iyi akşamlar kızlarr
fatoşum son anda gördüm yazdığını ama kapatmış bulundum.bebeklerim ve ben iyiyiz.doktorumuzla tarihimizi konuştuk ve 21-22 şubat dedik tabi eğer beklerse sıpalar..
mobilyalarımız geldi,onları yerleştiriyoruz.
çok yorgunum, şimdilik çıkıyorum, yarın detaylı konuşuruz
ne oldu idil biliyomusun ??
budakı pek çok bebek kaybeden anneye yarayacak bı bılgı paylastım ve elif ayse paylasma
korkuyorum ben dedı..bende hayır elif ben bılgı olsun dıye paylasıyorum ınsan ne yapacagını
şaşırıyor sende kaybettın bılırsın kımseyı korkutmak gibi bi nıyetım yok dedim.
elif de ama ben genede korkuyorum kafayı takıyorum dedi bende korkutmka ıstemıyodum ama
korkcak olduktan sonra herseyı ama herseyı kafaya takıp korkabılırsın kendınle ılgılı bı mesele
kafanı böyle seylere takma dedim...sonra alttan aldım küs kalmak falan ıstemedım şakayla karısık
takma kafana bunları hee falan dedım güldüm ve kafaya takmadım ve bugun foruma gelip bi bakıyorum
ki tavşan dağa küssmüş dağın ahberi yok....elif benım yuzumden gelmıyormuş siteye
dostluklarımız pamuk ipliğine mı bağlıymış bu cümleyı benım söylemem gerekırdı
elif dostlukalrımız pamuk ipliğine mı bağlı kı sadece bılgı amaclı paylastıgım bıseyı kafaya takıyor
ve ben alttan aldıgım halde foruma benım yuzumden gelmıyorsun
hamılesın üzülmenı ıstemem kımseyı uzmek ıstemem hatta yelız bana sordu msn de ayse napiosn
sen haklısın diye...yeliz olsun dedım kımseyle küs kalmak ıstemıyorum hem nolcak ufak bı mesele bu
hemde elif hamıle bı de bunu kafaya takmasın ben alttan alayım dedim
hamıle kalmadan önce her bilgiye nasıl da ac nasılda arastırır durumdaydık halbuki kisme bunu da
yazmayalım demiyordu...ama sonra ıs degıstı görmek ıstemedıgı seyle yazılmıycaktı
koskocaman aşk olsun sen rahat rahat gel ben gelmeyım bu sıteye
kimsenın korkacagı seyelr yazmayım çok üzgünümm
ben...ben ıkı tane bebegımı kaybettım hemde kucagıma gelmesine çok az kalmısken
ınsan neyı arastıcagını hangı doktora gıdecegını şaşırıyo
sızlerde henuz hamılesınız yasayan her ınsan ölme rıskını beraberınde taşır bunu kım yalanlayabılır ??
Allah ım kımseye yasatmasın kımse yasamasın karasu hatıce pempe ben bebegını kaybeden diğer
insanlar çok mu kolay atlattı o donemlerı zannedıyorsunuz...Allah bılır burada bebegını kıskandıgımı
nazarlayabılecegımı dusunup anlatmayan ınsnalarda vardır....Allah şahidim olsun ki
kimse hakkında hayır dılemekten baska yaptıgım bısey yok...gene de herkesten özür dilerim
varlıgımla kımseye rahatsızlık vermek istemıyorum...buradan gitmek istemıyorum ama yüzsüz gibi gelip
yazamam artık bile bile rahatsızlık veremem kimseye ara ara gırer okurum belki affedın
merak ederim sizleri çünkü...meğer ne kadar bağlanmışım buraya ağlayarak yazıyorum bunları..
böyle veda etmek istemezdim.....hoşçakalın
ayşecimmm!!!!!
sana sadece şukadar söylüyorumm..
rica etsem o günkü paylaşımından sonra AYŞE PAYLAŞMAMI DEDİMMM....
yoksa AYŞE YAZDIKLARINLA BEN İLGİLENMİYİM KÖTÜ BİŞEYSE KAFAYA TAKARIMMI DEDİMM...
rica ediyorum bi geriye dön bak..
bu kadar trajik yapmayın ayrıca olayları..hiç hoşlanmam ben girmiyim sen gir falann...
benle konuşmak istemwesende senin burda başka arkadaşın yokmuuu.yapmayın nolurrr...
saygı beklerdimm.emin ol ben böyle bişey paylaşsam ve sen bana desenki elif ben okumıyım kafaya takarım şimdi..tamam ayşe sen bilirsin derimm.kürtaj oldun..ve bu hamileliğinde fazlasıyla pimpiriklisin derdim...
bunlar bana çocukluk gb geliyorr.saygı beklerdimm.saygııı...çok basit bişeyy...SAYGI...iki kelime sen bilirsin elifff....
