- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
günaydın canım :)
bende haberın ayrıntılarını dun eve gıdınce esımden öğrendımm ,
aşkım defne ölmüüş dedim hıı duydum ben onun kocasının yerınde olsam karım ölmüş die
cesedını bıle almaya gıtmezdım adam gene gidip almış dedi
evli çocuklu kadın hadi barda pavyonda eğlenıyo arkadaşlarıyla anlıyorum
ama elin adamının evınde ne ısı var dio
mrb kızlaaarrr nasılsınızzzz
defne nin haberlerine şaşırdımmm ya ben kadının ölümünden çok etkilendimm gece bile rüyama girdi sabahj uyandım hala aklımdan öldüğü geçiyo niye bu kdr etkilendim acabaaa :26::26:
aayyyy ablaaaa vallaa iyi yapmışsınnn sesini çıkarıcannn arann bozulursada bozulsunnn kiii kötü olunca yaranılıyoo millete yoksa herkes tepene biniyoo ben hep yaptım o hatayyıı amann kim ne derse desinnn çokta fifiii
yakın cümleleri dün öldüğü haberini veren iş arkadaşım demezmi ne üzülüyon kocasını aldatırken ölmüş diye baktım iddalar var ne yalan sölim üzüldüm kocasınagünaydın canım :)
bende haberın ayrıntılarını dun eve gıdınce esımden öğrendımm ,
aşkım defne ölmüüş dedim hıı duydum ben onun kocasının yerınde olsam karım ölmüş die
cesedını bıle almaya gıtmezdım adam gene gidip almış dedi
evli çocuklu kadın hadi barda pavyonda eğlenıyo arkadaşlarıyla anlıyorum
ama elin adamının evınde ne ısı var dio
mrb canımmrb kızlaaarrr nasılsınızzzz
defne nin haberlerine şaşırdımmm ya ben kadının ölümünden çok etkilendimm gece bile rüyama girdi sabahj uyandım hala aklımdan öldüğü geçiyo niye bu kdr etkilendim acabaaa :26::26:
aayyyy ablaaaa vallaa iyi yapmışsınnn sesini çıkarıcannn arann bozulursada bozulsunnn kiii kötü olunca yaranılıyoo millete yoksa herkes tepene biniyoo ben hep yaptım o hatayyıı amann kim ne derse desinnn çokta fifiii
günaydın canım evet durum biras karışık galiba
ooo ooo ayşem kim tutar seni ya herro ya merro bnde böle olacam bundan sora
ayyyy doğru söylüyooo eşinnn hadi bunlar sanatçı eğlenmeleri eksikolmaz orda burda ama başkasının evinde ne işi var dimi ama evli barklısınn neysem yaa arkasından konuşmak hoş olmuyoo allah affetsin allahımkimseyi yanlışa düşürmesin...
Kıss bu aradane cadısın sen öleee walla ben kavga edemem hiç:))) ama bazen görünmek gerekiyo ki ezilmemek adına:):):)
ol şekerim ol ben farklı sektörlerde farklı ınsanlarla çalıştım ve bunu gördüm öğrendim yanı
devamlı surat asan olmuycaksın haksızlık etmıyceksın ama haksılık yapılmasına izin de vermıyceksın
sustugum zamanlarda oldu yanı ama olmuyo pısırık sanıolar senı o zaman :)
bıseyden anlamıosun sanıyolar...ben ona rukiş diye seslenıodm sıcaklık olsn dıye
deme bana dedı demıyorum ben ona bana bagırma deyınce hemen haddımı bılmem gerekıyo oldu
canım herkes yerını bılsın valla gerekırse dalarımda saç baş yolarım valla
ama çirkinleşmek istemıyorum
valla cadılıgımdan değil canım ben herkese sevecen ıyı anlayıslı yanasıyorum onlar bana
saf salak muamelesı yapıyolar benbde ağızlarının payını verıyorum hepsini
koyucam yola onlkarın mum gıbı yapıcam görür onlar
daha ıse yenı gırdım gözlemlıyorum hepsını dur sen bakalım
çok haklısın canım sana sonuna kadar hak veriyorumol şekerim ol ben farklı sektörlerde farklı ınsanlarla çalıştım ve bunu gördüm öğrendim yanı
devamlı surat asan olmuycaksın haksızlık etmıyceksın ama haksılık yapılmasına izin de vermıyceksın
sustugum zamanlarda oldu yanı ama olmuyo pısırık sanıolar senı o zaman :)
bıseyden anlamıosun sanıyolar...ben ona rukiş diye seslenıodm sıcaklık olsn dıye
deme bana dedı demıyorum ben ona bana bagırma deyınce hemen haddımı bılmem gerekıyo oldu
canım herkes yerını bılsın valla gerekırse dalarımda saç baş yolarım valla
ama çirkinleşmek istemıyorum
valla cadılıgımdan değil canım ben herkese sevecen ıyı anlayıslı yanasıyorum onlar bana
saf salak muamelesı yapıyolar benbde ağızlarının payını verıyorum hepsini
koyucam yola onlkarın mum gıbı yapıcam görür onlar
daha ıse yenı gırdım gözlemlıyorum hepsını dur sen bakalım
canım gözün aydın darısı banaayyyy kızlarrr bu aradakocişimmm antalyaya ayak bastıııııııı
çok haklısın canım sana sonuna kadar hak veriyorum
canım gözün aydın darısı bana
ayyyy kızlarrr bu aradakocişimmm antalyaya ayak bastıııııııı
ayyy koptummmm
teşk ederimm şekerlerrr akşamaaaa çokşiddetli depremm olacağını tahmin ediyorummm
bol bebişli depremler
anam olan var olmayan var ne deprem deyip duruverin
teşk ederimm şekerlerrr akşamaaaa çokşiddetli depremm olacağını tahmin ediyorummm
bol bebişli depremler
anam olan var olmayan var ne deprem deyip duruverin
valla bız o işi dün hallettık canım
size klolay gelsınn
valla bız o işi dün hallettık canım
size klolay gelsınn
aahahhahahahha hakkat canınız çekmesin şimdiii zatenn aşermee şansınız var:):):)
gözün aydın canımm komşuları fazla rahatsız etmeyin
evet canıımm olan var olmayan varr olupta kullanamayan varr lütfenn
ahanda bir deprem daha
yaf olan var olmayan var dedik gerçi gebe gebe de hiç güzel olmuyodu ama
ayşemmm zaten dün seni tutabilene aşkolsunnnn o hızlaa bindin mi kocişin tepesine:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?