- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
hehheheeh
adam yüzde bir milyon haklı benimki de geçen sene öyle bir laf ettiydi, benim de çok zoruma gitmişti valla
e bir de üstüne atlanmayacak kız değilsin tabii ki de atlayacak çıtırrrr
hehheheeh
adam yüzde bir milyon haklı benimki de geçen sene öyle bir laf ettiydi, benim de çok zoruma gitmişti valla
e bir de üstüne atlanmayacak kız değilsin tabii ki de atlayacak çıtırrrr
ayyy bunlar ne güzel iltifat böyle ablacım çıtır mıtırçok tşk ederim gece gece moral oldu valla
ablacım senin adına okdr çok sevindimki sende bende tedavimizi olduk Allaha şükür kiii atlattık.inşallah sende böyle düzen devam edersin ben artık adetlerinin şaşacağını hiç sanmıyorum bence senin problemin halloldu artık bir bebiş bekliyoruz senden bizlerdende haber alacaksın inşallah en yakın zamanda bukdr ekşınayok canım yok ben de öyle düşünüyordum yazmayacağım diyordum ama insanlar kendileri işine geldiği gibi yazacak ama başkasının yazmasına izin yok, öyle mi....
Öyle değil,
bundan sonra nerde yanlış görürsem anında yazıcam tatlım,
ben iyiyim ne olsun jinekolojik olarak şimdilik bir sorun kalmadı gibi günler ne gösterir daha başka bilemiyorum.
sırada endokrin var az önce haticeme de söylediğim gibi, endokrindeki işlemlerim tamamlansın bakalım ne olacak, ama rahatladım tabii ki, bu ay normal sürede adet oldum, inşallah diğer aylarda böyle olur.
en çok da menopoza girmemiş olduğuma sevindim
ama sizlerden bebiş haberi geldiğinde inan ki daha da çok sevineceğim tatlım.
sen almışsın moralini gece gece daha ne morali olsun, bundan güzel moral mi olur heee
bak zaten yasaklıyım gelme üstüme valla gidip uyuyan adamı uyandıracağım şimdi
günaydın kızlarrrrrr burada hava çok soğuk kar yağıyorbende kalktım kahvemi içiyorum
bana da yollasana o kahvenden..uykusuz bır geceden sonra ıyı gıderdi..kuzum ateslendi yine dün gecegünaydın kızlarrrrrr burada hava çok soğuk kar yağıyorbende kalktım kahvemi içiyorum
Günaydın kıslar biz dün doktora gittik
bebişimizi gördük maşallah çok büyümüş kocaman kafası vardı. Doktorum herşey normal dedi
oooo o zmn ben yelizin yanında kesin manken gibiyimdir
Valla çok isterim Allahtan bi aksilik çıkmazsa gelirim ama dediğim gibi söz vermim çünkü benim meraklı kankam cumadan gelebilirtek gelenim o olur o gelmezse gelirim
dün kızımın 2aylık aşıları yapıldı
2 tane bacağından 1tane kolundan :18:
kıyamam ya ben korktum ama çok ağlamadı alışkın yavrum napsın
az mı aldılar damardan kanını
elinin üstündne dirseğinden falan
sonra beraber kuaföre gittik kızımla
manikür yaptırdım saçlarımı kestirdim röfle yaptırdım
cumartesi mevlütünü okuturyorum nasipse
az önce gelinliğini denedim ne kadar güzel oldu
allahım şükürler olsun diyorum hep ama hep dua ediyorum
allahım isteyen herkese herkese düşmanıma bile ver diyorum
AYŞECİM BU GİDİŞLE EN KISA ZAMANDA BEBİŞİNE KAVUŞACAN ÇOK SEVİNDİMselam milleett sımdı geldım hastaneden
evethemofili oldugu kesınleştiii amelıyatta plazma verecekler
hematolojı doktrumdan amelıyat ızın yazısını aldım anestezıye sevk ettı cuma oraya gıdıcem
onrada amelıyat gunu ıcın cerrahımla tekrarbı gorusmem var
işte bööle ya bu arada cerrah çok yakışıklıı
GÜNAYDIN CANIM AMAN TAKMA KAFİŞgünaydın kızlarrr...geçmişi okudum da...elifin yazdığı son mesajdan sonra tekrar bahsi açılmış herhalde ...neyse olay kapanacaksa bırakın da ben suçlu olayım...bu soğuk havanın esmesindense ben suçlu olmaya razıyım..
bana da yollasana o kahvenden..uykusuz bır geceden sonra ıyı gıderdi..kuzum ateslendi yine dün gece
maşallah
anammmmm bak sen kısımmm sen takıl banada hayatını yaşaaaaAmin inşAllahhhhhh
sanırım hatırladı çünkü sende sölermisin yazmış
Ahhh canım ne çok isterim ama aklımı yelizle buluşcak kadan yemedim
Şaka bir tarafa şu daganıklıgımı bitirirsem ve kimse gelmezse gelirim tabiki ama dalga geçmiceksenizgöbüşmle pardon kızımla
gelebilsen keşke canım bekleriz valla :) denız otobusu fln yok mu ordan gelırsın hemenık :)
eheueheueheu kurtlku kız kurtlu kaynıyo
bitirirsin canım ya cumartesiye dahaa çokk görüşrü tanısırız ne güzel olur :) :) :)
valla kirliye kirli demek temızın hakkdır bende kiloluyum yanı az biraz
e meloşda yenı doğum yaptı onunda maşallahı varbelki yanımızda manken gıbı kalırsın
yeliz de balık etlükadının kalçalısı sonucta
AYŞECİM BU GİDİŞLE EN KISA ZAMANDA BEBİŞİNE KAVUŞACAN ÇOK SEVİNDİM
GÜNAYDIN CANIM AMAN TAKMA KAFİŞ
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw yorucu bir ekşının ardından buraya geldim kızlarnolduğunu anlayamadım kocişle eve geldik üstümü değiştiriyordum birden atladı üstüme bende çalışmalar bitti diye adamcağıza yüz vermiyordum ya banyoya giremem diyorum çocuk yapacağın zaman hergün giriyon dedi çok zoruma gitti haklı ama napimm
yok canım yok ben de öyle düşünüyordum yazmayacağım diyordum ama insanlar kendileri işine geldiği gibi yazacak ama başkasının yazmasına izin yok, öyle mi....
Öyle değil,
bundan sonra nerde yanlış görürsem anında yazıcam tatlım,
ben iyiyim ne olsun jinekolojik olarak şimdilik bir sorun kalmadı gibi günler ne gösterir daha başka bilemiyorum.
sırada endokrin var az önce haticeme de söylediğim gibi, endokrindeki işlemlerim tamamlansın bakalım ne olacak, ama rahatladım tabii ki, bu ay normal sürede adet oldum, inşallah diğer aylarda böyle olur.
en çok da menopoza girmemiş olduğuma sevindim
ama sizlerden bebiş haberi geldiğinde inan ki daha da çok sevineceğim tatlım.
günaydın kızlarrrrrr burada hava çok soğuk kar yağıyorbende kalktım kahvemi içiyorum
günaydın canım aynen burasıda çok soğuk ve kar yağıyor ben uykusuz mide bulantılı bir haldeyim ama malesef işteyim
Günaydın kıslar biz dün doktora gittik
bebişimizi gördük maşallah çok büyümüş kocaman kafası vardı. Doktorum herşey normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?