Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

İyi aksamlar güzel anne!
Çok şükür ki iyisiniz süper bir haber bu maşallah size oyy güle güle kullansınlar mobilyalarını güzeller...çok kolay gelsin.Öptük sizi hayatım!

sabah sabah o kadar üzüldümki :26::26:noluyo ya kıslar bende vardım yazılanlara şahidim. bi yanlış anlaşılma olmuştu ama konu kapanmıştı.
belki o anki ruh hali yada yazılanların zamansız olması yanlış anlaşılmaya sebep olmuştu.
konuyu lütfen daha fazla uzatmayıntam dayaklıksınız
tpikçe birleşir döveriz ikinizi aklınız başınıza gelir:
47:

günaydın kıslar

bunu istemen bencilce değil evet...zaten bıseyde demedım
Elifcim ben saygı duyup konuyu kapatmış alttan almıştım fakat konuyu sonradan açan ayşeyle
konsutuktan sonra soğudum diyen sensin..sana elif paylaşima dedi elif istemedi falan demiyorum ki
paylasımım hosuna gıtmedı sende bujnu söyledın bende eyvallah dedım gectım üstünden günler
geçiyor topike gelıyorum ve elif ayseyle olan diyalogtan sonra soğudum yazısını görüyorum sen ne anlarsın Allah aşkına bı benım yerıme kendını koy lütfen bende gıtmek ıstemıyorum burdan sen
olmadanda olmaz konuyu da kapatmıstım orada nolur kapatalım gene lütfen boşyere takıldığın
olaya bak zaten hamilesin....sen benı affet benım yuzumden gıtme forumdan bende rahat
rahat geleyım...trajilk hale getırmek ıstemıyorum ama burda olursam her an senı korkutacak seyelr
yazabılırım öyle değilmi...

Günaydınnn kızlar ....hepinize hayırlı bir gün geçirmenizi idiliyorummm dostluk içindee ayşe ve eliff sizi seviyorum lütfen tatlıya bağlayın kimse gitmesinnn okonuda bende vardımm benikinizi gayet iyi anladımmm ve tatlıya bağlanmıştı da ki bağlanmamış anlaşılannn bazı kırgınlıklar olmuşşş iki günlük dünyadayız ortada haklı haksız aramayalım ve lütfenn birbinize el uzatınn...

hoş geldin canım günaydın

gökçecim canımmm çok merak ettim seni yaaa ama neyseki herşey yolundaymışşşş ve mertcikte sag salim gelmiş dünyaya annesine babasına

iyi geceler kızlar ne zamandır giremiyorumm yaaaa netim yoktu:95: netsiz bir hayat ne zormuşş yaaa ösledim sizii heeeee umarım herkesin keyifleri yerindedirrr görüşmek dileğiylee

canım bende bugün seni arıycaktım merak ettim neti kapattırdın anladıgım kadarıyla neyseki iyisin canım öptüm seni

kesinlikle katılıyorum

Herkese günaydın perşembe günü doktora gittim 2 günlük rapor aldım haftasonu ile birlikte 4 gün oldu hep evdeydim hiç çıkmadım desem yeridir yattım dinlendim.cuma tekrara gittik doktora bebeğimin kalp atışlarını da duyduk şuan gene işteyim ama midem bulantım çok şidettli bir şekilde devam ediyor müdürümle iş çıkışı saateleri hakkında konuşacağım en azından 3 aylık dönem süresince 7.30 -8 gibi çıkayım diye
herkes nasıl 4 gün boyunca var mı bir gelişme

günaydın kızlar...NE OLUYOR YA...ZATEN DAĞILDIK GİTTİ...NİYE BÖLE ŞEYLER YAŞANIYOR ÇOK ÜZÜLDÜM SABAH SABAHH..TAMAMEN BİR YANLIŞ ANLAŞILMA OLAYA BEN DE ŞAHİDİM O GÜN İÇİN..KİMSENİN KÖTÜ NİYET BESLEMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM..ELİF KENDİ ADINA PAYLAŞILANI OKUMAK İSTEMEDİİNİ BELİRTTİ.HİÇBİRŞEY DEMEYİP KAYITSIZ DA KALABILIRDI..AMA SADECE KİBARLIK EDİP BELİRTTİ.AYSE DE TAMAMIYLE IYI NIYETLE BIZLERI BILGILENDIRMEK ISTEDI...BELKIDE YASADIKLARINININ KIMSENIN YASAMASINI ISTEMEDIGINDENDIR...BURDA KIMSEDE KOTU NIYET GOREMIYORUM ..PEKI NIYE KIZLAR YAPMAYIN NE OLUR..SIZLER DEMIRBASSINIZ UNUTMAYIN....GİTMEK FALAN YOK

günaydınnnnnnnnnnnnnnn hayırlı sabahlarrr kızlarrr..:92::92:.
herkeze güzel haftalar diliyorum..

