Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

zararın neresınden dönülürse kar bu zamana kadar bu kadar gereksiz bi konunun uzaması
benıde çok üzdü ve yıprattı...ben neyse sen hamılesın en basta bunun ıcın uzatmak istememıştım
neyseki kapandı...umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz....

hoşgeldin ablacımm...evet uzun zaman oldu gelmeyeli sen..
neyseki kızın ve iyiymişsiniz..evet valla cok salgın var bu ara ee birde keci gribi cıkardılar o nerden cıktıysaa töbeeeee...
gökce epidurel sezaryanla aldı bebişini kucağna..darısı diğer hamişlere inş..
pembemin diğer bebişide gitti 1 tane kaldı ama maşallah kuzucuk torp gibi inş. hep böyle gider..
şeroyla gelmiyo uzun zamandır görüşemiyoruzz..
bana gelince ben daha dün adet oldum adetim bitince tekrardan gidicem rahime sıvı verip duruma bakıcak eğer bir sorun yoksa önümüzdeki gelecek adetime allahım izin verirse başlıcaz ablacımm..rabim inş. bu defa sağlıklı sıhatli kucaklamayı nasip eder..
elifiminde bebişinin maşşallahı var allahım nazardan korusunn iyiler cok şükür..
öyle işte ablacımm..sende arayı cok acmaa özlüyoruz valla...

valla suratının coğrafyası değişmiş yaa çarşamba pazarına dönmüş

sülümaan mahidevran cıss yaptıı bana

cihan padişahı savaşa gidiyor, bakalım hürreme ne olacak...
en çok garibime giden desturrrr demeleri ay gülüyorum her defasındaa...

aysecim sana bi soru sorcaktım özel msj kutun dolu oldugu için buraya yazıyom
ne diycen bu duruma
aysecim 12 arayla ikinci adetimi oldugunu biliyorsun
kanamamın 5. günüydü dr a gittim ve adet düzenleyici verdi
ilacı aldım fakat yengeminde aynısı olduydu kürtaj olmuştu ilk adetinden sonra ikinci adetini gördü
erken ama meğer üzerine görmüş bnm de aynısıolurmuki dedim
tets yaptım tek cizgi aradn iki saat sonra baktım ikinci cizgi silik bu duruma ne diyon

artık burda fikir ve görüşlerimizi hiçbir şekilde söyleyemeyeceğiz sanıyorum ki.

taraf tutuldu denilen iletilere bakıldığında yani şahsen ben geçmişi tekrar tekrar okuduğumda ben dahil hiç kimsenin o haklı bu haksız dediğini göremiyorum.

ve ölü bir doğumla bir kürtaj aynı cümlede geçse dahi, ben bu cümleyi bütün olarak algıladığımda her iki olayın da acısı ve herkesteki yeri farklı denildiğini görüyorum.

Hiç kimse de kimse için topicte o gitsin bu kalsın dememişti.

Bana kızılıp taraf tutuyor olacağım yine ama, ben karışılmamalıydı denildiğinde asıl taraf tutulduğunu düşünüyorum.

Eğer herkes burda yorumunu yapamayacaksa insanlar birbirleriyle face'den, msn'den ya da benim gibi bunları kullanmayanlar varsa özel mesajlarla mı paylaşacaklar hissettiklerini acaba? Bence bu topiğin bir anlamı yok o zaman.

Her ne kadar "bu mesajı okuduktan sonra dahi yorum yapmayın nolur" dense de, geçmişi okuyup bitirdiğim halde dayanamadım ve tekrar geçmişe geri dönüp tek tek alıntı yaparak yazma ihtiyacı hissettim ne yapayım adım taraflı olsun.

Elif diyor ki sanki namus kavgası... Olay başladığında kavga olarak algılanmadı ki, ne zaman bu boyuta döndü biliyor musunuz? "Taraf tutuldu, karışılmamalıydı" dendikten sonra, herkesin art niyetsiz bir şekilde yazılanlara yorum yapılmasına tahammül edilemediğinde bu hale getirildi.

