Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

buarada selam kızlar nasılsınız??
selammm kızlarrrrrrrrrr hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzz

kızzzz doğum tarihi belli olmuşş 21 şubatta topiğe 3 tane bebiş geliyorheyecanlımısın canım?buarada odalarıda gelmiş şimdiden güle güle kullansınlar canım

ayyyyy evet ya çokk çokkk heyecanlıııı 3 tane birden gelcekk maşallaaaaaaahhhhhh hayırlısıylaaa ama ben hala topuklunun bi yerlerinde 2 tane falan daha bebek saklandıgına inanıyorummmm süpriz yapcaklarrr

selam akadaşlar topiğin en hasta ve mızmız annesi geldi.Böbbrek taşı düşürüyorum kızlar cuma cuamrtesi hastanede yattım az kaldı bugün ameliyat edip taşı alacaklardı ama rabbim yardımcı dı doktorların taş büyük düşmez dediği taşı kendiliğinden düşürdüm ve ameliyattan kurtuldum şimdi ufaklı birkaç tane daha varmış sıkıntı ve sancı içindeyim

geçmiş olsun canım ...

hoşgeldinnn canımmmmm ayyyyyyyyy allahım yardımcın olsunn ya yaşamadım ama babamda olmuştu taş ve onun idrar yolunu tıkadıgı için mecburen ameliyat olmuştu neyseki sen kurtulmuşsunnn çok şükür ama acısını tahmin edebiliorum allahım inşallah digreleride düşerde sag salim kurtulursunn

kızla birşey sorucam şimdi kese ile birlikte kistte var oluyormuş bu yalnız en son kontrolumuzden beri biraz büyümüş doktor olabilir dedi şimdiden sonra küçülmesi lazım dedi sizinde olmuşmuydu

kızla birşey sorucam şimdi kese ile birlikte kistte var oluyormuş bu yalnız en son kontrolumuzden beri biraz büyümüş doktor olabilir dedi şimdiden sonra küçülmesi lazım dedi sizinde olmuşmuydu

canım benim olmadı ama sanırım bebek büyüdükçe kisti eritiyo yada parçalıyo sanırım nasılsa doktor kontrolündesin bişi olursada hemen müdehale ederler allahım hayırlısı ile geçirir işalah

banada kist var demişti ilk aylarımda kendiliğinden kayboluyor üzülüp dert etme

nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ne olsun olanlara sıkıldım epey..
ben kahvaltı yapıom çalışanlara gıcık vermek gibi olmasın da

kızıııııım bı günler geçecekkk yarın öbür gün sıpan gelecek..ve çok güzel bir sofrada seni oturtturmayacak bileee..tadını çıkar bu günlerinin..bizimki büyüdükçe kuduruyo...şimdi de poposunu kaldıra kaldıra ilerliyo yerinden..biz sofradaysak tamam onu tutabılene aşk olsun..mememı acıyom sofranın ortasında o da eşlik ediyo bize...o nedenle tadını çıkar ..bu arada ben de fena sayılmam sıcacık odun sobası internet veeee sölemeyim canınız çekmesin

banada böbrek için yattığım hastanede kadın doğum bölümünede kontrol ettirdiler oradaki dr da kız dedi şimdi 2 dr kız ,1 dr erkek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…