Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
amin canımmm iyi bakın kendinize:79::79::79:

ohh ohhh maşallahhh mert bebişeeee..iyiyim bende canım napıyım yuvarlanıp gidiyoruz işteee.

yaaa tınker nerdee
elif nerdeeeeeeee
nagış zaten karar almıştııı bebeğinı kaybedınceee
bır şeyler okudum ama açıkcası tam olarak da anlayamadımmmm malum bebkten oturuuu yarım yamalak bakabıldımmm hayırdır her şey yolunda dımı topıkteee

yaaa gıcık oldum zaten bu tickeri değiştiricem ben sat a göre 2 mayıs görünüyor ya dogum doktor dosyamda 30 nisan yazıyo oda normal dogum dio acaba 30 nisanımı baz alsam yoksa 23 nisanımı

benim de son adete göre 23 nisan gel aynı gün doğuralım

Selam hayatım...Umarım güzel kızce ve güzel annesi iyidir...Ben de okuldayım kaçamak girdim.Az sonra çıkıcamm...Ay versekte şu karneleri gitsek evimize...

selam canım :) iyiyiz çook şükürr sen nasılsın geçmişi okudum da
biraz canın sıkılmış,seni çok iyi anlıyorum ben de sen gibiyim en ufak bişe
duysam hemen kafaya takarım..ama sakın stres yapma bak doktorun da
hiç sorun değil demiş,hem sen üzülürsen kuzun da üzülür annesi
bebişlerimiz Allah'a emanet canım benim içini ferah tut
bu arada ne güzel tatiliniz başlıyo sizin adınıza çok seviniyorum :)

Su hoşgeldin canımmmm

hoşbulduk canımm

Son düzenleme:

canım elif ve tinker gitme kararı aldı.tinkerin sebebini bilmiyoruz neden gittigini yani ama elif ayşeyle ufak bi tartışma yaşadı ve topige yansıttıgı içinde bizde bişiler yazınca agırına gitmiş öyle işte

aminn canım inşallahhhhhh... Allah isteyen herkese nasip etsin..
biz de seni öptük canımcım

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallahhh..

güle güle canımm dikkat et kendine..

sucum hoşgeldin canımmm..

hatçemmmmmmm bak tüp bebek olayını sormuştum yaaa cvp geldiii

kusura bakma anca gördüm. kaana sordum. baska yapılacak tahliller varmış. çok ayrıntılı tahliller gerekiyormuş. eger maddi durumlarında sorun yoksa özel bir klinikte inceenmeliymiş. ama durumları yoksa üniversite hastaneleri de bakarmış. 5 kayıp çok olmuş diyor. konuşalım.

tinker niye gitti ya daha dün yazıstık burdan ask hikayesini felan yazmıstı. gidicem dedimi.öle bir mesaj görmedim ben hayırdır işallah...

tinker niye gitti ya daha dün yazıstık burdan ask hikayesini felan yazmıstı. gidicem dedimi.öle bir mesaj görmedim ben hayırdır işallah...

bilmioruz canım evet dün oldukça neşeliydi dedigin gibi hikayelerimizi yazdık ardından bi msj yazdı ve gitti

gökçemmmmm hoşgeldin bitanemmm... nasılsın?
eskisine oranla daha iyi gördüm seni yavaş yavaş atlatıyorsun lohusalık dönemini canım...
mertişkomuz napıyor ne zaman koyucaksın resimlerini? çok merak ediyorum bennn

Alıntı tinkerbell09 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
bu arada topiğini çok beyendim canım
Alıntı tinkerbell09 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
bende 11 aralığı bekliyordum yani bugün umarım olmam dua edin ne olur...
Alıntı smart_girl kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Beklenen Regl Tarihleri:

pcpca..........................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
tinkerbell09...................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
burcuburcu..................16 ARALIK
Mestitosh....................15 ARALIK
smart_girl.................... 20 ARALIK
AnGELL.......................21 ARALIK
izmirhayal....................22 ARALIK
clementine...................22 ARALIK
Pinkaya87....................24 ARALIK
bayankarasu.................24 ARALIK
songurlu66....................26 ARALIK
Nazo............................27 ARALIK
ALeNAM.....................1 OCAK
Suozdek.....................2 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

Topiğimiz çok yeni;henüz yok ama olacak :)
bu sözcüklerle başladı bu güzel serüven benim için ...1 yılı aşkın bir sürede ne güzel şeyler de yaşamışız...kimimiz amacımıza kolay ulaşmısız kımımız sıkıntılarla mücadele ederek..ama herkesin büyük bir emeği var topiğin bu günlere gelmesinde..daha sonra yeni arkadaşlar da katıldı aramıza ve biz hepsini bağrımıza bastık...el ele vererek 10000 lere sürükledik ve de sabit forum haline geldik...ne güzel bizlere ...
ben kendi adıma bu süre zarfında çok güzel vakitler geçirdim sizlerle..acısıyla tatlısıyla güzel bir yıl..hepimizin hepimiz üzerinde hakkımız var.
derken belli bir zaman sonra yaprak dökümü başladı aramızda..kimimize yaşadıkları ağır geldi,kimimiz kırıldı kimi de yoğunluktan artık bizlerle değil..üzülerek söylemek gerekirse ben de artık sizlerle olamayacağım canlarım..buna sevinir misiniz üzülür müsünüz bilemem belki de kızabilirsiniz...ama benim de kendime göre birtakımnedenlerim çıktı ve artık gelemeyeceğim..sizleri çok seviyyorum ..allaha emanet olun..

