canım iyi geceler tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
ben alından ölçmüştüm canım ama kol altından da olabilir heralde tam bilmiyorum yanlış yönlendirmeyim seni..diğer topiklerde vardı böyle bir başlık ordan bulabiliriz.
ahhh ahhh yazın az basmadım betonlara sımdı kafam kafama vuruyorummo zaman cocuk dusunmuyodum ya dıkkat etmıyordum..
neyse ya onemlı degıl onemlı de fazla takılmıyım..yıne belırtı aramaya basladım ondandır..kendımı tutmam lazıııımmmmmm
:)) tut canım ya sonra kendimizi boşu boşuna üzüyoruz( senin 6 gün falan var dimi? zaten ateş ölçme adet günüden itibaren başlıyor canım geç kaldın:))
ne bılıyım kendımı coook sakın hısedıyodum bu ay sankı ama gun yaklasana kadarmıs demmekkı..bu arada smart nerelerde gunuz de pek yoktu galıba..
coooooooook tesekkur ettım canım..benım ates uc gundur 37.3 37.4 ama bugun yerlesme gunu tabııkı bebıs varsa..bakalım umıtlenmıyorum ama...meraktanda catlıyorumm.nsıl bır celıskı oldu bu yaaa--------------------------------------------------------------------------------
Termometre ile dil altından ölçülür. Ateşin seyrine göre yumurtlama günlerini tespit edebilir ve regl derecenizi öğrenebilirsiniz.
Örneğin yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş gösterir. O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılır.ve ateşin düşüş gösterdiği gece ilişki olmalıki yumurta çatladığında spermle buluşursa hamile kalma olasılığı da artar.
Ateşin düşüşünden sonraki gün yumurtladığımızı ateşimizin bariz yükselmesinden anlarız.
Örneğin regl olduğun derecen 36.0 dır. eğer regl olacaksan regline yakın ısın düşüş gösterir ve 36.0 olduğunda regl olunacağı bilinir.eğer düşüş değilde ısı artış gösterip sabit kalıp düşmüyorsa büyük ihtimalle bu bebişin göbüşte olduğunu işaret eder :)
bak canım diğer topikten buldum burda da böyle yazıyor :)
ayın 8ıne gırdık günüm 1 gün gecmış bulunmakta şuan :)))))
ayın 8ıne gırdık günüm 1 gün gecmış bulunmakta şuan :)))))
coooooooook tesekkur ettım canım..benım ates uc gundur 37.3 37.4 ama bugun yerlesme gunu tabııkı bebıs varsa..bakalım umıtlenmıyorum ama...meraktanda catlıyorumm.nsıl bır celıskı oldu bu yaaa
canım smart öğlen bi ara geldi ama hemen çıktı ben de merak ettim niye gelmediki şimdiye çoktaan gelirdi o:1no2:
calısıyo dıcem ama mumkun degıll...mısafırı var herhalde..
rica ederim canım lafımı olur :)) çelişki kısmını anlamadım canım:uhm:
dılemmaaaaa ordamısın canım senın nasıl gıdıyooorrrr
Burdayım canım ya..Öncekileri çok okuyamadım.Son beş altı sayfayı okuyordum.Yerleşme günü dediğiniz ne zaman oluyor kızlar?
hem umıtlenmıyorum hemde meraktan catlıyorum dedımya canım onun ıcın
canım smart öğlen bi ara geldi ama hemen çıktı ben de merak ettim niye gelmediki şimdiye çoktaan gelirdi o:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?