hoşbuldum balımmmmmm..günaydın canım hoşgeldinnnnnnnn
gunaydın fıstık malesef pek guzel baslanmadı haftaya çok üzüldüm
tamamen yanlışın var su konuda paylaşma demedi..sadece ben pimpiriklenıyorum diye kendı adıma okumayacagım dedi...ıkısı arasında fark var bence...ayse de daha once de bu tarz bırsey yasandıgı ıcın alındı ıyı nıyetıyle yazdıgı ıcın ...niyeti düşünürsek ortada suçlu yok yanlış anlaşılma var bece
günaydınnn
hoşbuldum balımmmmmm....
evet farkındayım canım ama o konu hakkında konuşmak istemedim.:26:.umarım herşey tatlıya bağlanır..bende cok üzüldümm..
iyi akşamlar kızlarr
fatoşum son anda gördüm yazdığını ama kapatmış bulundum.bebeklerim ve ben iyiyiz.doktorumuzla tarihimizi konuştuk ve 21-22 şubat dedik tabi eğer beklerse sıpalar..
mobilyalarımız geldi,onları yerleştiriyoruz.
çok yorgunum, şimdilik çıkıyorum, yarın detaylı konuşuruz
kızlar günaydın... nasılsınız..
aysecim ve elifcim tatlıya baglanmıstı diye biliyorum şimdi sabah okuyunca cok sasırdım ... su haklı bu haklı diyememm. ikinizde arkadasımızsınız.. ikinizde gitmeyin nolur..
bende çok uykusuzumm.... kızlar benim oglan hiç uyumadı dünden beri. şimdi daldı bende hemen geldim. dün kaka yapamadı o yüzden cok huzursuz...tinkercim sen gaz cıkarması için egeye ne kullanıyon canım...
canım tinker yok ben söylüyüm hemen saç kurutma makinası kullanıyo masaj yaparak onun sıcaklıgıyla gazı çıkıyomuşşş
kızlar günaydın... nasılsınız..
aysecim ve elifcim tatlıya baglanmıstı diye biliyorum şimdi sabah okuyunca cok sasırdım ... su haklı bu haklı diyememm. ikinizde arkadasımızsınız.. ikinizde gitmeyin nolur..
bende çok uykusuzumm.... kızlar benim oglan hiç uyumadı dünden beri. şimdi daldı bende hemen geldim. dün kaka yapamadı o yüzden cok huzursuz...tinkercim sen gaz cıkarması için egeye ne kullanıyon canım...
kıyamam canım ya geçmiş olsun
seastar TopukluAyakkabi+ aydemet26 yaren0144 yelizcem SeKeR_NaNe+ tinkerbell09 ParadiesAngel+ GamzeliKiz+ ciceklara
günaydın kıslar yine bennnnn
günaydınnnnnnnnnnnn
noluyo ya sabah sabah? sıkıntıdan birbirinize sarmaya başladınız artık heralde..uslu durun azcık
bakın benim doğum tarihim belli olduona yoğunlaşın şimdi
Günaydın şekerlerrr
Mutlu Hafta bir olsun inşAllah
beklerse sıpalar 21 şubat canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?