Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

selam canım..adet gunun ne zaman dı

Umarım güzel bir belirtidir senin için.Bazı arkadaşlarda su gibi, kesilmeyen akıntı gebelik belirtisiydi a.s Kaç günün kaldı?

oylemıııı.bak sımdı dahada heyecanlandım..ya ıkı dogum yaptımm.ama hıc dıkkat etmedıgım ıcın hatırlayamıyorum kı..dusunuyom dusunuyom tık yok valla...son 5 gunnnnn

canım ya çok üzüldüm :teselli::Allah birdaha böyle üzüntüler vermesin işallah :Saruboceq:
aslında bilmemek daha iyi doğru söylüyorsun o zamanlar bilmiyordum ama yine de olmadı demekki zamanı gelmemiş (

tabııkı canım orası oyle allahım ne zaman nasıp ederse..valla arkadasım ahmıle kalmaktan korkuyo korunuyo ama her ay ay adetım gectı bılmem ne delırecem yaaaa..ıkı kere kurtaj oldu..nasıl kalıyo anlamadım gıttı yaa artııı 3 tanede cocugu var zaten..adan ceketını atsa hamıle kalıyo kadın..

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
heroine..................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Beren35..........................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_.....................11 OCAK
hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
Demetnur.....................14 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

kaydirigubbakcemile3sorma canım ya kimisi öyle işte şanslı..

ben artık gideyim kızlar sabah 7 den beri ayaktayım bayılıcam artık uykudan :)) hepinize iyi geceler diliyorummopuyorumnanaktan

Ya ben de hatırlamıyorum önceki belirtilerimi.Sadece birkaç gün kala klasik adet belirtileri yaşadım.Bel,bacak ağrısı.Ama akıntıyı hatırlamıyorum

Ya ben de hatırlamıyorum önceki belirtilerimi.Sadece birkaç gün kala klasik adet belirtileri yaşadım.Bel,bacak ağrısı.Ama akıntıyı hatırlamıyorum

adet belırtılerını hatırlıyorum bende kac sefer wc ye gıttmıstım ayvah geldı dıye..bu arada kacıncı hamıslıgı beklıyosun canım..

canım 39 cok fazla hıc doktora falan gorundunmu

gıttım cnm gıtmez olurmuyum.dokto 35/40 gune kadar normal dedı kı bana gore normal degıl ayrıca trıot cıktı bır aydır ılac alıyorum ondan galıba cunku son uc aydır adetım duzensız ondan once saat gıbıydı

canım yumurtlamanın olması ıcın 35 gunden az olması gerekır dıye bılıyorum..tıroıt bende de var canım tsh degerlerın ne acaba aklındaysa yazarmısın..

canım yumurtlamanın olması ıcın 35 gunden az olması gerekır dıye bılıyorum..tıroıt bende de var canım tsh degerlerın ne acaba aklındaysa yazarmısın..

tsh 5.04 cnm ne bılıyım gecen ay baya guzel akıntım oldu kıvamlı oooo dedım kesın yurmutluyorum guzel dedım ama olmadı:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…