Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kıslar beni hatırlayanınız vardır belki 4 ay ilacla tedavi yaptık ama olmadı bebişimiz..aşılamaya geçmemiz gerekiyodu ama aşılamaya alternetif olarak ilaçsız tüp bebek uygulaması çıkmış haberiniz varmı bilmiyorum her neyse yaptık içimdeki his bebegim bena tutundu ama şimdide aklmda sorular var acaba tüp bebeg gebeligi normal gebelik gibi mi sürüyor yoksa farklımı bilgisi olan varmı acabaaaaaa

çok kötüyüm kızlar...
bilenler bilir daha önce anlatmıştım burda...4 yaşındaki yiğenim birden bire hastalandı...
ablam aylardır mücadele ediyor hastalığını öğrenmek ve çaresini aramak için...
genetik araştırmalar yapılmıştı bugün sonuçlandı ve nihayet hastalığın adı kondu...ama malesef allah kahretsin ki hastalığı öldürücü...yiğenim 4 yaşında ve en fazla 10-15 yaşına kadar yaşayabilirmiş...
Céroïde Lipofuscinoses adı altında türkcesini bilmiyorum bu fransızcası... o kadar kötüyüm ki anlatamam size...taylanım benim ilk göz ağrım gözümüzün önünde eridi...ve şu an ablamın bir mesajıyla öğreniyorum hastalığını : ''taylanın hastalığı Céroïde Lipofuscinoses bana bişey sorma internetten bak'' diyor ablacım canım benim...aramaya korkuyorum bir kaç dakika oldu öğreneli inanır mısınız başımdan kaynar sular döküldü...ağlıyorum ağlıyorum...ama ne fayda......taylanım iyileşmiycek ve ölecek....ben buna nasıl dayanıcam bilmiyorum ....... size yazıyorum çünkü birileri beni rahatlatsın içimi dökmek istiyorum eşim hala gelmedi işten... ooof gamsız hayat.....................
o da bütün çocuklar gibi okula gidecekti.....teyze diyecektii bana öpecekti sarılacaktı....neden bunlar başımıza geldi...nasıl geldi...niye geldi niye bizee.... ablamı düşünemiyorum şimdi..kim bilir ne haldedir...bana bişey sorma diyor.... arasam nasıl teselli verecem...ne diyecem ...bişey olmaz mı diyim üzülme mi diyim....diyemem ki... derinden bir offfffffff çekiyorum........
offfffffffffffffffffffffffffff allahım sabır ver....

kaderimiz pek farkli degil senin yegenin benimde ablam iki kizi var sukur allaha onlarda birsey yok ama ablam 2 .ci kizini dogumundan sonra bir hastaliga yakalandi ve tedavisi bile yok adi cok tuhaf biz cok ugrastik yillarca arastirdik ama bu hastaligin 50 cesidi varmis ablaminkide 6 cesidiymis dunyada cok nadir gorulen bir hastalik ve benim ablamda eridi resmen suan yuruyemiyor 22 yasinda basinda hastaligi ve suan ablam 30 yasinda ama gencliginin baharinda mahkum eve ve bu oyle uzucuki seni cok iyi anliyorum cok zor bir anda dunya yikiliyor insanin basina ama allah verid sabrinida allah verecektir dua edin bir mucize icin hic belli olmaz allah butun hastalara acilllllllllllllll sifa versin benim canim ablamada senin tatli yegeninede

Ahhh benim güzeller güzeli arkadasım ne dicemi bilemiyorum ama tek bildigim rabbim çok büyük inşAllah derdinin dermanını verir yigenin....
Bak benim 2 teyzem 3 dayı m kanser 1 teyzeme ve 1 dayıma 1 yıl bile yaşamazsın dediler teyzeme hele hiç ömür vermediler ama binlerce şükür rabbime ki şuan çok iyi ve yendi hastalıgını
moralinizi yüksek tutun ve rabbime sıgının Allahım şifasını versin...

