bizim burda (boluda ) lapa lapa kar yağıyor çok güzel gözüküyor ama eve gidip bu mnzarı yattığı yerden izlemeyi tercih ederim.
ya bende çok korkuyorum normal doğumdan en sağlıklı o diyorlar ama korkuyorum ya
şahsen bugüne kadar normal doğum diyordum ama en son bi dr. arkadaşım dediki, kesik atarken sinire denk gelip gelmediğini bilemez kimse. bundan sonraki hayatını zevksiz yaşamak istiyosan git normal yap . o günden beri düşünüyorum yalan değil... halbuki çatır çatır doğurmak isterimmmm
pempe kız bende öleydim heeaa
Doğumdan sonra toparlıo o kendısını zaten bende normal doğum yaptım :)
anam her haltı yazıyos he kocam ne bılıosa sızde bılıosnzz
ya bende çok korkuyorum normal doğumdan en sağlıklı o diyorlar ama korkuyorum ya
benimde öle!!!! anam bilmez siz biliosunuz...
pembem benim ki genişledi.... o daha fena herhalde
şahsen bugüne kadar normal doğum diyordum ama en son bi dr. arkadaşım dediki, kesik atarken sinire denk gelip gelmediğini bilemez kimse. bundan sonraki hayatını zevksiz yaşamak istiyosan git normal yap . o günden beri düşünüyorum yalan değil... halbuki çatır çatır doğurmak isterimmmm
hadi yaaa :26: amaaaaannn herşeyi de kafaya takmayın canımmmmm
Selamm biz geldik :79: :79: nasılsınız?
kızım çokkk iyi uyudu gecenasıl da dinliyo annesinii dün migrenim tuttu kızıma ''bak annenin başı ağrıyor bu gece uyuman lazım '' dedim ve kızım sözümü dinledi yaaa akıllı kızım benimm .... kızım artık gülümsüyo bana kızlar :86:
40. günden itibaren eskiye rahim dönermiş... kontrole ne zaman gideceksin??
hemşom ya hoşgeldin beni ağlattın valla
demek san gülüyo yerim ben onu
henüz randevu almadım ama doğumdan 6-8 hafta sonra kontrole git dediler hastanede
kanamalar tam kesildi diyorum bir iki gün sonra tekrar başlıyo
burda 1 hafta ve 1 ay kontrolleri oluyo işte... aynı şey sayılır. boş wer kanasın için temizleniyoooo, 10 yıl katarmış her doğum kadının ömrüne.... çıtır oldun
burda 1 hafta ve 1 ay kontrolleri oluyo işte... Aynı şey sayılır. Boş wer kanasın için temizleniyoooo, 10 yıl katarmış her doğum kadının ömrüne.... çıtır oldun
Aman ne çıtırrrr
göbeğimi görsen ebemin şeyine benziyo
aman ne çıtırrrr
muhhaahahahhaKız kanamalar bildiğim kadarıyla 40 gün sürüyoo
kız düşürcem şimdi çocuğu allah canını almasın....ayyyy karnımmmmm
Allah o kadar büyükki hiç belli olmaz kuşum inşAllah vardır inşAllah hamişsindirrrr
aman ne çıtırrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?