Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sayfalaı okuyup anca gelebildim valla sabah kızlar baya kaynatıyo :)))

iyiyim canım sen nasılsın. bu arada senle daha önce muhabbet etmemiştik .tekrar selam :))

evet canım muhabbet hıc olmadı..nasıl olayım lısteyı gordukce heyecan stres basmaya basladı sankı..yavas yavas uste cıkıyorum...ama yukarı cıkamadan hooooop asagı ınıyom yaa

evet canım muhabbet hıc olmadı..nasıl olayım lısteyı gordukce heyecan stres basmaya basladı sankı..yavas yavas uste cıkıyorum...ama yukarı cıkamadan hooooop asagı ınıyom yaa

bende bu ay asagılardayım ama ben bu ay ilaç kullandıgım için hiç sans yok .ama ialçlarım bitince belki yumurtlarım (

ılac derken????kusura bakma cok fazla kısı olunca okuyorum ama yıne karıstırıyorum..kıst falan mı var

yok cnm hormon degerlerimden biri çok yüksek çıktı. oda yumurlamayı engelliyormus. yani anlıyacagın yumurtlama dönerine girecem ama yeni basladım ilacı kullanmaya. sanırım bu etkisi olmaz.
ama bir ay sonra bomba gibi dönücem... :))))

canım yumurtlamaya engelliyormuş ya sen mesela yumurtladığını hissediyormuydun yani akıntın falan normalmiydi?? bilmiyordun engellediğini ama o dönemde belirti oluyormuydu yani kendince?

ınsallah canım da olsun sen yıned calıs nolur nolmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…