günaydın ballı kaymaklarım
günaydın herkeseeeeee
haftasonu neler olmuş öyle açıkçası okurken çok üzüldüm
bizim gibi birbirine kenetlenmiş sanal ortamdada gerçek dostlukların olduğunu kanıtlamış bireyler olarak hiç yakıştıramadım...arasıra tatsızlıklar olabiliyor ama anında olay büyütülmeden tatlıya baglanıyor yine eskisi gibi dertleşmeye devam ediyoruz...
bu kadar uzun süren paylaşımların dostlukların böyle basit birşey yüzünden soğumasını bitmesini hiç ama hiç kabul etmiyorum...
lütfen bundan önce nasıl bir topiksek yine aynı şekilde devam edelim...kimsenin çıkışını vermiyoruz hiçbirimiz..anca beraber kanca beraber..
günaydın ballı kaymaklarım
:76: :76: günaydın nasılsınız bugün bakalım
Günaydın şekerlerrr
Mutlu Hafta bir olsun inşAllah
günaydınnn şekerlerrrrrrrrr
inş canım öyle olur yaa
yeni gelen kıslarrrr hoşgeldiniz....
çiğdoşumm cok az kaldı kuzummm kuzucuklara kavuşmana inş. sağlıkla gelsinler...
ne heyecanlı yaaaa..
kız odalarını hazırladıysanız fotosunu ceksene cok merak ediyorum..
oyyy balımmm benim geliyo he sıpalar ay çok heyecanlı yaa
saglıkla sıhhatle gelsin inşallahh
ağrıları saymazsak süperiz:76: :76: günaydın nasılsınız bugün bakalım
ağrıları saymazsak süperiz
ne heyecanlı yaaaa..
azcıcık kaldı haticem
odalarını ufak bi kaç eksik haricinde hazırladık ama makina arabada ve araba 3 kat aşağıdahayatta inemem aşağıya kadar kociş gelince sölerim alır,çekeriz foto,yarın yüklerim buraya
ama çok tatlı oldu odaları, yada bize öyle geliyorkreş gibi oldu ev :)) bi kociş giriyo bakıyor uzun uzun,bi ben giriyorum duygusal anlar yaşanıyor dünden beri evde
allahım bu güzel duyguyu hepinize tattırsın inşallah
azcıcık kaldı haticem
odalarını ufak bi kaç eksik haricinde hazırladık ama makina arabada ve araba 3 kat aşağıdahayatta inemem aşağıya kadar kociş gelince sölerim alır,çekeriz foto,yarın yüklerim buraya
ama çok tatlı oldu odaları, yada bize öyle geliyorkreş gibi oldu ev :)) bi kociş giriyo bakıyor uzun uzun,bi ben giriyorum duygusal anlar yaşanıyor dünden beri evde
yelizcim bence burda o şunu yaptı o bunu yaptı diye sürdürmenin bi anlamı yok..herkes kendıne göre yorum yapabılır ama bence haklı aramak yerıne bızler arayı bulmalıyız..evet afedersiniz il msjı yanlış yazmışım ama özellikle belirttim yanlışım varsa özür dilerim şimdiden diye ama şunu çok iyi biliyorum topikte birisi neyle ilgili olursa olsun bişey yazınca herkes onu okuyo ve şöyle bişey demiyoruz ya şu kişi yazınca okumuyalım demiyo kimse mecburen okuyosun ve elifte okudu onları ve okumayada devam edicek yani bunu ayşede biliyo ve yazmıyım demesi yada yazma dedi bana gibi algılaması gayet normal
canım benim kabız olmuş olabılır oğlan..karnına sıcak kompres yap ben makına tutarak masaj yapıyordum acı elma yağı var aktarlarda ayacıklarının altına masaj yaparak sıcak uyguluyordum..bırde egzersız yaptır çooook önemli...ayaklarını karnına çektır ve saat yonunde masaj yap..kıyamam ook zorlanırsa eczaneden gliserin kansuk var onu al 4 de bırını makata koy ama tıka anında fırlar yoksakızlar günaydın... Nasılsınız..
Aysecim ve elifcim tatlıya baglanmıstı diye biliyorum şimdi sabah okuyunca cok sasırdım ... Su haklı bu haklı diyememm. Ikinizde arkadasımızsınız.. Ikinizde gitmeyin nolur..
