Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

neyse ya onemlı degıl onemlı de fazla takılmıyım..yıne belırtı aramaya basladım ondandır..kendımı tutmam lazıııımmmmmm

neyse ya onemlı degıl onemlı de fazla takılmıyım..yıne belırtı aramaya basladım ondandır..kendımı tutmam lazıııımmmmmm

:)) tut canım ya sonra kendimizi boşu boşuna üzüyoruz ( senin 6 gün falan var dimi? zaten ateş ölçme adet günüden itibaren başlıyor canım geç kaldın:))

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
heroine..................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Beren35..........................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_.....................11 OCAK
hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
Demetnur.....................14 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

:)) tut canım ya sonra kendimizi boşu boşuna üzüyoruz ( senin 6 gün falan var dimi? zaten ateş ölçme adet günüden itibaren başlıyor canım geç kaldın:))

ne bılıyım kendımı coook sakın hısedıyodum bu ay sankı ama gun yaklasana kadarmıs demmekkı..bu arada smart nerelerde gunuz de pek yoktu galıba..

ayın 8ıne gırdık günüm 1 gün gecmış bulunmakta şuan :)))))

--------------------------------------------------------------------------------

Termometre ile dil altından ölçülür. Ateşin seyrine göre yumurtlama günlerini tespit edebilir ve regl derecenizi öğrenebilirsiniz.

Örneğin yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş gösterir. O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılır.ve ateşin düşüş gösterdiği gece ilişki olmalıki yumurta çatladığında spermle buluşursa hamile kalma olasılığı da artar.
Ateşin düşüşünden sonraki gün yumurtladığımızı ateşimizin bariz yükselmesinden anlarız.
Örneğin regl olduğun derecen 36.0 dır. eğer regl olacaksan regline yakın ısın düşüş gösterir ve 36.0 olduğunda regl olunacağı bilinir.eğer düşüş değilde ısı artış gösterip sabit kalıp düşmüyorsa büyük ihtimalle bu bebişin göbüşte olduğunu işaret eder :)

bak canım diğer topikten buldum burda da böyle yazıyor :)

ne bılıyım kendımı coook sakın hısedıyodum bu ay sankı ama gun yaklasana kadarmıs demmekkı..bu arada smart nerelerde gunuz de pek yoktu galıba..

canım smart öğlen bi ara geldi ama hemen çıktı ben de merak ettim niye gelmediki şimdiye çoktaan gelirdi o:1no2:

coooooooook tesekkur ettım canım..benım ates uc gundur 37.3 37.4 ama bugun yerlesme gunu tabııkı bebıs varsa..bakalım umıtlenmıyorum ama...meraktanda catlıyorumm.nsıl bır celıskı oldu bu yaaa

coooooooook tesekkur ettım canım..benım ates uc gundur 37.3 37.4 ama bugun yerlesme gunu tabııkı bebıs varsa..bakalım umıtlenmıyorum ama...meraktanda catlıyorumm.nsıl bır celıskı oldu bu yaaa

rica ederim canım lafımı olur :)) çelişki kısmını anlamadım canım:uhm:

canım smart öğlen bi ara geldi ama hemen çıktı ben de merak ettim niye gelmediki şimdiye çoktaan gelirdi o:1no2:

yaa bende gunduz gırmek ıstıyorum ama ev cocuk derken aksam oluyo...gırıyorum cocuktan fırsat kaldıkca okuyorumm..aksam da onları yatırıyorum hooop buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…