Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben hürrem kadar şanslı bir kadın görmedim yaa bende diyodum buara ne yaptı 5 çocuğuiyigeceler kızlar yatmak üzereydim bi size bakim dedimm....

hoşgeldın canım :)

hamdolsun iyiyim azcık burnum akıyo sanırım hasta olcam ama sımdılık ööle takılıormm

sen naıslsın :)

hoşbulduk balım
iyim bende ama çok sıkılıyorum hafif baş ağrım var .sende galiba grip oluyoosun dikkat et :26:

hoşbulduk balım
iyim bende ama çok sıkılıyorum hafif baş ağrım var .sende galiba grip oluyoosun dikkat et :26:

eveet maalesef sanırırm grip olcamm püff :s ıhlamur ıctım lımonlu lımonlu ıkı bardak ama bakalım

hayırıdr nıye sıkılıyosun canım

eveet maalesef sanırırm grip olcamm püff :s ıhlamur ıctım lımonlu lımonlu ıkı bardak ama bakalım

hayırıdr nıye sıkılıyosun canım
ıhlamur kendine getirir innşallah bilmem bugün büromuz çok sessiz iş var ama yapan yok öle işte senin yanındaki kızla arnız düzeldimi

günaydın tatlum hoş geldiniz bizz varuk ya hıh
defne nin haberlerini okudukça şaşırdım biras oysaki dün ne kadar çok üzülmüştüm

günaydınnnnn kıslarrr

yıldız canmm defnenin haberini bende okudumm vayyy kocasının haline öldüğünemi üzülsün yoksaa başkasının ytak odasında bulundugunamı walla zor iş...

ıhlamur kendine getirir innşallah bilmem bugün büromuz çok sessiz iş var ama yapan yok öle işte senin yanındaki kızla arnız düzeldimi

ınsallah canımm :)

kızla aramız düzeldi sonra gene kavga ettık sonra gene düzeldi :)

dünde benı ıse alan kızla kavga ettım patron bana tüm siparişlerden haberım olsun dedi

bende bunu kıza söledım iyi onu da söyle barışaa o zaman diye bana çemkırdı

bende benle sesını yuksleterek konusma dedim

haddını bıl dedi...ben de sen bıl haddını kendını ne zannedıyosun dedım

sen buna ses yukseltemmı dıosn ses yuksletem ne gormemıssın dedi senın gıbı hakedersem yer azarı

otururm...haketmedıgım sekılde hatta hıcbır sekılde bana bagıramassın işine bak sımdı dedım

herseye cevap verme dıe bağıırnıodu en son gıcık oluyorum zaten gülüşüne fln neyse

bundna sonra böyle kardesım iş yerınde aman aram bozulmasın die sesımı cıkarmadıkça

tepeme bınıolar hergun kavga ohh ya herro ya merro inceldiği yerden kopsun

günaydınnnnnnnn
ay yine kimse yok topikte

günaydın canım :)

günaydınnnnn kıslarrr

yıldız canmm defnenin haberini bende okudumm vayyy kocasının haline öldüğünemi üzülsün yoksaa başkasının ytak odasında bulundugunamı walla zor iş...

günaydın canım :)

bende haberın ayrıntılarını dun eve gıdınce esımden öğrendımm ,
aşkım defne ölmüüş dedim hıı duydum ben onun kocasının yerınde olsam karım ölmüş die
cesedını bıle almaya gıtmezdım adam gene gidip almış dedi
evli çocuklu kadın hadi barda pavyonda eğlenıyo arkadaşlarıyla anlıyorum
ama elin adamının evınde ne ısı var dio

mrb kızlaaarrr nasılsınızzzz

defne nin haberlerine şaşırdımmm ya ben kadının ölümünden çok etkilendimm gece bile rüyama girdi sabahj uyandım hala aklımdan öldüğü geçiyo niye bu kdr etkilendim acabaaa :26::26:

aayyyy ablaaaa vallaa iyi yapmışsınnn sesini çıkarıcannn arann bozulursada bozulsunnn kiii kötü olunca yaranılıyoo millete yoksa herkes tepene biniyoo ben hep yaptım o hatayyıı amann kim ne derse desinnn çokta fifiii

günaydınnnnn kıslarrr

günaydın canım evet durum biras karışık galiba

ooo ooo ayşem kim tutar seni ya herro ya merro bnde böle olacam bundan sora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…