kızlar ben biraz şekerleme yapiiim gelirim yine. ay çok güldüm idil. Allah hayırlara çıkarsın. ağzım bölee kaldı gülmekten kapanmıyooo...
ama herşey dediğin bundan sonraki cinsel hayatım
bizim burda (boluda ) lapa lapa kar yağıyor çok güzel gözüküyor ama eve gidip bu mnzarı yattığı yerden izlemeyi tercih ederim.
şahsen bugüne kadar normal doğum diyordum ama en son bi dr. arkadaşım dediki, kesik atarken sinire denk gelip gelmediğini bilemez kimse. bundan sonraki hayatını zevksiz yaşamak istiyosan git normal yap . o günden beri düşünüyorum yalan değil... halbuki çatır çatır doğurmak isterimmmm
hahah valla öyle
valla hayatım ben de korkuyordum ama fransada seçme şansın olmadığı için sezeryan yaptıramadım...korkacak bişey yok ayrıca...doğumum gayet iyi geçti benim...acı filan yok sancılar hariç o da allahın emri zaten...... bi de alttaki dikişler biraz acıyo ama çabuk toparlanıyorsun sezeryana göre...
evet evet
korkunun ecele faydası yok bekleyim görücez bakalım doktor ne diycek o zaman
aşağısıda kalabalık....kimseler yazmıyoo...zor tutom kendimi burda zatii uyumamak için.
ya ben yetişemiyorum ki size hepe 2-3 sayfa geriden geliyorum hem çalış hem yaz beceremedim yaaa
iyi gidiyo canım ama baş ağrısı ve uyku bir türlü yakamı bırakmıyorasıl sen hoşgeldin hemşommmmmm..nasıl gidiyo canım? Ağrın sızın yoktur inşallah
evet gülüyo bana artık :86:
Pembeöldürdün beni kızzz
Aman ne çıtırrrr
göbeğimi görsen ebemin şeyine benziyo
tinkerim vallahi korkulur senden hee
az değilsin hiç varya anasının gözü derler ya aynen ölesin valla canım tebrik ediyorum seni...
ben bu kadar yapamıyorum hiç kıyamam eşime küs olsak da beni çok kızdırmış olsada acırım ahh bu iyi niyetimden kaybediyorum :))))
oyyy yesin onu teyzesi ya annesinide hiç üzmezmiş Allahım nolur bizede nasip et nolurrrrrrrrr
bu arada kızlar bu aralar iyice kaptırdım ben kendimi belirtilere oysaki tüpbebekten başka bir yolla çocuk sahibi olamayacagımızı bile bile kafayımı sıyırıyorum ne:))
ama varya adetime 4 gün felan var acayip derecede şeffaf akıntım var ama görceksiniz sular seller gibi akıyor valla durdurabilene aşkolsun:)))bide sol kasıgımda batmalar var 3 gündür...
sizce ben hamile olabilirmiyim(yeni gelenlerin klasik sorusu gibi oldu)
ahh biz kadınlar her bir belirtiyi ona yorarız..Allah en kısa zamanda çocuk sahibi olmamamızı nasip eder inşallahh...yoksa bu gidişle kafayı yiyecegim
şahsen bugüne kadar normal doğum diyordum ama en son bi dr. arkadaşım dediki, kesik atarken sinire denk gelip gelmediğini bilemez kimse. bundan sonraki hayatını zevksiz yaşamak istiyosan git normal yap . o günden beri düşünüyorum yalan değil... halbuki çatır çatır doğurmak isterimmmm
geçenlerdede bana kurum hemşiremiz sölemişti. Sezeryan olacam ben dedi
kızlar ben biraz şekerleme yapiiim gelirim yine. ay çok güldüm idil. Allah hayırlara çıkarsın. ağzım bölee kaldı gülmekten kapanmıyooo...
kendine iyi bak canım benim kız da mızmızlanıyoo ben de çıktım........
görüşürüz sonraaaaaa
ya ben yetişemiyorum ki size hepe 2-3 sayfa geriden geliyorum hem çalış hem yaz beceremedim yaaa
senin ağzın ne der nanemm ay hadi inşallah inşallahh
aman ne çıtırrrr
göbeğimi görsen ebemin şeyine benziyo
valla ne der bende bilmiyorum bişeyler geveliyor bu agzım ama hadi hayırlısı canım:))
valla ne der bende bilmiyorum bişeyler geveliyor bu agzım ama hadi hayırlısı canım:))
peki daha once bole hıssettınmı hıc bır de kalben ıcıne doguyormu..insanın ıcıne douyo cunku o ay farklı hıssedıyo ınsan..
nanemmmmm allahtan ümitkesilmezzz inş.belirtilerin doğrudur canımmmm inş. Senin içinde şurda göbecik atarızzz:87::87:
korkunun ecele faydası yok bekleyim görücez bakalım doktor ne diycek o zaman
iyi gidiyo canım ama baş ağrısı ve uyku bir türlü yakamı bırakmıyor
görüşürz tatlımmm baharı kokla benim yerime:)
ooof deli yaaa....toparlıyo canım merak etme benımde oleydı burusuk nene gıbı sarkık...ama 5 ayy oldu nerdeyse sadece alt kısmı bıraz sıs ..zaten göbek deliğimin altında kalıyo catlaklar..iyice solmayada basladı...1 yılı bulur dıyom tam toparlanması...spor yap sende bı kaç ay sonra ben sımdı step yapıyom ve mekıkselulıtler kayboldu gıttı bacaklardakı
nanemmmmm allahtan ümitkesilmezzz inş.belirtilerin doğrudur canımmmm inş. Senin içinde şurda göbecik atarızzz:87::87:
valla ben atarım sölimmm
bugün su hiç gelmedi nerdeki acaba??
burdayım burdayımm geldimmoff hava çok daraltıcı
keyif yaptım valla tv karşısında
ayy İNşallahhh Allahımm inşallaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?