slm bayanlar
ben adet oldum bır hafta oldu fakat bıttıgı gunden ıtıbaren sankı tekrar adet olacakmıım gıbı hıssedıom
ara ara adet sancısı olur ya karında ole oluyor
sırtım agrıo
bugun basım cok agrıdı
bırden bugun bır usume geldı fecıydı
bugunde akıntım basladı seffam beyaz karısık kıvamlı ama halbukı yumurtlama zamanıma vardı
8 ay oldu((( ama ilk aylar bilmiyordum hiçbirşey yumurtlama falan sonradan öğrendim:1no2:
selam canım..adet gunun ne zaman dı
Umarım güzel bir belirtidir senin için.Bazı arkadaşlarda su gibi, kesilmeyen akıntı gebelik belirtisiydi a.s Kaç günün kaldı?
ahh be canım aslında bılmemek en ıyısıydı..bende evlendım ıkınıcı ay hamıs kaldım..bende o zaman bılmıyordum..gercı bır yandan kotu oldu kendımı cok hırpalamıstım..bebgım karnımda öldu
Zaten çok uğraşanlar bilir bunu..Aylarca uğraşan ben gibi:roflol:
aralık 29 da son adetım cnm yanı daha yenı bır hafta oldu bıtelı
bugun 11 .ncı gunun canım sıklusun 28 gun falansa yumurtlamadan ıkı onece akıntı baslıyo
canım ya çok üzüldüm :teselli::Allah birdaha böyle üzüntüler vermesin işallah :Saruboceq:
aslında bilmemek daha iyi doğru söylüyorsun o zamanlar bilmiyordum ama yine de olmadı demekki zamanı gelmemiş(
tabııkı canım orası oyle allahım ne zaman nasıp ederse..valla arkadasım ahmıle kalmaktan korkuyo korunuyo ama her ay ay adetım gectı bılmem ne delırecem yaaaa..ıkı kere kurtaj oldu..nasıl kalıyo anlamadım gıttı yaa artııı 3 tanede cocugu var zaten..adan ceketını atsa hamıle kalıyo kadın..
adetlerım duzensız ama en az 39 gunde en fazla 42 gunde gelıo o yuzden erken deılmı bu akıntı
ben artık gideyim kızlar sabah 7 den beri ayaktayım bayılıcam artık uykudan :)) hepinize iyi geceler diliyorummopuyorumnanaktan
Ya ben de hatırlamıyorum önceki belirtilerimi.Sadece birkaç gün kala klasik adet belirtileri yaşadım.Bel,bacak ağrısı.Ama akıntıyı hatırlamıyorum
canım 39 cok fazla hıc doktora falan gorundunmu
gıttım cnm gıtmez olurmuyum.dokto 35/40 gune kadar normal dedı kı bana gore normal degıl ayrıca trıot cıktı bır aydır ılac alıyorum ondan galıba cunku son uc aydır adetım duzensız ondan once saat gıbıydı
canım yumurtlamanın olması ıcın 35 gunden az olması gerekır dıye bılıyorum..tıroıt bende de var canım tsh degerlerın ne acaba aklındaysa yazarmısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?