amin canımmm iyi bakın kendinize:79::79::79:ahh mutlu bir şekilde ayrılıyorum şimdilik topikten güzeller...
Allah ım bu güzel haberlerin ardı arkası kesilmesin inşallah haticemin,yelizimin,ayşemin,nanemin ve adını unuttuysam affola diğer tüm arkadaşlarımın başına ...her daim dualarımdasınız kızlar....
Görüşmek üzere...öptüm sizi kokulu kokulu:))
ohh ohhh maşallahhh mert bebişeeee..iyiyim bende canım napıyım yuvarlanıp gidiyoruz işteee.
yaaa gıcık oldum zaten bu tickeri değiştiricem bensat a göre 2 mayıs görünüyor ya dogum doktor dosyamda 30 nisan yazıyo oda normal dogum dio acaba 30 nisanımı baz alsam yoksa 23 nisanımı
Selam hayatım...Umarım güzel kızce ve güzel annesi iyidir...Ben de okuldayım kaçamak girdim.Az sonra çıkıcamm...Ay versekte şu karneleri gitsek evimize...
Su hoşgeldin canımmmm
yaaa tınker nerdee
elif nerdeeeeeeee
nagış zaten karar almıştııı bebeğinı kaybedınceee
bır şeyler okudum ama açıkcası tam olarak da anlayamadımmmm malum bebkten oturuuu yarım yamalak bakabıldımmm hayırdır her şey yolunda dımı topıkteee
Ahh mutlu bir şekilde ayrılıyorum şimdilik topikten güzeller...
Allah ım bu güzel haberlerin ardı arkası kesilmesin inşallah Haticemin,Yelizimin,Ayşemin,Nanemin ve adını unuttuysam affola diğer tüm arkadaşlarımın başına ...Her daim dualarımdasınız kızlar....
Görüşmek üzere...Öptüm sizi kokulu kokulu:))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallahhh..Allahim Hatçeme, Naneme Ayseme Yelizime nasip etsin insallahh
sizleri seviyorummmmm hoşçakalınnnn
sucum hoşgeldin canımmm..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallahhh..
güle güle canımm dikkat et kendine..
sucum hoşgeldin canımmm..
canım elif ve tinker gitme kararı aldı.tinkerin sebebini bilmiyoruz neden gittigini yani ama elif ayşeyle ufak bi tartışma yaşadı ve topige yansıttıgı içinde bizde bişiler yazınca agırına gitmiş öyle işte
Allahim Hatçeme, Naneme Ayseme Yelizime nasip etsin insallahh
tinker niye gitti ya daha dün yazıstık burdan ask hikayesini felan yazmıstı. gidicem dedimi.öle bir mesaj görmedim ben hayırdır işallah...
bilmioruz canım evet dün oldukça neşeliydi dedigin gibi hikayelerimizi yazdık ardından bi msj yazdı ve gitti
hoşbuldum balımm..burdaydım ama yazmıyodum..hoşbulduk kuşum sen de hoşgeldin
hatçemmmmmmm bak tüp bebek olayını sormuştum yaaa cvp geldiii
kusura bakma anca gördüm. kaana sordum. baska yapılacak tahliller varmış. çok ayrıntılı tahliller gerekiyormuş. eger maddi durumlarında sorun yoksa özel bir klinikte inceenmeliymiş. ama durumları yoksa üniversite hastaneleri de bakarmış. 5 kayıp çok olmuş diyor. konuşalım.
hoşbuldum balımm..burdaydım ama yazmıyodum..
canım cok sağolllll..
peki ayrıntılı tahliller neymişkii..
kac tane dr. sorduysak siz hepsini yaptırmışsınız yapacak test kalmamış diyolar..
neysee yaaa şahin beye gidicem pazartesi onada daha ayrıntılı sorarım yapılması gereken başka tahliller varsa yaptıralım diye..
maddi durum cok şükür cok iyi değil ama allaha şükür kendimize bakacak var...
ünüversite hastaneleri bize bakmıyor canım askeriyeye gitmemiz gerekiyor gittikte zaten gata araştırmaya gittik...
ilgin için teşekkürler canım allah razı olsunn...
rabbim emeklerimizin boşa cıkarmasın ne diyeyim..
amin canım eger gitmek istersen kaan abiye yardımcı olur yani kaan bozkurt adı ege tüp bebek merkezinin sahibi.
puhh maşAllah sizeee allahım nazardan korusunevet bende anlatayım aşk hikayemizi aşkitomla..
2004 yılı haziran ayının 18,zi çalışıyorum güzellik solanunda..eşimin ablası ve yengesi geldi benim çalıştığım salona kaşlarını aldım her ikisininde görümcemin kaşlarını alırken dediki sana bişey dicem ama kızmıcan..yok dedim ne neden kızıyım..ferhat geldi dedi (koçişim) samsunda çalıyor evlenmeyi düşünüyo ve seninle evlenmek istiyor..bizde ailene söylemeden önce seninle görüşelim görüştüğün birisi varmı ona göre ailene söyliyelim..bende dedimki bir ilişkim yok ama aileme danışmadan ben konu hakkında birşey diyemem...ama bir görseniz nasıl heyecanlandımmmm cünki koçişim benim cocukluk platonik aşkımdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?