hoşgeldinnnn canımmm
ohh çorbadaaa süper olmuş bundan sonra kışın bu şekilde yaparsınız artıkın
günaydın gamzelim
sağoll canımmm...
bu arada gecmiş olsunnnn canımm..belki rahmin genişlediği için ağrın oluyodur ama devam ederse dr. ara sor..
ay kızlar bütün gece uyumadım yine..ama bu sefer kaşınmaktan...yoldum heryerlerimi...göbeğim,sırtım,kolum,bacağım..aklınıza gelen heryerim kaşındı bütün geceçıldırdım resmen..bi de güzel kaşınıyor ki,tatlı tatlı..
2 gün öncede öyle olmuştu.niye kaşınıyorum ki ben şimdi..tatlı hiç yemem.geriliyorum,büyüyorum desem,kolum niye kaşınıyortırnaklarımın ucu bile kaşındı yaa
ay kızlar bütün gece uyumadım yine..ama bu sefer kaşınmaktan...yoldum heryerlerimi...göbeğim,sırtım,kolum,bacağım..aklınıza gelen heryerim kaşındı bütün geceçıldırdım resmen..bi de güzel kaşınıyor ki,tatlı tatlı..
2 gün öncede öyle olmuştu.niye kaşınıyorum ki ben şimdi..tatlı hiç yemem.geriliyorum,büyüyorum desem,kolum niye kaşınıyortırnaklarımın ucu bile kaşındı yaa
kızlaaaar beni çok merak etmişsiniz.çok utanarak giriyorum topiğeama inanın eve daha yeni girdim 20 dk oldu..yelizim söylemiş ama yinede ayrıntılı anlatayım;
dün kontrolde keseyi gördük..4mm falanmış .doktor hesapladı bebeğin kalp atışını duyabileceğimiz tarih tam 2 hafta sonra dedi.yanii 21 şubat gibi bebeğimi görmeye gidicem inşallah hemde kalp atışlarını duyucam inşallah..ama inanın keseyi görmek bile mutluluk verdi bana fakat doktorum kalpa tışlarını duymadan hayırlı uğurlu olsun demem dedi ama ben çok umutluyum biliyorum bebeğimi görücem inşallah buarada yapılan tüm tahlil sonuçlarım güzel çıkmışş doktorum bir sorun görünmüyor dedi
gelelim neden gelip haber veremediğime,kızlar ben çok yorgun günler geçiriyorum artık dinlenmem gerekirken,yatıp uzanmam gerekirken,hiç yorulmadığım kadar yoruluyorum.doktordan direk anneme gittim akşam 7ye kadar yardım ettik mağzada.akşam eve geldim bu sabah kahvaltıya misafirim vardıı akşam 7de yemek yaptım 8den 11e kdr temizlik yaptım .yattığımda bacaklarım zonk zonk öylece uyumuşum eşimin yanında tv izlerken.sabah kalktım anneme yardıma gdicez die kahvaltıyı 9da ayarlamıştık 7.30da kalktım kahvaltı hazırladım..misafirler gitti koştur koştr anneme gittik daha azönce girdim eve Allahtan eşim dışarda yemekte ama okadar yorgunumkiii kimse halimden anlamıyor sende hamilesin diyen yok dense bile annemgile kıyamam içim rahat etmez şu sıralar koşturmak zorundayız ablam 2 bebekle koşturuyor ben mecbur koşturucam.bide ablam o işlerden daha çok anlıyor diyee bebeği hep bnm kucağımda 10 kiloo taşırken kasıklarım çok sancıyor ama bişey diyemiyorum ben boşta olunca bakmak zorundayım,bebekte sefil oluyor..of çok zor ve yorucu günler geçiriyoruz kızlar şu 1 ay bi geçseydii biraz annemgilde rahatlayacakalr bizde..inşallah bebeğime bişey olmaz:18: ben onu 13 ay bekledim.Allahım yardım eder inş.
işte böyle kızlar oyüzden size haber veremedim işte 5 dk bile vaktim olmadı..boş oturduğum günlerimi çok özledim
slm canım hos geldiin
selam kıslaaarrr nabersinizzzzz
Kızlar amelıyat tarıhım bellı olduu
17 şubatta yatıcam kan verceklermıs 18 subatta amelıyat olcakmısım
selammm kızlarrrr ben geldimmmm....
sabahtan tahlillerimi yaptırmaya gittik hepside cıktı bri sorun yok cok şükür herşey normal ama eşim veremedi kavga etti hastanedeki kayıttaki kızlayarın veya cuma vericek artık. .sadece rubella ayın 17,de cıkacakmışş..:78:
bu arada burdaki hastaneyede gelmiş beta hcg cok şükürki hamile kaldığım zaman başka yere gitmek zorunda kalmıcamm ama birde dr. değişseydi daha iyi olucaktı ama mecbur gidicez artık yapacak bişey yok..
nanemm canım pc hemen actı topiğe gelmeden yelize sordum bebiş varmı diye ama negatif cıkmış test..umarım hemen atmadın belkide sonradan belirdi cizgii neyse hayırlısı olsun zaten dr. gidince belii olucak ne olduğu..
gökcemm canım allahım sana sabırlıklar versin cok zor yaşadıkların inş. en kısa zamanda giderler kaynananlar..bu arada sacımı boyatıcam demişsin eğer kanaman varsa boya tutmaz canım haberin olsun..
ayşemm canım ameliyat tarihi belli olmuş hadi hayırlısı biran önce ameliyatını olda beraberce hamiş olalımm...
