Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Gökcem nihayet haber verdin..çatladık meraktan...
kıyamam sana ben...ilk günler çok zor oluyor ... hele de geceleri...az sabret canım merti düşün onun için de zor..9 ay boyunca o sıcacık karnında durdu..birden bire yeni bir ortamda buldu kendini... geçer bunlar merak etme...ama bak normal doğum yapsaydın bu kadar acı çekmezdin...hemen toparlanırdın...şimdi dikişmiş bilmem neymiş çok acı çekeceksin...
ağlama canım benim....oğluşun sağlıklı bir şekilde doğdu daha ne istiyorsun canikomm... öpüyorum seni gökcem sakın ağlama

Kızlar ben bu kahve limon karışımını bugünden itibaren uygulucam..çatlaklarım çok fenaa...hala öyle kırmızı kırmızı duruyor aynen size gösterdiğim gibi...doğum filan beyazlaştırmadı çatlaklarımı...
umarım işe yarar yaa ne iyi olur

bu arada kızım dün bir aylık oldu....ahhh günler ne çabuk geçiyo :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın canımcımmmm hayırdır çalışmıyorsun değilmi
günaydın canım evet çalışıyorum fazla mesai
Kızlarrr acele cevap nolurr adetim biteli bir hafta oldu kahverengi akıntım olmuş, yaa başınıza geldi mi böyle , bi şey yazın nolurrr
yumurtlmada olduğunu duymuştum belkide erken yumurtluyosundur

idilim hemşom hoş geldin seni iyi gördüm maşallah bahar bir aylık olmuş üzüyomu seni annesi yerim ben onu
canım bende normal doğum taraftarıyım ama bi hemşire arkadaşım var o sezeryanı tavsiye ediyo bilemiyorum korktum

hosbulduk hemsom iyiyim hemde cok iyi :)
sen nasilsin canim hamilelik nasil gidiyo?
bahar beni uzmuyo geceleri cok rahat artik geceyle gunduzu karistirmiyo...
yani en iyisi normal dogum....dogum aninda aci cekiyorsun tamam ama cabuk toparlaniyorsun. sezeyan oyle degil...baksana gokce neler yazmis dikisleri agriyormus...bebekle ilgilenmesi de zor olur boyle...yani bilmiyorum herkes istedigi gibi yapar ama ben normal dogum tavsiye ediyorum :) ben cabuk toparlandim sezeyan yapanlari bilmem artik :)

ohhhh kahvaltımıda yaptım rahatladım

idil hoşgeldin canımcım

hosbulduk canim nasilsiniz :)

Elmi bu arada sen nasilsin kiz? nasil gecti dogum anlat bakalim????? normal oldu dimi?
kizin nasil uzuyomu seni? rahat mi? emziriyormusun
kac kilo kac cm dogdu merak ediyorum kizzz hadi anlat

Son düzenleyen: Moderatör:
kolay gelsin canımcım

yerim ben o fıstığı
iyi gidiyor canım hamilelik iki hafta sonra gidip zeka testi yaptırlıacak çok merak ediyorum bebişimi bu ne zor geçmeyen bi süreçmiş nasıl geçirdiniz dokuz ayı maşallah
bende normal doğum istiyorum bakalım inş istediğim gibi de olur. şimdi dur doğumum yaklaşınca ver bana moral

gökcecim tebrik ederim sen cok merak etmistik.cok skür iyisin hersey yolunda.
aglaman cok normal hayatim lohusaliktan tatlm.agla icinden geldikce agla rahatlarsin bende cok aglardim ilk gnler.
hepsi gececek düzene girecek sakin üzme kendini.sizi cok cok öpüyoruz kizimla.

merhaba arkadaslar benimde son adet tarihim 31 aralik 22 ocak gunu acik kahverengi leke gordum yardimci olurmusunuz.

kesinlikle normal dogum yap hemsom, simdi oyle diyorsun ama superisi gibi sezeyan yaptirirsin son haftalarda insan korkuyo ben de dahil ... çok korkmustum yaniii :) hatta o sancilari cekerken esime yaa cagir su doktorlarii sezeryan yapsinlar diye bagirdim :)))) ama oyle olmuyo tabi :)

saol hayatim iyim .cok üzüyo kizim beni hic düzenli uyumuyo gece.normal oldu evet ama kizim asagi inmedigi icin vakumla cektiler cok zordu ama cokta gzl bir dygu.emziriyorum ama cok zorya acila icnde ne zaman gececek bilmiyoru.kizim3kilo490gr 52 cm de boyu ama simdi toparladi kilo almasi yi.sen nasilsin alistin mi dzene girdimi bahar bebis bir aylik olmus cimcime.

