Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya kızlarr benim pcm internete baglanmıyo bi türlüde yapamadım şimdi yan odadaki pcden giriyorum nete bu baglanıyo ama benimki baglanmıyo deliriciiimmm

benimde msn acılmıyoo..google acılıyo heryere giriyom mns girince sorun gider diyorr..delimi ney bende anlamdım.

hoşbuldum şekerimmm nasılsın ağrıların varmış heralde şimdi nasıl geçti mi ?
şimdi geçti kıslar biras kabızlık sorunum varda ondan galiba

inşallah hayırlısıyla atlatırsın canım benim
düşünme sen bu şişkinlikleri inş canım onlarda geçer hiç merak etme
artık gelsin bebişler...
insan heyecanlanmazmı yaa ben sizden daha çok heyecanlanıyorum valla

Kızlar Günaydın.................nasılsınız??????

günaydın idilimmm hoşgeldinnn
ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın?

hoşbuldum canım...inşallah eşininkilerdede sorun çıkmazda hemen başlarsınız bitanem
aminnn inş
yok gelmedi hala krımızılar doktorada gidemiyorum şu salak kızın yüzünden(

ben şimdilik çıkıyorum kızlar yemeye gelince devam ederiz inş yogun olmazsam çok öpüyorum sizi hepinize afiyet olsun

inşallah canım yaa :)

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

şimdi sinirden çattırt diye çatlıycamm

burada çalışlan her gerizekalıya sinir oluyorummm

çok sinir oluyorum hepsıen yaa

Kızlar merhabalar!Nasılsınız bakalım?

İdilimmm krediniz çıkmış ve ev alıyormuşsunuz çook sevindim sizin adınıza "Bahar" size resmen şans getirdi ne güzel ya maşallah İyi ve güzel günlerde oturmanızı diliyorum canım ve senin bu evi çok istediğini de biliyorum inan çok sevindim!

mervecimm hoşgeldin tatlım nbr nasılsın?

ben çok yogunum arada bir yazıyorum canım kusuruma bakmayın olurmu...

bu arada ben face'i kapattım haberiniz olsun gerçi topiğe yazdım ama belki bazılarınız görmemiş olabilir hatırlatayım dedim...yanlış anlayanlar olmuş olabilir
kocişim face'e yasak koydu kendisinkinide sildi....bazen boşlugunu hissediyorum ama olsun böle de iyi :))

Merhaba hayatım;iyiyim ben de çok şükür tatilimin son günlerinin evde tadını çıkarmaya çalışıyorum...Geç kalktım kahvaltı ettim derken yine tembellik yapasım var :)
Allah kolaylık versin canım;ne kusuru aşkolsun sen yap işlerini güzel güzel...

Anladım canım benim haberim yoktu ama farketmiştim sanki görünmüyordun fazla feyste iyi yaptın cnm bazen böylesi çok daha iyi.Ben biz burdan konusuyoruz zaten daha ne olsun :)Aslında benim eşiminde yok ve benimkisini de istemiyor fazla ama bişi de demiyor şimdilik her an benımkıde kapanabilir yani:)

selamm kıslar nasılsınızzz????
nanemm face benimdedikkatimi çekmişti soracaktımsana unuttummm neysem sağlık olsunn ilk başta benimeşim de izin vermiyordu face e sonradan onunda hoşuna gitti kendi kaydoldu senmisinkadoylan hemen bende kaydoldumm aslında çok ahımşahım bişe değil ama işte vakit geçiriyoz...

idilimkredi mi çıktı kızzz hadi hayırlısıyla inşallah istediğin gibi ev alırsın..

kızlar bugun babam ameliyat olduu safrası alındıı az önce yanından geldimm yatıyorduu öylece daha tam kendine gelmemiş ahh babamm benim.. sağlığına kavuşur inşallah...bu arada safra kesesinide canlı canlı görmüş oldum bildiğiniz et parçası:):)

geçmiş olsun canım inşallah baban tez zamanda kendine gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…