Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
seastar günaydın ya bişi söylüycem sana tabiki allaha emanet ama baya geç çıkıyosun anladıgım kadarıyla ve çok yoruluyosun bence ya müdürlerinle konuş seni biraz daha erken göndersinler yada git doktoruna ilk 3 ay geçene kadar rapor falan iste

herkese geçde olsa günaydın
dün alınan bir karar ile 19.30 da çıkıcaz tabi sözde bakalım görücez bundan sonra ne olacağını
herkes nasıl iyi mi?

herkese geçde olsa günaydın
dün alınan bir karar ile 19.30 da çıkıcaz tabi sözde bakalım görücez bundan sonra ne olacağını
herkes nasıl iyi mi?

günaydın canım

cidden gec cıkıosn ısten ya ılk 3 ay zorlamaz ama sonrakı aylarda baya zorlanırsın
sana bi güzellik yapabilseler keşke :)

günaydın canım hoşgeldinn

hoşbulduuk :)

Gökçe canım benım okudum yazdıklarını sıkıntıların varmıs çok ıyı anlıyorum senı ılk zamanlar çok zor gerçekten ev kalabalık gıden gelen çok bebek durmaz aglar uyumaz pek hayatına bır bebek katılması herseyı degıstırır bütün düzen farklılasır bunu kabullenmen zamanla olacak yavas yavas tabıkıde bır bebegının olması çok güzel bısı ama bunu suan yasadıkalrından dolayı anlayamazsın zamana ıhtıyacın var hersey yoluna gırecek ama zaman zaman zaman tatlım aglamak ıstedıgınde agla sıkma kendını bırde bırak bebegı annenlere çık dısarı esınle kafa dagıt yoksa atamazsın bu psıkolojıyı bebegımı sevemıyorum bıle bazen demıssın işte sıkıntıların bebegını sevmenı bıle etkılıyor bazen bebegını görmek bıle ıstemeyceksın ama hepsı geçecek canım eve kapanma aksamları esınle 1 saat bıle olsa çıkın dolasın gelın bende yasadım geçtı çok sükür çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun dualrım senınle dıkkat et kendıne canım

Son düzenleme:

katılıyorum adapte olmak cok zor..ama alışacaksın bunu unutma..

günaydınnnnnnn kızlarrr hayırlı sabahlar...
yelizcim teşekkür ederim canımm sonunda geldi kırmızılar gecte olsa..

benm de dogumdan sonra ılk defa dun geldı ama ne agrı karnım cok agrıdı ve acayıp bı kanamayla geldı..daha oncede gelmıstı ama bole az az leke seklınde herhalde gercek anlamda ılk adetımı oldum ..

kızlar ben yemek yıyıp çıkcıam

genel cerrahı ile bi gorusmem var bugun

öpüyroum herkezi :)))

hoşgeldinnn canımmmm evet çok şükürki gelmiş allahım işallah bundan sonra herşey gönlünüzün istedigi gibi olurrrr
inşallah canımm hepimizin istediği gibi olun herşey..
benm de dogumdan sonra ılk defa dun geldı ama ne agrı karnım cok agrıdı ve acayıp bı kanamayla geldı..daha oncede gelmıstı ama bole az az leke seklınde herhalde gercek anlamda ılk adetımı oldum ..
hadi gözün aydın canım seninde..rahatlamışsındır ama ağrın fazla olmuşş..benimde şuanda cok fena ağrım varr acayip ağrı yapıyo..:18:
slm kızlar...haftanın ortası ama topikte sadece 3 kişi varbu millet nerde yahuuuu
slm canım hoşgeldinn canım..
evet nedense iyice sessizleşti topik..:26:

kızlar ben yemek yıyıp çıkcıam

genel cerrahı ile bi gorusmem var bugun

öpüyroum herkezi :)))

güle güle canımmm..
haber ver gelince gelişmelerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…