Arkadaşlar dün akşam eve giderken , daha doğrusu anneme gittik... testi aldım ve hemen yaptım... ve inanamadım , test 3 dk içinde çift çizgi oldu... Allahıma şükrettim bana bu duyguyu yaşattığı için sizinlede paylaşmak istedimm. darısı bekleyen diğer arkadaşların başına....
yalnız kendi adıma anladığım , farkettiğim belirti olarak ... karın ağrısı diyebilirim oda çok hafifff hani adetli iken çekilen ağrının gün içinde 1 veya 2 kez çok az süre ile hissedilmesi....onun haricinde hiç bir fark yok.... henüz ???
ay_she koy anam boy boy olsun..
ya yavrucum dr.a gitmen gerekir çünkü öncesinde olumsuz bi gebelik yaşadın
ilaç vericek belki
ebruli günaydın canım
elson sende hoşgeldin canım aminnnnnnnnnn diyorum başkada bişi demiyorum
allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul et
Arkadaşlar dün akşam eve giderken , daha doğrusu anneme gittik... testi aldım ve hemen yaptım... ve inanamadım , test 3 dk içinde çift çizgi oldu... Allahıma şükrettim bana bu duyguyu yaşattığı için sizinlede paylaşmak istedimm. darısı bekleyen diğer arkadaşların başına....
yalnız kendi adıma anladığım , farkettiğim belirti olarak ... karın ağrısı diyebilirim oda çok hafifff hani adetli iken çekilen ağrının gün içinde 1 veya 2 kez çok az süre ile hissedilmesi....onun haricinde hiç bir fark yok.... henüz ???
7. hafta ideal bence ondan önce bebişin zaten kese görünmeyeceği için çok kısa süre sonra yine gidecek.Zaten 5.haftaya girmek üzere.
sanada günaydın canım bugün çok mübarek çok güzel bi gün yaaaa 2 tane hamişimiz var hep diyorumya ocak ayı bizim ayımız olucak ve topiği patlatıcaz inşallah zaten teker teker patlamaya başladılar:dance::dance::teytey::teytey:
ya güzelim öncesinde kötü bi gebelik geçirdi
böle olduğunda dr.lar mutlaka ilaç veriyo
progestan veya aspirin v.s.vereliniortak
nanemm sende hoşgeldin cicima.s.
GÜNAYDINNNN GÜNAYDINNN HERKESEEE!!!! GÜNE NE GÜZEL BAŞLADIK YAHUUU...KARASUCUM ÇOK SEVİNDİM TAHLİLLERİNİN İYİ ÇIKMASINA..İNŞALLHHH EN KISA ZAMANDA HAMİŞ HABERLERİNİ DE ALIRIZZZ....
AY_SHE'CİM SENİDE TEBRİK EDİYORUM...ALLAH SAĞLICAKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH...
AYY NE BEREKETLİ Bİ TOPİK OLDUKK GÜN GEÇTİKÇE HAMİŞ ADAYLARIMIZ ARTIYOR..OH OHHH ALLAH BEREKET VERSİN :Saruboceq: :lepi:
ay_she koy anam boy boy olsun..
ya yavrucum dr.a gitmen gerekir çünkü öncesinde olumsuz bi gebelik yaşadın
ilaç vericek belki
canımcım senin adına çok sevindim inş kucagınada alırsın bebişini hayırlısı ile ee artık bize de dua edersin hamişlerin duası kabul olurmuş bu mübarek günde hepimiz adına dua istiyorum canım senden
Canımcım benim tst sonuçları çok iyi çıktı, prolaktin düşmüş, yumurtlama da var dedi,bu ay hamile kalmaman için hiç bi neden yok dedi, şimdilik beta hcg negatif ama daha çok erken dedi, bakalım hayırlısı yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?