Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

ınsallah canım ya.
varmı pekı sende belırtı falan?

Hiç bi belirtim yok hayatım yaa, ben dün doktorla onu da konuştum, önceki sayfalarda yazdım görmedin belki, akıntı takibi de hikaye dedi doktor, onunla alakası yok dedi, sizin anlamanız mümkün değil dedi, akıntı bi çok nedenden etkilenebilir dedi, yumurtlama günlerini ancak ateşin ölçerek öğrenebilirsin ama onunla bile uğraşma bana kalırsa, serbst bırak dedi, bi de belirti arama sakın, bu kadar erken belirti olması imkansız dedi, onların hepsi psikolojik dedi, kendinde belirti arayıp da adetin gelecekse geciktirme sakın senin zararına olur dedi( ben de artık belirti falan aramicam, adetimi bekliyorum artık, zaten hiç bi belirti de yok, sadece bikaç gündür midem çok yanıyodu ama beta-hcg negatif çıkınca onun da yediklerimden kaynaklandığını düşünmeye başladım yerimseniben
Sen ne zaman bekliyosun adetini canımcım???

GÜnaydın gÜzel anne adayları.....mÜbarek cuma gÜnÜ allah hepımızın gÖnlÜne versın...bol bol dua edelım..rabbımın hazınesınde Çok..bızede verır...

GÜnaydın gÜzel anne adayları.....mÜbarek cuma gÜnÜ allah hepİmİzİn gÖnlÜne versİn...bol bol dua edelİm..rabbİmİn hazİnesİnde Çok..bİzede verİr...

Günaydın canım, AaaaaaMiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiN :Saruboceq:

anladım canım psikolojik olabılır haklısın.
benımde adetım 17,18 i gıbı olması lazım bakalım goguslerımde sadece sertlık ve hassasıyet var baska bısı yok bendede haftaya belkı kan testı yaptırım ben dayanamazsam:hulya:
hakkımızda hayırlısı ne ıse o olsun tatlım benım ınsallah emeklerımız bosa cıkmazolumunekankayizsmile

canım günaydın yaaaa çoooookkkk sevindim senin adına inşalla bebeğinde en kısa zamnada gelir bu mutluluğunun üzerine valla canım daha öncede böylemiydi bilmiyorum hiç farketmemiştir belkide hep böyledir şimdi biz bebek istiyoruzya ondan dikkatimi çekmiştir zaten artık takmıyorum şuan sadece adetimi bekliyorum pazar yada pazartesi olmam gerekiyo kısmet artık hayırlısı

günaydın kızlar

ays_he ben inanmıyorum sen hamiele falan değilsin:roflol:

töööbeee tööbeee doktura gideım koyarım ama buraya ultrason görüntülerini :tomato:

yalnız hemen gitmiycem daha küçük gözükmez bile

7. haftayı bekliycem :)

Pazartesi de olmazsan test yaptırırsın ozaman yerimseniben

ay-she cim çok sevindim senin adına yaa Allah sağ salim dünyaya gelmesini nasip etsin

Amin canımcım :Saruboceq:

ay_she koy anam boy boy olsun..
ya yavrucum dr.a gitmen gerekir çünkü öncesinde olumsuz bi gebelik yaşadın
ilaç vericek belki

Arkadaşlar dün akşam eve giderken , daha doğrusu anneme gittik... testi aldım ve hemen yaptım... ve inanamadım , test 3 dk içinde çift çizgi oldu... Allahıma şükrettim bana bu duyguyu yaşattığı için sizinlede paylaşmak istedimm. darısı bekleyen diğer arkadaşların başına....
yalnız kendi adıma anladığım , farkettiğim belirti olarak ... karın ağrısı diyebilirim oda çok hafifff hani adetli iken çekilen ağrının gün içinde 1 veya 2 kez çok az süre ile hissedilmesi....onun haricinde hiç bir fark yok.... henüz ???

Günaydın kızlaar

ve sonucu açıklıyorum

an itibariye 4 hafta 6 günlük hamişimm muck mucckkk

canımcım senin adına çok sevindim inş kucagınada alırsın bebişini hayırlısı ile ee artık bize de dua edersin hamişlerin duası kabul olurmuş bu mübarek günde hepimiz adına dua istiyorum canım senden

ebruli günaydın canım
elson sende hoşgeldin canım aminnnnnnnnnn diyorum başkada bişi demiyorum
allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul et

canım tebrik ederim senide günün ne kadar geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…