dimi yaaa süperrrrrrrrrrr
KIZLAR NASILSINIZ.........
efeet
Hoşgeldin canım :)
hosbulduk sucum nasılsın
KIZLAR NASILSINIZ.........................
topuklu canım bebişlerinin odasını gördüm çok güzel allah nazarladan saklasın. kres osadıo gibi masallah.
idilcim baharın cenesinde sivlcemi çıktı cnm. benim oglandada oluyo canım arada. merak etme her bebekte cıkıyo. ben sütle temizliyom.
iyiyim canım sağol sen nasılsın mert napıyo
iyice rahatladı mı yavrum sıkıntısı varmış :)
evet canım baharımın çenesinde sivilceler var
kızlar dün hünkar beğendi yaptım çok da güzel oldu ama eşim beğenmedii neymişşş anadolu çocuğuymuş ''bana hergün bir tencere bulgur pilavı yap yerimmm'' diyor.......ben de öyle yapıcammmm artık ... hergün ne yemek yapıcam diye kafamı yormıcamm her gün bulgur pilavı yapıcam ona gıcıkkkk şeyyy o kadar uğraştımmmm
gusellerım slm
ben geldım
ama hemen çıkacağımmmm
mert kağan ı emzırdımmm altını açtı anneannesı ve babaannesııı şimdı yıne emzıreceğimmmm
tınker ın da bana dediği gbı zombı gbıyımmm mor halkalar oluştu gozlerımdeee
dikişliermdekı sancııı offff offfffffffff benım ağrı eşiğim de çok düşüşk zatennn yuruyuş yapıorum evde 15 er dk vs vs
sizler nasılınız değişik bır şey var mııı
gusellerım slm
ben geldım
ama hemen çıkacağımmmm
mert kağan ı emzırdımmm altını açtı anneannesı ve babaannesııı şimdı yıne emzıreceğimmmm
dikişliermdekı sancııı offff offfffffffff benım ağrı eşiğim de çok düşüşk zatennn yuruyuş yapıorum evde 15 er dk vs vs
gusellerım slm
ben geldım
ama hemen çıkacağımmmm
aydemet canım beğenemene çok sevindim minik kreşimizi..
inşallah kuzularımı içinde görmek de nasip olur..
evet canım cocuk aglamaktan helak oldu. ne yapacagımı sasırmıstım. ticeker bide gaz için bitkisel bir ilaç önerdi onuda aldım.
sende durumlar nasıl canım .iyice agırlasmaya baslamıssındır..
gusellerım slm
ben geldım
ama hemen çıkacağımmmm
gusellerım slm
ben geldım
ama hemen çıkacağımmmm
aydemet canım beğenemene çok sevindim minik kreşimizi..
inşallah kuzularımı içinde görmek de nasip olur..
canım benim gözün aydın. evet canım logusalık dönemini atlat biraz daha düzene girer hersey . kız bende hala mor gözlerimin altı. ama şimdi uykusuzluktan. sanırım aglıyormussun. o normal canım . ben dogumdan 5 gün sonra doktora götürmiştük oglanı . doktoru birseyler diyo ama ben hiç bişey anlamamıstım. logusalıkta olabiliyomus. doktorun odasından çıktık ama ben nasıl aglıyorum...ayy cok zor bir dönem ama bebişler için herseye deger....
iyi bari ya rahatlamış yavrum kıyamam..
ben de işte şimdilik iyiyim bi ağrım sızım yok çok şükür
iyice şişmeye başlıyorum bide hemen yoruluyorum :)
canım hoşgeldin tekrar tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün
bu zor günler de yakında biter canım azcık daha sabret
kızlarrr sütünüz azalırsa alkolsüz bira için süt yapıyo....ben denedim gerçekten de sütüm çoğaldıı
son ay daha zor. kiloları hiç dert etme ben şimdi çok zayıfladım.keske daha cok yeseymişim
ben de hastanede çok ağladım emziremiyorum diye tam 6 gece kaldım hastanede, ve 6 gece ağladım yanii... ama şimdi çok iyiyim :)
gökce de atlatır bu durumu umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?