evet ikinci kez :) bu sefer kucağımada alabilirim inşallh boshayallersmile
inşallah canım.İlk 3 ay çok zor olacak,ya ne biçim iş bu diyeceksin ama sonra hayatın düzene girecek..Ben çok zorlandım çalışırken,yine de keyfine bak.bol bol naz yapbayanssulusmile
ya evet en çok merak ettiğimde bu çalışırken çok zorluıyormu ben son an a kadar
çalışmayı düşünüyorum inşallah
Günaydın kızlaar
ve sonucu açıklıyorum
an itibariye 4 hafta 6 günlük hamişimm muck mucckkk
ne diyosun sen lanet ediyosun kazandığın paraya. Evde olsan bu kadar sıkıntılı geçmez ama ilk 3 ay çalışmak işkence.Bir kere bulduğun her yerde uyumak istiyosun.Masan sana kaz tüyü yatak gibi görünüyo. Tansiyon düşmeleri,mide bulantıları, baş ağrıları..........3ay sonra bitecek merak etme.
hayırlı olsun canım allah ınsallah sonuna kadar saglıkla gıtmeyı nasıp etsın
allahım bızede nasıp etsın ınsallah.
ben ilerki aylardan bahsediyorum o ilk 3 ayı yaşamıştım biliyorum ama başa çıkmıştım
çok şükür :)
sonraki 3 ay çok rahat.yani 3-6 arası. Hiç bişey yokmuş gibi. Gerisini ben de bilmiyorum henüz ama bilenler 6. aydan sonra artık doğsun diyomuş çok ağırlaşıyormuşuz.
oh iyi o zaman :) neyse tecrübe edip bakıcaz sen kaçıncı haftadasın ?
canım senin test sonuçları noldu?
ben bu ayın 11 inde 6. aya gircem. büyüdük biz.:ecrin_bebek:
Canımcım benim tst sonuçları çok iyi çıktı, prolaktin düşmüş, yumurtlama da var dedi,bu ay hamile kalmaman için hiç bi neden yok dedi, şimdilik beta hcg negatif ama daha çok erken dedi, bakalım hayırlısı yerimseniben
günaydın bayanlarrrrrr:)
uzun bır aradan sonra ancak gelebıldım yanınıza calısmalar devam ederken pek nete gırmemeye calıstım kafamı takmamak ıcın.e artık gelebılrım dedım.
ne var ne yok herkes ıyıdır ınsallah.
bayankarasu
canım sen nasılsın cok sevındım hıc bır problemın kalmamıs ınsallah bu ay hayırlı haberını alırsın senınle aynı gıdıyoruz benımde bugun 21. gun benım 16.ve 17. gun oldu yumurtlamam ben akınıtdan bılıyorum 2 gun cok degısıyo sonra normale douyo ınsallah o gunlerde calıstık bakalım beklıyorum bende bu ay adet olduktan sonra doktora gıttım sorun yok dedı ama bakalım kısmet artık ınsallah beraber verırız guzel haberı senın sımdı ayın kacında adet olman gerekıyo?
oo çoktan hareketlenmiştir dimi cinsiyeti ne :) ay maşallah kocaman olmuş gercekten
günaydın kızlar
ays_he ben inanmıyorum sen hamiele falan değilsin:roflol:
çok ii valla.İnşallah bu ay sen de katılırsın bu kervana.En azından herşeyin normal çıkması çok güzel.Ama zaten senin normal olması lazımdı. Düşük falan yaptığına göre demek hamile kalabiliyorsun.
günaydın kızlar
ays_he ben inanmıyorum sen hamiele falan değilsin:roflol:
Canımcım ben geçen ay 18inde oldum, bu ay da 15 idiye bekliyorum ama daha erken de olabilir, 10undan itibaren her an gelebilir gibi geliyo bana bakalım hayırlısı, inşallah beraber güzel haber alırız hayatım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?