- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
günaydınnn tatlımmmm
hoşbulduk canım benimm
canım benim ya şimdi için içine sıgmıyodurinşallah atlatırsınız balım benim çok az kaldı çoookkk
oyyy çok duygulandım yaa
harika bişi yaa Allahım nolur sen bizlerede nasip ett
selammm kızlarrrrrrrrrr hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzbuarada selam kızlar nasılsınız??
kızzzz doğum tarihi belli olmuşş 21 şubatta topiğe 3 tane bebiş geliyor heyecanlımısın canım?buarada odalarıda gelmiş şimdiden güle güle kullansınlar canım
yapma beeeniye buralara kadar geldi ...
selam akadaşlar topiğin en hasta ve mızmız annesi geldi.böbbrek taşı düşürüyorum kızlar cuma cuamrtesi hastanede yattım az kaldı bugün ameliyat edip taşı alacaklardı ama rabbim yardımcı dı doktorların taş büyük düşmez dediği taşı kendiliğinden düşürdüm ve ameliyattan kurtuldum şimdi ufaklı birkaç tane daha varmış sıkıntı ve sancı içindeyim
selam akadaşlar topiğin en hasta ve mızmız annesi geldi.Böbbrek taşı düşürüyorum kızlar cuma cuamrtesi hastanede yattım az kaldı bugün ameliyat edip taşı alacaklardı ama rabbim yardımcı dı doktorların taş büyük düşmez dediği taşı kendiliğinden düşürdüm ve ameliyattan kurtuldum şimdi ufaklı birkaç tane daha varmış sıkıntı ve sancı içindeyim
selammm kızlarrrrrrrrrr hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzz
kızla birşey sorucam şimdi kese ile birlikte kistte var oluyormuş bu yalnız en son kontrolumuzden beri biraz büyümüş doktor olabilir dedi şimdiden sonra küçülmesi lazım dedi sizinde olmuşmuydu
banada kist var demişti ilk aylarımda kendiliğinden kayboluyor üzülüp dert etmekızla birşey sorucam şimdi kese ile birlikte kistte var oluyormuş bu yalnız en son kontrolumuzden beri biraz büyümüş doktor olabilir dedi şimdiden sonra küçülmesi lazım dedi sizinde olmuşmuydu
ben kahvaltı yapıom çalışanlara gıcık vermek gibi olmasın daKızlar niye sustunuz...:44:
ben kahvaltı yapıom çalışanlara gıcık vermek gibi olmasın da
ohh ohhhh afiyet olsun şekerim valla aldım gıcıgı tutuyorumm
ne olsun olanlara sıkıldım epey..
nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben kahvaltı yapıom çalışanlara gıcık vermek gibi olmasın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?