Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gökçemm bitanem seni o kadar merak etmiştikki hepimiz haberini alınca rahatladım valla..
gözümüz aydın sonunda mert kağanımız gelmişler
Allahım bizlerede nasip etsin acısıyla tatlısıyla anne olmayı
canım benim lohusalık döneminde bunlar çok normal şeyler..herşey serbest aglamak kırmak dökmek ne istiyorsan yapabilirsin:)
kendine ve mert kağana çok iyi bak canım fırsatını bulunca yine yaz bizlere olurmu

günaydın ballı kaymaklarım

günaydınnn şekerlerrrrrrrrr

:76: :76: günaydın nasılsınız bugün bakalım

yeni gelen kıslarrrr hoşgeldiniz....
çiğdoşumm cok az kaldı kuzummm kuzucuklara kavuşmana inş. sağlıkla gelsinler...
ne heyecanlı yaaaa..
kız odalarını hazırladıysanız fotosunu ceksene cok merak ediyorum..

oyyy balımmm benim geliyo he sıpalar ay çok heyecanlı yaa
saglıkla sıhhatle gelsin inşallahh

evet canım gelicekler inşallah hayırlısıyla
tarih belli olunca daha bi heyecan yaptım önceden sadece tahmin vardı ama şimdi netleşti herşey hayırlısıyla atlatalım şu günleride

:76: :76: günaydın nasılsınız bugün bakalım
ağrıları saymazsak süperiz

azcıcık kaldı haticem
odalarını ufak bi kaç eksik haricinde hazırladık ama makina arabada ve araba 3 kat aşağıda hayatta inemem aşağıya kadar kociş gelince sölerim alır,çekeriz foto,yarın yüklerim buraya
ama çok tatlı oldu odaları, yada bize öyle geliyor kreş gibi oldu ev :)) bi kociş giriyo bakıyor uzun uzun,bi ben giriyorum duygusal anlar yaşanıyor dünden beri evde
allahım bu güzel duyguyu hepinize tattırsın inşallah

Son düzenleme:

amin canım inşallah

oyyy kıyamam ben size ne güzell..allahım iyi günlerde kullanmayı nasip etsinn...
tamam canım koçişin gelince halledersin acele etme ama doğuma kadarda koy bakalım cok merak ettim..
cok heyecanlı yaaaaa kreş gibi ev ayyyyyy

yelizcim bence burda o şunu yaptı o bunu yaptı diye sürdürmenin bi anlamı yok..herkes kendıne göre yorum yapabılır ama bence haklı aramak yerıne bızler arayı bulmalıyız..
canım benim kabız olmuş olabılır oğlan..karnına sıcak kompres yap ben makına tutarak masaj yapıyordum acı elma yağı var aktarlarda ayacıklarının altına masaj yaparak sıcak uyguluyordum..bırde egzersız yaptır çooook önemli...ayaklarını karnına çektır ve saat yonunde masaj yap..kıyamam ook zorlanırsa eczaneden gliserin kansuk var onu al 4 de bırını makata koy ama tıka anında fırlar yoksaıcını bı boşaltsın ben yapma dıyorlar alışır dıyorlar ama zorlandıgında koyabılırsın dedı dr um sadece sureklı hale getırme..bazen olabılıyo..o ilkini çıkarınca zaten gerısı gelıyo bebklerde...yapmazsan eger kaka sertlesır ve bu sefer hıc yapamaz ıkınıncada kılcal damarlar catlayabılıyormus o cok acı verırmıs bende o nedenle 2 gunu gecınce hemen fıtıl uyguluyom allaha sukur de alışmadı ..arada oluyo sadece...
ayy uyansın deneyim bakalım karnı cok sert ne gaz çıkarıyo ne kaka.. Hep agladı..
kıyamam kuzuma ayagından usutmus olabılır...sıcak dus aldır bırde sonra masaaj yap kurutma makınasıyla bayılır artık rahatlar...ardından eger cok kabızsa dedıgımı yaptır ..onu da yaptırmak ıstemıyorsan has zeytınyagı ver..ya cay kasıgıyla yada memene sur ordan alır kuzucuk

ay kıyamam ben size ne güzel yaaa bıcır bıcır

günaydınlarrrr...
yanında olsam birileri dövecek beni sanırımmm:)))
konuyu tekrar açmamıştım aslında dürüstçe o günkü olaydan sonra soğukluk geldi demiştimm.ama geçici bişeydi...ama sizz haklısınızzzz...
EVETT BEN ÇOOK BENCİL Bİ İNSANIMM KENDİM OKUMAK İSTEMEDİĞİM GİBİ SİZİNDE OKUMANIZA ENGEL OLMAK İSTEDİMM.EVET BEN ÇOOOOOOOOKK KÖTÜ Bİ İNSANIM AYŞEYİ SUÇLADIMM...ÇOCUKLARINI NEDEN KAYBETTİĞİNİ ARAŞTIRIYOR DİYEE...
BAYA BAYA KÖTÜ Bİ İNSANIM YANİİİ...

canlarım ben 1 yıldır tanınmadıysam burda bir yıl daha durmamın hiiiç bir manası yok....
beni gerçekten tanıyor olsaydınız bilirdinnizki asla küslük taraftarı değilim...küslük yok zatenn..sadecebu topik yok benim içinn..yine görüşücez faceden msn dennn...
ALLAHa emanet olunn.....

KÖTÜ KIZZ ELİFFFFFFF.....:79:

yapma beeeniye buralara kadar geldi ...

elif aşk olsun sana öyle birşey mi söylüyorum konuyu kapatmak ıcın elımden
gelenı yaptım daha ne yapayım allah aşkına

soğukluk olmaısn lütfen gel gene ya çocukluk yapma yok soğudum yok bilmem ne
en kötü benım falan haksız olduugmu düşünüyorsan tamam
özür dilerim yeter ki barışalım uzamaısn konu tamam mı bundan sonrada yazarım
bazışeyler ama sen gormemelzıkten gelrısın bende elıf nıye görmemezlıkten
geliyor demem okumak ıstemeyen okumaz tamam mı hadi anlaşalım...
Yeter sıkıldım vallahı

günaydınnn şekerlerrrrrrrrr

günaydınnn tatlımmmm

hoşbulduk canım benimm

canım benim ya şimdi için içine sıgmıyodur inşallah atlatırsınız balım benim çok az kaldı çoookkk

oyyy çok duygulandım yaa
harika bişi yaa Allahım nolur sen bizlerede nasip ett

günaydınnnnnnnnnnnn
noluyo ya sabah sabah? sıkıntıdan birbirinize sarmaya başladınız artık heralde..uslu durun azcık
bakın benim doğum tarihim belli oldu ona yoğunlaşın şimdi

kızzzz doğum tarihi belli olmuşş 21 şubatta topiğe 3 tane bebiş geliyorheyecanlımısın canım?buarada odalarıda gelmiş şimdiden güle güle kullansınlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…