Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hatcem günün baya olaylı gecmıs heee :)))
oh neyse kı gelmıs kırmızılar beklemessın gelır bekelrsın gelmez Allahhh Allahh
kocişleride kendımıze benzettik valla

hatcem günün baya olaylı gecmıs heee :)))
oh neyse kı gelmıs kırmızılar beklemessın gelır bekelrsın gelmez Allahhh Allahh
kocişleride kendımıze benzettik valla

sorma ayşem yaaa..
sonunda geldi cok şükürr.gelmesini istemediğimiz ay günü gelmeden şak diye gelir melet ama istediğinde gelmezz..
valla benimkisi iyice benzediya sizinkileri bilemicem..adam adet günlerimi bile benden iyi biliyo iyice tecrübeli oldu..

Canlarım siler burdasınız bırakıp çıkmak çok zor geliyor ama yarın yine full iş günü beni bekliyor yatmam lazım sanırım (
Allah a emanet olun!tatlılarınızı yiyin güzel güzel emi :))
Öptüm,iyi geceler!!!

güle güle tatlım iyi geceler..:79:
sende allah emanet ol öpüyorumm..

canım, doktorsuz teşhisi nasıl koyalım. bence 2 gün adet çok kısa. vardır bi sebebi, bence hiç korkma çekinme hemencecik bir doktora git. bir doktorada hemen gitme, kendine iyi bir doktor araştır, hep ona git. bu çok önemli... bu arada o ilaçlar kesiyo olabilir mi adetini?

gecenin bu saati oldu ama hiç uykum yok..nedense içimde garip bir hüzün var ağlamak istiyorum..

GÖKÇECİM
canım bıraz gec cevap verıyorum ama...vallahı benım dıkıs agrım cok olmadı..dr um dıkısımı cok guzel yaptı estetık dıkıs tek cızgı halınde dıkıs falanda aldırmadım kendı erıyomus..bırde ben cıkmadan once son pansumanımda sprey sıktılar dıkıs yerıme bandaj da yoktu ben de o sprey uhu gıbı kokuyordu dıkıslerın su almasını engellıyordu tabı dıs etkenlerden de koruyordu baya 1 hafta dayandı o ..ben hastanede ılk ıkı gun cok kotu oldum sonra gectı..hareket etmeye calıs canım..buyuk tuvaletıne cıktın mı...ben bır hafta cıkamamıstım acıl lavman yaptılar hastanedee..acaba ole bı agrı mı senınkı...:26:ama gecer canım merak etme agrı kesıcılerını duzenlı alıyor musun...benım ılaçlarım bıtınce hafıf agrımıstı..demekkı agrı kesıcı ıcmeseydım cok agrıcaktı demıstım...pasıflora bıtkısel bı surup bebege zararı olmaz iç mutlaka...ev ortamında senı sıkan bırseyler varsa sole ocana yok etsın o etkenlerı..cunku kendımden bılırorum gurultu bıle batardı bana..bebegı kımseye vermıyordum ...helekı esımın tarafı ellesın ıstemıyordum gercı kaynanam pek beceremıyo elı ayagına dolanıyo ondan ıstemıyordum...ya kolay degıl yanı ınsan bı çesıt oluyo mantıksız davranabılıyo ama ...ne zaman evın bosalcak annen dahıl herkes gıdecek o zaman rahatlarsın...nesli demıstı dersın..ne kadar kendı annen de olsa duzen degısıyo ınsan bunalıyo..öle yani..sabret azcık..kendını engelle cok aglama sutune yazık olur...desemde etkı etmez bende cok aglamıştım...

gökçecim dogumdan sonra herşey normal hiçç takma kafana geçicek hepsi inşallah hep bu şekilde kalmıycaksınkş mert daha çok küçük annesi o biraz kendini toparlasın sende yavaş yavaş düzene girersin.annen ve kayınvaliden üzülüyo diye içine atma bence sonra kendini daha kötü hissedersin.canım benim işallah en kısa zamanda aramıza dönersinnn

hatçmmmmmmmm canım çok sevindimmm hadi gözün aydınnn şimdi adetin bitince hemennnn doktoraaaaaaaa sonrada hayırlısıyla gelsin bebişşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…