Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet normaldede agrılı olurum zaten ...

kızlar ben yemek yıyıp çıkcıam

genel cerrahı ile bi gorusmem var bugun

öpüyroum herkezi :)))
hadi güle güle git güle güle gel şekerim...

hoşgeldin canım
hoşbulduk kuzum

slm cnm sende hoşgeldin...

hatice ağrınmı var kuzum hemen papatya çayı iç şu poşet sallama olanlardan anında kesilecek ağrın göreceksin

tinkercim nasılsınn tatile girdinizmi yoksa?

yeliiizzz sen napıosun kuzucum?

valla olayla ilgisi var desek bilmiyorum doğrumu olacak çünkü olaylardan öncede topik bu şekilde sessizdi uzun zamandır

bence dolaylı olsa da var...zaten bı gecıs donemındeydık..bole tatsız bırsey ustune tuzu bıberı oldu...kımse kızmasın bana ama benım dusuncem hala su ki karışılmamalıydı...taaa en başlarda da ayseyle elıfın bı atışması olmustu ama her ıkı tarafta alttan alarak hallolmustu...ben o gun ondan cok tepkılendım taraf tutuldu dıye...sahsen benım de tadım tuzum kalmadı ve de çook üzgünüm ama bunun faturası tabıkıde sadece bı tarafa cekılmemelı..burda 1 yılı askın sureyle bırlıkteyız ve az cok bırbırımızı tanımıs olmamıs lazımdı dıye dusunuyorum ben...kucucuk seylerden alınma ya da tartısma bıze yakışmadı

hadi güle güle git güle güle gel şekerim...

hoşbulduk kuzum

slm cnm sende hoşgeldin...

hatice ağrınmı var kuzum hemen papatya çayı iç şu poşet sallama olanlardan anında kesilecek ağrın göreceksin

,

iyiyimmm kuzucummmmmmmmm sen nasılsınnnnnnnn

sagol canım evde yapayım hemen

yok cuma gırıyoruz tatıle ole arası su an...15 gun dınlencem kısmetse ama kar basladı tokatta ne halt etcez yolda bılmıyom umarım kapanmaz yollar

tinkercim haklısın böyle önemsiz ufacık konular bu hale getirilmemliydi bende çok üzgünüm herkeste üzüldü.ama bizler yorum yaptık kii ben elifi kıracak üzüecek hiçbirşey yazmadım elif neden tekrar gelip kapanmış konuyu açtın dedim bu konuda haklıyım çünkü tinkercim o konu kapanmıştı hatta kızlar elif nie gelmiyor o olaymı yüzünden diye yazdıklarında alakası yoktur o konu tatlıya bağlandı yazdım ama elif tekrar gelipte konuyu açıp kırgınım soğdum topikten faşan yazınca hem ayşeyi zan altında bıraktı hemde bize cevap hakkı doğdu.eğer topiğe değilde msnden yada facden yazsaydı ozaman kendi aralarında olurdu kimsede karışmazdı.bence çok çok öenmsiz bir konu topiğin huzrunu bozmaya hiç gerek yoktu azöncede elifle konuştuk ona karşı dürüst olduğum için benide silmiş hem faceden hemde msnden.bu elife hiç yakışmadıı böyle şeyler bana çok çocukça geliyor silmek topiği terketmek ne biliyim sonuçta burda bir çok insan ona ılımlıda yanaştı bizde dedik elifi seviyoruz gitmesin ayşede falan diye ama elifin zaten topikten gidesi vardı daha öncde konuştuğumuzda şeroda gitti topikten soğdum demişti kaybetceği bişey yoktu yani tinkercim bende buyüzden üzüldüm şero gitti bebeğini kaybetti acım büyük dedi anlayış gösterdik ama elife anlayış yok çünkü elif msjlaradna bakarsan hiçbirşeye ılımlı yaklaşmadı oysa ayşe suçu olmadığı halde defalarca kez özürdiledi ki ben olsam bunu yapmazdım.ama elif yanaşmadı gideceği vardı gitti.