merhaba arkadaslar benimde son adet tarihim 31 aralik 22 ocak gunu acik kahverengi leke gordum yardimci olurmusunuz.
yerleşme kanaması olabilir yada yumurta çatlamıştır bazen leke olabilirmiş
inş. canım sağ salim bebişimi kucağıma alırım ben kendimi ikinci planda tutyorum ona ne iyi gelecekse o olsunbiliyorum sende çok tedirginidn doğmicak sanıyodun bak maşallah bir aylk oldu demekki bende bi gün atlatacam o günleri hayırlı olsun canım

kızlar naberrr???
merak etmişsiniz beni..fatoş mesaj çekince çok şaşırdım çokta memnun oldumm..itiraf etmek gerekirse ben Ayşenin beni yanlış anlamasından sonra soğudum biraz..1 yıldır burdayım ve masumane söylediğim bi laf nerelere çekildi dedimm..burdaki arkadaşlık bukadar pamuk ipliğinemi bağlı dedimm..
karasudanda çok etkilendimm.ama vefasız biri değilimm...hepinizi merak ediyorumm.burdan ayrılmaya niyetim yok....

GÖKÇEcim Rabbim bsğışlasın yavrunu..sabır versinn...darıısı başıımıza inşallahhh...

bu arada tinkerında dediği gibi işyeri çok yoğunn..iiki memurduk diğeri ameliyat için izne ayrıldı benim izin işide yattı..iki gün izin koparabildimm..pazartesi salı....
böyle işte kızlarr..:97:
kocişimlen hasret gideriyozz. her fırsatta sıkıştırıyo beni...topkeklerime takmış durumda...

sizlerde ne var ne yok..geçmişi okudum gerçi...

hoş geldin canımcım tabiki merak ettik helede yavrunu bende de işler yoğun pazar pazar işe geldim:26::26: ama dediğin gibi topikten ayrılınmıyor açıkcası geçenlerde bende soğudum biraz karasuya çok üzüldüm hiç bişeye cevap veresim gelmedi ama geçti allahım ona sabırlar versin

eşimde dün tam beni sıkıştıracaktı banyoya kaçtım işim var dedim ben duşumu aldım oda almaya girdi ohhhhhh kapı çaldıı kardeşim
adamcağızın hevesi kursağında kaldı bu aakşam kaçışım yok sanırım

saol hayatim.
üc aylik olmussun nasil gdiyo hamilelik .hamileligi özledim valla.cok zormus anne olmak.

maşallah cimcimeye...düzene girer yakında merak etme...kızım eve geldiğimiz ilk gece hiç ama hiç uyumadı gece...ama sonra alıştı...şimdi geceleri 2 defa uyanıyo..

tabi ki hemşom sen de atlatıcaksın bugünleri....ama geçmek bilmiyo yaa

ne oldu ki ayşeyle :26: :26:

gökçecim hayırlı olsun bebişin inşallah bu zor dönem biran önce geçer
saol hayatim.
üc aylik olmussun nasil gdiyo hamilelik .hamileligi özledim valla.cok zormus anne olmak.
saol canım hakkatenmi bende biran önce doğurayım diyorum..merak ediyorum bebişimi ama bu günlerde güzel bol bol nazlanıyorum ay inşallah canım sağsalim atlatırım
dün ceket başladım bebişime akşamları arada yapıyorum

Canım benim seni çok merak ettik bebişini de..Çok şükür ki iyi olduğunu ağzından duyduk.
Öncelikle bebeğini kucağına almışsın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Acı çekiyorsun bunun için üzüldüm ama neler geçmiyor ki canım az daha sabret inşallah bu acılarında geçicek ve hepsi birer anı olarak geçmişte kalıcak ama bebeğin her daim kokusuyla varlıgıyla yanında olacak ne mutlu sana;darısı tüm hamilelere ve bana olsun inşallah!
Ağlamanda çok normal canım 9aydan sonra bir anda anne oldun ve loğusalık sendromuna girdin ama biliyorsun ki bu da geçici bir durum.zamanla hepimiz alışıcaz inşallh ve herşey güzel olacak.Bebişimizi mis mis kokla annesi bizim yerimizede iyi ol da gel yine canım buraya seni beklıyoruz..Allah a emanet olun!

Evet canım merak ettik tabi etmez miyiz hiç...
İyi olmana da çok sevindim hayatım açıkçası en çokta kocişinin yanında olmana sevindim ben!Bol bol hasret giderin;bebişinzle birlikte Gel canım topiğe yine;iyi olduğunu duyalım.Ama şimdi sen kocişine bakk :))) Öptümm seni hayatım kendine çok iyi bak!

canım benım hayırlı olsunnn sağlıkla sıhhatle buyusun ınslalah yavrunn..

herkes nerde dedikçe ben trabzonda yaa doğum yapio diyodum...:) sağlıkla gelmesıne cok sevındık

canım keşek bı numaranı alsaydık valla kımsede yok no n

anne olmak elbette hem zor hemde çok tatlı bişey ve en onemlısı annelık insanın sabrı öğrendiği bişey

inşallah oğlusunun uykusuda zamanla düzene giricek büyüycek gülücek yürüycek inşallahh

sende lohusalık sendromundan kurtulup daha ıyı hıssediceksın kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…