- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
geçmiş olsun canım inşallah baban tez zamanda kendine gelir
selamm kıslar nasılsınızzz????
nanemm face benimdedikkatimi çekmişti soracaktımsana unuttummm neysem sağlık olsunn ilk başta benimeşim de izin vermiyordu face e sonradan onunda hoşuna gitti kendi kaydoldu senmisinkadoylan hemen bende kaydoldumm aslında çok ahımşahım bişe değil ama işte vakit geçiriyoz...
idilimkredi mi çıktı kızzz hadi hayırlısıyla inşallah istediğin gibi ev alırsın..
kızlar bugun babam ameliyat olduu safrası alındıı az önce yanından geldimm yatıyorduu öylece daha tam kendine gelmemiş ahh babamm benim.. sağlığına kavuşur inşallah...bu arada safra kesesinide canlı canlı görmüş oldum bildiğiniz et parçası:):)
nanemm face benimdedikkatimi çekmişti soracaktımsana unuttummm neysem sağlık olsunn ilk başta benimeşim de izin vermiyordu face e sonradan onunda hoşuna gitti kendi kaydoldu senmisinkadoylan hemen bende kaydoldumm aslında çok ahımşahım bişe değil ama işte vakit geçiriyoz...
idilimkredi mi çıktı kızzz hadi hayırlısıyla inşallah istediğin gibi ev alırsın..
kızlar bugun babam ameliyat olduu safrası alındıı az önce yanından geldimm yatıyorduu öylece daha tam kendine gelmemiş ahh babamm benim.. sağlığına kavuşur inşallah...bu arada safra kesesinide canlı canlı görmüş oldum bildiğiniz et parçası:):)
Merhaba hayatım;iyiyim ben de çok şükür tatilimin son günlerinin evde tadını çıkarmaya çalışıyorum...Geç kalktım kahvaltı ettim derken yine tembellik yapasım var :)
Allah kolaylık versin canım;ne kusuru aşkolsun sen yap işlerini güzel güzel...
Anladım canım benim haberim yoktu ama farketmiştim sanki görünmüyordun fazla feyste iyi yaptın cnm bazen böylesi çok daha iyi.Ben biz burdan konusuyoruz zaten daha ne olsun :)Aslında benim eşiminde yok ve benimkisini de istemiyor fazla ama bişi de demiyor şimdilik her an benımkıde kapanabilir yani:)
canım çok geçmiş olsun öncelikle babana...dilerim tez zamanda sağlığına kavuşur...zaten bu safra kesesi derdi bir çok insanda var malesef;taşı,ağrısı,sızısı...inşallah hemencecik ayaklanır...
çok geçmiş olsun canım umarım iyidir şimdi
annemin ameliyatından sonra safra ameliyatlarını çok duyar oldum
haftaya ablamda safradan ameliyat olucak
saol canım benim...
Ewet bize yeter burası dimi:))allahtan buraya bişey demiyor eşim
Erkeklerin fikirleri heran değişebiliyor... Hiç şaşırmam yani herkesin tek tek face'lerinin kapanmasına
çok geçmiş olsun canım ya allah acil şifalar versin canım inş biran önce eski sağlıgına kavusur baban...
hayirdir aysem? kim sinir etti seni :))
hosgeldin mercan :)
bu hafta son dimi tatil gerçi sana hergün tatil olucak az kaldı :)) ayy bende tembellik yapmak istiyorum gün boyuuuuuu :84:
saol canım benim...
ewet bize yeter burası dimi:))allahtan buraya bişey demiyor eşim
erkeklerin fikirleri heran değişebiliyor... hiç şaşırmam yani herkesin tek tek face'lerinin kapanmasına
çok geçmiş olsun canım ya Allah acil şifalar versin canım inş biran önce eski sağlıgına kavusur baban...
selammm ben yine geldimm..
acık dedim şekerleme yapim ama nerde benim tlf ben yatınca calmaya başlıyo kör olmayasıca birdaha kapatıpta yatacam..
bu arada nanem feysi kapatmşınn tamaman nasıl kapattın banada söylesene..
bende kapatmak istiyorumm görümcem yüzümüze söyleyemediği şeyleri ordan yazarak gönderme yapıyo hiç hoşlanmıyorum sinir oluyorumm fotolara yorum yapmayınca neden yrum yapmıyon falan filnaa sevmiyom acıkcası sırf oyunları hoşuma gittiği için ordayım..gerekirse eşiminkisini kullanıcam..bir acıklarsan sevinirimm..
paradis canım baban ameliyat olmuş cok gecmiş olsunn allah acil şifalar versin..
Hoşgeldin kuzucum!!