Bende çok uykusuzumm.... Kızlar benim oglan hiç uyumadı dünden beri. şimdi daldı bende hemen geldim. Dün kaka yapamadı o yüzden cok huzursuz...tinkercim sen gaz cıkarması için egeye ne kullanıyon canım...
kıyamam kuzuma ayagından usutmus olabılır...sıcak dus aldır bırde sonra masaaj yap kurutma makınasıyla bayılır artık rahatlar...ardından eger cok kabızsa dedıgımı yaptır ..onu da yaptırmak ıstemıyorsan has zeytınyagı ver..ya cay kasıgıyla yada memene sur ordan alır kuzucukayy uyansın deneyim bakalım karnı cok sert ne gaz çıkarıyo ne kaka.. Hep agladı..
günaydın herkeseeeeee
Haftasonu neler olmuş öyle açıkçası okurken çok üzüldüm
Bizim gibi birbirine kenetlenmiş sanal ortamdada gerçek dostlukların olduğunu kanıtlamış bireyler olarak hiç yakıştıramadım...arasıra tatsızlıklar olabiliyor ama anında olay büyütülmeden tatlıya baglanıyor yine eskisi gibi dertleşmeye devam ediyoruz...
Bu kadar uzun süren paylaşımların dostlukların böyle basit birşey yüzünden soğumasını bitmesini hiç ama hiç kabul etmiyorum...
Lütfen bundan önce nasıl bir topiksek yine aynı şekilde devam edelim...kimsenin çıkışını vermiyoruz hiçbirimiz..anca beraber kanca beraber..
azcıcık kaldı haticem
Odalarını ufak bi kaç eksik haricinde hazırladık ama makina arabada ve araba 3 kat aşağıdaHayatta inemem aşağıya kadar Kociş gelince sölerim alır,çekeriz foto,yarın yüklerim buraya
Ama çok tatlı oldu odaları, yada bize öyle geliyorKreş gibi oldu ev :)) bi kociş giriyo bakıyor uzun uzun,bi ben giriyorum Duygusal anlar yaşanıyor dünden beri evde
Allahım bu güzel duyguyu hepinize tattırsın inşallah
günaydınlarrrr...
Yanında olsam birileri dövecek beni sanırımmm:)))
konuyu tekrar açmamıştım aslında dürüstçe o günkü olaydan sonra soğukluk geldi demiştimm.ama geçici bişeydi...ama sizz haklısınızzzz...
Evett ben çook bencil bi insanımm kendim okumak istemediğim gibi sizinde okumanıza engel olmak istedimm.evet ben çooooooookk kötü bi insanım ayşeyi suçladımm...çocuklarını neden kaybettiğini araştırıyor diyee...
Baya baya kötü bi insanım yaniii...
Canlarım ben 1 yıldır tanınmadıysam burda bir yıl daha durmamın hiiiç bir manası yok....
Beni gerçekten tanıyor olsaydınız bilirdinnizki asla küslük taraftarı değilim...küslük yok zatenn..sadecebu topik yok benim içinn..yine görüşücez faceden msn dennn...
Allaha emanet olunn.....
kötü kızz elifffffff.....:79:
günaydınlarrrr...
Yanında olsam birileri dövecek beni sanırımmm:)))
konuyu tekrar açmamıştım aslında dürüstçe o günkü olaydan sonra soğukluk geldi demiştimm.ama geçici bişeydi...ama sizz haklısınızzzz...
Evett ben çook bencil bi insanımm kendim okumak istemediğim gibi sizinde okumanıza engel olmak istedimm.evet ben çooooooookk kötü bi insanım ayşeyi suçladımm...çocuklarını neden kaybettiğini araştırıyor diyee...
Baya baya kötü bi insanım yaniii...
Canlarım ben 1 yıldır tanınmadıysam burda bir yıl daha durmamın hiiiç bir manası yok....
Beni gerçekten tanıyor olsaydınız bilirdinnizki asla küslük taraftarı değilim...küslük yok zatenn..sadecebu topik yok benim içinn..yine görüşücez faceden msn dennn...
Allaha emanet olunn.....
kötü kızz elifffffff.....:79:
günaydınnn şekerlerrrrrrrrr
ne heyecanlı yaaaa..
evet canım gelicekler inşallah hayırlısıyla
tarih belli olunca daha bi heyecan yaptımönceden sadece tahmin vardı ama şimdi netleşti herşey hayırlısıyla atlatalım şu günleride
ağrıları saymazsak süperiz
azcıcık kaldı haticem
günaydınnnnnnnnnnnn
noluyo ya sabah sabah? sıkıntıdan birbirinize sarmaya başladınız artık heralde..uslu durun azcık
bakın benim doğum tarihim belli olduona yoğunlaşın şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?