çocukluk yapmayalımm...ağlayacak bişey yok ortada..ben karasunun gelmemesindende çok ekilendimm.bunuda yazdımm.niye bunu kaale almadımm..
yapmayın Ayşecimm...
lütfen yapmaa..
ben bu kadar bencil bi insan değilim.sırf ben pimpirikleniyorum diye senin diğer arkadaşları bilinçlendirmeni engellemem..
kendine iyi bak canımm..hoşçakal....
elif ben sana saygı duydum ve alttan aldım uzatmak istemedım olayı
ama senın ayşeyle yazıştıktan sonra soğudum demen çok üzdü beni....halbuki ben sorun kalmadı
sanıyordum....
her yazdıgımı ölçüp biçip tartıp yazıyorum yanlış anlaşılmamak için...
birde üstüne bu.
hiçbişeyi trajik hale getırmedım ve cocuklukta yapmadım buraya ben varım diye gelmeyen
yazdıklarım yüzünden soğuyan sensın elif özrün kabahatınden büyük çocuklugu sen yaptın ilk..
karasuya hepimiz çok üzüldük burda baskalrı ıcınde uzulduk onlara bakıp gelmeemzlık yapmadın
hıconun ıcın kaale almadım..ve direk bana yapılan bir söylem vardı
sabah sabah o kadar üzüldümki :26::26:noluyo ya kıslar bende vardım yazılanlara şahidim. bi yanlış anlaşılma olmuştu ama konu kapanmıştı.kızlarrr yapmayın Allah aşkınaa...ben ne dedim Allah aşkınaa...
AYŞE PAYLAŞMA mı dedimm...paylaŞMA AKLIMIZA BÖYLE ŞEYLER SOKMA..KÖTÜ ŞEYLER OKUMAYALIMMI dedimm...
AYŞE YAZDIKLARINI BEN OKUMIYIM KÖTÜ BİŞEYSE KAFAYA TAKARIM ACABA BENDE OLURMU ACABA BENDE VARMI dedimm...
GEÇEN EN BASİTİNDEN RAHİM AĞZI KISALIĞINI OKUDUMM..ÖĞRENDİM ÖĞRENELİ KAFAYA TAKIYORUM.DR.A GİDER GİTMEZ SORUCAM BU YÜZDEN KÖTÜ ŞEYLER OKUMAMAM LAZIMM dedimm...
çokmu bencilce bişey bu..
bunun üzerine Ayşe arkadaşlar daha öncede bana böyle yaptınız(ümmüsübyan olayı hatırlıyorum..benimle alakası yok ama...)dediii...
herkes elif Ayşe kötü şeyler yaşadı,canlı bebeğini kaybetti yazmışsınızz.bu topikte en üzüldüğüm olaydır ayşenin bebeğini kaybetmesii...
Ayşenin benim laflarıma alınganlık etmesi beni üzdü...
ben sizin bilgilenmenizimi engelledimm....PAYLAŞMA AYŞE mi dedimm...
öyle herşeyi bilmeyelim pimpiriklenmeyelimmi dedim.benim tabiatım bu....neden saygı duymadınızz..
ben hiçbir zaman Ayşenin acısıyla kendiminkini kıyaslamadım.siz nden kıyaslama gereği duydunuzzz....
bende biliyorum kıpırtılarını duyduktan sonra kaybetmek daha acıdırr...kürtaj sırasındada kürtajdan sonrada ayşe gelmişti aklımaaben bebek olmayan bişeyi kaybediyorum ayşe nasıl dayandı diye..
hatta bunu ayşeyede söylemiştimmm...
alınganlık falan yapmıyorumm kızlar ayrıca bunuda nerden çıkardınızz..
vallahi şaşırdımmmm..................
kızlarrr yapmayın Allah aşkınaa...ben ne dedim Allah aşkınaa...
AYŞE PAYLAŞMA mı dedimm...paylaŞMA AKLIMIZA BÖYLE ŞEYLER SOKMA..KÖTÜ ŞEYLER OKUMAYALIMMI dedimm...
AYŞE YAZDIKLARINI BEN OKUMIYIM KÖTÜ BİŞEYSE KAFAYA TAKARIM ACABA BENDE OLURMU ACABA BENDE VARMI dedimm...
GEÇEN EN BASİTİNDEN RAHİM AĞZI KISALIĞINI OKUDUMM..ÖĞRENDİM ÖĞRENELİ KAFAYA TAKIYORUM.DR.A GİDER GİTMEZ SORUCAM BU YÜZDEN KÖTÜ ŞEYLER OKUMAMAM LAZIMM dedimm...
