Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarr
ya benim dün akşamdan beri şeyim ağrıyor çok:18: oturamıyorum bile korkmaya başladım:18:

idilimmm canımm..senin şimdi umutla ablana destek olman lazım..hem biz burda allahın mucizelerine şahit olmadık mı hep? olmaz denilen şeyler gerçekleşmedi mi?
rabbim inşallah şifasını verir bir an önce..

yavrumm hoşgeldinizzzz canım benim ya artık panik yapmaaaa 12 gün kaldı bak gayet normal tabi şeyin agrıycak iyice baskı yapmaya başlamışlardır çok çok endileşiysen istersen doktorunu ara anlat durumu eger hastaneye yatman gerekiyosa yatırır zaten hemen

günaydın kızlar

İDİL, canım çok üzüldüm, allahtan ümit kesilmez belki oralarda bir çaresi bulunur,
akşam araştırdım internetten, okuduklarım çok üzdü beni, allahım inşallah dermanını verir
diyecek bir şey yok biliyorum ama dualarımız Taylan'la bitanem.

yelizcem+ TopukluAyakkabi+ BenIpek

kızlar napıyorsunuz,

ipek hoşgeldin yoktun canım ne zamandır, oğlun nasıl, işlerin nasıl gidiyor

çiğdemcim az kaldı dayan artık, bunlar çok normal yakında geçicek hepsi

sen tehlikeli zamanlarını geçirdin çoktan, korkma, hayırlısıyla sağ salim kurtulacaksın

yelizim sen nasılsın tatlım. zeytinin çok tatlı olmuş ya kardeşin de çok yakışıklı maşallah

iyidir ayşe senden ne haber

ben de biraz sıkkınım bugün sebebini bilemiyorum öyle işte canım sıkılıyor

idile üzüldüm

benim eşşek sıpasına üzüldüm biraz akşam, bugün midem ağrıyor çok

tam geçiş döneminde
vücut ergenliğe geçiyor ama ruhen daha çocuk

çok ağır geçiriyor yavrum buluğ çağını.....

hoşgeldin ablacımmmmm iyiyim çok şükür ben snede oglana üzülmüşsün biraz sıkma canını ablam ya hepimiz geçtik o yollardan.evet yaaa kocaman oldu eşşek sıpammm dayısıylada pozlar veriooo zilli
Günaydın kızlar

herkes ıyıdır ınsallahh

iyyiim canım şükür sen nasılsın

valla bende ıyı değilim hiçç

iş yerı sıkıntısı hepsıne gıcık oluyorum amelıyatımı olauyım

koşar adım kaçcam burdan

idilede üzüldüm iştee

bu arada benım erkek kardesımde 96 model o das ergenlıkle cebelleşiyor

o mavi gözlü çocuk gitti mutant geldı yerıne yaa amma değişiyolar e tabıı bırde

bunun psikolojık değişim tarafı var kı o daha fenaa

aman canım fani şeyler bunlar işyerindeki sorunlar hepimizde var takma diyeceğim ama ben de yapamıyorum sinirlerim çok bozuluyor bazen gergin ortamda çalışmak çok huzur arıyor insan motivasyon için

senin kardeşin de mi öyle benimki de 97 model
kız mutant ne demek anlamadım duymadım hiç o ne ki
psikolojik tarafı zaten beni çok üzüyor, kıyamam yavrum her şeye ağlıyor hem de hıçkıra hıçkıra
off offff çok üzülüyorum valla

kızlar günaydın...uyandığımda bunların hepsi kabus muydu diyerek uyandım ama malesef gerçek...
destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim...dün yazdığım mesajdan sonra ablamla konuştum...çok kötüydü...teselli edemedim...o da öyle bişey beklemedi zaten...sesli düşündü ben dinledim...
söyledikleri o kadar üzdü ki beni ''ben taylanı doğumdan sonra onu hiç okula giderken veya büyüdüğünü hayal etmedim, çok tuhaf sanki hissettim böyle olacağını'' dedi...
''Nöronal seroid lipofusinozlar, otozomal çekinik kalıtım, epileptik nöbetler, ilerleyici psikomotor bozulma, görme kaybı ve erken ölüm ile belirgin çocukluk çağında en sık görülen nörodejeneratif hastalıklardır.''
Yiğenimin 2,5 yaşına kadar hiç bişeyi yoktu...yürüyordu koşuyordu, azıcık da olsa konuşuyordu yiyordu...ateşlendi kasılmaları başladı...sonra epilepsi dediler...beyincik küçülmesi dediler...dediler dediler...yiğenim elden ayaktan düştü...
en sonunda genetik araştırmalar yapıldı...ve bu hastalığın hiç bir tedavisi yok...biliyor musunuz kızlar...bu hastalığın iki tipi varmış biri türk tipi (en çok bizim insanlarımızda görülen bir hastalık) diğeri finlandiya tipi...

ablamın söylediklerini unutamıyorum ''6 yaşını göremez benim oğlum'' diyor ''allahtan tek istediğim şey oğlum ölürken acı çekmesin.. hayat mı bu? yemek verirsem yiyor vermezsem aç kalıyor...kaldırmasam saatlerce aynı yerde otuyor''
Taylanın önce konuşması bozuldu...okey dedik..ona da şükrettik....
sonra yürüyemez oldu tamam o da tamam
ama ölümüne nasıl tamam diyebiliriz..........benim tatlı yiğenim ((

oooooooooof off

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim yaaaaaa ben biraz araştırdım hastalıgı senin yazdıklarınla aynı şeyleri buldummmm başkada bişe yok zatennnn.kimse teselli edemez ablanı seni ailenizi ama lütfen sen biraz güçlü ol canım sadece ablanın yanında olman lazım bu zor dönemde biliyorum çok zor ne yapıcaksın hayat işteee allahtan ümit kesilmez canım kötü düşünmeyin hemen ne olur derdini veren allah dermanınıda verir sabrınıda

off idilim yaaaaa cok zor ne diyeceğimi ne söyleceğimi bilemiyorum ne söylesemde seni teselli etsem bilmiyorum..
ama lütfen ölüm kelimesini aklınıza almayınn.:18:.allahtan ümit kesilmezz yaradanımdan diliyorumki bir mucize olsun yeğenini size bağışlasınn..
kendimi senin yerine koyuyorumm yeğenimi kaybetmekk düşünmesi bile kötüü rabbim kimseyi bu acıyla sınamasınn sizlerede sabır versin canım..

idil canım benim inan çok üzüldüm ne söyleyeceğimi bilemiyorum
ama Allah'tan ümit kesilmez,bizim bi tanıdığın küçük çocukları vardı onun da
bi rahatsızlığı vardı 10 yaşına kadar yaşar dediler ama şimdi koca delikanlı oldu
ve gayette iyi sağlığı..biliyorum ne desek sizi teselli etmez ama Allah büyük
gün doğmadan neler doğar..canım benim dularım sizinle Allah'ım acil şifalar uzun sağlıklı
ömürler versin yeğenine inşallahhh Aminn...

yapıcak bişey yok kızlar...dua etmekten başka...allahım sabır versin bize ablama enişteme...onlara sağlık versin ... küçük yiğenim Arda'ya sağlık versin....
beklicez artık...ölümünü...
böyle bir şeyi tahmin ediyorduk hepimiz ama yine de umudumuz vardı...insan konduramıyor....
şimdi herkes annem ablam da dahil ne kadar erken ölürse o kadar iyi diyor... çünki yiğenimin yaşadığı hayat değil...ablamınki de...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…