ssezeryan oldumm ..anı anına oğlumun dunyaya geldığını gordumm .2 gun hastahanede kaldımm ve dun bayburt a evımıze dondukkk.. her şey yolundaa ama mert kağan ağlıyorrr gecelerı uykum yokkk , dkişlerım ağrıyooo , canm acıoo napcağımı bılemıorummm ve aşırı hassasımmm durup durup ağlıyorummmm allah razı olsun eşimden annemdennn hep yanımda oldular bugun de kayınvaldemler geloyorrr kendımı pek ıyı hıssetmıorummmm ...

çok ama çokkkkk mutluyummm ama bu duygu bambaşkaaaa ağlamak ağlamak ağlamak ozellıkeee akşamlarıııı annem sureklı yasın okuyooo ben sureklı okuyorum içimdennn ALLAHIM kabul etsın ınş.

bu arada mert kağan 3kg doğdu boyu da 50cm... babasının kopyasııı gıbıııı gerçi ilk gunden bu guneee bılee baya değiştııı daha da değişecek allahım sağlık sıhhat versın herkesın yavrsuna içinde de benımkıneee

annelık çok ama çok zormuşşş bılmem şuanda oyle hıssedıyorummm ama herkesın anne olması için de (isteyen herkes ) dua edıyorummmmm ...

sizlerı çok ozledımmmm
bır an evvel aranıza donmek ısterımmmmm
ınş. çabuk toparlanrımmm ama bu aralr pek ıyı değilimm dikişlerımm belım sırtım gece uykusuzluklarıııı ... hayırlısı olsunnnnn bı kokusu yetıyor gerçiiii

kendınıze çok ama çok ıyı bakın kızlar
mert kağanımdan vakıt bulduğumda gırıp sızınle paylaşacağım her zamankı gbı duygularımııııı
opüyorummmmmmmmmmmmm

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

---------

Beklenen Regl Tarihleri:

Seliz......................................1 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84-pembedana --seastar

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??--

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)
Superisi 11.01.2011 (Deniz bebek dünyaya gözlerini açtı)

Gökçegökçe 19.01.2011 (Mert Kaan bebek dünyaya gözlerini açtı)

Son düzenleme:

çok tebrik ederim canım benim, darısı bizim başımızaaa...

canımmm benim çok merak ettik senii... mertkaanın iyi olmasına sevindim canım seninde ağrılar en yakın zamanda geçer inşallah ..hayırlı uğurlu olsun canımm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. annelik başka birşeyyyy o duyguya nail oldun allahım bizlerede nasip etsin...en kısa zamanda inşallah toplarlarsın canımm ...

acı söyleyennn dostummmm dışarıdann el kadar görünürüm belkii amma gelde bana sorr önceden yoktu aslındaa son 1 senedirr hareket sıfır bende spor yapmak istiyorummmm tabikide pek vakit bulamıyommm...bende inanıyorumm bacakları bi çalıştırsamm bişe olmucakta işteee...

merhaba tüm anne olmayı isteyen ve anneliğe kavuşmuş kanatsız melekler. Allah hepimize anneliği tattırsın inş. pembedanacım sana özelden mesaj atamıyorum, mesaj kutun dolmuş ilgilenebilirmisin

rabbim saglıklı ömür versin tebrik ederim canımcımmm

gökcemmmm hoşgeldin canım..seni o kadar merak ettikki sormaa ama cok şükür herşey yolundaymış..
canım cok tebrik ederimmm allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin..darısı diğer hamişlere..
canım şuanada yaşadıkların lohusalık döneminden kaynaklıyo muhakkak ama herşey gecici yeterki mertkaan iyi olsun..
canım cok öpüyorum haber verdiğin için ayrıca teşekkürlerrr...

gökçe seni görünce teli kapattım hemen pc açtım kayınvaldemgildeyim evde misafir var ama sana ordan yazamadım birtürlü seni çok merak ettik arkadaşımmmm tebrik ederim mertimizi kucağına almışsın.sakın ağlama bitanem bak bebeğine kavuştun Allahım olmayanlara nasip etsin...bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah.kendini toparlarsın canım lohusa sendromu çok normalll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…