çokmu bencilce bişey bu..
bunun üzerine Ayşe arkadaşlar daha öncede bana böyle yaptınız(ümmüsübyan olayı hatırlıyorum..benimle alakası yok ama...)dediii...
herkes elif Ayşe kötü şeyler yaşadı,canlı bebeğini kaybetti yazmışsınızz.bu topikte en üzüldüğüm olaydır ayşenin bebeğini kaybetmesii...
Ayşenin benim laflarıma alınganlık etmesi beni üzdü...
ben sizin bilgilenmenizimi engelledimm....PAYLAŞMA AYŞE mi dedimm...
öyle herşeyi bilmeyelim pimpiriklenmeyelimmi dedim.benim tabiatım bu....neden saygı duymadınızz..
ben hiçbir zaman Ayşenin acısıyla kendiminkini kıyaslamadım.siz nden kıyaslama gereği duydunuzzz....
bende biliyorum kıpırtılarını duyduktan sonra kaybetmek daha acıdırr...kürtaj sırasındada kürtajdan sonrada ayşe gelmişti aklımaaben bebek olmayan bişeyi kaybediyorum ayşe nasıl dayandı diye..
hatta bunu ayşeyede söylemiştimmm...
alınganlık falan yapmıyorumm kızlar ayrıca bunuda nerden çıkardınızz..
vallahi şaşırdımmmm..................
günaydınnn kızlar ....hepinize hayırlı bir gün geçirmenizi idiliyorummm dostluk içindee ayşe ve eliff sizi seviyorum lütfen tatlıya bağlayın kimse gitmesinnn okonuda bende vardımm benikinizi gayet iyi anladımmm ve tatlıya bağlanmıştı da ki bağlanmamış anlaşılannn bazı kırgınlıklar olmuşşş iki günlük dünyadayız ortada haklı haksız aramayalım ve lütfenn birbinize el uzatınn...
kızlar merhaba
yenı yazabılıorum kusura bakmayınn
dediğim gbı geçen haftadan berı trabzonda kayınvalıdemlerdeydıkkk veee çarşamba gunu mert kağanımızı kucağımıza aldıkkk
19 01 2011 saat 12:56 da doğdu oğluşummm
epidural ssezeryan oldumm ..anı anına oğlumun dunyaya geldığını gordumm .2 gun hastahanede kaldımm ve dun bayburt a evımıze dondukkk.. her şey yolundaa ama mert kağan ağlıyorrrgecelerı uykum yokkk , dkişlerım ağrıyooo , canm acıoo napcağımı bılemıorummm ve aşırı hassasımmm durup durup ağlıyorummmm allah razı olsun eşimden annemdennn hep yanımda oldular bugun de kayınvaldemler geloyorrr kendımı pek ıyı hıssetmıorummmm ...
çok ama çokkkkk mutluyummm ama bu duygu bambaşkaaaa ağlamak ağlamak ağlamak ozellıkeee akşamlarııııannem sureklı yasın okuyooo ben sureklı okuyorum içimdennn ALLAHIM kabul etsın ınş.
bu arada mert kağan 3kg doğdu boyu da 50cm... babasının kopyasııı gıbıııı gerçi ilk gunden bu guneee bılee baya değiştııı daha da değişecek allahım sağlık sıhhat versın herkesın yavrsuna içinde de benımkıneee
annelık çok ama çok zormuşşş bılmem şuanda oyle hıssedıyorummm ama herkesın anne olması için de (isteyen herkes ) dua edıyorummmmm ...
sizlerı çok ozledımmmm
bır an evvel aranıza donmek ısterımmmmm
ınş. çabuk toparlanrımmm ama bu aralr pek ıyı değilimm dikişlerımm belım sırtım gece uykusuzluklarıııı ... hayırlısı olsunnnnn bı kokusu yetıyor gerçiiii
kendınıze çok ama çok ıyı bakın kızlar
mert kağanımdan vakıt bulduğumda gırıp sızınle paylaşacağım her zamankı gbı duygularımııııı
opüyorummmmmmmmmmmmm
iyi geceler kızlar ne zamandır giremiyorumm yaaaa netim yoktu:95: netsiz bir hayat ne zormuşş yaaa ösledim sizii heeeeeumarım herkesin keyifleri yerindedirrr görüşmek dileğiylee
yavyum ve ayşe...
ben ayşenin yayınladığı yazıyı görmedim. hakikaten içeriği ne bilmiyorum ama, anlattıklarına bakarsak hak vermemek elde değil.
kızlar en acısını belki eyşe yaşadı içimizde. en büyük bebek onunkiydi ve o bebekle geçirilen her gün anne için daha zordur.. yawyum biraz daha hassas bu konularda ama, biraz geniş düşünmek lazım.
