günaydın canım evet çalışıyorum fazla mesaiGünaydın canımcımmmm hayırdır çalışmıyorsun değilmi
yumurtlmada olduğunu duymuştum belkide erken yumurtluyosundurKızlarrr acele cevap nolurr adetim biteli bir hafta oldu kahverengi akıntım olmuş, yaa başınıza geldi mi böyle , bi şey yazın nolurrr
idilim hemşom hoş geldin seni iyi gördüm maşallah bahar bir aylık olmuşGökcem nihayet haber verdin..çatladık meraktan...
kıyamam sana ben...ilk günler çok zor oluyor ... hele de geceleri...az sabret canım merti düşün onun için de zor..9 ay boyunca o sıcacık karnında durdu..birden bire yeni bir ortamda buldu kendini... geçer bunlar merak etme...ama bak normal doğum yapsaydın bu kadar acı çekmezdin...hemen toparlanırdın...şimdi dikişmiş bilmem neymiş çok acı çekeceksin...
ağlama canım benim....oğluşun sağlıklı bir şekilde doğdu daha ne istiyorsun canikomm... öpüyorum seni gökcemsakın ağlama
Kızlar ben bu kahve limon karışımını bugünden itibaren uygulucam..çatlaklarım çok fenaa...hala öyle kırmızı kırmızı duruyor aynen size gösterdiğim gibi...doğum filan beyazlaştırmadı çatlaklarımı...
umarım işe yarar yaa ne iyi olur
bu arada kızım dün bir aylık oldu....ahhh günler ne çabuk geçiyo :)))
günaydın canım evet çalışıyorum fazla mesai
günaydın canım evet çalışıyorum fazla mesai
yumurtlmada olduğunu duymuştum belkide erken yumurtluyosundur
idilim hemşom hoş geldin seni iyi gördüm maşallah bahar bir aylık olmuşüzüyomu seni annesi yerim ben onu
canım bende normal doğum taraftarıyım ama bi hemşire arkadaşım var o sezeryanı tavsiye ediyo bilemiyorum korktum
ohhhh kahvaltımıda yaptım rahatladım
idil hoşgeldin canımcım
kolay gelsin canımcım
kolay gelsin canımcım
yerim ben o fıstığıhosbulduk hemsom iyiyim hemde cok iyi :)
sen nasilsin canim hamilelik nasil gidiyo?
bahar beni uzmuyo geceleri cok rahat artik geceyle gunduzu karistirmiyo...
yani en iyisi normal dogum....dogum aninda aci cekiyorsun tamam ama cabuk toparlaniyorsun. sezeyan oyle degil...baksana gokce neler yazmis dikisleri agriyormus...bebekle ilgilenmesi de zor olur boyle...yani bilmiyorum herkes istedigi gibi yapar ama ben normal dogum tavsiye ediyorum :) ben cabuk toparlandim sezeyan yapanlari bilmem artik :)
hosbulduk canim nasilsiniz :)
Elmi bu arada sen nasilsin kiz? nasil gecti dogum anlat bakalim????? normal oldu dimi?
kizin nasil uzuyomu seni? rahat mi? emziriyormusun
kac kilo kac cm dogdu merak ediyorum kizzz hadi anlat
kızlar merhaba
yenı yazabılıorum kusura bakmayınn
dediğim gbı geçen haftadan berı trabzonda kayınvalıdemlerdeydıkkk veee çarşamba gunu mert kağanımızı kucağımıza aldıkkk
19 01 2011 saat 12:56 da doğdu oğluşummm
epidural ssezeryan oldumm ..anı anına oğlumun dunyaya geldığını gordumm .2 gun hastahanede kaldımm ve dun bayburt a evımıze dondukkk.. her şey yolundaa ama mert kağan ağlıyorrrgecelerı uykum yokkk , dkişlerım ağrıyooo , canm acıoo napcağımı bılemıorummm ve aşırı hassasımmm durup durup ağlıyorummmm allah razı olsun eşimden annemdennn hep yanımda oldular bugun de kayınvaldemler geloyorrr kendımı pek ıyı hıssetmıorummmm ...
çok ama çokkkkk mutluyummm ama bu duygu bambaşkaaaa ağlamak ağlamak ağlamak ozellıkeee akşamlarııııannem sureklı yasın okuyooo ben sureklı okuyorum içimdennn ALLAHIM kabul etsın ınş.
bu arada mert kağan 3kg doğdu boyu da 50cm... babasının kopyasııı gıbıııı gerçi ilk gunden bu guneee bılee baya değiştııı daha da değişecek allahım sağlık sıhhat versın herkesın yavrsuna içinde de benımkıneee
annelık çok ama çok zormuşşş bılmem şuanda oyle hıssedıyorummm ama herkesın anne olması için de (isteyen herkes ) dua edıyorummmmm ...