evet canım ağrım var ama evde papatya cayı yok..
biryerde kekik cayını duymuştum oda cok iyi geliyomuşşeskiden annemde bana madonoz yapardı onu içiyorum şimdi biraz rahatladım..
sağol aklımda bulusun evde papatya çayı bulundurayım..
bu arada japon tarzı giyimi beğenmişsin bende cok beğeniyorum..hatta gecen yaz bir elbise spariş ettimm g.g. ama elbise hiç ordaki gibi gelmedi etiketi bile yok üstünde sanki kendileri dikip yollamış gibiydi..
bende birdaha almak istemedim..ama ayakkabılarına bayılıyorumm cok hoş yaa..

,

iyiyimmm kuzucummmmmmmmm sen nasılsınnnnnnnn
bende iyiyim tatlım napim ders çalışmaya geçicem ama canım hiç istemiyor
sagol canım evde yapayım hemen

yok cuma gırıyoruz tatıle ole arası su an...15 gun dınlencem kısmetse ama kar basladı tokatta ne halt etcez yolda bılmıyom umarım kapanmaz yollar

aa sen tokattamısın bizim buraya 1,1.5 saat.tokattada kuzenlerim oturuyor birkaç kere geldik..hiç tokat kebabı yedinmi?biz tokat kebabı yedik ama bana çok ağır geldii patlıcanları ve o kuyruk yağından yaptıkları eti çok ağırdı.inşallah kapanmaz yollar ama sen köydeydin sanırım bizim buralarda kar yokk dağlara yağmış sadece

evet bencede al evde bulunsun..bide sıcak su torban varsa ona sıcak su koy bacakalrının arasında tut hemen rahatlarsın eğer sıcak torban yoksa pet şişede olur ama çok kaynar koyma yanarsın falan Allah korusun ama rahatlayacaksın bakk

vallahı beni silmemiş demekki kırıldığı görüşmek istemediği kişiler silmiş olabilir bu da doğal hakkı ..kimse bırsey diyemez...ya ben elıfı savunmuyacagım burda ...ama şeronun gıdısınden sonra elif burda yıne kaldı ıstemese yıne de gırmezdı degıl mı..aslında o kadar buyumese elif yın egırerdı topiğe ama o gun oku bak kaç kısı ona tepkı koydu belkı haklı belkı haksız onun ustune ben de olsam gelemezdım tapiğe sahsen ..aslında olayın basında ılk olarak elif yanlış anlasıldı dıye dusunuyorum ama..herkesın yapısı farklıdır kımı ınsan kolay alınır kımı da kolay kırılabılır..kım ınsanda kırıldımı affedemez..burda olması gereken herkesı oldugu gıbı kabul etmektı...bazı arkadaslarımız nasıl olayı yuzeysel yorum yaptıysa bence sız de ole yapmalıydınız yanlış gelse bıle sıze anlatabılıyormuyum ..burda haklı haksız ya cevap verme degıl de cıkan sorunu nasıl en hasarla atlatabılırız cabası olmalıydı ...ayseye dıyecegım bırsey yok cunku konu onlar arasında herkesın cevap hakkı var..yanı kısacası tarasızlık en ıyı bole durumlarda

sen çorumdu demi..evet bız ordan gecıyoz memlekete gıderken burdada daglarda var ama ne olacagı bellı olmaz ben koyde gorev yapıyom ama turhalda oturuyorum....evet yedım tokat kebabı guzel yerde yersen super ama kuyruk yagı degıl etı kuzu etınden oluyo...ben sevıyom yani

