Canım benim düşüklerin ikisi de tutunma aşamasında olduğu için, düşüklerim ya benim hormonlarımdan ya da spermin kalitesizliğinden oluyomuş, doktor öyle dedi, bi de eşime test yaptırmak istiyorum şimdi, bu ay adet olursam ilk iş bi de spermiyografi yaptırıcam eşime, inşallah onda sorun çıkmaz :Saruboceq:
ınsallah canım ya.
varmı pekı sende belırtı falan?
GÜnaydın gÜzel anne adayları.....mÜbarek cuma gÜnÜ allah hepİmİzİn gÖnlÜne versİn...bol bol dua edelİm..rabbİmİn hazİnesİnde Çok..bİzede verİr...
Hiç bi belirtim yok hayatım yaa, ben dün doktorla onu da konuştum, önceki sayfalarda yazdım görmedin belki, akıntı takibi de hikaye dedi doktor, onunla alakası yok dedi, sizin anlamanız mümkün değil dedi, akıntı bi çok nedenden etkilenebilir dedi, yumurtlama günlerini ancak ateşin ölçerek öğrenebilirsin ama onunla bile uğraşma bana kalırsa, serbst bırak dedi, bi de belirti arama sakın, bu kadar erken belirti olması imkansız dedi, onların hepsi psikolojik dedi, kendinde belirti arayıp da adetin gelecekse geciktirme sakın senin zararına olur dedi :çok üzgünüm: ben de artık belirti falan aramicam, adetimi bekliyorum artık, zaten hiç bi belirti de yok, sadece bikaç gündür midem çok yanıyodu ama beta-hcg negatif çıkınca onun da yediklerimden kaynaklandığını düşünmeye başladım yerimseniben
Sen ne zaman bekliyosun adetini canımcım???
Canımcım seninki farklı olabilir, benim söyleyeceğim şeyden etkilenip üzülmeni, ümidinin kırılmasını istemem ama, benim aynı bölgem adetim gelmeden 2 gün önce sertleşiyo ve ağrımaya başlıyo 2 gün sonra adetim geliyo, kendimi bildim bileli böyle yani, ben adet olacağımı ondan anlıyorum, ama sen daha önce böyle bişey farketmediysen ilk defa oluyosa başka bi nedeni de olabilir yani, üşütmüşsündür belki yerimseniben
Ne zaman yapıyosun testi boshayallersmile 28. güne gelmişsin artık a.s
günaydın kızlar
ays_he ben inanmıyorum sen hamiele falan değilsin:roflol:
canım günaydın yaaaa çoooookkkk sevindim senin adına inşalla bebeğinde en kısa zamnada gelir bu mutluluğunun üzerine valla canım daha öncede böylemiydi bilmiyorum hiç farketmemiştir belkide hep böyledir şimdi biz bebek istiyoruzya ondan dikkatimi çekmiştir zaten artık takmıyorum şuan sadece adetimi bekliyorum pazar yada pazartesi olmam gerekiyo kısmet artık hayırlısı
anladım canım psikolojik olabılır haklısın.
benımde adetım 17,18 i gıbı olması lazım bakalım goguslerımde sadece sertlık ve hassasıyet var baska bısı yok bendede haftaya belkı kan testı yaptırım ben dayanamazsam:hulya:
hakkımızda hayırlısı ne ıse o olsun tatlım benım ınsallah emeklerımız bosa cıkmazolumunekankayizsmile
Pazartesi de olmazsan test yaptırırsın ozaman yerimseniben
ay-she cim çok sevindim senin adına yaa Allah sağ salim dünyaya gelmesini nasip etsin
Günaydın kızlaar
ve sonucu açıklıyorum
an itibariye 4 hafta 6 günlük hamişimm muck mucckkk
Sağol canım amin inşallah darısı başına :)
Arkadaşlar dün akşam eve giderken , daha doğrusu anneme gittik... testi aldım ve hemen yaptım... ve inanamadım , test 3 dk içinde çift çizgi oldu... Allahıma şükrettim bana bu duyguyu yaşattığı için sizinlede paylaşmak istedimm. darısı bekleyen diğer arkadaşların başına....
yalnız kendi adıma anladığım , farkettiğim belirti olarak ... karın ağrısı diyebilirim oda çok hafifff hani adetli iken çekilen ağrının gün içinde 1 veya 2 kez çok az süre ile hissedilmesi....onun haricinde hiç bir fark yok.... henüz ???
:)) aa neden olmasın o zaman sen yemekleri hazırla çayıda koyuver bi zahmet canım biz de geliriz akşama kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?