Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
seliz doktora gidicekti saat 12'de naptı acaba inşallah duymuştur pıt pıtlarını minişinin

inşallah canım güzel haberlerle gelir

inşallah canım duymuştur

selizzzzzzz

hadi nerdesin artık

gene mi gezmeye kaçtın yoksa dr den sonra

hadi öldük meraktan burda

kızlar çok duramıyorum pc başında ben, gelip gidiyorum. selizden haber yok muuuu?

yorma canım kendini...Seliz gelmedi henüz...Biz de bekliyoruzz...Hayırlı haberlerle gelsin inşallah

seliz, nerdesin yahu, valla merak ettim

günaydın canım :)
selizi merak etmiştik çok şükür görmüşler keseyi,inş pıtpıtları da duyarlar
yeniden 7 marta yazıyorum seni,hadi hayırlısı olsunn

kızlaaaar beni çok merak etmişsiniz.çok utanarak giriyorum topiğe ama inanın eve daha yeni girdim 20 dk oldu..yelizim söylemiş ama yinede ayrıntılı anlatayım;
dün kontrolde keseyi gördük..4mm falanmış.doktor hesapladı bebeğin kalp atışını duyabileceğimiz tarih tam 2 hafta sonra dedi.yanii 21 şubat gibi bebeğimi görmeye gidicem inşallah hemde kalp atışlarını duyucam inşallah..ama inanın keseyi görmek bile mutluluk verdi bana fakat doktorum kalpa tışlarını duymadan hayırlı uğurlu olsun demem dediama ben çok umutluyum biliyorum bebeğimi görücem inşallahbuarada yapılan tüm tahlil sonuçlarım güzel çıkmışş doktorum bir sorun görünmüyor dedi
gelelim neden gelip haber veremediğime,kızlar ben çok yorgun günler geçiriyorum artık dinlenmem gerekirken,yatıp uzanmam gerekirken,hiç yorulmadığım kadar yoruluyorum.doktordan direk anneme gittim akşam 7ye kadar yardım ettik mağzada.akşam eve geldim bu sabah kahvaltıya misafirim vardıı akşam 7de yemek yaptım 8den 11e kdr temizlik yaptım.yattığımda bacaklarım zonk zonk öylece uyumuşum eşimin yanında tv izlerken.sabah kalktım anneme yardıma gdicez die kahvaltıyı 9da ayarlamıştık 7.30da kalktım kahvaltı hazırladım..misafirler gitti koştur koştr anneme gittik daha azönce girdim eve Allahtan eşim dışarda yemekteama okadar yorgunumkiii kimse halimden anlamıyor sende hamilesin diyen yok dense bile annemgile kıyamam içim rahat etmez şu sıralar koşturmak zorundayız ablam 2 bebekle koşturuyor ben mecbur koşturucam.bide ablam o işlerden daha çok anlıyor diyee bebeği hep bnm kucağımda 10 kiloo taşırken kasıklarım çok sancıyor ama bişey diyemiyorum ben boşta olunca bakmak zorundayım,bebekte sefil oluyor..of çok zor ve yorucu günler geçiriyoruz kızlar şu 1 ay bi geçseydii biraz annemgilde rahatlayacakalr bizde..inşallah bebeğime bişey olmaz:18: ben onu 13 ay bekledim.Allahım yardım eder inş.
işte böyle kızlar oyüzden size haber veremedim işte 5 dk bile vaktim olmadı..boş oturduğum günlerimi çok özledim

valla iyi sabır var sizde hee
şu caroline şıllığı ağzını büzüyo ya, anammmmm tut saçından indir aşağıya

Sorma canım konuşması da bir gıcık sinir zaten ıyy:))

Canımm kıyamam...elinden geleni yapmaya çalışıyorsun ailen için.Kendini çok yormadığın ve de bebeğine dikkat ettiğin sürece birşey olmaz inşallah canım ama sen her zaman temkinli ol emi...kendine bu aralar vakit ayır...Ayrıca çok sevındım kesenizi gördünüz şimdi sıra kalp atıslarında;her doktor seninki gibi düşünüyor aslında kalp atıslarını duymadan bişi diyemem diyor onlarda kendilerince haklılar da bu seni asla olumsuz etkilemesin emi kuzum...Allah ın izniyle o güzel duyguyu da yasayacaksın!

öncelikle tebrikler, hadi gözümüz aydın olsun bakalım, inşallah sağlıkla sonuna kadar devam etsin.

