ohhh degmeyin keyfime diyosun yanii:))
hoşgeldin balımmm
inşallah canım ya inşallah
burdayım burdayımm geldimmOff hava çok daraltıcı
keyif yaptım valla tv karşısında
Ayy inşallahhh allahımm inşallaahhh
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmm aslında burdaydım ama ayşe topikte kimseciklere takılmıyım dieee bi site önerdide onunla ilgileniodummNanemmmmmmmm neler neler duyuyorumki acabaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaa aslında allah bilio içimi ilk tüp bebek için bi ay beklices falanmı ne demiştin içimden ayy bu kız hamiş kalır şimdi die geçmişti ama adet olunca tabiki çıkarıp attım o düşünceyi kafmdannn ama sanırsamm yeni yeni umutlarrr dogmaya başlamışşş nediimm şekerimmm hayırlısı hakkında işallah hiç ummadıgınız bi zamanda ummadıgınız gibi gelirrr bebeginizdeeeee
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmm aslında burdaydım ama ayşe topikte kimseciklere takılmıyım dieee bi site önerdide onunla ilgileniodummnanemmmmmmmm neler neler duyuyorumki acabaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaa aslında allah bilio içimi ilk tüp bebek için bi ay beklices falanmı ne demiştin içimden ayy bu kız hamiş kalır şimdi die geçmişti ama adet olunca tabiki çıkarıp attım o düşünceyi kafmdannn ama sanırsamm yeni yeni umutlarrr dogmaya başlamışşş nediimm şekerimmm hayırlısı hakkında işallah hiç ummadıgınız bi zamanda ummadıgınız gibi gelirrr bebeginizdeeeee
efenım efenım hoşgeldünüz :))) geç gördüm bağışlayın
süpürgesiz cadı
efenım efenım hoşgeldünüz :))) geç gördüm bağışlayın
aaaaaaaaa ne süpürgesizi kız bildigin ennn süpürgelisinden bi cadıyım işte
ayşeee kılınn ........ uzunhala gülüyorum yaaaaaaaaaa
hoşgeldin canımmm:)
valla bilmiyorum canım ya çok da umutlanmak istemiyorum sonra çok üzülüp aglıyorum(
kendimi kaptırmayaya dikkat ediyorum...inşallah bizim için büyük bir süpriz olur
saol canım benim
aaaaaaaaa ne süpürgesizi kız bildigin ennn süpürgelisinden bi cadıyım işte
ayşeee kılınn ........ uzunhala gülüyorum yaaaaaaaaaa
kızz ne şifreli şifreli konuşuyosun bakim
söylede biz de gülelimmmm
hee elektirikli süpürgeli cadı
ehyeueheueheucok komık ama yaa kız yazıyo abicim napceksın
efet efet yazmış hatun vallaaaaaaaaaa bittim bittimmm şimdide ceme kitabını aldırıyom bulabilirseee
ayyy hoşşgeldinn hayatımmmmm nasılsınnnnnnn.
ay yok kız şifreli konuşmuyom noktalı konuşuyomm hemde en kırmızısından
anlamadım valla canım
hoşbulduk iyiyim sen nasılsın bakalım görünüşe göre bomba gibisin
aaaaaaaaaaa tatlım nasıl anlamassın yawwwwwwkırmızı diommm nokta diommmm daha nediyimmm sonra topa tutar topiktekiler beni pek bi nazlılar canım şaka şaka ben sana faceden yazarım tatlım çok merak ettiysen.
iiyim hayatım yaaa evet şükür bomba gibiyim yine
kız onu anladım da yani birinden bahsediyosunuz ya
blog felan onu anlamadım :)) neyse boşverr
oh oh Allah bozmasın canım
heeeeeeeee tatlımm
PuCCa GüNLüK: Bu sabah yine her sabahki gibi sıkıldım İstanbul'da
bu linki ya ben bu kadar güsel bi anlatım bi 62ytl de bide bunda gördüm valla bittim resmen çok eglenceliiiiiiiiiiiiiheleki bu konuyaaa koptum resmennnnnnnnn
http://passiflora-rapunzel.blogspot...yatakta-cldrtn-yuzde-yuz.html:52::52::52::52:
ben çıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorum yarın görüşürzzz
hoşçakalınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?