Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet afedersiniz il msjı yanlış yazmışım ama özellikle belirttim yanlışım varsa özür dilerim şimdiden diye ama şunu çok iyi biliyorum topikte birisi neyle ilgili olursa olsun bişey yazınca herkes onu okuyo ve şöyle bişey demiyoruz ya şu kişi yazınca okumuyalım demiyo kimse mecburen okuyosun ve elifte okudu onları ve okumayada devam edicek yani bunu ayşede biliyo ve yazmıyım demesi yada yazma dedi bana gibi algılaması gayet normal

canım işallah senin sıpalar dayanır. cok az kaldı kendine çok iyi bakmalısın artık. öpüyorum canıummm seni...

kızlar günaydın... nasılsınız..

aysecim ve elifcim tatlıya baglanmıstı diye biliyorum şimdi sabah okuyunca cok sasırdım ... su haklı bu haklı diyememm. ikinizde arkadasımızsınız.. ikinizde gitmeyin nolur..

bende çok uykusuzumm.... kızlar benim oglan hiç uyumadı dünden beri. şimdi daldı bende hemen geldim. dün kaka yapamadı o yüzden cok huzursuz...tinkercim sen gaz cıkarması için egeye ne kullanıyon canım...

canım tinker yok ben söylüyüm hemen saç kurutma makinası kullanıyo masaj yaparak onun sıcaklıgıyla gazı çıkıyomuşşş

kıyamam canım ya geçmiş olsun

günaydınnnnnnnnnnnn
noluyo ya sabah sabah? sıkıntıdan birbirinize sarmaya başladınız artık heralde..uslu durun azcık
bakın benim doğum tarihim belli oldu ona yoğunlaşın şimdi

seastar TopukluAyakkabi+ aydemet26 yaren0144 yelizcem SeKeR_NaNe+ tinkerbell09 ParadiesAngel+ GamzeliKiz+ ciceklara
günaydın kıslar yine bennnnn

kızlar uyandı bakalım saglık ocagına götürürüm belki .öptüm sizi byeee...

günaydın herkeseeeeee
haftasonu neler olmuş öyle açıkçası okurken çok üzüldüm
bizim gibi birbirine kenetlenmiş sanal ortamdada gerçek dostlukların olduğunu kanıtlamış bireyler olarak hiç yakıştıramadım...arasıra tatsızlıklar olabiliyor ama anında olay büyütülmeden tatlıya baglanıyor yine eskisi gibi dertleşmeye devam ediyoruz...
bu kadar uzun süren paylaşımların dostlukların böyle basit birşey yüzünden soğumasını bitmesini hiç ama hiç kabul etmiyorum...
lütfen bundan önce nasıl bir topiksek yine aynı şekilde devam edelim...kimsenin çıkışını vermiyoruz hiçbirimiz..anca beraber kanca beraber..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…