gökçecim seni anlıyorum ablamda sen giyibiydi hastaneden eve geldiğimiz andan beri birkaç hafta suratı hep asıktı hiç gülmğyordu okdr gelen giden oluyordu ayıp üzgün durma diyorduk sanki gelmelerini istemiyorsun sanarlar diyorrduk ama çok sinirliydi hiçkimseye laf söyletmiyordu şimdi melek gibiozaman böyle böyle yapmıştın diyoruz gülüyor.ama lohusalık tamamen farklı bir durum.inşallah sende en kısa zamanda atlatırsın bak yalnızda değilmişsin ne güzel ailen yanında sevdiklerin yanında enönmelisi bebeğin yanında.senide çok özledik buarada ama 40 çıkmadan pek görüşemicez galiba.sen buraya gelsen biz seni 2 dakikada düzeltirdik canım...
canım benım ahh ben nasıll ozledım burdakı muhabbetlerımızı anlatammm ama gıremıorum kıı
mert kağan saolsunn daha 7 gunluk teyzesı ılgı çok ıstıyorrr
geçer dımı selız?kalmaz bu benım ustumdeee
şuanda nasıl ağlamaya ıhtıyacım var ama ağlayamıorumm annem de kayınvalıdem de uzuluyorr içime atıyorum eşim gelıncee boşalıyorummmm of offff selızzzz napcam ben bılmıorumkııı
canım benım ahh ben nasıll ozledım burdakı muhabbetlerımızı anlatammm ama gıremıorum kıı
mert kağan saolsunn daha 7 gunluk teyzesı ılgı çok ıstıyorrr
geçer dımı selız?kalmaz bu benım ustumdeee
şuanda nasıl ağlamaya ıhtıyacım var ama ağlayamıorumm annem de kayınvalıdem de uzuluyorr içime atıyorum eşim gelıncee boşalıyorummmm of offff selızzzz napcam ben bılmıorumkııı
kızlar kociş yok bu akşam ama kimse yok olanlarda yazmıyorbende gideyimde biraz ders çalışayım bari
uyuyor şimdi canım....evet büyüyo ya teyzesi :) maşallah
sen nasılsın?
canım sen normal doğum mu yapmıştın?
iyiyim kızlar sizler naılsınız???
ekşınlar bitti oturuyorum öyleeeenasipse bekliyırum bakalım kısmet
canlarım yaazamadım cvp gusel dıleklerınız için teşekkur ederımm
oğlumla emişiyorduk da o bakımdannn
offfff ne zaman gececek bu lohusalık bunalımı bılmıorum ama pasıflora içiyorum dr verdııı baya vahım durumum ağlamaya başlayınca 15 dk susmuyorummmmsebepsizzz
oğlumu bıle sevemıorum bazennnn , her şey çok tuaf gelıo banaaaa
allahım sen yardım et dıye dua edıyorummmmmmmm
TINKER senın dıkışlerın ne zaman acısı geçtııı
benm yarın 1 hafta olacak ama hala ağrım sızımmm var yanııı
gecelerı ıkı buklum kalkıorummm ınanırmısınnn
ben halen daha çalışıyorum ara ara bakıyorum burayada çok yoruldum yaa
ne iş yapıyosun canım . zor olmuyomu senşn için
iyi akşamalrrr kızlarrrrrrrr...
ben geldim bugün pek gelemedim çarşıda işlerimiz vardı..
ayyyyyy kızlarr sonunda benim kırmızı kart geldii..nasıl rahatladım anlatamamm şuanad kahve leke şeklinde geliyor ama inş. devamı sökülür. koçişimi bir görseniz nasıl rahatladıı.:98:.hatta çarşıda arabada yine atıştık bursadaki dr. aradık adetin gelmesse ara ilaç ismi vericem dedi.:97:.neyse aradık cok yoğunmuş görüşemedik.:26:..neymiş neden daha önce arayıpta sormamışımm şimdi çarşıdaymışız alsak olmazmıymışş ne zaman alıcazda ilaç etkisini göstericekte adet olucann amannnnn başımın etini yedi..
ona inadımdan eve gelince bardak bardak maydono suyu içtim biran önce gelsin diye..
cok şükür akşam yemekten sonra geldiğini gördükk.:82:.garibim koçişti bir ohh cektii..
iyi canım ya maydonoz suyunun bu durumda kullanıldığını bilmiyordum.
yani hastalanmamak ta kötü onu beklemekte kötü çok stresli bir durum....
canım maydonozu hamileyken tavsiye etmezler kanamaya neden oluyor diye.:18:.hatta gec kızken annem cok yapardı adetlerim cok sancılı olduğu için kanamayı yoğunlaştırdığı için ağrıda geciyor..burdada arkadaşlar söylemişti maydonoz suyu iç gelir diye bende uyguladım...
ayy hemde ne kötü helede bekliyosan gelmesini cok stresli oluyor neyseki geldide rahatladım..
hııımmm keşke daha önce haberim olsaydı adetlerim çok sancılı geçerdi evlenince geçer dediler geçmedi şimdi bebiş var zaten
iğne olurdum adetlerimde ben ya o derece kötü
selam iyi akşamlar kızlarrrrr men geldimmm ama heran çıkabilirimmm haberiniz olaaa
gamzelim cnm gözün aydınn hayatımm gelmiş kırmızılarınnn bende gidemedim bu gün tüp bebek için ön görüşmeyee eşiminn işi çıktı :26:
ayyyyyy kızlarr sonunda benim kırmızı kart geldii..nasıl rahatladım anlatamamm şuanad kahve leke şeklinde geliyor ama inş. devamı sökülür. koçişimi bir görseniz nasıl rahatladıı.:98:.hatta çarşıda arabada yine atıştık bursadaki dr. aradık adetin gelmesse ara ilaç ismi vericem dedi.:97:.neyse aradık cok yoğunmuş görüşemedik.:26:..neymiş neden daha önce arayıpta sormamışımm şimdi çarşıdaymışız alsak olmazmıymışş ne zaman alıcazda ilaç etkisini göstericekte adet olucann amannnnn başımın etini yedi..
ona inadımdan eve gelince bardak bardak maydono suyu içtim biran önce gelsin diye..
cok şükür akşam yemekten sonra geldiğini gördükk.:82:.garibim koçişti bir ohh cektii..
canımcım cok sağoll valla topikcek hepimiz rahatladık sanırım.Haticemm canım gelmiş sonunda bizim nazlı kırmızılarr çok sevindim valla canım senın adına ben bile rahatladım yaniilaca da gerek kalmadı çok şükür...
canımmm gözün aydın ben bile bi oh çektim valla kocişin ne yapsınhadi bakalım hayırlısı inşallah bu 9 ay boyunca göreceğin son adetin olur tedavin olumlu sonuçlanırda inşalllah artık sende birdaha yaşamazsın bu stresiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?