ayşeeee senin kupano vermeyi unuttum gülüm:hooray::hooray:
Herkese Günaydıııııııııııııııııııııııııınnn bayanssulusmile opuyorumnanaktan
ipecim alıntı yap ın yanında MQ var alıntı yapmak istediğin mesajlarda ona basıyosun tek tek
sonra bi kez alıntı yapa basıyosun hepsi geliyo ekrana
ipecim alıntı yap ın yanında MQ var alıntı yapmak istediğin mesajlarda ona basıyosun tek tek
sonra bi kez alıntı yapa basıyosun hepsi geliyo ekrana
hoşgeldin canım günaydın sanada
bende çok merak ediyodum bunu sonunda bende öğrenmiş oldum teşekkür ederiz kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasılmış beren 2 ya da daha çok alıntı yapmak.ben de soracam hep es geçiyorum.
canım günaydın yaaaa çoooookkkk sevindim senin adına inşalla bebeğinde en kısa zamnada gelir bu mutluluğunun üzerine valla canım daha öncede böylemiydi bilmiyorum hiç farketmemiştir belkide hep böyledir şimdi biz bebek istiyoruzya ondan dikkatimi çekmiştir zaten artık takmıyorum şuan sadece adetimi bekliyorum pazar yada pazartesi olmam gerekiyo kısmet artık hayırlısı
Ebrulicim neden kız bebek diyorsun valla bu ben kız istiyorum diyenleri anlamıyorum ne yani oğlunuz olsa sevmeyecekmisinizklava: herşeyden önce sağlıklı bebek isteyin arkadaşlar Allahında gücüne gider ama sen kız istiyorsun ya seninde oğlun olur kesin :roflol:
deneme deneme ticker deneme :)
günaydın fıstıklarrrr
sanırım bugun buyuk gün rahim filmi çekilecem offf nasıl bir korku var anlatamam sizeee elim ayagım titriyoooo
günaydın fıstıklarrrr
sanırım bugun buyuk gün rahim filmi çekilecem offf nasıl bir korku var anlatamam sizeee elim ayagım titriyoooo
ayyyyyyyy yaaaaa bizimde böyle resimler koyucamız günlerde gelicekmi acabaa yaaaaa
naneşeker...
canım senınkie hayırlı olsun...inşallah sende sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşursun....
ben 9.aralıkta regl olmuştum.... dünde test yaptım yeni öğrendim... internette hesaplarıma göre 15 eylül gözüküyor koca bir yazı , karnımız burnumuzda geçireceğiz bu durumda :)))
bu arada bende senın şu alta yaptığın şeyden istiyorum nasıl yapılıyor ya... bi türlü bulamadım...bebek haftalarını gösteren şeyden
canım yaa ben kız bebek istiyorum diye bişey söylemedimki 'biz bebek istiyoruz ' lafını kız bebek istiyoruz gibi algıladın sen herhalde benim böyle bi ayrımım yok canım sağlıklı hayırlı evlat olsunda hiç farketmez
ayyyyyyyy yaaaaa bizimde böyle resimler koyucamız günlerde gelicekmi acabaa yaaaaa
canım yaa ben kız bebek istiyorum diye bişey söylemedimki 'biz bebek istiyoruz ' lafını kız bebek istiyoruz gibi algıladın sen herhalde benim böyle bi ayrımım yok canım sağlıklı hayırlı evlat olsunda hiç farketmez
Ayy evet canım kusura bakma öyle anlamışım :kedi: bazı topiclerde ben bunu çok okudumda kız olması için şu zamanlarda çalışıyoruz yok şu tarafıma yatıyorum yok şu pozisyonlar yok bilmem ne o yüzden bende öyle dedim..
Neremle okumuşsam artık yazını kaydirigubbakcemile3:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?