hımm anladım :))) canım niye ümitlenmiyorsun her ay bi ihtimalimiz var yani biliyorsun hiç belli olmazzzzzzz :)) az kaldı sabret canım :1hug:
yaa bende gunduz gırmek ıstıyorum ama ev cocuk derken aksam oluyo...gırıyorum cocuktan fırsat kaldıkca okuyorumm..aksam da onları yatırıyorum hooop buraya
yumurtlamadan 7 8 gun sonra bende hesaplayıcılaran bakmıstım canım..
ya ogluma hamıle kalmak ıcınde boleydım catlatma ıgnesı bıle vurdurmustum tutmamıstı..doktor kafanı takarsan olmaz dıyo zaten ama yapamıyorum kı..zaten panık atak bı rıyım..oglumada kardesımın dugun telasesıyle tek ılıskıyle kalmıstım..kafamda yokken yanı..yokkı bı dugun falan...bırılerını mı evlendırsem yavv
evet canım haklısın çocuk varken zor olur..biz de akşamları çok giremiyoruz sizin gibi sonra kaynatıyorsunuz geceye kadar sabahta oku oku bitmiyorklava:
Anladım.Mantıken de öyle galiba:smiley-cool: Umarım yerleşmiştir bebişler.Ya da başka bir aya:Saruboceq::Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 valla doğru ya sırf takıntı haline getirdiğimiz için olmuyor bencede..bak sen hiç ihtimal vermezken olmuş bunu bile bile hala aklımız orda yaa(
Anladım.Mantıken de öyle galiba:smiley-cool: Umarım yerleşmiştir bebişler.Ya da başka bir aya:Saruboceq::Saruboceq:
pembe de yok o da ist'a gitti :)) geceleri sessiz dediğin gibi bi kaç gündür..bı kac aksam dır kaynatma yokkı canım yaaa ...yumurtlamada bayagı cok kaynatmıstı..sımdı bekleme stresı sardı heral herkesı de benıde..
aklım hep karnımda yaaa bugun yemekte karnıyarık yaptım..tesadufmudur senceee
pembe de yok o da ist'a gitti :)) geceleri sessiz dediğin gibi bi kaç gündür..
kızz nasıl güldümmmmmm :roflol::roflol:
delikafaduldendelikafadulden
insallah canım yaaaa.akıntın varmı senındee
yakında kafayı yicez valla hepimiz kaydirigubbakcemile3
canım google'a hamilelik hesaplama yaz ilk siteye gir sonra oraya son adet tarihini yaz orda rahim içine ekilme günü yani yerleşme günü yazıyor ordan tarihini bulabilirsin:)
Ara ara oluyor.Öyle belirti oluşturacak nitelikte değil:dilcikar:
yedık gıbı gorunuyo ama..senın kacıncı ayındı canım..bebıs calısmalarında
8 ay oldu((( ama ilk aylar bilmiyordum hiçbirşey yumurtlama falan sonradan öğrendim:1no2:
ya benım yumurtlamadan berı sarıl sarıl da o yuzden sordum canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?