Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
KIZLAR NASILSINIZ.........................

topuklu canım bebişlerinin odasını gördüm çok güzel allah nazarladan saklasın. kres osadıo gibi masallah.

idilcim baharın cenesinde sivlcemi çıktı cnm. benim oglandada oluyo canım arada. merak etme her bebekte cıkıyo. ben sütle temizliyom.

evet canım baharımın çenesinde sivilceler var

kızlar dün hünkar beğendi yaptım çok da güzel oldu ama eşim beğenmedii neymişşş anadolu çocuğuymuş ''bana hergün bir tencere bulgur pilavı yap yerimmm'' diyor.......ben de öyle yapıcammmm artık ... hergün ne yemek yapıcam diye kafamı yormıcamm her gün bulgur pilavı yapıcam ona gıcıkkkk şeyyy o kadar uğraştımmmm

gökceeeeeee nasıl oldun kuşum? daha iyisin umarım

Son düzenleyen: Moderatör:
iyiyim canım sağol sen nasılsın mert napıyo
iyice rahatladı mı yavrum sıkıntısı varmış :)

evet canım cocuk aglamaktan helak oldu. ne yapacagımı sasırmıstım. ticeker bide gaz için bitkisel bir ilaç önerdi onuda aldım.

sende durumlar nasıl canım .iyice agırlasmaya baslamıssındır..

ayyy bizimkide cok sever bulgur plavını :)))

gusellerım slm
ben geldım
ama hemen çıkacağımmmm
mert kağan ı emzırdımmm altını açtı anneannesı ve babaannesııı şimdı yıne emzıreceğimmmm

tınker ın da bana dediği gbı zombı gbıyımmm mor halkalar oluştu gozlerımdeee
dikişliermdekı sancııı offff offfffffffff benım ağrı eşiğim de çok düşüşk zatennn yuruyuş yapıorum evde 15 er dk vs vs

sizler nasılınız değişik bır şey var mııı

canımmmmmm hoşgeldinnn
çok şükür sağ salim kavuştun mertişkoya allahım nazarlardan korusun ikinizi kokla onu bizim yerimize de
sıkıntılarını da dert etme kendine..herşey yoluna girecek

oyyy tatlımmmm iyi mi mertişkommm??
çabuk toparlanırsın inşallah gökcem....kendini bırakma :) dikişlerin de iyileşir yakında inşallah
nasıl iyi emiyo mu annesi?

aydemet canım beğenemene çok sevindim minik kreşimizi..
inşallah kuzularımı içinde görmek de nasip olur..

hoşgeldın taze anne :)) alışabildin mi yenı hayatınaa :))

evet canım cocuk aglamaktan helak oldu. ne yapacagımı sasırmıstım. ticeker bide gaz için bitkisel bir ilaç önerdi onuda aldım.

sende durumlar nasıl canım .iyice agırlasmaya baslamıssındır..

iyi bari ya rahatlamış yavrum kıyamam..
ben de işte şimdilik iyiyim bi ağrım sızım yok çok şükür
iyice şişmeye başlıyorum bide hemen yoruluyorum :)

gusellerım slm
ben geldım
ama hemen çıkacağımmmm
mert kağan ı emzırdımmm altını açtı anneannesı ve babaannesııı şimdı yıne emzıreceğimmmm

canım hoşgeldin tekrar tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün
bu zor günler de yakında biter canım azcık daha sabret

canım benim gözün aydın. evet canım logusalık dönemini atlat biraz daha düzene girer hersey . kız bende hala mor gözlerimin altı. ama şimdi uykusuzluktan. sanırım aglıyormussun. o normal canım . ben dogumdan 5 gün sonra doktora götürmiştük oglanı . doktoru birseyler diyo ama ben hiç bişey anlamamıstım. logusalıkta olabiliyomus. doktorun odasından çıktık ama ben nasıl aglıyorum...ayy cok zor bir dönem ama bebişler için herseye deger....

aydemet canım beğenemene çok sevindim minik kreşimizi..
inşallah kuzularımı içinde görmek de nasip olur..

ayy allahım o günleri sana göstersin cnm benim. dualarım seninle bide bana faceden telini versene . dogumdan sonra senle konusmak istiyorumm..

ben de hastanede çok ağladım emziremiyorum diye tam 6 gece kaldım hastanede, ve 6 gece ağladım yanii... ama şimdi çok iyiyim :)
gökce de atlatır bu durumu umarım

son ay daha zor. kiloları hiç dert etme ben şimdi çok zayıfladım.keske daha cok yeseymişim

kızlarrr sütünüz azalırsa alkolsüz bira için süt yapıyo....ben denedim gerçekten de sütüm çoğaldıı

hiç duymamsıtım.

ben de hastanede çok ağladım emziremiyorum diye tam 6 gece kaldım hastanede, ve 6 gece ağladım yanii... ama şimdi çok iyiyim :)
gökce de atlatır bu durumu umarım

:))) logusalık....
cok komikya ben şimdi aklıma geldikce gülüyorum kendime ama o zamanda psikolajim degişmisti.herseye aglıyodum bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…