ayşe ve elif ikinizinde topikten gitmesini istemem ama bu konu hakkında bi kaç şey yazmadanda edemiycem o gün ayşe bi kaç bilgi paylaştıktan sonra ilk yorum yazan elif oldu ve bu şekilde şeyler okumak istemiyorum çünkü kafama takıyorum o yüzden ilgilenmiyorum vs. dedi elifcim sana yazılanları okuma o zaman gibi bişi söyliyemeyiz sonuçta her sayfayı okuyoruz aa ayşe paylaşmış okumuyum diyemezsin ama şöyle bişey var sende bebegini kaybettin tamam anlıyorum ama ayşe 2 bebegini kaybetti ve ikisininde kalbi atıyodu ki birisi artık annesine karşılık bile veriyodu tekmeleriyle ki bu topikte birçok kişi var bebegini kaybeden bende bunlardan birisi olarak yazıyorum bunları.aynı zamanda okudunmu bilmiyorum ama ayşe bazı testler yaptırıyo sürekli bebeginin ölüm nedeni bulunmaya çalışıyo ve bi türlü bulunamadı testler bile dogru bilgiyi veremiyo ayşenin bunları araştırması gayet normal ve tabiki buldugu bilgileri paylaşıcak arkadaşlarıyla...sen tekrar hamile olmana ragmen bazen demiyomusun ilk bebegimin ölüm sebebi neydi acaba diye ??? yada bu konu hakkında bize sormuyomusun sormadınmı o dönem sende araştırmadınmı.
saygıdan bahsetmişsin bi yazında o günü çok iyi hatırlıyorum o gün alttan alan hatasız olmasına ragmen ayşeydi hatta ben msn den ayşeye napıyosun ya falan dedigimde olsun yeliz ben böyle olunca üzerimde yük varmış gibi hissedi,yorum dedi bana hemde hamile alınmıştır falan dedi ki ben ayşe gibi yapmazdım açıkçası ama kesinlikle ayşenin yaptıgı dogruydu alttan aldı.ama elif aradan kaç gün geçmesine ragmen topige gelipte topikten sogumuştum o yüzden girmedim demen çok çok yanlış çünkü kapanmıştı konu ayşenin alttan almasıyla.aynı zamanda kimse sana saygı göstermiyo degil ama şöylede bişey var kendi adıma konuşucam kürtaj olalı 5-6 ay oldu ve ben korunmamamıza ragmen hamile kalamayan birisi olarak aklım hala ilk bebegimde , neden öldügünde
o yüzden bu tarz araştırmaları okumak bilgi edinmek iyi bişey.allahım kimseye vermesin ama 1 sn sonra ne olacagımızın garantisi yok ne kadar pimpiriklensekte ne yaparsak yapalım yok yani...
elif bana kırılmanı istemem yazdıklarımdan dolayı az çok tanıyosun beni bazı şeyleri içimde tutamam yazımda yanlış bi tabir varsada şimdiden özür dilerim.

Son düzenleme:
Kızlar arayı bulcaz diye elifin de fazla üstüne gidilmiş diye düşünüyorum herkes arasında anlaşılmazlık olabılır ama taraf tutarak bırılerıne dusunce belırtmek bence böle durumlarda hoş değil..kazanıcaz diye kaybedebılırız de...

tamamen yanlışın var su konuda paylaşma demedi..sadece ben pimpiriklenıyorum diye kendı adıma okumayacagım dedi...ıkısı arasında fark var bence...ayse de daha once de bu tarz bırsey yasandıgı ıcın alındı ıyı nıyetıyle yazdıgı ıcın ...niyeti düşünürsek ortada suçlu yok yanlış anlaşılma var bece

# tinkerbell09
# GamzeliKiz
# ay_she+
# MGUNER
# yaren0144
# Yildiz10
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar hepiniz yapmayın dıyosunuz ama benım yaptıgım bısey yok bu konu halledıldı
sanıyordum bende uzamsı taraftarı değilimmmm ayrıca o gunde kapatmıstım konuyu

4 gün yoktum neler oldu anlamadım da konuyu ama kısa zamanda burda gördüğüm şey birbirinize olan bağlılığınız bence hiç bir sorun çözümsüz değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…