- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
seliz doktora gidicekti saat 12'de naptı acaba inşallah duymuştur pıt pıtlarını minişinin
inşallah canım güzel haberlerle gelir
inşallah canım duymuştur
selizzzzzzz
hadi nerdesin artık
gene mi gezmeye kaçtın yoksa dr den sonra
hadi öldük meraktan burda
kızlar çok duramıyorum pc başında ben, gelip gidiyorum. selizden haber yok muuuu?
yorma canım kendini...Seliz gelmedi henüz...Biz de bekliyoruzz...Hayırlı haberlerle gelsin inşallah
seliz, nerdesin yahu, valla merak ettim
günaydın güzellerrkimsecikler yok topikte selizde gelmemiş daha inş güzel haberlerle gelir
bu arada kızlar sabah test yaptım ama tek çizgi maalesefama hala kırmızılar gelmedi...inş ilk fırsatta doktora gidicem...
gökçecim canım çok zor günler geçiriyorsun ama Allahın izniyle geçicek bunlar unutma...mervenin dedigi gibi onlar ne derse desin he de geç hiç aldırma bile yine kendi bildigini yap...bu kadar yıpratma kendini lütfen olurmu canım
günaydın canım hoşgeldinnn
inşallah seliz hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyar minişinin
saol canım bakalım kan testimi yaptırırım direk doktoramı giderim ilk fırsatta gidicem...
inşallahhhh
günaydın canım :)
selizi merak etmiştik çok şükür görmüşler keseyi,inş pıtpıtları da duyarlar
yeniden 7 marta yazıyorum seni,hadi hayırlısı olsunn
Canlarım hepinize günaydınlar ve hayırlı günler diliyorum!!
Biz kızımla uyandık azcık bişiler atıştırdık hazırlandık gezmeye gidiyoruz teyzeleri...:)
Arkadaşlarımla buluşup Samsun'a gidiyoruz azcık hava alalım güya havada kötü ama olsun...
Akşama gelicez inşallah topiğe...Hepinizii çook öpüyoruzzz!Allah a emanet olun!
Selizzz kusumm çok şükür ki keseyii gördün Allah ım tez zamanda pıt pıtları duymayı da nasip etsin inşallah!
kızlaaaar beni çok merak etmişsiniz.çok utanarak giriyorum topiğe
dün kontrolde keseyi gördük
gelelim neden gelip haber veremediğime,kızlar ben çok yorgun günler geçiriyorum artık dinlenmem gerekirken,yatıp uzanmam gerekirken,hiç yorulmadığım kadar yoruluyorum
işte böyle kızlar oyüzden size haber veremedim işte 5 dk bile vaktim olmadı..boş oturduğum günlerimi çok özledim