En başında da dedim, herkese aynı yerde duruyorum diye, hala da öyle kalmak istiyorum, ancak benim burda yaşadıklarına üzüldüğüm kişiler beni ya da diğer onun için üzülen kişileri siliyorsa diyecek gerçekten bir şeyim yok.Hiçbirimizin eşi zavallı değildir ki yazık olsun onlara..........

ParadiesAngel esmeray03 GamzeliKiz+ pembedana

iyi geceler herkese..........

Paradies, sen geceleri gelmezdin ya, hayırdır canım..........

Son düzenleme:
fatoş, melojj siz de hoşgeldiniz

elif bebek nasıl iyi mi büyümüştür artık di mi alıştınız mı birbirinize iyice,

fatoşum evin darmadağın mı oldu senin hay allah ama çok yorma kendini yavaş ve sakin hareketlerle çalış lütfen....

Ayşe, doktora gitmişsin, ameliyat olman için bir engel yokmuş sevindim en azından bu da olumlu bir durum, allah korusun hematolog ya izin vermeseydi operasyon için, yavaş yavaş sağlık problemlerin düzelecek inşallah...

kızlar coşmayalım lütfen daha fazla. özüler dilendi. kimsenin kimseyi korumaya veya taraf tutmasına gerekte yok.
yawyum ayşe ile olan münasebetinden dolayı özür diledi, ayşede tamam demiş işte.....

olay bu kadarlık bişeydi zaten...

ben yatıyorum, midem yanıyor çokkk, offff yanii...
öpüldünüz,iyi gecelerrr

cihan padişahı savaşa gidiyor, bakalım hürreme ne olacak...
en çok garibime giden desturrrr demeleri ay gülüyorum her defasındaa...

ham,le olacak ne olacak hayatının tek garantisi o asıl tavşan hürrem dogurduda dogurdu

Hoşbuldum ablacım evet mafoldum ama biraz toparlandı yine Allahtan kardeşim yanımda yoksa hayatta yapamazdım eşimide erken çağırdım şimdi telaş sonrası rahat olacak inşAllah birde bebegim saglıkla dogsun OH dicem

Bu arada Angell e selamını söledim onunda sana çok selamı var

ParadiesAngel esmeray03 GamzeliKiz+ pembedana

iyi geceler herkese..........

Paradies, sen geceleri gelmezdin ya, hayırdır canım..........

evet canımmmm eşim yokkk bende takılıyorummm eşim olsaydı şimdiyeee çoktaannnn malum yerde olurdukk:):):)ahhhh kocacım ahhh özledimmmmm (memlekete gittide)

yok kız coşmuyorum, sadece dayanamadım, ben yazdıktan sonra baktım ortalık durulmuş, ama ben de bana yapılanı sindirmeye çalışıyorum ya bana da hak verin di mi ama :)), yoksa ben 1,5 yıldır ne zaman coştum ki şimdi coşayım, ama gündüz de baktım hala aynı şeyler söyleniyor dayanamadım, ama ben kapatıyorum bu konuyu bu akşam itibarıyla sen merak etme canım.
Ben küçük istasyonlarda durmam zaten....

İnşallah güzelim görüceksin tabii allah sağlık versin de, bunlar boş şeyler, sen hayırlısıyla o odada bebeğini emzirdiğin günleri düşün....

canım aleykümselam getiren de veren de sağolsun, hatırladı mı beni gerçekten ya,, ay çok sevindim unutmamış olduğuna, çünkü o kısa bir süre kalmıştı ben de arada gelmemiştim,

evet canımmmm eşim yokkk bende takılıyorummm eşim olsaydı şimdiyeee çoktaannnn malum yerde olurdukk:):):)ahhhh kocacım ahhh özledimmmmm (memlekete gittide)

hay allah seni niye götürmedi ki, ama olsun böyle küçük hasretler iyi gelir arada.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…