Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay kızlar bütün gece uyumadım yine..ama bu sefer kaşınmaktan...yoldum heryerlerimi...göbeğim,sırtım,kolum,bacağım..aklınıza gelen heryerim kaşındı bütün gece çıldırdım resmen..bi de güzel kaşınıyor ki,tatlı tatlı..
2 gün öncede öyle olmuştu.niye kaşınıyorum ki ben şimdi..tatlı hiç yemem.geriliyorum,büyüyorum desem,kolum niye kaşınıyor tırnaklarımın ucu bile kaşındı yaa

oyyy kıyamam ben sana yaaa...iyice sıkıntı yaptınya kendine ondan diye düşünüyorum..ee birde gece uyumadıkca kendini dinlersin heryerin kaşınır..benimde olur o kaşınmıcak yerlerim bile kaşınır..
cok az kaldııı son 12 günnn..valla varya dört gözle bekliyom resimlerini bebişlerin..:98:

canım benim ya az kaldı sabret

selizzz çok sevindim canımmm maşallaah sizeee :) 21 şubatta kalp atışlarınıda görünce daha bi rahat olursun inş..
bu aralar kendine dikkat et sonra pişman olma canım. öyle diyorumda ben merdivenleri seke seke iniyodum bişey olsaydı vicdan azabı çekerdimm

Kızlar amelıyat tarıhım bellı olduu

17 şubatta yatıcam kan verceklermıs 18 subatta amelıyat olcakmısım

çok sevindim ayşem ya hayırlısıyla ol da ameliyatını artık başla biran önce çalışmalara bak hazirana az kaldı

ayy ne kadar güzel ya başlıcaksınız tüpbebek tedavisine inş ilk seferde tutucak canım benim maşallah tahlillerinde iyi çıkmış artık gelsin kırmızılar dimi
Rabbim bu kadar sabrın mükafatını verir inş bitanem

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kredi tamammmmmmmmmmmmm
Nisan veyaaa Mayısta evimdeyim inşallahhhhhh

ooooo harikaaa süper ya çok sevindim idilimmmmm hadi hayırlı olsun

selizcim canım inş 2 hafta sonrada pıt pıtlarını duyarsın
ama şu kendine dikkat etmemen konusunda kızlara katılıyorum bak kendin söylüyorsn 13 ay bekledim diye ama kendine hiç dikkat etmiyorsun en tehlikeli zamanlarını agır kaldırırarak kendini yorarak geçiriyorsun lütfen daha çok dikkat et canım tamammıı

oyyy canım benim artık son zamanların son 12 gün kaldı ayy söylerken bile heyecanlandım
vücudun tepki veriyodur belki yada yediğn bişeyden dolayıda olabilir...
birazcık daha sabret canım bu günleri unutturacak 3 tane sıpan var

Herkese merhaba...
Sitede yeniyim ben. Bazı sorular vardı kafamda girip araştırayım diye açtım burayı, 2 yıldır uğramıyordum. Görüyorum ki pek çok konuda pek çok topic var. ohh ne güzel dedim daldım bi çok yere ama görüyorum ki her yerde aynı şey konuşuluyor. kızlar ya gebe kalmaya çalışıyorlar ya da kalmışlar onu konuşuyorlar. topic başlığı ile alakası yok konuştuklarının. bu topic genel bir yer galiba. her konuda her şeyi konuşabiliyorsak en son durak burada kalayım diyorum. öyle mi peki? bilgi verirseniz sevinirim. kendinize iyi bakın. herkese iyi sohbetler...

canım ya ınsallah bakalımm sağlığıma bi kavusayımda :)

evet hazırana az kaldı 1 sene göz açıp kapayana kadar gectı

allah ım ınsallah herkese nasib etsın bebıs bzıed eversın ınsallah

belki bebıs ısını ramazandna sonraya kaydırırm :) bılmıyorum henuz karar vermedım

ama cunku zaten çok şişliğim oluyor yazın bıde sıcakalrdan sısmeyım dıyorum

hamılelıgın ılk gunlerınde bakalım kısmett yapınca hemen olcak dıe bısey yok

zaten sarkar o tarıh gene bıde kılo vereyım hıcbısey problem olmasın

istiyorum onun ıcın ne bılıym....tickera bakıyorum sonuna gelmısız

nasıl heycanlanıyorum varyaa

Kızlar Günaydın.................nasılsınız??????

Selizim keseyi görmüşsün çooooooooook sevindim AMA kendine dikkat et canım niye yoruyorsun kendini....tamam annene yardım ediyorsun ama unutma sen bu bebişi çok bekledinnn......ona bişey olursa üzülmez misin? kahrolmaz mısın kızmaz mısın kendine niye 10 kiloluk yiğenimi taşıdım diye??
lütfen dikkat et canım yaaa...............

Hemşom kasıkların ağrıyormuş geçmiş olsun canım... eğer devam ederse doktora git bence...ne olur ne olmaz....

Çiğdoş hayırdır niye kaşınıyorsun? göbeğin geriliyor o yüzden kaşınıyo ama elinden geldiği kadar kaşımamaya çalışşş çatlarrrr çatır çatır
biliyor musun benim kollarım da çatladı hamilelikte....sonuçta kilo alıyorsun olabilir yaniiii

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızlarr benim pcm internete baglanmıyo bi türlüde yapamadım şimdi yan odadaki pcden giriyorum nete bu baglanıyo ama benimki baglanmıyo deliriciiimmm

aman ya hatun milletının özelliği bu ne konusursan konus

iş döner dolaşır aşna fişnaya bebeğe ev temızlıgıne gelir

Evet canım biz burda aklına gelenı gelmeyenı herseyı konusuyoruzz

Buyur gel son durak olsun :)

ya kızlarr benim pcm internete baglanmıyo bi türlüde yapamadım şimdi yan odadaki pcden giriyorum nete bu baglanıyo ama benimki baglanmıyo deliriciiimmm

canım ağ bağlantısında bi sorun olmasın

kabloyu kontrol ettınmı ?? Temassızlık vardır belki

sonra modemı kapat 5 dk bekle aç

pc nı kapatıp aç bağlanmayı dene

browserin çevrımdısı çalışa ayarlanmıstır belkı ona bak

nanem şekerim hoşgeldin canımmm..
tahliller benimisi temzi eşim vermdi inş. onunda bir sorun cıkmassa inşallah başlıcaz canım..
bende biran önce kırmızılar gelsin başlayalım diye sabırsızlanıyorummm..darısı sana olsun en kısa zamanda inşallahhh...
bu arada daha gelmedimi kırmızılarrr dr. ne zaman gidicen..
şu kahrolası kız ordaysa git barii yoksa onu beklersen dr. filan gidemicen bu gidişle..

evet canım doğru yerdesinnn..ne istersen o konuşulur burdaa illa bir konuya bağlı kalmayız yani..
buyur gel senide bekleriz sohbetimizee...

Kızlar Günaydın.................nasılsınız??????

günaydın idilimmmm hoşgeldin canımm...
ben kendi adıma iyiyim cok şükür..
yemek yapıyom bir yandan biryndan ev temziliyimm ee aradada buraya bakıyomm öyle geciyo zaman..
sen nasılsınn kızınn nasıll..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…