Günaydın kızlar ben yine bomba bir rüyayla giriş yapayım topiğeekaydirigubbakcemile3 rüyamda (hayır olsun dediğinizi duyar gibiyim) test yapıyorum veeeeeeeeeeeeeee çift çizgi çıkıyoooo inanamıyorum bir tane daha yapıyorum yine çift çizgiiii akşam 2 test almıştımda iş çıkışı onları yaptım heralde kaydirigubbakcemile3 tabi o gazla sabah uyandığım gibi test yaptım tek çizgi malesef :roflol: ama adetime 3 gün var daha geçmesini bekliycem bakalım...
slm kızlar
canım ben bugün kan testi yaptırdım değer 633.7 çıktı. doktor gebesin dedi. ama ben keseyi görmeden kalp atışlarını duymadan rahat edemiycem. niye öyle pimpirikliyiz yaaaa
oooof bende bıraz bekleyım dedım hanı adet tarıhı gecsın de ole gıdeyım dedım bır de kan testını devlette yaptırsam sıra cok oluyo korkuyom hastaneye gıtmeye ama bölede çok huzursuzum sanki adet olcakmısım gıbı salak dusunceler var...tedırgınlık dedıgın gıbı bır gorsem keseyı rahatlıcam....sen de kasık agrısı var mı benım ınceden sızlıyo...
hiç sorma benim de var kasık ağrısı hatta hastalanıyorum sanıyorum lavoboya gidip bakıyorum şeffaf akıntı. ödüm kopuyor valla.önceki hamileliğimde böyle kasık ağrısı çekmemiştim. acaba vücut alışmış olabilir mi. hani belli bir periyotta adet oluyorsun ya günün geldiğinde yine aynı sancıların oluyo ama hamile olduğun için kanama olmuyor. ben öyle düşünüyorum..
inşallah canım öledir. allah korusun onları...bu arada google aisme göre ninni yaz...istediğin isme göre ninni yapmışlar süper kaç gündür onu dinliyorum...indirilebiliyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?