canım msj bu 10506 da sanırım

hoşbulduk kuşum sen de hoşgeldin
hoşbuldum balımm..burdaydım ama yazmıyodum..

canım cok sağolllll..
peki ayrıntılı tahliller neymişkii..
kac tane dr. sorduysak siz hepsini yaptırmışsınız yapacak test kalmamış diyolar..
neysee yaaa şahin beye gidicem pazartesi onada daha ayrıntılı sorarım yapılması gereken başka tahliller varsa yaptıralım diye..
maddi durum cok şükür cok iyi değil ama allaha şükür kendimize bakacak var...
ünüversite hastaneleri bize bakmıyor canım askeriyeye gitmemiz gerekiyor gittikte zaten gata araştırmaya gittik...
ilgin için teşekkürler canım allah razı olsunn...
rabbim emeklerimizin boşa cıkarmasın ne diyeyim..

amin canım eger gitmek istersen kaan abiye yardımcı olur yani kaan bozkurt adı ege tüp bebek merkezinin sahibi.

evet bende anlatayım aşk hikayemizi aşkitomla..
2004 yılı haziran ayının 18,zi çalışıyorum güzellik solanunda..eşimin ablası ve yengesi geldi benim çalıştığım salona kaşlarını aldım her ikisininde görümcemin kaşlarını alırken dediki sana bişey dicem ama kızmıcan..yok dedim ne neden kızıyım..ferhat geldi dedi (koçişim) samsunda çalıyor evlenmeyi düşünüyo ve seninle evlenmek istiyor..bizde ailene söylemeden önce seninle görüşelim görüştüğün birisi varmı ona göre ailene söyliyelim..bende dedimki bir ilişkim yok ama aileme danışmadan ben konu hakkında birşey diyemem...ama bir görseniz nasıl heyecanlandımmmm cünki koçişim benim cocukluk platonik aşkımdı...
biz koçişimle 2 yaşından bu yana beraber büyüdük çocukluğumuz aynı mahallede oyun oynayarak gecti..düşünün bir dr. oynamadığımız kalmıştı ama onuda evlenince oynadık..
neyse hemen annemi aradımm dedim böyle böyle annem nasıl mutlu oldu..babanada danışalım ondan sonra haber verirsin dedi..
neyse babişkoda tamam dedi zaten eşimi cok severdi öncedende ailem..
ama ben hala kararsızımm istemem yan cebime koy gibiyim..hem cok istiyorum sonucta yıllardır aşık olduğum adam benimle evlenmek istiyor daha ne olsun..
ama bir yandanda mahallede cıkmadığı kız kalmadı ben haricinde anneme diyorumki ben milletin artıkcısımıyım ne alakaysa..
hani derleeya böyle durumlarda insanın eli ayağı bağlanıyo ve ben görümceme msj attım ailemle görüştüm ve olmamasına karar verdik diye..
aman benim koçiş bu haberi alınca havalara ucmuş..meğer onunda bende gözü varmış ama ailemden cekindiği için yaklaşamamış benim yanıma..
neyse pazartesi istemeye geldiler cuma nişan taktık pazara benim koçiş gitti samsuna döndü..
neyse hergün konuşuyozzzz nasıl özleşiyoz sanki kırk yıllık aşığızz..
benim koçişim dayanamadı dediki ben senin resmen karım olmanı istiyorum gel buraya nikah yapalım..
ben dedim nasıl olur aileme demeden..aileme söyledimm hee onlarada diyozki tayin için ne alakaysa..
haziranda nişanlandık temmuz 27,sinde nikahımız olduuu..ay cok güzeldi o gün konser vardı samsunda konsre gittik koyun koyuna konseri dinledik cok güzeldi..
sonra rus pazarına gittik ordan hatta kedili tanga almıştım o zamandan bu yana benim şeyin adı kediş kaldıydı..ama annemler var yanımızda oynaşamıyoz öylee falza..
bir yıl nikahlı kaldık ama öyle iş filan olmadı tabi ince işler vardı ama mağaraya giriş izni yoktu..
1 yıl sonra 2005 haziran 10 kına gecem haziran 11 düğümün vardı 12,si sabahı milli oldum..
bizim aşkımız görücü usülü gibi oldu ama ben cok ama cok seviyorum koçişimiii....

Son düzenleme:
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

---------

Beklenen Regl Tarihleri:

Yelizcem....................12ŞUBAT Güzel Haberlerini Bekliyoruz :18:
Gamzelikız .................25ŞUBAT Güzel Haberlerini Bekliyoruz :18:

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84--pembedana--seastar

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Seliz--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)
superisiyim 11.01.2011 (Deniz bebek dünyaya gözlerini açtı)
gökcegökce 19.01.2011 (Mert Kağan bebek dünyaya gözlerini açtı)

amin canım eger gitmek istersen kaan abiye yardımcı olur yani kaan bozkurt adı ege tüp bebek merkezinin sahibi.

cok sağol canım isterdim ama biliyosun izmir ters kalıyo bize..
zaten en yakın nersi ise orası bizim daha uygun gidip gelmek acısından..
bursa 4 saat en yakın orası var.hem dr. cok memnunum...ama gidince mutlaka sorucam başka yapılması gerekn tahlil varmı diye..
cok sağol canım teşekkür ederim..

puhh maşAllah sizeee allahım nazardan korusun çok güzelmiş yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…