ya kızlarr benim pcm internete baglanmıyo bi türlüde yapamadımşimdi yan odadaki pcden giriyorum nete bu baglanıyo ama benimki baglanmıyo deliriciiimmm
Kızlar Günaydın.................nasılsınız??????
Selizim keseyi görmüşsün çooooooooook sevindim AMA kendine dikkat et canım niye yoruyorsun kendini....tamam annene yardım ediyorsun ama unutma sen bu bebişi çok bekledinnn......ona bişey olursa üzülmez misin? kahrolmaz mısın kızmaz mısın kendine niye 10 kiloluk yiğenimi taşıdım diye??
lütfen dikkat et canım yaaa...............
Hemşom kasıkların ağrıyormuş geçmiş olsun canım... eğer devam ederse doktora git bence...ne olur ne olmaz....
Çiğdoş hayırdır niye kaşınıyorsun? göbeğin geriliyor o yüzden kaşınıyo ama elinden geldiği kadar kaşımamaya çalışşş çatlarrrr çatır çatır
biliyor musun benim kollarım da çatladı hamilelikte....sonuçta kilo alıyorsun olabilir yaniiii
şimdi geçti kıslar biras kabızlıkhoşbuldum şekerimmm nasılsın ağrıların varmış heralde şimdi nasıl geçti mi ?
canım ya ınsallah bakalımm sağlığıma bi kavusayımda :)
evet hazırana az kaldı 1 sene göz açıp kapayana kadar gectı
allah ım ınsallah herkese nasib etsın bebıs bzıed eversın ınsallah
belki bebıs ısını ramazandna sonraya kaydırırm :) bılmıyorum henuz karar vermedım
ama cunku zaten çok şişliğim oluyor yazın bıde sıcakalrdan sısmeyım dıyorum
hamılelıgın ılk gunlerınde bakalım kısmett yapınca hemen olcak dıe bısey yok
zaten sarkar o tarıh gene bıde kılo vereyım hıcbısey problem olmasın
istiyorum onun ıcın ne bılıym....tickera bakıyorum sonuna gelmısız
nasıl heycanlanıyorum varyaa
Kızlar Günaydın.................nasılsınız??????
nanem şekerim hoşgeldin canımmm..
tahliller benimisi temzi eşim vermdi inş. onunda bir sorun cıkmassa inşallah başlıcaz canım..
bende biran önce kırmızılar gelsin başlayalım diye sabırsızlanıyorummm..darısı sana olsun en kısa zamanda inşallahhh...
bu arada daha gelmedimi kırmızılarrr dr. ne zaman gidicen..
şu kahrolası kız ordaysa git barii yoksa onu beklersen dr. filan gidemicen bu gidişle..
inşallah hayırlısıyla atlatırsın canım benim
Düşünme sen bu şişkinlikleri inş canım onlarda geçer hiç merak etme
Artık gelsin bebişler...
Insan heyecanlanmazmı yaa ben sizden daha çok heyecanlanıyorum valla
Günaydın idilimmm hoşgeldinnn
Ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın?
Hoşbuldum canım...inşallah eşininkilerdede sorun çıkmazda hemen başlarsınız bitanem
Aminnn inş
Yok gelmedi hala krımızılar doktorada gidemiyorum şu salak kızın yüzünden(
Ben şimdilik çıkıyorum kızlar yemeye gelince devam ederiz inş yogun olmazsam çok öpüyorum sizi hepinize afiyet olsun
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
şimdi sinirden çattırt diye çatlıycamm
burada çalışlan her gerizekalıya sinir oluyorummm
çok sinir oluyorum hepsıen yaa
selam arkadaşlar ben geldimm
idilll nbr kızzzzz
iyiyim melojumm msn'de takiliyom oyle :))) sen napiyon kiz
hiiiiççç napıyım bendee öllee bakınıorm çamaşır asıcam tembellik yapıormm :26:
tembellik yapma kiz hadi git gel :)))
mervecimm hoşgeldin tatlım nbr nasılsın?
ben çok yogunum arada bir yazıyorum canım kusuruma bakmayın olurmu...
bu arada ben face'i kapattım haberiniz olsun gerçi topiğe yazdım ama belki bazılarınız görmemiş olabilir hatırlatayım dedim...yanlış anlayanlar olmuş olabilir
kocişim face'e yasak koydu kendisinkinide sildi....bazen boşlugunu hissediyorum ama olsun böle de iyi :))
geçmiş olsun canım inşallah baban tez zamanda kendine gelirselamm kıslar nasılsınızzz????
nanemm face benimdedikkatimi çekmişti soracaktımsana unuttummm neysem sağlık olsunn ilk başta benimeşim de izin vermiyordu face e sonradan onunda hoşuna gitti kendi kaydoldu senmisinkadoylan hemen bende kaydoldumm aslında çok ahımşahım bişe değil ama işte vakit geçiriyoz...
idilimkredi mi çıktı kızzz hadi hayırlısıyla inşallah istediğin gibi ev alırsın..
kızlar bugun babam ameliyat olduu safrası alındıı az önce yanından geldimm yatıyorduu öylece daha tam kendine gelmemiş ahh babamm benim.. sağlığına kavuşur inşallah...bu arada safra kesesinide canlı canlı görmüş oldum bildiğiniz et parçası:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?