sizlerı çok ozledımmmm
bır an evvel aranıza donmek ısterımmmmm
ınş. çabuk toparlanrımmm ama bu aralr pek ıyı değilimm dikişlerımm belım sırtım gece uykusuzluklarıııı ... hayırlısı olsunnnnn bı kokusu yetıyor gerçiiii
kendınıze çok ama çok ıyı bakın kızlar
mert kağanımdan vakıt bulduğumda gırıp sızınle paylaşacağım her zamankı gbı duygularımııııı
opüyorummmmmmmmmmmmm
yerim ben o fıstığı
iyi gidiyor canım hamilelik iki hafta sonra gidip zeka testi yaptırlıacak çok merak ediyorum bebişimi bu ne zor geçmeyen bi süreçmiş nasıl geçirdiniz dokuz ayı maşallah
bende normal doğum istiyorum bakalım inş istediğim gibi de olur. şimdi dur doğumum yaklaşınca ver bana moral
saol hayatim iyim .cok üzüyo kizim beni hic düzenli uyumuyo gece.normal oldu evet ama kizim asagi inmedigi icin vakumla cektiler cok zordu ama cokta gzl bir dygu.emziriyorum ama cok zorya acila icnde ne zaman gececek bilmiyoru.kizim3kilo490gr 52 cm de boyu ama simdi toparladi kilo almasi yi.sen nasilsin alistin mi dzene girdimi bahar bebis bir aylik olmus cimcime.hosbulduk hemsom iyiyim hemde cok iyi :)
sen nasilsin canim hamilelik nasil gidiyo?
bahar beni uzmuyo geceleri cok rahat artik geceyle gunduzu karistirmiyo...
yani en iyisi normal dogum....dogum aninda aci cekiyorsun tamam ama cabuk toparlaniyorsun. sezeyan oyle degil...baksana gokce neler yazmis dikisleri agriyormus...bebekle ilgilenmesi de zor olur boyle...yani bilmiyorum herkes istedigi gibi yapar ama ben normal dogum tavsiye ediyorum :) ben cabuk toparlandim sezeyan yapanlari bilmem artik :)
hosbulduk canim nasilsiniz :)
Elmi bu arada sen nasilsin kiz? nasil gecti dogum anlat bakalim????? normal oldu dimi?
kizin nasil uzuyomu seni? rahat mi? emziriyormusun
kac kilo kac cm dogdu merak ediyorum kizzz hadi anlat
yerleşme kanaması olabilir yada yumurta çatlamıştır bazen leke olabilirmişmerhaba arkadaslar benimde son adet tarihim 31 aralik 22 ocak gunu acik kahverengi leke gordum yardimci olurmusunuz.
inş. canım sağ salim bebişimi kucağıma alırım ben kendimi ikinci planda tutyorum ona ne iyi gelecekse o olsunbiliyorum sende çok tedirginidn doğmicak sanıyodun bak maşallah bir aylk oldu demekki bende bi gün atlatacam o günlerikesinlikle normal dogum yap hemsom, simdi oyle diyorsun ama superisi gibi sezeyan yaptirirsinson haftalarda insan korkuyo ben de dahil ... çok korkmustum yaniii :) hatta o sancilari cekerken esime yaa cagir su doktorlarii sezeryan yapsinlar diye bagirdim :)))) ama oyle olmuyo tabi :)
hayırlı olsun canımsaol hayatim iyim .cok üzüyo kizim beni hic düzenli uyumuyo gece.normal oldu evet ama kizim asagi inmedigi icin vakumla cektiler cok zordu ama cokta gzl bir dygu.emziriyorum ama cok zorya acila icnde ne zaman gececek bilmiyoru.kizim3kilo490gr 52 cm de boyu ama simdi toparladi kilo almasi yi.sen nasilsin alistin mi dzene girdimi bahar bebis bir aylik olmus cimcime.
hoş geldin canımcım tabiki merak ettik helede yavrunukızlar naberrr???
merak etmişsiniz beni..fatoş mesaj çekince çok şaşırdım çokta memnun oldumm..itiraf etmek gerekirse ben Ayşenin beni yanlış anlamasından sonra soğudum biraz..1 yıldır burdayım ve masumane söylediğim bi laf nerelere çekildi dedimm..burdaki arkadaşlık bukadar pamuk ipliğinemi bağlı dedimm..
karasudanda çok etkilendimm.ama vefasız biri değilimm...hepinizi merak ediyorumm.burdan ayrılmaya niyetim yok....