valla tinker silip silmemesi hiç önemli değil isteyen beni siler isteyende silmez.ben sana bişey anlatayım hatırlarmısın bilmiyorum ama ben hepimizin haklarını savunduğum zaman kazen beni topikten atmıştı.kimse bana sahip çıkmamıştı çok iyi hatırlıyorum bunun yanlış olduğunu yazan birtane sendin.ben 3 gün uzaklaştırıldığımda geri dönüp geldiğimde sayfaları okduğumda inanamamıştım birkaç kişi seliz nerde nie atıldı yazmış başka hiçbişey görememiştim hatta ayşede bu duruma sessiz kaldığı için ona kırgınlığımı dile getirmiştim.herkes kazenle arasını ii tutmak istemişti.ben gelmeyecektim topiğe ama daha sonradan bunun çocukça olduğunu düşündüm ve de 1 yıldır burdayız bunun için gitmemeliyim dedim hemde okadar kırgın ve üzgündümki.ben bu olaya oyüzden yorumsuz kalamadım ayrıca elif yada ayşeyi haklı görmedim sadece bana yanlış geleni sölledim.ben elifin yerinde olsam demekki bukdr kişi böyle söylüyor benimde haksız olduğum biryerler var demekki diye düşünürdüm bi ona göre kararımı verirdim haklısınız arkadaşlar bende uzattım kapansın die tatlıya bağlardım.ama seninde dediğin gibi herkesin yapısı farklı...bu konu dahad fazla uzatılmasın.herkes kendi tercihini yaptı.ayşeninde daha fazla üzülmesini istemiyorum kızz bunaldıı yani sanki çok suçu varmış gibi.ben burayı seviyorum hepinizi seviyorum kırıldığım zamanda oldu ama terketmedim asla sizleri.

tamam canımm sıcak su torban var..
öğlen şekerlerme yapınca alıyımda yanıma rahatlıyım..
pet şişeyi eskiden denemiştim ama yamuluyoo birde mazallahh şeyi meyi yakarızz allah korusunn daha lazım o bize..

öğlen konuştuktan sonra hızını alamayıp burdan devam edeceğini tahmin ettimm.haksızda çıkmadımmm...:80:
Ah be güzelim bu ne şiidet bu ne celal....
He sen diyeceksin tinker bişey söyleyince cevapladımmm...
Yok yok sen bana karşı doluymuşsunn.öğlen iki dakika susmadınki konuşayımm..bide gelip burda bence şu çocukluk bu çokcukluk diyosunn... önce biraz büyü,,karşındakini dinlemeyi öğren...sana söyleyeceklerin bittimi konuşayımmı diyorumm..bitti diyosun ama hala dır dır dırr....yazık senin eşinee...
Bak canımm...bu topikte sanıyorumki senden daha eskiyimm.yüz yüze görüşmesekte herkesi az çok tanıyorumm...biz ayşeyle faceden mesajlaşarak az biraz hallettik konuyu....iki medeni insan gibi...
Konuyu gelipte tekrar açtığım için kızmışsın bana..dürüst oldum.ayşeyle tatlıya bağladık ama kırıldım.kişisel bi durumun bu kadar farklı yönlere çekilmesi sinir bozucu oldu.ama buda geçecekti...sayenizde olay bu kadaaar büyümeyecektiii...
Ayşenin kaybettiği kızı ve benim kürtajımın aynı cümlede kullanılması bardağı taşıran son damla olduu...
O yüzden girmemeyi uygun gördüm topiğee..
Bu topikte gerçekteeeen çok şeyler paylaşıldı...nelere şahit olduk bizz..böyle arkadaşlıkları kalkıpda iki üç saçma olay yüzünden bırakıp gitmem...vefasız biri değilim.nitekim sevdiğim değer verdiğim arkadaşlarımla hala görüşüyorummm...

Senden rica ediyorumm.artık benim hakkımdatek kelime etme...
Seni faceten falan silmemin nedeni gayet açık...beni arkadaşlığın başında böyle yargısız infaz eden kişiyle paylaşacak hiiiiç bişeyim olamaz...
Hem çokta önemli bi durum değill canım yaaa...
Sen bensiz ben sensiz yaparız dimii...deneyelim biii...

Hatice tinkerr selam canlarımmm.öptüm ikinizidee...

(bu arada lütfen bu konu açılmasın artıkk..kimsenin topiğin huzurunu kaçırmaya hakkı yok...burda süper paylaşımlar oldu öylede devam edecekkk...) :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…