Şimdi sıra dayakta

kızım sen belki hala farkında değilsin ama birazcık hamilesin ya, hem de en riskli dönemindesin, millet bu zamanlarda yerinden bile kalkmıyor aman bişi olmasın diye, sen üstüne üstüne gidiyorsun, bu nedir ya nasıl 10 kg bebeği taşıyorsun anlamıyorum.
Şu sıralarda hiçbir şeyin bebeğinden önemli olmaması lazım.
Tamam bu birazcık bencillik gibi gelicek ben olsaydım ben de aynını yapardım diye düşünüyorum, ama lütfen dikkat et, ailen, annen, ablan ve bebekleri tabii çok önemli ama ya bebişin....
Sen daha hafif işlerin ucundan tut, bebeği de arabası ya da puseti yok mu? bak demişsin kasıklarım ağrıyor diye
Ah seliz ah, ne diyeyim ben sana
Allaha emanet, allah korusun seni ve bebişini.

canım keseyi görmene çok sevindim çok riskli dönemdesin sende farkındasın ama yapacak bişi yok en azından en asgariye indir. inşallah rabbim korur sana bişi demem için benim bebişime iyi bakıyor olmam lasım ama ben akşama kadar işteyim sonrada gece 11 e kadar ikinci öğretim okuyorum hemde o kadar zor bi bölümki ,üzülüyorum ama napim ikiside vazgeçilmezim senin içinde öle galiba
canım sen yinede ağırlık kaldırmamaya özen göster helede 10 kg
[

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
topiği ben açayım bu sabah

show tv de çatlakları anlatıyorlar..uyanında izleyin uykucular

ayşecim ameliyat günün belli olmuş çok sevindim,inş. Hayırlısıyla atlatıp bu sıkıntıdan stresten kurtulursun canım..sonrada bebiş zamanı inşallah

sağol canım hayırlıısyla ınsallah bı sağlığıma kavusayımda :)

hatun aplacım salça katmıomusunuz yaa ben domateslerin kabukalrını soyuyorum
1 tatlı kaşığı dıomates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası ile robotta çekiuyorum
kıpkıımısı oluyo :)

hadi hayırlısı canım gormussun keseyi :)

günaydın kıslar
sol taraf kasığıma bi sancı girdi bacağıma doğru çok kötü oldum

canım hadi gözün aydın inşallah 21 şubattada kalp atışlarını görürsün hayırlısıylaaaa
ama bak hatun ablanın dedikleri çok dogru en riskli dönemindesin tamam ailen yardım etmeye çalışıyosun ama biraz dikkat et bi tanem agır kaldırma yükseklere ulaşmaya çalışıpta karnını germe daha ufak işler yap tamammı hayatım

günaydınnnn ayşecik ve yıldızcıkk nasılsınız bakalımmmm

yıldızcım normaldir heralde agrın ya geçtimiki şimdi

günaydınnn ballı böreklerimmmm hayırlı sabahlar..:92::92::92:

SELİZZZZZ bende tam tamına hatun ablamın dediklerine katılıyorumm kızım yaa sen bu bebişi kaç aylardır bekliyon bu kadar özensiz davranma yaaa..valla bak tam dayaklısınn..tamam ailen senin için değerli olabilir ama sonucta sende bu bebişle bir aile kurucaksınn onun kıymeti bill ve cok iyi bak bebişine...

bu arada dün sormuştumya kutudaki domates sularıyla corba olurmu diyeee valla süper oldu kızlarr şiddetle tavsiye ederimm..hatunum sormuşsunya benimde kışın yaptıklarımın rengi acık oluyodu ama bu kutu domates suyuyla kıpkırmızı olduu hazırlar gibi aynı ama tadi harikaydı..

ayyyyyyyyyyy adetime 14 gün kalmışşş yaşasınnn
birde dünden bu yana kasıklarımda acayip ağrı var:26:..ekşın yaparken bile cok ağrıdıı..
acaba yumurtluyorumda ondanmı dersiniz..

hoşgeldinnnn canımmm
ohh çorbadaaa süper olmuş bundan sonra kışın bu şekilde yaparsınız artıkın

günaydın canım

neden oldu acaba canımya ?? Gecmıstır ınsallah

günaydınnnn ayşecik ve yıldızcıkk nasılsınız bakalımmmm

yıldızcım normaldir heralde agrın ya geçtimiki şimdi
sağ olun kıslar biras geçti sanki sıcak bişiler içtim

günaydın gamzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…