Ayy evett insan uyurken ya da tam dalarken tel.in çalmasına acayip sinirleniyor...Neyse gece acısını çıkarırsın artık :)
Vallahi canım benim bildiğim "hesap ayarları"ndan "hesabı dondur" diye bir sekme olması gerekiyor.Ordan sonrasını bilmiorum ordan kapatılıyor diye biliorum bir ara ben de kapatmıstım ama şimdi dondur dediğimiz için istediğin zaman geri açabiliyorsun öyle biliyorum çünkü ben de geri döndüm sonradan :) Ama o süre zarfında fesybuktan çıkmıs gibi oluosun...Hem kafanın rahatlıgı için iyi olur belki canım...
varlıkalrıbıle sınrı olmama yetıyor idilcimm
Gecmıs olsun canım haftaya perşembede ben yatıyorum hastaneye bakalım :)
hoşbuldum canımmm...
evet dondurmayı biliyorum ama tamamem kapatmak için bişey yokmu..dondurursam geri dönerim ama hiç dönememek adınaa tamamen kapatmak istiyorum..neyse bakayım tamamen karar vereyimm o zaman kapatayım..
Acık dedim şekerleme yapim ama nerde benim tlf ben yatınca calmaya başlıyo kör olmayasıca birdaha kapatıpta yatacam..
Bu arada nanem feysi kapatmşınn tamaman nasıl kapattın banada söylesene..
Bende kapatmak istiyorumm görümcem yüzümüze söyleyemediği şeyleri ordan yazarak gönderme yapıyo hiç hoşlanmıyorum sinir oluyorumm fotolara yorum yapmayınca neden yrum yapmıyon falan filnaa sevmiyom acıkcası sırf oyunları hoşuma gittiği için ordayım..gerekirse eşiminkisini kullanıcam..bir acıklarsan sevinirimm..
Paradis canım baban ameliyat olmuş cok gecmiş olsunn allah acil şifalar versin..
Kızlar merhabalar!Nasılsınız bakalım?
İdilimmm krediniz çıkmış ve ev alıyormuşsunuz çook sevindim sizin adınıza "Bahar" size resmen şans getirdi ne güzel ya maşallahİyi ve güzel günlerde oturmanızı diliyorum canım ve senin bu evi çok istediğini de biliyorum inan çok sevindim!
canım benim çoksaol.. Ahhh bu görümceler yokmuuu illa kanımız ısınmıyoo ..bazen tam ısıncakoluyomm bi patavatsızlıgını görürüm anında soğuyorum...aman diyom boşver
Hosgeldin canim! cok sagol evet kesinlikle kizimin sansi bu! anneannesinin yaninda buyusun istiyorum!! o kadar mutluyum ki esim hala inanamiyo garibim o da saskin :)
canim gecmis olsun, sagligina tez zamanda kavusur baban insallah...
evet kredi cikti nihayettt :) ev alabilecezzz
Haklısınn canım..İş hayatı yoruyor işte;güya ben işimi zevkle yapıyorum ama son zamanlara doğru yorulmaya başladımO yüzden bol bol dinlenesim geliyor:)
Evett canım haklısın erkeklerin sağı solu belli olmaz:)Güya onlarda haklılar biz birbirimizi iyice tanıdık artık ama onların akıllarında yine şüpheler kıskanclıklar olusuveriyor :)
acık dedim şekerleme yapim ama nerde benim tlf ben yatınca calmaya başlıyo kör olmayasıca birdaha kapatıpta yatacam..
bu arada nanem feysi kapatmşınn tamaman nasıl kapattın banada söylesene..
bende kapatmak istiyorumm görümcem yüzümüze söyleyemediği şeyleri ordan yazarak gönderme yapıyo hiç hoşlanmıyorum sinir oluyorumm fotolara yorum yapmayınca neden yrum yapmıyon falan filnaa sevmiyom acıkcası sırf oyunları hoşuma gittiği için ordayım..gerekirse eşiminkisini kullanıcam..bir acıklarsan sevinirimm..
ayy sorma valla benimkisi evin tek kızı 3,te erkek varr afedersin ama bu erkek olacakmış diğerleri kız..girip cıkmadığı yer yokk ve erkek muhabbetini cok severrr ve öyle bayanları hiç sevmem..erkek olarak feysten tanıştığı bürsürü erkek arkadaşı var ve bu birde görücem evli 2 cocuğu var..bizim ailede evli bir bayanın görüştüğü erkek arkadşı olmazz yakışmaz bir kadına..
canım yardım menüsüne giriyorsun sağ tarafta alta alta sık sorulan yardımlar var en üstte hesabı sil/dondur var oraya tıkla tıkladıgın zaman açılan sayfada ilk paragrafta hesabı dondur yazıyor ikinci paragrafdada hsabı sil yazıyor ordaki hesabı sile tıklayınca bir pencere açılıyor tama diyorsun ve 14 gün boyunca girmezsen tamamen siliniyor face hesabın ama dondurmak istersen dondur kısmına giriyorsun sonra istedigin zaman dönebilirsin face'e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?