olurolur guzel olur
bındım galıba sanırsam.....yemek bıle yemedıydık ah libido sen nelere kadirsin
evet ayşem libido nelere kadir
ah ah libidom sen sakın yükselme herüfüm yok
kıslar ben yemeğe kaçar sora gelince kaldığımız yerden devam ederuk
kıslarrr ben çıkıyım artıkk biii yığın ütüm varrr haftalardıırrr bekliyo(( bitsin gelirimm inş..
Selam Boncuklar nasılsınız
selam istiridyee iyiyizz sen naıslsın
içindeki inci ne yapıyor büyüyor muu
iyi olmaya çalışıyorum canımcım
incimde maşAllah teyzesi iyi sanırım
hoşgeldin canımmm..selam kızlarrrr nasılsınızz bakalımm.ben daha yeni gelebildim ofise ama yine çıkıcam bi ödeme bekliorum gelsinde o
kırmızılara 9 gün kaldı, inşallah gelmezler
günaydın kızlarrrrr aslında tünaydın desem daha uygun olucak galiba..
nasılsınızzzzz ne var ne yok..
selam kızlarrrr nasılsınızz bakalımm.ben daha yeni gelebildim ofise ama yine çıkıcam bi ödeme bekliorum gelsinde o
hoşgeldin canımmm..
kız bu ne yoğunluk böyle kac gündür ofiste durmuyon...
inşallah kırmızıları 9 ay görmessin canımm..
iyiir bıdık ya maşallahh onaa :)
canım sona yaklaşıyosun sende 7. kutuya gecmıssın
günaydın kızlarrrrr aslında tünaydın desem daha uygun olucak galiba..
nasılsınızzzzz ne var ne yok..
hoşgeldin canımmm..
kız bu ne yoğunluk böyle kac gündür ofiste durmuyon...
evet canım yaaa sorma bi ihaleye katılmıştık hadi ihale bitti karar açıkladılar bize kaldı şimdide onun yer teslimiyle falan ugraşıyom.
inşallah kırmızıları 9 ay görmessin canımm..
tünayydın şekerimmm :)
hoşgelldın canımm :)) hava güzel git gez tabii
evet yaa çok heyecan başladı inşAllah sıkıntısız atlatırız bu son aylarıda miniğimi alırım kucagıma
sağol canım..tünayydın şekerimmm :)
canım boşverrrrrr hiç takma kafaya bu topikte 1 kez birleşmeyle hamiş kalan var..ayy inşallah, yaa kıslar bi şey sorcam cvp yazarsanız sevinirim walla
ben bu ay yumurtlamam olmadan çalışmaya başladım, yumurtlama haftamda bi aksilik oldu fazla çalışamadık ama iki kez felan oldu birleşme, bi de en son günü işte, yani topu topu 3 kez felan, ama dikkat ettim şeffaf akıntı azcık geldi, her ay yoğun şekilde olurdu ben onu görünce çalışmaya başlardıöm, sizce neden
aminn canım inşallahhh...evet yaa çok heyecan başladı inşAllah sıkıntısız atlatırız bu son aylarıda miniğimi alırım kucagıma
evet ya iyide oluyo valla sabahh karaköydeydimm deniz mükemmeldi köprüde yürüdüm falan balıkçıları izledim şimdi geldim ofise eger ödemeyi alırsak bugün bakırköye gidicem ordada takılırım azcıkk ohh süperr
evet ya iyide oluyo valla sabahh karaköydeydimm deniz mükemmeldi köprüde yürüdüm falan balıkçıları izledim şimdi geldim ofise eger ödemeyi alırsak bugün bakırköye gidicem ordada takılırım azcıkk ohh süperr
ohh güzelmiş vallaakumpirde ye bakırköye gıtmısken aayy canım çektı hee
bakırköy demek kumpir demek benım ıcın nedense öle bi yer etmıs hafızamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?