iyi akşamalrrr kızlarrrrrrrr...
ben geldim bugün pek gelemedim çarşıda işlerimiz vardı..
ayyyyyy kızlarr sonunda benim kırmızı kart geldii..nasıl rahatladım anlatamamm şuanad kahve leke şeklinde geliyor ama inş. devamı sökülür. koçişimi bir görseniz nasıl rahatladıı.:98:.hatta çarşıda arabada yine atıştık bursadaki dr. aradık adetin gelmesse ara ilaç ismi vericem dedi.:97:.neyse aradık cok yoğunmuş görüşemedik.:26:..neymiş neden daha önce arayıpta sormamışımm şimdi çarşıdaymışız alsak olmazmıymışş ne zaman alıcazda ilaç etkisini göstericekte adet olucann amannnnn başımın etini yedi..
ona inadımdan eve gelince bardak bardak maydono suyu içtim biran önce gelsin diye..
cok şükür akşam yemekten sonra geldiğini gördükk.:82:.garibim koçişti bir ohh cektii..
kızlarrrrr!!!! ekmek tatlısı nasıldı yaaaaaaaaaa
üff senem yaaaa
deli gibi istiyorum şu anda...
hatcem günün baya olaylı gecmıs heee :)))
oh neyse kı gelmıs kırmızılar beklemessın gelır bekelrsın gelmez Allahhh Allahh
kocişleride kendımıze benzettik valla
kızlarrrrr!!!! ekmek tatlısı nasıldı yaaaaaaaaaa
üff senem yaaaa
deli gibi istiyorum şu anda...
filmde gördünüz değilmii..gercekten cok lezzetli duruyodu. .ama hiç bilmiyorum..:26:
Canlarım siler burdasınız bırakıp çıkmak çok zor geliyor ama yarın yine full iş günü beni bekliyor yatmam lazım sanırım(
Allah a emanet olun!tatlılarınızı yiyin güzel güzel emi :))
Öptüm,iyi geceler!!!
yumurtaya bulayıp ekmeği soğutuyor muşsun sonrada şurubunu üstüneee... yapamam kiii...kızartmak zor,, m,idem allak bullak ama annem egideyim yarın o yapar
şu annelerimizde olmasa ne yaparız bilmiyorum..
ama canım mutlaka yee unutma sakın..
geçen ayda bu ay da adetim 1 - 2 gün sürdü. geçen ay test yaptım negatif çıktı. Karnım gaz varmış gibi şiş. Gastritim var normalde ama ilaç kullandığım zaman geçiyordu. İlacımı içiyorum yine aynı.... Doktora gitmeye korkuyorum fikirlerinizi alabilirmiyim
gecenin bu saati oldu ama hiç uykum yok..nedense içimde garip bir hüzün var ağlamak istiyorum..
canlarım yaazamadım cvp gusel dıleklerınız için teşekkur ederımm
oğlumla emişiyorduk da o bakımdannn
offfff ne zaman gececek bu lohusalık bunalımı bılmıorum ama pasıflora içiyorum dr verdııı baya vahım durumum ağlamaya başlayınca 15 dk susmuyorummmmsebepsizzz
oğlumu bıle sevemıorum bazennnn , her şey çok tuaf gelıo banaaaa
allahım sen yardım et dıye dua edıyorummmmmmmm
TINKER senın dıkışlerın ne zaman acısı geçtııı
benm yarın 1 hafta olacak ama hala ağrım sızımmm var yanııı
gecelerı ıkı buklum kalkıorummm ınanırmısınnn
iyi akşamalrrr kızlarrrrrrrr...
ben geldim bugün pek gelemedim çarşıda işlerimiz vardı..
ayyyyyy kızlarr sonunda benim kırmızı kart geldii..nasıl rahatladım anlatamamm şuanad kahve leke şeklinde geliyor ama inş. devamı sökülür. koçişimi bir görseniz nasıl rahatladıı.:98:.hatta çarşıda arabada yine atıştık bursadaki dr. aradık adetin gelmesse ara ilaç ismi vericem dedi.:97:.neyse aradık cok yoğunmuş görüşemedik.:26:..neymiş neden daha önce arayıpta sormamışımm şimdi çarşıdaymışız alsak olmazmıymışş ne zaman alıcazda ilaç etkisini göstericekte adet olucann amannnnn başımın etini yedi..
ona inadımdan eve gelince bardak bardak maydono suyu içtim biran önce gelsin diye..
cok şükür akşam yemekten sonra geldiğini gördükk.:82:.garibim koçişti bir ohh cektii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?