naber yeliz.ne var ne yok kızlarda?şero ve elifin hamilelikleri yolunda inşallah?
günaydın kızlarr
ya benim dün akşamdan beri şeyim ağrıyor çok:18: oturamıyorum bilekorkmaya başladım:18:
idilimmm canımm..senin şimdi umutla ablana destek olman lazım..hem biz burda allahın mucizelerine şahit olmadık mı hep? olmaz denilen şeyler gerçekleşmedi mi?
rabbim inşallah şifasını verir bir an önce..
fatoşcum nasıl gidiyo hamilelik?kızın nasıl canımcım?
günaydınlarrr
günaydın kızlarr
ya benim dün akşamdan beri şeyim ağrıyor çok:18: oturamıyorum bilekorkmaya başladım:18:
yelizcem+ TopukluAyakkabi+ BenIpek
kızlar napıyorsunuz,
ipek hoşgeldin yoktun canım ne zamandır, oğlun nasıl, işlerin nasıl gidiyor
çiğdemcim az kaldı dayan artık, bunlar çok normal yakında geçicek hepsi
sen tehlikeli zamanlarını geçirdin çoktan, korkma, hayırlısıyla sağ salim kurtulacaksın
yelizim sen nasılsın tatlım. zeytinin çok tatlı olmuş ya kardeşin de çok yakışıklı maşallah
Günaydın kızlar
herkes ıyıdır ınsallahh
iyidir ayşe senden ne haber
ben de biraz sıkkınım bugün sebebini bilemiyorum öyle işte canım sıkılıyor
idile üzüldüm
benim eşşek sıpasına üzüldüm biraz akşam, bugün midem ağrıyor çok
tam geçiş döneminde
vücut ergenliğe geçiyor ama ruhen daha çocuk
çok ağır geçiriyor yavrum buluğ çağını.....
günaydınnnnn kıslarrrrrrrr hayırlı sabahlar..:92::92::92:
valla bende ıyı değilim hiçç
iş yerı sıkıntısı hepsıne gıcık oluyorum amelıyatımı olauyım
koşar adım kaçcam burdan
idilede üzüldüm iştee
bu arada benım erkek kardesımde 96 model o das ergenlıkle cebelleşiyor
o mavi gözlü çocuk gitti mutant geldı yerıne yaa amma değişiyolar e tabıı bırde
bunun psikolojık değişim tarafı var kı o daha fenaa
günaydın canım
kızlar günaydın...uyandığımda bunların hepsi kabus muydu diyerek uyandım ama malesef gerçek...
destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim...dün yazdığım mesajdan sonra ablamla konuştum...çok kötüydü...teselli edemedim...o da öyle bişey beklemedi zaten...sesli düşündü ben dinledim...
söyledikleri o kadar üzdü ki beni ''ben taylanı doğumdan sonra onu hiç okula giderken veya büyüdüğünü hayal etmedim, çok tuhaf sanki hissettim böyle olacağını'' dedi...
''Nöronal seroid lipofusinozlar, otozomal çekinik kalıtım, epileptik nöbetler, ilerleyici psikomotor bozulma, görme kaybı ve erken ölüm ile belirgin çocukluk çağında en sık görülen nörodejeneratif hastalıklardır.''
Yiğenimin 2,5 yaşına kadar hiç bişeyi yoktu...yürüyordu koşuyordu, azıcık da olsa konuşuyordu yiyordu...ateşlendi kasılmaları başladı...sonra epilepsi dediler...beyincik küçülmesi dediler...dediler dediler...yiğenim elden ayaktan düştü...
en sonunda genetik araştırmalar yapıldı...ve bu hastalığın hiç bir tedavisi yok...biliyor musunuz kızlar...bu hastalığın iki tipi varmış biri türk tipi (en çok bizim insanlarımızda görülen bir hastalık) diğeri finlandiya tipi...
ablamın söylediklerini unutamıyorum ''6 yaşını göremez benim oğlum'' diyor ''allahtan tek istediğim şey oğlum ölürken acı çekmesin.. hayat mı bu? yemek verirsem yiyor vermezsem aç kalıyor...kaldırmasam saatlerce aynı yerde otuyor''
Taylanın önce konuşması bozuldu...okey dedik..ona da şükrettik....
sonra yürüyemez oldu tamam o da tamam
ama ölümüne nasıl tamam diyebiliriz..........benim tatlı yiğenim((
oooooooooof off
ablamın söylediklerini unutamıyorum ''6 yaşını göremez benim oğlum'' diyor ''allahtan tek istediğim şey oğlum ölürken acı çekmesin.. hayat mı bu? yemek verirsem yiyor vermezsem aç kalıyor...kaldırmasam saatlerce aynı yerde otuyor''
Taylanın önce konuşması bozuldu...okey dedik..ona da şükrettik....
sonra yürüyemez oldu tamam o da tamam
ama ölümüne nasıl tamam diyebiliriz..........benim tatlı yiğenim((
canım benim yaaaaaa ben biraz araştırdım hastalıgı senin yazdıklarınla aynı şeyleri buldummmmbaşkada bişe yok zatennnn.kimse teselli edemez ablanı seni ailenizi ama lütfen sen biraz güçlü ol canım sadece ablanın yanında olman lazım bu zor dönemde biliyorum çok zor ne yapıcaksın hayat işteee allahtan ümit kesilmez canım kötü düşünmeyin hemen ne olur derdini veren allah dermanınıda verir sabrınıda
off idilim yaaaaa cok zor ne diyeceğimi ne söyleceğimi bilemiyorum ne söylesemde seni teselli etsem bilmiyorum..
ama lütfen ölüm kelimesini aklınıza almayınn.:18:.allahtan ümit kesilmezz yaradanımdan diliyorumki bir mucize olsun yeğenini size bağışlasınn..
kendimi senin yerine koyuyorumm yeğenimi kaybetmekk düşünmesi bile kötüürabbim kimseyi bu acıyla sınamasınn sizlerede sabır versin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?