Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar daha mesai bitmediiimiiii iştesiniz galiba....bende yeni girdim eve sabah 9da çıkmıştım

:))) logusalık....
cok komikya ben şimdi aklıma geldikce gülüyorum kendime ama o zamanda psikolajim degişmisti.herseye aglıyodum bende..

ne tuhaf ama dimii.......ne kadar sürüyo bu lohusalık... ben hala ağlıyorum herşeye :)))

Eki Görüntüle 132148

idilcim bu canım minik kreşimizden kesit

başka resimlerde var ama üşeniyorum eklemeye

çok güzellllllll üşenme kızz diğer resimleri de ekle hadiii
çok güzelmiş gerçekten odalarıı ay ne zor olur kızz doğduklarında biri uyur diğeri ağlar öteki uyanırr off allah yardımcın olsun çiğdemim

merhaba kızlar daha mesai bitmediiimiiii iştesiniz galiba....bende yeni girdim eve sabah 9da çıkmıştım

hoşgeldin selizim

Son düzenleyen: Moderatör:
ben geldim siz gidiyorsunuz kızlar....
neyse güle güle gidin güle güle gelin....

buarada topuklu ayakkabı göbüşünü ve bebişlerin odasını gördüm hepsinide bayıldım..çokta kilo almamışsın canım ama şaşırdım valla 3 bebek var o göbüşte maşallah yaniii

hm hmmmmmmm bence bu ay yada gelecek ayy bebiş geliyooooooooooooo

ayyy hadiii inşallahhhhhhh
sıpa bizi daha fazla bekletmezse iyi olacak tam 13 ay oldu bugün
kocişime sarılıp sarılıp teselli buluyorum diyorum kiii şimdi tam romantizmin ortasındayekn biz,şurda bir bebek olsa cırıl cırıl ağlasa ne sinirimizi bozar ama diye kendimi kandırmaya çalışsamda naifle illede bebişşşş romantizme 2 yıl ara veririz nolmuş yanii

tinkeer yazdıklarını okudum da canım gülüyorum 2 saattir..eskii enerjine dönmüşsün demekki bizde hamile kaldığımız gün 2 yılı gözden çıkarıcaz eee anne olmakta baba olmakta kolay değil...sonuç olarak eski düzeninize dönmüşsünüzz tabii artık bir fark var 2 kişi değilsiniz ekşın yaparken ege beyde var

dikkat bebek var

canlarım yaazamadım cvp gusel dıleklerınız için teşekkur ederımm
oğlumla emişiyorduk da o bakımdannn

offfff ne zaman gececek bu lohusalık bunalımı bılmıorum ama pasıflora içiyorum dr verdııı baya vahım durumum ağlamaya başlayınca 15 dk susmuyorummmm sebepsizzz

oğlumu bıle sevemıorum bazennnn , her şey çok tuaf gelıo banaaaa

allahım sen yardım et dıye dua edıyorummmmmmmm

TINKER senın dıkışlerın ne zaman acısı geçtııı
benm yarın 1 hafta olacak ama hala ağrım sızımmm var yanııı
gecelerı ıkı buklum kalkıorummm ınanırmısınnn

gökçecim seni anlıyorum ablamda sen giyibiydi hastaneden eve geldiğimiz andan beri birkaç hafta suratı hep asıktı hiç gülmğyordu okdr gelen giden oluyordu ayıp üzgün durma diyorduk sanki gelmelerini istemiyorsun sanarlar diyorrduk ama çok sinirliydi hiçkimseye laf söyletmiyordu şimdi melek gibiozaman böyle böyle yapmıştın diyoruz gülüyor.ama lohusalık tamamen farklı bir durum.inşallah sende en kısa zamanda atlatırsın bak yalnızda değilmişsin ne güzel ailen yanında sevdiklerin yanında enönmelisi bebeğin yanında.senide çok özledik buarada ama 40 çıkmadan pek görüşemicez galiba.sen buraya gelsen biz seni 2 dakikada düzeltirdik canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…