iyi geceler canımmmm...iyi geceler kıssssssslar
sorma canım ben bu akşam ilk kez baktım çatladım orta yerimden neredeyse ha
KIZLAR İYİ AKŞAMLAR HERKESE BU ARADA, KEYİFLER NASIL (HÜRREM DIŞINDA)
Heey kımse yok muu
ben geldum günaydın ayşecim nasılsınnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldın canım :)
hamdolsun iyiyim azcık burnum akıyo sanırım hasta olcam ama sımdılık ööle takılıormm
sen naıslsın :)
hoşbulduk balım
iyim bende ama çok sıkılıyorum hafif baş ağrım var .sende galiba grip oluyoosun dikkat et :26:
ıhlamur kendine getirir innşallah bilmem bugün büromuz çok sessiz iş var ama yapan yok öle işte senin yanındaki kızla arnız düzeldimieveet maalesef sanırırm grip olcamm püff :s ıhlamur ıctım lımonlu lımonlu ıkı bardak ama bakalım
hayırıdr nıye sıkılıyosun canım
günaydınnnnnnnn
ay yine kimse yok topikte
günaydın tatlum hoş geldinizbizz varuk ya hıh
defne nin haberlerini okudukça şaşırdım biras oysaki dün ne kadar çok üzülmüştüm
hoşbulduk şekerimm
siz varsınız zaten,size bişi demiyorum ki ben
nolmuş defneye,daha okumadım gazeteyi:26:
du san link atim yorum yapmak istemiyorum
Kerem Altan o geceyi anlattı - Mynet Haber
biz bütün gece uyumadık yine... acıcık uyuyalım bari
günaydın tatlum hoş geldinizbizz varuk ya hıh
defne nin haberlerini okudukça şaşırdım biras oysaki dün ne kadar çok üzülmüştüm
ıhlamur kendine getirir innşallah bilmem bugün büromuz çok sessiz iş var ama yapan yok öle işte senin yanındaki kızla arnız düzeldimi
günaydınnnnnnnn
ay yine kimse yok topikte
günaydınnnnn kıslarrr
yıldız canmm defnenin haberini bende okudumm vayyy kocasının haline öldüğünemi üzülsün yoksaa başkasının ytak odasında bulundugunamı walla zor iş...
günaydın canım evet durum biras karışık galibagünaydınnnnn kıslarrr
yıldız canmm defnenin haberini bende okudumm vayyy kocasının haline öldüğünemi üzülsün yoksaa başkasının ytak odasında bulundugunamı walla zor iş...
ooo ooo ayşem kim tutar seni ya herro ya merro bnde böle olacam bundan soraınsallah canımm :)
kızla aramız düzeldi sonra gene kavga ettık sonra gene düzeldi :)
dünde benı ıse alan kızla kavga ettım patron bana tüm siparişlerden haberım olsun dedi
bende bunu kıza söledım iyi onu da söyle barışaa o zaman diye bana çemkırdı
bende benle sesını yuksleterek konusma dedim
haddını bıl dedi...ben de sen bıl haddını kendını ne zannedıyosun dedım
sen buna ses yukseltemmı dıosn ses yuksletem ne gormemıssın dedi senın gıbı hakedersem yer azarı
otururm...haketmedıgım sekılde hatta hıcbır sekılde bana bagıramassın işine bak sımdı dedım
herseye cevap verme dıe bağıırnıodu en songıcık oluyorum zaten gülüşüne fln neyse
bundna sonra böyle kardesım iş yerınde aman aram bozulmasın die sesımı cıkarmadıkça
tepeme bınıolar hergun kavga ohhya herro ya merro inceldiği yerden kopsun
günaydın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?