kesinlikle görüşelim hem ben baharı o kadar çok merak ediyorum ki oğlum olursa alacam
hııııııım akçırıyı diyosun sanırımgelirsen balıklar benden
herkese iyi akşamlar kısalr benim mesai bitti hepinizi çooooooooooooook seviyorum
benimde içimde öyle his var canımmm ilk deneme olucak ama eşime bişey demiyorum tabii.inşallahhhhhh ilk denemede olacakkk bak ben biliyorum ve hissediyorummmm inşallahhhhh hatçem
hiç sorma görümceden uzakkkk ohhhhhhhhhhhhh ne rahattttt olurrr............
gülee gülee canımmm kendine ve bebişe iyi bakk öpüyorummm..herkese iyi akşamlar kısalr benim mesai bitti hepinizi çooooooooooooook seviyorum
aminn canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh..hatice canım çok sevindim tahlil sonuçlarına hadi inş. bebeişine kucaana alırsınn
inşallahh ayşemmm kız zaten benim tüp yaptık ettik bebek var diyene kadar mart sonunu bulcakk.canım inşallah senın su tüp bebısolayıda yolunda gitsin
ayy ayy ben qamelıyat olduktan sonrada bu ıs yerınden kurtulmam lazım oncee
sinir sahıbı oldum valla burda
kızlar ben de çıkıyorummmm bu akşam kutlama varrrrrrrrrrrrrrrrrrr patlasın şampanyalar :)))))
kendinize iyi bakın canlarımmmmmmm iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzz
benimde içimde öyle his var canımmm ilk deneme olucak ama eşime bişey demiyorum tabii..inşallahh rabbim bundan sonra hep yüzümüzü güldürürseün..
Ayy bu görümceleride ne yapsak bilmiyom bir tanede benim başımda var uyuzzz...
Onlarda asker eşi doğudaydı batıya tayinleri cıkıcak hatta bizim buluduğumuz yeri yazmışlar tercih olarak 4 tane..:18:
Bende içimden dedimki allahım onun tayini buraya cıkcaksa ben gideyim burdann..allahımda sesimi duydu bizede tayin cıkıyo doğuya..aslında sevinesi bir durum değil ama görümcemle aynı şehirde olmaktansa doğuya gitmeyi tercih ederim..
gülee gülee canımmm kendine ve bebişe iyi bakk öpüyorummm..
aminn canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh..
inşallahh ayşemmm kız zaten benim tüp yaptık ettik bebek var diyene kadar mart sonunu bulcakk.. O zamana kadar sende toparlanırsan başlarsın çalışmalara..
Bencede sen bu iş yerini biran önce değiştir balımm sana yaramadı bura..
ya kızlarr bişey sorcammm hani meyve suyu paketlerinde satılan domates sularıyla domates corbası yapılırmı bilginiz varmı..
canım domatesden yap domates suyunu nıe kullanıosn kı
yapılınca yapılrı tabiide :)
canım kış domatesleri yaz gibi olmuyoyaa tadı ve rengi ondan demiştim..:18:
Birde eşim votkayla içmek için almışş onuda beğenmedii öylece kadlı bende acaba dedim yapılıyomu intermette araştırdım yapılıyoo denicem bakalım nasıl olucak..
kızlar bende çıkıyorum herkeze hayırlı akşamlarr
ayyyy bende çıkıommmm herkese ii akşamlar
selammm kızlarrrr ben geldimmmm....
sabahtan tahlillerimi yaptırmaya gittik hepside cıktı bri sorun yok cok şükür herşey normal ama eşim veremedi kavga etti hastanedeki kayıttaki kızlayarın veya cuma vericek artık. .sadece rubella ayın 17,de cıkacakmışş..:78:
bu arada burdaki hastaneyede gelmiş beta hcg cok şükürki hamile kaldığım zaman başka yere gitmek zorunda kalmıcamm ama birde dr. değişseydi daha iyi olucaktı ama mecbur gidicez artık yapacak bişey yok..
nanemm canım pc hemen actı topiğe gelmeden yelize sordum bebiş varmı diye ama negatif cıkmış test..umarım hemen atmadın belkide sonradan belirdi cizgii neyse hayırlısı olsun zaten dr. gidince belii olucak ne olduğu..
gökcemm canım allahım sana sabırlıklar versin cok zor yaşadıkların inş. en kısa zamanda giderler kaynananlar..bu arada sacımı boyatıcam demişsin eğer kanaman varsa boya tutmaz canım haberin olsun..
ayşemm canım ameliyat tarihi belli olmuş hadi hayırlısı biran önce ameliyatını olda beraberce hamiş olalımm...
başka atladım varsa kusura bakmayın kızlarrrrr...:92:
kıslar farkındamısınız bu aralar topiğimiz eskisi gibi huzur içindeaman nazar değmesin
canım domatesden yap domates suyunu nıe kullanıosn kı
yapılınca yapılrı tabiide :)
sana da iyi akşamlar canım
kimse kalmadı ben de çıkayim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?