Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hımm anladım :))) canım niye ümitlenmiyorsun her ay bi ihtimalimiz var yani biliyorsun hiç belli olmazzzzzzz :)) az kaldı sabret canım :1hug:

ya ogluma hamıle kalmak ıcınde boleydım catlatma ıgnesı bıle vurdurmustum tutmamıstı..doktor kafanı takarsan olmaz dıyo zaten ama yapamıyorum kı..zaten panık atak bı rıyım..oglumada kardesımın dugun telasesıyle tek ılıskıyle kalmıstım..kafamda yokken yanı..yokkı bı dugun falan...bırılerını mı evlendırsem yavv

yaa bende gunduz gırmek ıstıyorum ama ev cocuk derken aksam oluyo...gırıyorum cocuktan fırsat kaldıkca okuyorumm..aksam da onları yatırıyorum hooop buraya

evet canım haklısın çocuk varken zor olur..biz de akşamları çok giremiyoruz sizin gibi sonra kaynatıyorsunuz geceye kadar sabahta oku oku bitmiyor klava:

kaydirigubbakcemile3 valla doğru ya sırf takıntı haline getirdiğimiz için olmuyor bencede..bak sen hiç ihtimal vermezken olmuş bunu bile bile hala aklımız orda yaa (

evet canım haklısın çocuk varken zor olur..biz de akşamları çok giremiyoruz sizin gibi sonra kaynatıyorsunuz geceye kadar sabahta oku oku bitmiyor klava:

bı kac aksam dır kaynatma yokkı canım yaaa ...yumurtlamada bayagı cok kaynatmıstı..sımdı bekleme stresı sardı heral herkesı de benıde..

Anladım.Mantıken de öyle galiba:smiley-cool: Umarım yerleşmiştir bebişler.Ya da başka bir aya:Saruboceq::Saruboceq:

canım google'a hamilelik hesaplama yaz ilk siteye gir sonra oraya son adet tarihini yaz orda rahim içine ekilme günü yani yerleşme günü yazıyor ordan tarihini bulabilirsin:)

bı kac aksam dır kaynatma yokkı canım yaaa ...yumurtlamada bayagı cok kaynatmıstı..sımdı bekleme stresı sardı heral herkesı de benıde..
pembe de yok o da ist'a gitti :)) geceleri sessiz dediğin gibi bi kaç gündür..

aklım hep karnımda yaaa bugun yemekte karnıyarık yaptım..tesadufmudur senceee

kızz nasıl güldümmmmmm :roflol::roflol:

slm bayanlar

ben adet oldum bır hafta oldu fakat bıttıgı gunden ıtıbaren sankı tekrar adet olacakmıım gıbı hıssedıom
ara ara adet sancısı olur ya karında ole oluyor
sırtım agrıo
bugun basım cok agrıdı
bırden bugun bır usume geldı fecıydı
bugunde akıntım basladı seffam beyaz karısık kıvamlı ama halbukı yumurtlama zamanıma vardı

8 ay oldu ((( ama ilk aylar bilmiyordum hiçbirşey yumurtlama falan sonradan öğrendim:1no2:

ahh be canım aslında bılmemek en ıyısıydı..bende evlendım ıkınıcı ay hamıs kaldım..bende o zaman bılmıyordum..gercı bır yandan kotu oldu kendımı cok hırpalamıstım..bebgım karnımda öldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…