Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayyyy doğru söylüyooo eşinnn hadi bunlar sanatçı eğlenmeleri eksikolmaz orda burda ama başkasının evinde ne işi var dimi ama evli barklısınn neysem yaa arkasından konuşmak hoş olmuyoo allah affetsin allahımkimseyi yanlışa düşürmesin...

Kıss bu aradane cadısın sen öleee walla ben kavga edemem hiç:))) ama bazen görünmek gerekiyo ki ezilmemek adına:):):)

böcüüükkk

bende çok üzülmüştüm en basta sımdıde üzgünüm ama bi yandanda hayal kırıklığı yaşadım ne biliym
ben bu günlerde sezen aksu ölürse ne yaparız diye düşünüyorum valla onu kaybetmek
herkese çok koycakmış gibi gelıyoo dimi ama :26: Allah ömür versin

aynen öle meltemcım çok da fi fi sallamıorm hıc bırını

yakın cümleleri dün öldüğü haberini veren iş arkadaşım demezmi ne üzülüyon kocasını aldatırken ölmüş diye baktım iddalar var ne yalan sölim üzüldüm kocasına
mrb canım
hiç sorma ya benimde hayal mayal süreklii uyandığımda aklımdaydı çook şaşırdım aklı başında gibiydi ne kadar hareketli olsada

günaydın canım evet durum biras karışık galiba

ooo ooo ayşem kim tutar seni ya herro ya merro bnde böle olacam bundan sora

ol şekerim ol ben farklı sektörlerde farklı ınsanlarla çalıştım ve bunu gördüm öğrendim yanı
devamlı surat asan olmuycaksın haksızlık etmıyceksın ama haksılık yapılmasına izin de vermıyceksın
sustugum zamanlarda oldu yanı ama olmuyo pısırık sanıolar senı o zaman :)
bıseyden anlamıosun sanıyolar...ben ona rukiş diye seslenıodm sıcaklık olsn dıye
deme bana dedı demıyorum ben ona bana bagırma deyınce hemen haddımı bılmem gerekıyo oldu
canım herkes yerını bılsın valla gerekırse dalarımda saç baş yolarım valla
ama çirkinleşmek istemıyorum

valla cadılıgımdan değil canım ben herkese sevecen ıyı anlayıslı yanasıyorum onlar bana
saf salak muamelesı yapıyolar benbde ağızlarının payını verıyorum hepsini
koyucam yola onlkarın mum gıbı yapıcam görür onlar
daha ıse yenı gırdım gözlemlıyorum hepsını dur sen bakalım

ayyy koptummmm

çok haklısın canım sana sonuna kadar hak veriyorum

ayyyy kızlarrr bu aradakocişimmm antalyaya ayak bastıııııııı
canım gözün aydın darısı bana

evet canıımm olan var olmayan varr olupta kullanamayan varr lütfenn

ahanda bir deprem daha
yaf olan var olmayan var dedik gerçi gebe gebe de hiç güzel olmuyodu ama

olurolur guzel olur

ayşemmm zaten dün seni tutabilene aşkolsunnnn o hızlaa bindin mi kocişin tepesine:):):)

bındım galıba sanırsam.....yemek bıle yemedıydık ah libido sen nelere kadirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…