- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.:92:.nasılsınız..
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN İNŞALLAH CANIMM..Allahım olmayanlara nasip etsin...bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah.
ben iyiyim valla hayatım annemgil var kayınvaldemgilde ama okey oynuyorlar kociş playstation oynuyor bende burdayımm
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN İNŞALLAH CANIMM..
ohh maşallah baya kalabalıksınız ama herkez meşkul.:126:.sende burdasın iyi yaptın canım sıkılmaz hiç olmassa..
malesef beni çağırıyorlar meyve faslına geçiyoruzboşta bitane ben olduğuma göre meyveyi ben hazırlyacağım malesef enazından bir bebeğim olsaydı bende onunla oynardım ben gelirim yine kızlar
kızlar merhaba
yenı yazabılıorum kusura bakmayınn
dediğim gbı geçen haftadan berı trabzonda kayınvalıdemlerdeydıkkk veee çarşamba gunu mert kağanımızı kucağımıza aldıkkk
19 01 2011 saat 12:56 da doğdu oğluşummm
epidural ssezeryan oldumm ..anı anına oğlumun dunyaya geldığını gordumm .2 gun hastahanede kaldımm ve dun bayburt a evımıze dondukkk.. her şey yolundaa ama mert kağan ağlıyorrrgecelerı uykum yokkk , dkişlerım ağrıyooo , canm acıoo napcağımı bılemıorummm ve aşırı hassasımmm durup durup ağlıyorummmm allah razı olsun eşimden annemdennn hep yanımda oldular bugun de kayınvaldemler geloyorrr kendımı pek ıyı hıssetmıorummmm ...
çok ama çokkkkk mutluyummm ama bu duygu bambaşkaaaa ağlamak ağlamak ağlamak ozellıkeee akşamlarııııannem sureklı yasın okuyooo ben sureklı okuyorum içimdennn ALLAHIM kabul etsın ınş.
bu arada mert kağan 3kg doğdu boyu da 50cm... babasının kopyasııı gıbıııı gerçi ilk gunden bu guneee bılee baya değiştııı daha da değişecek allahım sağlık sıhhat versın herkesın yavrsuna içinde de benımkıneee
annelık çok ama çok zormuşşş bılmem şuanda oyle hıssedıyorummm ama herkesın anne olması için de (isteyen herkes ) dua edıyorummmmm ...
sizlerı çok ozledımmmm
bır an evvel aranıza donmek ısterımmmmm
ınş. çabuk toparlanrımmm ama bu aralr pek ıyı değilimm dikişlerımm belım sırtım gece uykusuzluklarıııı ... hayırlısı olsunnnnn bı kokusu yetıyor gerçiiii
kendınıze çok ama çok ıyı bakın kızlar
mert kağanımdan vakıt bulduğumda gırıp sızınle paylaşacağım her zamankı gbı duygularımııııı
opüyorummmmmmmmmmmmm
hayırdır normal dogurmayamı karar verdin gerçi doktora göre benimde 30 nisan ama erken alırız sezeryanda gününü beklemeyiz 20-25 arası alınır dedi bakalım ya hayırlısı nisan gelsinde haa 20 si haa 30 u
kızlar merhaba
yenı yazabılıorum kusura bakmayınn
dediğim gbı geçen haftadan berı trabzonda kayınvalıdemlerdeydıkkk veee çarşamba gunu mert kağanımızı kucağımıza aldıkkk
19 01 2011 saat 12:56 da doğdu oğluşummm
Çok cesur gördüm seniya ben ilk zaman sezeryan diyodum doktorum
düşünme bunları oluruna bırak ilerleyen haftalarda duruma
göre konuşuruz dedi..ben de öyle yaptım artık hangisi
olursa :) ve tabi normal doğum için cesaretim olursa..
hayırlısı..
kimseler olmasada günaydın
gunaydın lalem naber nasıslsın
Kızlarrr acele cevap nolurr adetim biteli bir hafta oldu kahverengi akıntım olmuş, yaa başınıza geldi mi böyle , bi şey yazın nolurrr
Günaydın canımcım iyiyim yeni uyandık kocişin uyanmasını bekliyorum
sen nasılsın
bende ıyıyım canım sukur kahvaltı yaptık keyıf yapıyoz soyle uzanmısızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?