Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

aman yaaaa gun yaklastıkca n zzor gecıyo da benım yumurtlamadan berı akıntım şarılşarıll..
kasıklarımda flaket durdugum yerde zıplatıyo bnı sankı ıgne batıyo anlamdım gıttı..

gün yakaştıça zaten ister istemez aklımız orda yaa bi vazgeçemedik şundan ( çaktırmıyoruz ama belirti arıyoruz kendimizce :)) benim adet yeni bitti akıntı başladı çok ilginç yaniii yumurtluyorum heralde :))

ıyi akşamlar kızlar, ben de listedeydim bi ara, 3 ocakta adet bekliyordum malesef kırmızıları ben de gördüm çok üzgünüm.......................... kaç gündür aklımdan çıkmıyo ağlıyorum sürekli offfff offfffff!!!!!

ben de hiç üste çıkamadım ya hemen aşağı düşüyorum

canımmmm smart bize şeref tübünden rezerv etti yerlerimizi ama zamanımız gelmedi demek henüz. hayırlıs ne zzamansa o zaman gecelim asagıya sekerim.
gec olsun güç olmasınnnn
öpüyorum senii..:1hug:

hayırlısı olsun canım aglama...bu ay olmaz bı daha kı ay pes tme sakın..allah ne zaman nasıp edecek bılınmezkı..

evet canım ya çok erken ama sancı falan da yok ama akıntı başladı bende beyaz..heralde üşüttüm çünkü anlıyorum ben o dönemi senin gibi eyvahedigeldismile

adet sıklusune gore cok erken tabı canıımm.ayagını ıyı kollakı akıntılar karısmasın...4 aydır patık kullanıyorum..hayatımda ayagıma sokmazken..

kızlar benim uykum geldi sabah 6,5 kalkıyom malüm .
görüşmek üzere su... çiçegim öpüyorum arkadaslar sizi..

adet sıklusune gore cok erken tabı canıımm.ayagını ıyı kollakı akıntılar karısmasın...4 aydır patık kullanıyorum..hayatımda ayagıma sokmazken..

evet canım haklsıın hayatta çorapla duramam ben ayaklarımda hep buz gibi ( senin gibi patik giymeye başlasam iyi olur benim için..

kızlar benim uykum geldi sabah 6,5 kalkıyom malüm .
görüşmek üzere su... çiçegim öpüyorum arkadaslar sizi..
canım iyi geceler tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

alındanmı pekı..daha yenı aldım daaa acemılık cekıyorum..kol altından olcsem olurmu..

ben alından ölçmüştüm canım ama kol altından da olabilir heralde tam bilmiyorum yanlış yönlendirmeyim seni..diğer topiklerde vardı böyle bir başlık ordan bulabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…