ben burdan kimsenin gitmesini istemiyorum. küslük olsunda istemiyorum. ayrıca tabiiki herkes bilgi mahiyetinde herşey paylaşabilir, hepimizin kültür sewiyesi belli. kimse içimizden herhangibirinin kötülüğünü istemez bunada eminim. boş-anlamsız yazılarda yayınlamaz...
gelin uzatmayalım bu konuyu, yawyum alınganlık yapma sende. bu konularda zayıf olduğunu bende biliyorum ama artık annesin sen canım. en güçlü olman lazım...haksız mıyım?
günaydınnnnnnnnnnnnnnn hayırlı sabahlarrr kızlarrr..:92::92:.
herkeze güzel haftalar diliyorum..
ayşe ve elif ikinizinde topikten gitmesini istemem ama bu konu hakkında bi kaç şey yazmadanda edemiycem o gün ayşe bi kaç bilgi paylaştıktan sonra ilk yorum yazan elif oldu ve bu şekilde şeyler paylaşma lütfen ayşe ben pimpirikleniyorum vs. Dedi elifcim sana yazılanları okuma o zaman gibi bişi söyliyemeyiz sonuçta her sayfayı okuyoruz aa ayşe paylaşmış okumuyum diyemezsin ama şöyle bişey var sende bebegini kaybettin tamam anlıyorum ama ayşe 2 bebegini kaybetti ve ikisininde kalbi atıyodu ki birisi artık annesine karşılık bile veriyodu tekmeleriyle ki bu topikte birçok kişi var bebegini kaybeden bende bunlardan birisi olarak yazıyorum bunları.aynı zamanda okudunmu bilmiyorum ama ayşe bazı testler yaptırıyo sürekli bebeginin ölüm nedeni bulunmaya çalışıyo ve bi türlü bulunamadı testler bile dogru bilgiyi veremiyo ayşenin bunları araştırması gayet normal ve tabiki buldugu bilgileri paylaşıcak arkadaşlarıyla...sen tekrar hamile olmana ragmen bazen demiyomusun ilk bebegimin ölüm sebebi neydi acaba diye ??? Yada bu konu hakkında bize sormuyomusun sormadınmı o dönem sende araştırmadınmı.
Saygıdan bahsetmişsin bi yazında o günü çok iyi hatırlıyorum o gün alttan alan hatasız olmasına ragmen ayşeydi hatta ben msn den ayşeye napıyosun ya falan dedigimde olsun yeliz ben böyle olunca üzerimde yük varmış gibi hissedi,yorum dedi bana hemde hamile alınmıştır falan dedi ki ben ayşe gibi yapmazdım açıkçası ama kesinlikle ayşenin yaptıgı dogruydu alttan aldı.ama elif aradan kaç gün geçmesine ragmen topige gelipte topikten sogumuştum o yüzden girmedim demen çok çok yanlış çünkü kapanmıştı konu ayşenin alttan almasıyla.aynı zamanda kimse sana saygı göstermiyo degil ama şöylede bişey var kendi adıma konuşucam kürtaj olalı 5-6 ay oldu ve ben korunmamamıza ragmen hamile kalamayan birisi olarak aklım hala ilk bebegimde , neden öldügünde
o yüzden bu tarz araştırmaları okumak bilgi edinmek iyi bişey.allahım kimseye vermesin ama 1 sn sonra ne olacagımızın garantisi yok ne kadar pimpiriklensekte ne yaparsak yapalım yok yani...
Elif bana kırılmanı istemem yazdıklarımdan dolayı az çok tanıyosun beni bazı şeyleri içimde tutamam yazımda yanlış bi tabir varsada şimdiden özür dilerim.
[sıze="3"]günaydınnnnnnnnnnnnnnn hayırlı sabahlarrr kızlarrr..:92::92:.
Herkeze güzel haftalar diliyorum..[/sıze]
# tinkerbell09
# gamzelikiz
# ay_she+
# mguner
# yaren0144
# yildiz10
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar...ne oluyor ya...zaten dağıldık gitti...niye böle şeyler yaşanıyor çok üzüldüm sabah sabahh..tamamen bir yanlış anlaşılma olaya ben de şahidim o gün için..kimsenin kötü niyet beslemediğini düşünüyorum..elif kendi adına paylaşılanı okumak istemediini belirtti.hiçbirşey demeyip kayıtsız da kalabılırdı..ama sadece kibarlık edip belirtti.ayse de tamamıyle ıyı nıyetle bızlerı bılgılendırmek ıstedı...belkıde yasadıklarınının kımsenın yasamasını ıstemedıgındendır...burda kımsede kotu nıyet goremıyorum ..pekı nıye kızlar yapmayın ne olur..sızler demırbassınız unutmayın....gitmek falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?