Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hmmmmmm biacayipmişş ozaman... 3 erkeğin yanında erkek gibi yetişmiş ozaman
Amannn canım sallaa ben artıköyle yapıyorummm hiç takmıyorummmm bileee o taksın bananee

yok kız diyorumya erkekler kız gibi görsen utangaclardır cekinirler falan girişemezlerr anam allahım buna bir cene vermiş mubarekk..amann neyse konuşupta sinirlenmiyim yine allahtan uzağız ama uzak olsak bile face,den yetişi uyuzz..ona sorsan hep kendi haklı ama gel görki 3 etiyiz biz hepimize yetiyo..
allaha havele ediyommm ne diyim başkaa.

Hoşbuldukk canım!Bu bebişler gerçekten nasip kısmet ve rızklarıyla geliyorlar ya ne diyim maşallah hepsine
İnan çok sevındım canım bebeğini annenin yanında büyüteceksin.Eee kocişinde napsın adam beklemıyordu belliki böyle bir sürpriz şok oldu o yüzden...Ama güzel şoklar bunlar:)

heeyyooo :) tamam o zaman tam yerindeyim desenize :)
kendimi tanıtayım o zaman, siz tecrübeli kişiler olarak birbirinizi çok yakından tanıyor gözüküyorsunuz ben de zamanla öğrenirim. adım deniz. 29 yaşındayım. ankaradayım. çalışıyorum. 6 aylık evliyim, çocuğm yok ama düşünüyoruz bu ay. 22 şubatta belli olacak hamile olup olmadığım. merak ettiğiniz şeyler olursa konuşuruz yine. kendinize iyi bakın görüşürüz

kızlar ben geldim, nasılsınızzzzz

hoşgeldin pembecimmmm
nasılsın nasıl gidiyor hamilelik? büyüyomu sıpacık

hoşgeldin deniz aramıza...hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında inşallah çok beklemeden hemen hamiş kalırsın :13:

hoşgeldin aramıza denizcimm...
taze gelinsin desene..hadi inşallahh ayın 22 hamile haberlerinizi alırızz..

2 gündr progestanı bıraktık daha iyiyiz canım bizde. bebiş kocama oldu sankigöbüşüm davul gibiii

ahh iyi zaten o hap insanı içki içmişten beter ediyo sevindim bırakmana..
evet diyodunya zaten benim göbik hemen cıkıyo diye..
ee cekte bakalım annesi bebikine..

ahh iyi zaten o hap insanı içki içmişten beter ediyo sevindim bırakmana..
evet diyodunya zaten benim göbik hemen cıkıyo diye..
ee cekte bakalım annesi bebikine..

birazcık daha geçsin şekercim koyucam. şu testimi yaptırmaya 2,5 haftam var. sağsalim atlatalım hergün göbüşümün fotosunu

ayy geldi şükür ayşem yaaa bölgesel bi çalışma varmışta kaç saat vermediler neti

ayşee canım ameliyat günün belli olmuş!hayırlısıyla atlatmanı diliyorum...
Hem atlat ki eşkınlı geceler başlasın veee de bebişler göbüşe yerleşsinn :))

sağol canım hayıurlıısyla ınsallah yaa ınsallah :)

ayyyy bende sana soracaktımsen ne zaman ameliyatolcan diyee kız senin safra alıncakmıydıı yoksa içini boşaltacaklar..?? Umarım sende eski sağlığına kavuşursun canımm
ınsallah canım ınsallahh :)

ayy geldi şükür ayşem yaaa bölgesel bi çalışma varmışta kaç saat vermediler neti

canımö bızımde gıttı geldı ya sık sık mahvettı ttnet bısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…