evet canım ya.. inşallah hepimiz bu ay hamileyizdir.
eğer kızlar ben hamile kalırsam inanıcam bu topiğin uğuruna
çünkü biliyosunuz 3yıl oldusenağlama
günaydın canım hoşgeldin evet güne çok güzel başladık darısı bizlerinde başına:Saruboceq:
GÜNAYDINNNN GÜNAYDINNN HERKESEEE!!!! GÜNE NE GÜZEL BAŞLADIK YAHUUU...KARASUCUM ÇOK SEVİNDİM TAHLİLLERİNİN İYİ ÇIKMASINA..İNŞALLHHH EN KISA ZAMANDA HAMİŞ HABERLERİNİ DE ALIRIZZZ....
AY_SHE'CİM SENİDE TEBRİK EDİYORUM...ALLAH SAĞLICAKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH...
AYY NE BEREKETLİ Bİ TOPİK OLDUKK GÜN GEÇTİKÇE HAMİŞ ADAYLARIMIZ ARTIYOR..OH OHHH ALLAH BEREKET VERSİN :Saruboceq: :lepi:
Arkadaşlar dün akşam eve giderken , daha doğrusu anneme gittik... testi aldım ve hemen yaptım... ve inanamadım , test 3 dk içinde çift çizgi oldu... Allahıma şükrettim bana bu duyguyu yaşattığı için sizinlede paylaşmak istedimm. darısı bekleyen diğer arkadaşların başına....
yalnız kendi adıma anladığım , farkettiğim belirti olarak ... karın ağrısı diyebilirim oda çok hafifff hani adetli iken çekilen ağrının gün içinde 1 veya 2 kez çok az süre ile hissedilmesi....onun haricinde hiç bir fark yok.... henüz ???
YA KIZLAR BİŞİ SORCAM AMA GÜLMEYİN:1closedeyes:
CEVAP YAZARKEN İKİ VEYA DAHA FAZLA ALINTI YAPMAK İÇİN NE YAPMAM LAZIMfisfisfis
inşallah canım canım sende sıkma canını 3 yıl oldu geçen gün bi arkadaşımı dudum hamileymiş hemde kendiliğinden çünkü onlarda 3 senedir istiyolardı olmuyodu hemde hiç problemleri yoktu hatta aşılamada yaptırdı olmadı önümüzdeki ay tekrar doktora gidiceklerdi bi bakmış hamile ben bunu duydumya daha bi heveslendim hiç umudumu kesmiyorum Allah bilyo onun zamanını bize sadece sabretmek ve dua etmek düşüyo canım
berencim doktorum hamile kalmayı düşündüğün zaman gel 1 ay öncesinden folik asite
başlaman lazım dedi e biz planlamıyorduk sürpriz oldu gene yani acilen
folik asite başlamam lazım biliyorum aksi başka bi durum yok daha geçen ay
kontroldeydim doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi.Eğer izin alabilirsem bugün
doktora gitmek istiyorum.
sağol canım amin inşallah Allah isteyen herkese verir inşallah :)
Lütfen sizde bana dua edin hem bu ev işini hem iş hayatını hem hamileliği bir arada
yürütebilmem için dua edin lütfen
hiç birşey yoluna girmeyecek diye o kadar korkuyorum ki anlatamam kendimi
sakinleştirmeye çalışıyorum biliyorum ben ne hissedersem bebeğimde onu hisseder.
berencim doktorum hamile kalmayı düşündüğün zaman gel 1 ay öncesinden folik asite
başlaman lazım dedi e biz planlamıyorduk sürpriz oldu gene yani acilen
folik asite başlamam lazım biliyorum aksi başka bi durum yok daha geçen ay
kontroldeydim doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi.Eğer izin alabilirsem bugün
doktora gitmek istiyorum.
sağol canım amin inşallah Allah isteyen herkese verir inşallah :)
Lütfen sizde bana dua edin hem bu ev işini hem iş hayatını hem hamileliği bir arada
yürütebilmem için dua edin lütfen
hiç birşey yoluna girmeyecek diye o kadar korkuyorum ki anlatamam kendimi
sakinleştirmeye çalışıyorum biliyorum ben ne hissedersem bebeğimde onu hisseder.
alıntı yap ın yazında mq yazıyo ya oraya tıklıycaksın son alıntıda da alıntı yapa tıklıycaksın canım :)
hoşbulduk canım saol... aminnn aminn inşallahhh :Saruboceq:
ya güzelim öncesinde kötü bi gebelik geçirdi
böle olduğunda dr.lar mutlaka ilaç veriyo
progestan veya aspirin v.s.vereliniortak
Arkadaşlar tebrikleriniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ama ben hala inananıyorum :)) hatta beklediğim kadar da sevinmedim ... biraz korku ve tedirginlik hissediyorum( .. bilmiyorum bunu hisstmem normal mi?? böyle hissettiğim içinde kendimi daha kötü hissediyorum.
Herkese Günaydıııııııııııııııııııııııııınnn
Herkese Günaydıııııııııııııııııııııııııınnn bayanssulusmile opuyorumnanaktan
canım dualarımız seninle takma bişeyi kafana Allah herşeyin kolaylığını verir yorma kendini fazla hepsi geçer evinede yerleşirsin işinide halledersin ama akşamları eve gittiğinde dik bacaklarını yat bebek yerine güzelce yerleşsin Allah korusun canım bebeğini
AA sil canım bu düşünceleri kafandan inş herşey yolunda gidecek canım
oldu sanırım:sm_cool:
ne kaaa zekiyim ya mersivereliniortak
Herkese Günaydıııııııııııııııııııııııııınnn bayanssulusmile opuyorumnanaktan
ayşeeee senin kupano vermeyi unuttum gülüm:hooray::hooray:
:teyteyleyyyyyyyyyyy
yine hamiş kaynıyo burda tebrikler kızlar allah kucağınıza almayı nasip etysin şu mübarek cuma gününn yüzü suyu hürmetine bizlere ve tüm isteyenlerede versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?