İDİLİMMMM canım yazını okudumm içim parcanladıı cok ama cok üzüldümmmm..şuan ablan ne durumdadır düşünmek bile istemiyorumm insanın gözlerinin önünde evladın eriyip bitiyor ve sen hiçbişey yapamıyorsun..ama idilimn şöylede bir durum ne niçe insanlar duyduk 1 yıl bile yaşamaz dedilerde kac yıllarca yaşadılarr..
gün doğmadan neler doğar dilerimki rabbim yeğeni sağlık versin ve askere gittiği günlerinide görün..
üzülme dicem ama üzülmemek elde değil..
canım biz hep burdayızz anlat içini dök rahatlaa...

idil, çok üzücü cidden. Allah sabrını versin, çaresini versin inşallah. böyle durumlarda kelimeler boğazıma düğümlenir. ne diyeceğimi bilemiyorum ne yazık ki

İdil im canım inan çok üzüldüm ben de :2: Hani insan tıkanır bazı durumlarda diyecek bişi bulamaz ya cidden öyle.Ama dualar var.Öyle derler Allah büyüktür inşallah gecinden verir o kötü olayı ve bir şifası bulunur hastalığının..Dualarımız Taylan la canım. İnsan kaderini bilemiyor ki işte...Keşke dur diyebilsek böyle seylere gücümüz yetse de.Allah ım şifalar versin canım benim....

IDIL canmm benim yegenin icin cok ama cok üzüldüm.
aslinda ne söylicemi bilemiyorum kelimenin bittiyer.ama sunu sakin unutma tatlim Allah tan ümit kesilmez canmm ömrü
veren cenabi hak ömrü bicende yine Allah.
yeterki siz sabredin canmm her zaman ümidini kaybetme moralini yüksek tut.biliyorum bu cok zor sen böyle olmlisinki ablana da yiyenine de moral asilayabilesin canmm.Böyle zamanlarda en iyi ilac dua tatlim Rabbim hic bir duayi gericevirmez yeterki biz Allah tan ümidimizi kesmeyelim.herseye gücü yeten Allah o hic bir kulunun üzülmesini istemezmis.
ben inaniyorum ki yegenin sagligina kavusacak canmm.

idilim canımmmm söylüycek söz bulamıyorummm ama lütfen böyle karamsarlıga düşüpte o kötü kelimeleri agzına alma gün dogmadan neler dogar derdi veren rabbim dermansızda bırakmaz şimdiden kötü düşünmeyin ne olur allahım acil acil şifalar versin canım

canım hemşom ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm allahım size sabır versin yinede umudunuzu yitirmeyin belki bu süre zarfında hastalığa tedavi bulunur

ididliimm çok üzüldümmm
bunun tesellisi yok bılıyorum ama canım benım inan bana
allah tan ümit kesilmez umudunuzu sabrınızıkoruyun canım çok zor ama
sen bunu yapmalısın ablana destekolmalısın allah yar ve yardımcınız olsun

gunaydın kızlar nasılsınızz
ben dun yıne çok kötuydummm ama bugun bıraz ıyı kalktımm allahım ınş. hep boyle gıderrr

ıdılımm canm arkadaşım yazını okudumm çok ama çok uzuldumm allahım kımseye yaşatmasın bu acıyıı ama RABBIM o kadar buyukkııı fatoş un da dediği gbıı moral çok önemlı ınş. duzelır yeğeninn allahın ıznıyleeee

kızlarrr günaydınn hepinizeeeee
bakınnn zeytinle dayısııı

Eklentiler

• $SDC13388.webp
    24 KB · Görüntüleme: 20

Günaydın Kızlar

günaydınlarrr

idilcim siteye yeni girdim ve ilk senin mesajını gordum.ne tam olarak hastalıgı anlatırmısın?gercekten cok zor yanı en azından tedavı sansının olmaması cok kotu.dıyecek bıseycık bulamıyorum. Allah herseye kadırdir.inşallah şifasını verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…