hoşgeldin hatunummmm..sanada iyi gecelerrr canım...ParadiesAngel esmeray03 GamzeliKiz+ pembedana
iyi geceler herkese..........
Paradies, sen geceleri gelmezdin ya, hayırdır canım..........
iyi gecelerrrrr canım tatlı rüyalar...ben yatıyorum, midem yanıyor çokkk, offff yanii...
öpüldünüz,iyi gecelerrr
evet canımmmm eşim yokkk bende takılıyorummm eşim olsaydı şimdiyeee çoktaannnn malum yerde olurdukk:):):)ahhhh kocacım ahhh özledimmmmm (memlekete gittide)
cihan padişahı savaşa gidiyor, bakalım hürreme ne olacak...
en çok garibime giden desturrrr demeleriay gülüyorum her defasındaa...
aysecim mesajımı gördünmü
kızlar coşmayalım lütfen daha fazla. özüler dilendi. kimsenin kimseyi korumaya veya taraf tutmasına gerekte yok.
yawyum ayşe ile olan münasebetinden dolayı özür diledi, ayşede tamam demiş işte.....
olay bu kadarlık bişeydi zaten...
ben yatıyorum, midem yanıyor çokkk, offff yanii...
öpüldünüz,iyi gecelerrr
aysecim mesajımı gördünmü
kız face ye gell
fatoşşş
biz yelizle meloşa gitcez cumartesi günü sende gelsene müsaitseenn :))
ne güzel olur yaa göbüünün görrürüz amaan inciyi görces bizz asıl amaç o
bnm face de sohbet edilemiyor malesef özel msjım geldimi
gerci burayada yazdım bir iki sayfa ötede olması lazım
İnşallah güzelim görüceksin tabii allah sağlık versin de, bunlar boş şeyler, sen hayırlısıyla o odada bebeğini emzirdiğin günleri düşün....
canım aleykümselam getiren de veren de sağolsun, hatırladı mı beni gerçekten ya,, ay çok sevindim unutmamış olduğuna, çünkü o kısa bir süre kalmıştı ben de arada gelmemiştim,
hay allah seni niye götürmedi ki, ama olsun böyle küçük hasretler iyi gelir arada.....
fatoşşş
biz yelizle meloşa gitcez cumartesi günü sende gelsene müsaitseenn :))
ne güzel olur yaa göbüünün görrürüz amaan inciyi görces bizz asıl amaç o
neyse kızlar bende cıkıyorumm...:80:
erken yatıyım erken kalkıyım yarın ve temizlicemm..erken kalkıyımki erkenden bitsin işimm..gec kallkınca hiç canım bişey yapmak istemiyo..
neysee hepinizi en kocamanından öpüyorumm....
yarın görüşürüzzzz...
ayyyyyyyy kıskandım vallaa...keşke yakın olsada bende gelseydim..
Amin inşAllahhhhhh
sanırım hatırladı çünkü sende sölermisin yazmış
Ahhh canım ne çok isterim ama aklımı yelizle buluşcak kadan yemedim
Şaka bir tarafa şu daganıklıgımı bitirirsem ve kimse gelmezse gelirim tabiki ama dalga geçmiceksenizgöbüşmle pardon kızımla
canım sımdıdediğin olayda var öye bı ıhtımal ama sımdı hormonalrın duzene gırmıye çalışır
onun ıcınde çizgi silik çıkmış olabilir en iyisi kan testi ama dediğim gibi yenı doğum yaptın
hormonların düzene girmeye ççalışıyor çok kafana takılıyosa yaptır bi kan testi canım
öğrenmiş olursun ama doktorun muayenede öle bişey takılsaydı gözüne söylerdi aslında
çünkü kese gözükmese bile rahmin hazılrıgını görürdü kalınlaşmışmı ıncelmısmı vs
tabı tecrubelı doktor olması lazım...kesın bıse dıyemıorm canım silik çigi sonucta :)
canım sımdıdediğin olayda var öye bı ıhtımal ama sımdı hormonalrın duzene gırmıye çalışır
onun ıcınde çizgi silik çıkmış olabilir en iyisi kan testi ama dediğim gibi yenı doğum yaptın
hormonların düzene girmeye ççalışıyor çok kafana takılıyosa yaptır bi kan testi canım
öğrenmiş olursun ama doktorun muayenede öle bişey takılsaydı gözüne söylerdi aslında
çünkü kese gözükmese bile rahmin hazılrıgını görürdü kalınlaşmışmı ıncelmısmı vs
tabı tecrubelı doktor olması lazım...kesın bıse dıyemıorm canım silik çigi sonucta :)
eheueheueheu kurtlku kız kurtlu kaynıyo
bitirirsin canım ya cumartesiye dahaa çokk görüşrü tanısırız ne güzel olur :) :) :)
valla kirliye kirli demek temızın hakkdır bende kiloluyum yanı az biraz
e meloşda yenı doğum yaptı onunda maşallahı varbelki yanımızda manken gıbı kalırsın
yeliz de balık etlükadının kalçalısı sonucta
canım bende ösledim seniii..bu arada incinin odası gelmiş güle güle kullanın ama erken olmuş sen daha beklemiyodun sonucta..neyse gelmiş gelmiştirr biran önce yerleştirisin hiç olmassa...Yaaa nereye yaaa ben ösledim ama seni bgn hiç gelemedim de
gelebilsen keşke canım bekleriz valla :) denız otobusu fln yok mu ordan gelırsın hemenık :)
Kızlar arkadasım ölü dogum yapmış çok üzüldüm yaaa 21 haftalıktı
ayy ben erkenden hazırladım herşeyi şimdi duyunca korkayada başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?