GÖKÇEcim Rabbim bsğışlasın yavrunu..sabır versinn...darıısı başıımıza inşallahhh...
bu arada tinkerında dediği gibi işyeri çok yoğunn..iiki memurduk diğeri ameliyat için izne ayrıldı benim izin işide yattı..iki gün izin koparabildimm..pazartesi salı....
böyle işte kızlarr..:97:
kocişimlen hasret gideriyozz.her fırsatta sıkıştırıyo beni... topkeklerime takmış durumda...
sizlerde ne var ne yok..geçmişi okudum gerçi...
yerleşme kanaması olabilir yada yumurta çatlamıştır bazen leke olabilirmiş
inş. canım sağ salim bebişimi kucağıma alırım ben kendimi ikinci planda tutyorum ona ne iyi gelecekse o olsunbiliyorum sende çok tedirginidn doğmicak sanıyodun bak maşallah bir aylk oldu demekki bende bi gün atlatacam o günleri
hayırlı olsun canım
saol hayatim iyim .cok üzüyo kizim beni hic düzenli uyumuyo gece.normal oldu evet ama kizim asagi inmedigi icin vakumla cektiler cok zordu ama cokta gzl bir dygu.emziriyorum ama cok zorya acila icnde ne zaman gececek bilmiyoru.kizim3kilo490gr 52 cm de boyu ama simdi toparladi kilo almasi yi.sen nasilsin alistin mi dzene girdimi bahar bebis bir aylik olmus cimcime.
yerleşme kanaması olabilir yada yumurta çatlamıştır bazen leke olabilirmiş
inş. canım sağ salim bebişimi kucağıma alırım ben kendimi ikinci planda tutyorum ona ne iyi gelecekse o olsunbiliyorum sende çok tedirginidn doğmicak sanıyodun bak maşallah bir aylk oldu demekki bende bi gün atlatacam o günleri
hayırlı olsun canım
kızlar naberrr???
merak etmişsiniz beni..fatoş mesaj çekince çok şaşırdım çokta memnun oldumm..itiraf etmek gerekirse ben Ayşenin beni yanlış anlamasından sonra soğudum biraz..1 yıldır burdayım ve masumane söylediğim bi laf nerelere çekildi dedimm..burdaki arkadaşlık bukadar pamuk ipliğinemi bağlı dedimm..
karasudanda çok etkilendimm.ama vefasız biri değilimm...hepinizi merak ediyorumm.burdan ayrılmaya niyetim yok....
GÖKÇEcim Rabbim bsğışlasın yavrunu..sabır versinn...darıısı başıımıza inşallahhh...
bu arada tinkerında dediği gibi işyeri çok yoğunn..iiki memurduk diğeri ameliyat için izne ayrıldı benim izin işide yattı..iki gün izin koparabildimm..pazartesi salı....
kocişimlen hasret gideriyozz.her fırsatta sıkıştırıyo beni... topkeklerime takmış durumda...
saol canım hakkatenmi bende biran önce doğurayım diyorum..merak ediyorum bebişimi ama bu günlerde güzel bol bol nazlanıyorumsaol hayatim.
üc aylik olmussun nasil gdiyo hamilelik .hamileligi özledim valla.cok zormus anne olmak.
ay inşallah canım sağsalim atlatırımmaşallah cimcimeye...düzene girer yakında merak etme...kızım eve geldiğimiz ilk gece hiç ama hiç uyumadı gece...ama sonra alıştı...şimdi geceleri 2 defa uyanıyo..
tabi ki hemşom sen de atlatıcaksın bugünleri....ama geçmek bilmiyo yaa
ne oldu ki ayşeyle :26: :26:
kızlar merhaba
dediğim gbı geçen haftadan berı trabzonda kayınvalıdemlerdeydıkkk veee çarşamba gunu mert kağanımızı kucağımıza aldıkkk
epidural ssezeryan oldumm ..anı anına oğlumun dunyaya geldığını gordumm .2 gun hastahanede kaldımm ve dun bayburt a evımıze dondukkk.. her şey yolundaa ama mert kağan ağlıyorrrgecelerı uykum yokkk , dkişlerım ağrıyooo , canm acıoo napcağımı bılemıorummm ve aşırı hassasımmm durup durup ağlıyorummmm allah razı olsun eşimden annemdennn hep yanımda oldular bugun de kayınvaldemler geloyorrr kendımı pek ıyı hıssetmıorummmm ...
çok ama çokkkkk mutluyummm ama bu duygu bambaşkaaaa ağlamak ağlamak ağlamak ozellıkeee akşamlarııııannem sureklı yasın okuyooo ben sureklı okuyorum içimdennn ALLAHIM kabul etsın ınş.
bu arada mert kağan 3kg doğdu boyu da 50cm... babasının kopyasııı gıbıııı gerçi ilk gunden bu guneee bılee baya değiştııı daha da değişecek allahım sağlık sıhhat versın herkesın yavrsuna içinde de benımkıneee
annelık çok ama çok zormuşşş bılmem şuanda oyle hıssedıyorummm ama herkesın anne olması için de (isteyen herkes ) dua edıyorummmmm ...
sizlerı çok ozledımmmm
ınş. çabuk toparlanrımmm ama bu aralr pek ıyı değilimm dikişlerımm belım sırtım gece uykusuzluklarıııı ... hayırlısı olsunnnnn bı kokusu yetıyor gerçiiii
mert kağanımdan vakıt bulduğumda gırıp sızınle paylaşacağım her zamankı gbı duygularımııııı
opüyorummmmmmmmmmmmm
kızlar naberrr???
kızlar merhaba
sizlerı çok ozledımmmm
opüyorummmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?