Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan
Çok mutluyum bugün, çünkü dün akşam prolaktinimin 12 ye düştüğünü, progesteronumun da 9 olduğunu (yani yumurtlamanın olduğunu) öğrendim zemuszemus
Doktor benim tahlil kağıtlarına ne istemiş diye bakacağımı düşünememiş belki bi sürpriz yapararım diye beta hcg istemiş itiraf etti, ama benden kaçarmı, bakmıştım hemen kağıtlara söylemiştim size de beta hcg istemiş diye yerimseniben onun negatif olduğunu görünce hiç söylemedi bana önce, sonra ben sordum beta-hcg kaç çıkmış diye, onu istediğimi nerden biliyosun dedi :roflol: benden kaçar mı dedim kaydirigubbakcemile3
bilinçli hastalardan da hiçbişey kaçmıyo canım dedi, yani sana sürpriz yapamicaz dedi kaydirigubbakcemile3
Sonra, şimdilik negatif ama zaten daha 21. günün, çıkması imkansız gibi bişey, bazı insanlarda erken yükselebiliyo, belki öyle bi durum olsaydı çıkabilirdi diye istemiştim dedi, sen yok diye üzülme, adet gününde yine gel olmaması için hiç bi neden yok artık dedi zemuszemus
Ama ben yine olmazsa adetten hemen sonra kocişimi getirip bi de ona test yaptırmak istediğimi söyledim, tamam dedi. Çok mutluyum çoooooooooooooook, meleğim bu ay gelmese bile artık olmaması için benden yana hiç bi neden olmadığını öğrendim ya o bile yetti valla zemuszemus
ınşallah kocişimde de büyük bi problem çıkmaz, şimdi onun için dua ediyorum :Saruboceq:

sağol canım ya aydınlattığın için ama dediğim gibi tuvaletimi yaptıktan sonrada sert benimki aman neyse buna yormayım şimdi iyice kafam karışıcak

Canımcım seninki farklı olabilir, benim söyleyeceğim şeyden etkilenip üzülmeni, ümidinin kırılmasını istemem ama, benim aynı bölgem adetim gelmeden 2 gün önce sertleşiyo ve ağrımaya başlıyo 2 gün sonra adetim geliyo, kendimi bildim bileli böyle yani, ben adet olacağımı ondan anlıyorum, ama sen daha önce böyle bişey farketmediysen ilk defa oluyosa başka bi nedeni de olabilir yani, üşütmüşsündür belki yerimseniben
Ne zaman yapıyosun testi boshayallersmile 28. güne gelmişsin artık a.s

karasu çok sevindim canım sonucu bilmeden ne kadarda gerilmiştin dimi
hadi bakalım inş. en tez zamanda belkide bu ay hamile kalcaksın

Canım ben bunu dün doktoruma sordum, eğer bu doğruysa benim 12. gün yumurtam çatladı dedim, doktor alakası yok, anlaman mümkün değil, tek yolu var sabahki ilk ateş dedi, adetinin ilk gününden itibaren her sabah uyanır uyanmaz, yataktan kalkmadan ateşini ölçersin, yumurtlama günlerinde 0.5 - 1 derece bi artış olur, ancak ordan anlarsın başka türlü akıntılar falan başka nedenle de olabiliyo, ayırt etmeniz mümkün diil, hiç ona takılma dedi. Ben bu ay güzel, hassas bi ateş ölçer alıp adetimin ilk gününden itibaren denicem valla, zaten bu akıntıyı alıp da bakmak falan hiç hoş değil yaa :1no2: iğrenç bişey :bbo: ateş ölçmek hem daha kolay, hem de daha güvenilirmiş yerimseniben

karasu çok sevindim canım sonucu bilmeden ne kadarda gerilmiştin dimi
hadi bakalım inş. en tez zamanda belkide bu ay hamile kalcaksın

Günaydın canımcım opuyorumnanaktan çok teşekkür ederim canım yaa, çok korkmuştum ama bişiy çıkmadı çok şükür, inşallah melğim de gelir bu ay, gelmezse de sağlık olsun, daha 6. ayımız, kendimi çok yıpratıp da psikolojimi bozmak istemiyorum yerimseniben ÇALIŞMALARA DEVAM :lepi:

hah şöle ya.. valla benide kasmıştın dün üzmüştünde. şimdiden böyle yaparsan tedavi sürecinde git kendini at bi yerlere demiştim dimi sana. bereket bişi çıkmadı.. çıksaydı napardık senle bilmiyorum

Kızlar ben bi öğretmenler odasına kaçıyorum, bi kahvaltı yapayım, kan ilacım var onu içmem lazım, yarım saate dönerim heralde, hoşçakalıııııııııııın opuyorumnanaktan

Günaydın kızlaar

ve sonucu açıklıyorum

an itibariye 4 hafta 6 günlük hamişimm muck mucckkk

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile :kedi: :kedi: :kedi:

Günaydın kızlaar

ve sonucu açıklıyorum

zemuszemus zemuszemus zemuszemus :lepi: :lepi: :lepi:
Biz demiştik sana heeeyooooooooooooooooooooooooohihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bebiş geliyoooooooooooooooooooooooooo

tbrklerrrrrrrrrrrrrrrrrr darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve tüm ısteyenlerın basına ınsallahhhhh lülülülülülü

zemuszemus zemuszemus zemuszemus :lepi: :lepi: :lepi:
Biz demiştik sana heeeyooooooooooooooooooooooooohihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bebiş geliyoooooooooooooooooooooooooo

hehe tesekkurler canım darısı basına artık hadi değerler de düzelmiş oh ne güzel :)

Günaydın kızlaar

ve sonucu açıklıyorum

ayy be yazmışsın zaten.baya da büyükmüş. şimdi hayatında sadece kadınlara verilen bu inanılmaz hediye için yolun başındasın,tadını çıkar...

ayy be yazmışsın zaten.baya da büyükmüş. şimdi hayatında sadece kadınlara verilen bu inanılmaz hediye için yolun başındasın,tadını çıkar...

evet ikinci kez :) bu sefer kucağımada alabilirim inşallh boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…