Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ipecim alıntı yap ın yanında MQ var alıntı yapmak istediğin mesajlarda ona basıyosun tek tek
sonra bi kez alıntı yapa basıyosun hepsi geliyo ekrana

Herkese Günaydıııııııııııııııııııııııııınnn bayanssulusmile opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım günaydın sanada

ipecim alıntı yap ın yanında MQ var alıntı yapmak istediğin mesajlarda ona basıyosun tek tek

bende çok merak ediyodum bunu sonunda bende öğrenmiş oldum teşekkür ederiz kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zeynepcim hala ordamısın kusura bakma senin soruna cevap veremedik canım senin kaç günün geçmmişti

bende bi ben bilmiyorum sanıyodum:1rolleyes:
valla sinir oluydum hani cevap vermek istiyosun 1den fazla kimseye
tek tek yazıyosun ya aklında tutamıyosun yada konu kaçıyo :roflol:

hoşgeldin canım günaydın sanada

bende çok merak ediyodum bunu sonunda bende öğrenmiş oldum teşekkür ederiz kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nasılmış beren 2 ya da daha çok alıntı yapmak.ben de soracam hep es geçiyorum.

deneme deneme oldumu

Ebrulicim neden kız bebek diyorsun valla bu ben kız istiyorum diyenleri anlamıyorum ne yani oğlunuz olsa sevmeyecekmisiniz klava: herşeyden önce sağlıklı bebek isteyin arkadaşlar Allahında gücüne gider ama sen kız istiyorsun ya seninde oğlun olur kesin :roflol:

heroine canım bende ilk hamilelliğimde öyle olmuştum inan bana ultrasonda kalbinin

attığını görmeden inanamamıştım ve ciddiyede almamıştım...hamiel olduğumu

öğrendiğimde şu anda benim sevinçten ağlamam gerekmiyordu yoksa ben bu bebeği

istemiyo muyum kendimi mi kandırdım Allah ım bana ne oluyo çok korkuyorum

bunların hepsi aklımdan öyle hızlı geçmişti ki ama sonra idrak ediyorsun :)[/QUOTE]

evet canım ya aynı benım duygularımı anlatmıssın... ama yinede rabbime şükürler olsun...
ben isteyen herkese dua edeceğim....

günaydın fıstıklarrrr

sanırım bugun buyuk gün rahim filmi çekilecem offf nasıl bir korku var anlatamam sizeee elim ayagım titriyoooo

canım yaa ben kız bebek istiyorum diye bişey söylemedimki 'biz bebek istiyoruz ' lafını kız bebek istiyoruz gibi algıladın sen herhalde benim böyle bi ayrımım yok canım sağlıklı hayırlı evlat olsunda hiç farketmez

deneme deneme ticker deneme :)

ayyyyyyyy yaaaaa bizimde böyle resimler koyucamız günlerde gelicekmi acabaa yaaaaa

günaydın fıstıklarrrr

sanırım bugun buyuk gün rahim filmi çekilecem offf nasıl bir korku var anlatamam sizeee elim ayagım titriyoooo

günaydın canım hoşgeldin yaaaa bu rahim filmi nasıl çektiriliyo herkes çok korkuyo ben hiç bilmiyorum nasıl oluyofisfisfis

naneşeker...
canım senınkie hayırlı olsun...inşallah sende sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşursun....
ben 9.aralıkta regl olmuştum.... dünde test yaptım yeni öğrendim... internette hesaplarıma göre 15 eylül gözüküyor koca bir yazı , karnımız burnumuzda geçireceğiz bu durumda :)))

bu arada bende senın şu alta yaptığın şeyden istiyorum nasıl yapılıyor ya... bi türlü bulamadım...bebek haftalarını gösteren şeyden

günaydın fıstıklarrrr

nasıl bişe olduğunu bilmiyorum korkma canım ya senin bu aralar hem sakin hemde sabırlı olma gerekiyo kendini strese sokma sakın tatlıma.s.

ayyyyyyyy yaaaaa bizimde böyle resimler koyucamız günlerde gelicekmi acabaa yaaaaa

gelicek gelkicek ebrulicim inşallah :)

heroine hemen yaıpp buraya linkişni yapıştırıcam sende kullanıcı panelinde profil düzenlemesi bölümünde kilo takip çizelgesi kısmına yapıştırcaksın ok mi ?

oo ne güzel peşpeşe doğurucaz inşallah evet koca bi yazı karnı burnunda gecırcez :)

yakındır inş.:Saruboceq:
sen hala bekliyorsun dimi canım:1hug:
ben bıraktım kendimi hiç takmıyorum artık buayda olcağını sanmıyom çalışma pek azdı çünkü.artık yumurtlama gününe görede çalışma yapmıycam canım ne zaman isterse bi tuhaf hissediyorum kendimi yoksa sanki çalışmayı ilk yaptığım andan itibaren hamileymişim gibi iyice manyadım yavnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…