başka atladım varsa kusura bakmayın kızlarrrrr...:92:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkredi tamammmmmmmmmmmmm
Nisan veyaaa Mayısta evimdeyim inşallahhhhhh
kızlaaaar beni çok merak etmişsiniz.çok utanarak giriyorum topiğeama inanın eve daha yeni girdim 20 dk oldu..yelizim söylemiş ama yinede ayrıntılı anlatayım;
dün kontrolde keseyi gördük..4mm falanmış .doktor hesapladı bebeğin kalp atışını duyabileceğimiz tarih tam 2 hafta sonra dedi.yanii 21 şubat gibi bebeğimi görmeye gidicem inşallah hemde kalp atışlarını duyucam inşallah..ama inanın keseyi görmek bile mutluluk verdi bana fakat doktorum kalpa tışlarını duymadan hayırlı uğurlu olsun demem dedi ama ben çok umutluyum biliyorum bebeğimi görücem inşallah buarada yapılan tüm tahlil sonuçlarım güzel çıkmışş doktorum bir sorun görünmüyor dedi
gelelim neden gelip haber veremediğime,kızlar ben çok yorgun günler geçiriyorum artık dinlenmem gerekirken,yatıp uzanmam gerekirken,hiç yorulmadığım kadar yoruluyorum.doktordan direk anneme gittim akşam 7ye kadar yardım ettik mağzada.akşam eve geldim bu sabah kahvaltıya misafirim vardıı akşam 7de yemek yaptım 8den 11e kdr temizlik yaptım .yattığımda bacaklarım zonk zonk öylece uyumuşum eşimin yanında tv izlerken.sabah kalktım anneme yardıma gdicez die kahvaltıyı 9da ayarlamıştık 7.30da kalktım kahvaltı hazırladım..misafirler gitti koştur koştr anneme gittik daha azönce girdim eve Allahtan eşim dışarda yemekte ama okadar yorgunumkiii kimse halimden anlamıyor sende hamilesin diyen yok dense bile annemgile kıyamam içim rahat etmez şu sıralar koşturmak zorundayız ablam 2 bebekle koşturuyor ben mecbur koşturucam.bide ablam o işlerden daha çok anlıyor diyee bebeği hep bnm kucağımda 10 kiloo taşırken kasıklarım çok sancıyor ama bişey diyemiyorum ben boşta olunca bakmak zorundayım,bebekte sefil oluyor..of çok zor ve yorucu günler geçiriyoruz kızlar şu 1 ay bi geçseydii biraz annemgilde rahatlayacakalr bizde..inşallah bebeğime bişey olmaz:18: ben onu 13 ay bekledim.Allahım yardım eder inş.
işte böyle kızlar oyüzden size haber veremedim işte 5 dk bile vaktim olmadı..boş oturduğum günlerimi çok özledim
çok sevindim ayşem ya hayırlısıyla ol da ameliyatını artık başla biran önce çalışmalara bak hazirana az kaldı
Ayy ne kadar güzel ya başlıcaksınız tüpbebek tedavisine inş ilk seferde tutucak canım benim maşallah tahlillerinde iyi çıkmış artık gelsin kırmızılar dimi
Rabbim bu kadar sabrın mükafatını verir inş bitanem
ooooo harikaaa süper ya çok sevindim idilimmmmm hadi hayırlı olsun
herkese merhaba...
Sitede yeniyim ben. Bazı sorular vardı kafamda girip araştırayım diye açtım burayı, 2 yıldır uğramıyordum. Görüyorum ki pek çok konuda pek çok topic var. Ohh ne güzel dedim daldım bi çok yere ama görüyorum ki her yerde aynı şey konuşuluyor. Kızlar ya gebe kalmaya çalışıyorlar ya da kalmışlar onu konuşuyorlar. Topic başlığı ile alakası yok konuştuklarının. Bu topic genel bir yer galiba. Her konuda her şeyi konuşabiliyorsak en son durak burada kalayım diyorum. öyle mi peki? Bilgi verirseniz sevinirim. Kendinize iyi bakın. Herkese iyi sohbetler...
ya kızlarr benim pcm internete baglanmıyo bi türlüde yapamadımşimdi yan odadaki pcden giriyorum nete bu baglanıyo ama benimki baglanmıyo deliriciiimmm
nanem şekerim hoşgeldin canımmm..ayy ne kadar güzel ya başlıcaksınız tüpbebek tedavisine inş ilk seferde tutucak canım benim maşallah tahlillerinde iyi çıkmış artık gelsin kırmızılar dimi
Rabbim bu kadar sabrın mükafatını verir inş bitanem
evet canım doğru yerdesinnn..ne istersen o konuşulur burdaa illa bir konuya bağlı kalmayız yani..Herkese merhaba...
Sitede yeniyim ben. Bazı sorular vardı kafamda girip araştırayım diye açtım burayı, 2 yıldır uğramıyordum. Görüyorum ki pek çok konuda pek çok topic var. ohh ne güzel dedim daldım bi çok yere ama görüyorum ki her yerde aynı şey konuşuluyor. kızlar ya gebe kalmaya çalışıyorlar ya da kalmışlar onu konuşuyorlar. topic başlığı ile alakası yok konuştuklarının. bu topic genel bir yer galiba. her konuda her şeyi konuşabiliyorsak en son durak burada kalayım diyorum. öyle mi peki? bilgi verirseniz sevinirim. kendinize iyi bakın. herkese iyi sohbetler...
Kızlar Günaydın.................nasılsınız??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?