Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

oleyyyyyyyyyyy:lepi::lepi:
kupa senin:hooray::hooray:
göğüslerinde bi dğeişiklik olmadımı canım:1rolleyes:

ay_she koy anam boy boy olsun..
ya yavrucum dr.a gitmen gerekir çünkü öncesinde olumsuz bi gebelik yaşadın
ilaç vericek belki

7. hafta ideal bence ondan önce bebişin zaten kese görünmeyeceği için çok kısa süre sonra yine gidecek.Zaten 5.haftaya girmek üzere.

şenay hoşgeldin
cngmen sende hoşgelmişsin canım
sefalar getirdiniz a.s.

ebruli günaydın canım
elson sende hoşgeldin canım aminnnnnnnnnn diyorum başkada bişi demiyorum
allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul et

sanada günaydın canım bugün çok mübarek çok güzel bi gün yaaaa 2 tane hamişimiz var hep diyorumya ocak ayı bizim ayımız olucak ve topiği patlatıcaz inşallah zaten teker teker patlamaya başladılar:dance::dance::teytey::teytey:

bu ay herkese uğurlu geldi.tebrikler kaydirigubbakcemile5

7. hafta ideal bence ondan önce bebişin zaten kese görünmeyeceği için çok kısa süre sonra yine gidecek.Zaten 5.haftaya girmek üzere.

ya güzelim öncesinde kötü bi gebelik geçirdi
böle olduğunda dr.lar mutlaka ilaç veriyo
progestan veya aspirin v.s.vereliniortak

GÜNAYDINNNN GÜNAYDINNN HERKESEEE!!!! GÜNE NE GÜZEL BAŞLADIK YAHUUU...KARASUCUM ÇOK SEVİNDİM TAHLİLLERİNİN İYİ ÇIKMASINA..İNŞALLHHH EN KISA ZAMANDA HAMİŞ HABERLERİNİ DE ALIRIZZZ....
AY_SHE'CİM SENİDE TEBRİK EDİYORUM...ALLAH SAĞLICAKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH...
AYY NE BEREKETLİ Bİ TOPİK OLDUKK GÜN GEÇTİKÇE HAMİŞ ADAYLARIMIZ ARTIYOR..OH OHHH ALLAH BEREKET VERSİN :Saruboceq: :lepi:

canım hayırlı olsun inş kucagına da alırsın sağlıcakla bizde dua et olurmu canım

HEROİN ARKADAŞIM SENİDE TEBRİK EDİYORUMMM...İNŞALLAH SENDE SAĞLICAKLA BEBEĞİNİ KUCAGINA ALIRSIN... :Saruboceq:

evet canım ya.. inşallah hepimiz bu ay hamileyizdir.
eğer kızlar ben hamile kalırsam inanıcam bu topiğin uğuruna
çünkü biliyosunuz 3yıl oldusenağlama

ya güzelim öncesinde kötü bi gebelik geçirdi
böle olduğunda dr.lar mutlaka ilaç veriyo
progestan veya aspirin v.s.vereliniortak

naispte varsa birşey olmaz be Beren. Dinlemesi ve kendine dikkat etmesi yeter gibi geliyo bana ya da ben çok genişim. ya da diğer seçenek bugün cumanın etkisiyle çok tevekkülcüyümkaydirigubbakcemile3

günaydın canım hoşgeldin evet güne çok güzel başladık darısı bizlerinde başına:Saruboceq:

ay_she koy anam boy boy olsun..
ya yavrucum dr.a gitmen gerekir çünkü öncesinde olumsuz bi gebelik yaşadın
ilaç vericek belki

berencim doktorum hamile kalmayı düşündüğün zaman gel 1 ay öncesinden folik asite
başlaman lazım dedi e biz planlamıyorduk sürpriz oldu gene yani acilen
folik asite başlamam lazım biliyorum aksi başka bi durum yok daha geçen ay
kontroldeydim doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi.Eğer izin alabilirsem bugün
doktora gitmek istiyorum.

sağol canım amin inşallah Allah isteyen herkese verir inşallah :)

Lütfen sizde bana dua edin hem bu ev işini hem iş hayatını hem hamileliği bir arada
yürütebilmem için dua edin lütfen
hiç birşey yoluna girmeyecek diye o kadar korkuyorum ki anlatamam kendimi
sakinleştirmeye çalışıyorum biliyorum ben ne hissedersem bebeğimde onu hisseder.

günaydın kızlar.. yine bir sorum var yardımcı olurmusunuz??sabah hemen test aldım ama eczacı 3. gunu bekle dedi sizce beklesem mi???şimdi yapsam çıkar mı

Arkadaşlar tebrikleriniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ama ben hala inananıyorum :)) hatta beklediğim kadar da sevinmedim ... biraz korku ve tedirginlik hissediyorum ( .. bilmiyorum bunu hisstmem normal mi?? böyle hissettiğim içinde kendimi daha kötü hissediyorum.

canım ya senin adına çok sevindim inş canım güzel haberlerini alırız tez zaman da

KORKMA AYŞECıMM KORKMA.. EV TAŞIYO OLMAN BENıDE BıRAZ ÜRKÜTÜYO DıKKAT ET SEN
,AMA Bı YANDANDA OLACAĞI VARSA OLUYO BıLıYOSUN
NE ıĞNELER NE HAPLAR ıÇTıM BEN GENEDE TUTAMADIK BEBEĞıMı
NEYSE SEN TEDBıRıNı AL DA. GERıSı RABBıME KALMIŞ DıMı CANIM
DR.A GıDıCEK OLMANA SEVıNDıM GENEDE:Saruboceq:

ıPEK TEVEKKÜLÜNÜ YERıM SENıNkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…