canım yumurtlamaya engelliyormuş ya sen mesela yumurtladığını hissediyormuydun yani akıntın falan normalmiydi?? bilmiyordun engellediğini ama o dönemde belirti oluyormuydu yani kendince?[/QUOTE
canım ben 7 aydır çalısyoz ama. her zaman belirti olurdu ama psikolojikmiş...
aman yaaaa gun yaklastıkca n zzor gecıyo da benım yumurtlamadan berı akıntım şarılşarıll..
kasıklarımda flaket durdugum yerde zıplatıyo bnı sankı ıgne batıyo anlamdım gıttı..
canım yumurtlamaya engelliyormuş ya sen mesela yumurtladığını hissediyormuydun yani akıntın falan normalmiydi?? bilmiyordun engellediğini ama o dönemde belirti oluyormuydu yani kendince?[/QUOTE
psikolojik mi yani bizde de varsa mesela yumurtlama zamanında gelen akıntı ve sancı psikolojik mi oluyormuş? yani ben hani farkedebildin mii yumurtlamaya engel olduğunu diye sormuştum hani akıntın falan nasıldı herşey normalmiydi?
ben yumurtlamamı sancıyla hıssdıyorum anım..cok sıddetlı gıdaklıyorumm..o gunun ustune 14 gun sayıncada kırmızılarım glır genlde .bende 4 aydır ugrasıyorumm.yumurtlama tamam da tutturma 0
ben de hiç üste çıkamadım ya hemen aşağı düşüyorum
İyi akşamlar kızlar, ben de listedeydim bi ara, 3 ocakta adet bekliyordum malesef kırmızıları ben de gördümçok üzgünüm.......................... kaç gündür aklımdan çıkmıyo ağlıyorum sürekli offfff offfffff!!!!!
ben de hissediyorum canım senin gibi aynen ama sonuç başarısız :)ben yumurtlamamı sancıyla hıssdıyorum anım..cok sıddetlı gıdaklıyorumm..o gunun ustune 14 gun sayıncada kırmızılarım glır genlde .bende 4 aydır ugrasıyorumm.yumurtlama tamam da tutturma 0
canımmmm smart bize şeref tübünden rezerv etti yerlerimizi ama zamanımız gelmedi demek henüz. hayırlıs ne zzamansa o zaman gecelim asagıya sekerim.
gec olsun güç olmasınnnn
öpüyorum senii..:1hug:
ayy canım işallah ya hayırlısı ne zamansa o zaman olsun geç olsun ama hayırlı olsun :Saruboceq:
psikolojik mi yani bizde de varsa mesela yumurtlama zamanında gelen akıntı ve sancı psikolojik mi oluyormuş? yani ben hani farkedebildin mii yumurtlamaya engel olduğunu diye sormuştum hani akıntın falan nasıldı herşey normalmiydi?
yaaa ben yumurtlamanın psıkolojık oldugunu dusunmuyorum..bazı kadınlar hıssedermıs...buna zengım yumurtlama(ara sancı) dıyolarmıs..evlendım evlenlı her ay sancı varrr..
gün yakaştıça zaten ister istemez aklımız orda yaa bi vazgeçemedik şundan( çaktırmıyoruz ama belirti arıyoruz kendimizce :)) benim adet yeni bitti akıntı başladı çok ilginç yaniii yumurtluyorum heralde :))
ana ne cabuk yaaa...erken degılmı daha
evet canım ya çok erken ama sancı falan da yok ama akıntı başladı bende beyaz..heralde üşüttüm çünkü anlıyorum ben o dönemi senin gibi eyvahedigeldismile
kıslar bısı sorcam.alından ates olcer kullanan varmı aranızdaaaa?
ben ölçmüştüm canım bi ara sabah yataktan kalkmadan..yumurtlama zamanı ve sonrasında hep yüksekti hatta adet günüme kadar 37 nin üstündeydi
adet sıklusune gore cok erken tabı canıımm.ayagını ıyı kollakı akıntılar karısmasın...4 aydır patık kullanıyorum..hayatımda ayagıma sokmazken..
kızlar benim uykum geldi sabah 6,5 kalkıyom malüm .
görüşmek üzere su... çiçegim öpüyorum arkadaslar sizi..
canım iyi geceler tatlı rüyalar opuyorumnanaktankızlar benim uykum geldi sabah 6,5 kalkıyom malüm .
görüşmek üzere su... çiçegim öpüyorum arkadaslar sizi..
alındanmı pekı..daha yenı aldım daaa acemılık cekıyorum..kol altından olcsem olurmu..
evet canım haklsıın hayatta çorapla duramam ben ayaklarımda hep buz gibi( senin gibi patik giymeye başlasam iyi olur benim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?