adet belırtılerını hatırlıyorum bende kac sefer wc ye gıttmıstım ayvah geldı dıye..bu arada kacıncı hamıslıgı beklıyosun canım..
tsh 5.04 cnm ne bılıyım gecen ay baya guzel akıntım oldu kıvamlı oooo dedım kesın yurmutluyorum guzel dedım ama olmadı:sinifsinif:
Aynen yaa.Tuvalete git git,yok!! Konduramadım bir türlü.Benim de tek denemyle olmuştu çünkü,seninki gibi..
Mayıs ayında gebeliğ sonlandırıldı canım.İkinciyi umt ediyorum şimdi
hmmm bende ılk hamılelıgımde zehırlı guatr ım vardı..cok sukur hamılelıgımde ıyı gectı gecenlerde yıne yaptırdım test 0.53 cıktı..daha oncekı 0.066ydı..doktor sasırdı ne ılac kullandın dedı..ılac kullanmadım dedım..sadece dereotunu duymustum..bır sure onu yedım..sonuc ıyı..
tsh 5.04 cnm ne bılıyım gecen ay baya guzel akıntım oldu kıvamlı oooo dedım kesın yurmutluyorum guzel dedım ama olmadı:sinifsinif:
ayyyy gecmıs olsun canım...cok uzulduummm..allahım en kısa zaman da nasıp eder ınsallah..
bende arada yıyorum haftaya kontrol var valla benımkı nasıl trıot bılmıom zehırlımı degılmı saolsun doktorlar bırsey demıyorkı
buda bır ıkı ay oncesınde yaptıgım hormon testlerım cnm
FSH 5.44 U/L
LH 1.77 U/L
ESTRADİOL 25.94 pg/ml
PROLAKTİN 12.06 ng/ml
TSH 4.16 uIU/ml
Canım ben seni biçok topikten hatırlıyorum.Umarım sen de hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın.a.s.O değerlerden anlamıyorum ama galiba ben de yaptırıcam o tahlilleribende arada yıyorum haftaya kontrol var valla benımkı nasıl trıot bılmıom zehırlımı degılmı saolsun doktorlar bırsey demıyorkı
buda bır ıkı ay oncesınde yaptıgım hormon testlerım cnm
FSH 5.44 U/L
LH 1.77 U/L
ESTRADİOL 25.94 pg/ml
PROLAKTİN 12.06 ng/ml
TSH 4.16 uIU/ml
ama tıroıt ılacı yumurtalarını etkılıyo olabılır canımmm..ılac ıcıyorken bebı dusunmeye ara versen olmazmı
Sağolasın.Umarım herşey güzel olur artık.Çok istemek bir yana hep hayırlısını dilemek lazım gerçekten..
bende kı lısteye gore tıroıdın normal sınırlar ıcınde ama bıraz ustlerde..benım tersım yanı senınkı hıper tıroıdı sanırım..zehırlı degıl yanı..
esım cok ıstıoara verelım dıyorum ama yasakkelime
Canım ben seni biçok topikten hatırlıyorum.Umarım sen de hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın.a.s.O değerlerden anlamıyorum ama galiba ben de yaptırıcam o tahlilleri
pekı ılacı ne kadar ıcecekmıssın..bırde doktor bılıyor dımı cocuk dusundugunuzu..ilacı ona gore vermıstır herhalde..
evet canım oyle gercekten ..ılk bebegım ölünce dunyalar basıma yıkılmıstı.allah oglumu verdı sonra..bızım meleklerımız cennetın kapısında beklıyolar bızı..en hayırlı evlat onlar..
evet cnm bılmıyorum ayın 11 kontrl var o zaman bellı olacak devammı yoksa ıcmıyecekmıyım
doktor bılıo bebek ıstedıgımızı
Ne güzel ardından oğlunu kucağına almak nasip olmuş.Darısı başıma:smiley-cool: Ve tekrar sana inşallah
anladım canım ınsallah en kısa zaman da saglıgına kavusursun..artııı bebısıne de tabıı
ınsallah cnm ınsallah su adetım bır duzene bınse ılk onu ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?