Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
adet belırtılerını hatırlıyorum bende kac sefer wc ye gıttmıstım ayvah geldı dıye..bu arada kacıncı hamıslıgı beklıyosun canım..

Aynen yaa.Tuvalete git git,yok!! Konduramadım bir türlü.Benim de tek denemyle olmuştu çünkü,seninki gibi..
Mayıs ayında gebeliğ sonlandırıldı canım.İkinciyi umt ediyorum şimdi

tsh 5.04 cnm ne bılıyım gecen ay baya guzel akıntım oldu kıvamlı oooo dedım kesın yurmutluyorum guzel dedım ama olmadı:sinifsinif:

hmmm bende ılk hamılelıgımde zehırlı guatr ım vardı..cok sukur hamılelıgımde ıyı gectı gecenlerde yıne yaptırdım test 0.53 cıktı..daha oncekı 0.066ydı..doktor sasırdı ne ılac kullandın dedı..ılac kullanmadım dedım..sadece dereotunu duymustum..bır sure onu yedım..sonuc ıyı..

Aynen yaa.Tuvalete git git,yok!! Konduramadım bir türlü.Benim de tek denemyle olmuştu çünkü,seninki gibi..
Mayıs ayında gebeliğ sonlandırıldı canım.İkinciyi umt ediyorum şimdi

ayyyy gecmıs olsun canım...cok uzulduummm..allahım en kısa zaman da nasıp eder ınsallah..

bende arada yıyorum haftaya kontrol var valla benımkı nasıl trıot bılmıom zehırlımı degılmı saolsun doktorlar bırsey demıyorkı

buda bır ıkı ay oncesınde yaptıgım hormon testlerım cnm

FSH 5.44 U/L

LH 1.77 U/L

ESTRADİOL 25.94 pg/ml

PROLAKTİN 12.06 ng/ml

TSH 4.16 uIU/ml

bende kı lısteye gore tıroıdın normal sınırlar ıcınde ama bıraz ustlerde..benım tersım yanı senınkı hıper tıroıdı sanırım..zehırlı degıl yanı..

Canım ben seni biçok topikten hatırlıyorum.Umarım sen de hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın.a.s.O değerlerden anlamıyorum ama galiba ben de yaptırıcam o tahlilleri

Sağolasın.Umarım herşey güzel olur artık.Çok istemek bir yana hep hayırlısını dilemek lazım gerçekten..

evet canım oyle gercekten ..ılk bebegım ölünce dunyalar basıma yıkılmıstı.allah oglumu verdı sonra..bızım meleklerımız cennetın kapısında beklıyolar bızı..en hayırlı evlat onlar..

Canım ben seni biçok topikten hatırlıyorum.Umarım sen de hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın.a.s.O değerlerden anlamıyorum ama galiba ben de yaptırıcam o tahlilleri

ınsallah cnm ınsallahhhhhhh

senınde ınsallah tertemız cıkar

pekı ılacı ne kadar ıcecekmıssın..bırde doktor bılıyor dımı cocuk dusundugunuzu..ilacı ona gore vermıstır herhalde..

evet cnm bılmıyorum ayın 11 kontrl var o zaman bellı olacak devammı yoksa ıcmıyecekmıyım

doktor bılıo bebek ıstedıgımızı

evet canım oyle gercekten ..ılk bebegım ölünce dunyalar basıma yıkılmıstı.allah oglumu verdı sonra..bızım meleklerımız cennetın kapısında beklıyolar bızı..en hayırlı evlat onlar..

Ne güzel ardından oğlunu kucağına almak nasip olmuş.Darısı başıma:smiley-cool: Ve tekrar sana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…