Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bi kaç kere test yaptığımda tek çizgiyi gözüme gözüme soktuğuma rağmen biraz sonra sanki bişe olmamış gibi karnıma bi sızı girse acaba bişemi var demeye başladım rabbim hayırlısını versin zaten o ne zaman vereceğinide biliyordur

kesinlikle haklısın benim yurtlama gününden itibaren artmıştı ve hiç azalmadı.....nitekim hamilemişim.hem de zevkli oluyo ama ben ağızdan ölçmüştüm

ay_she hamile kalırsam banada öğreteceksin sözmü bunu yapmayı çok istiyorum 2yıldır burdayım
beni gep gülümsetir bu gösterge çok hoşşşş valla

Kızlar ben artık hiç belirti takip etmiyorum kendimi dinlemiyorum hiç bişey aramıyorum sadece bekliyorum regl geciksin testi hemen yapıcam anlıyorumki bütün belirtilerim psikolojik gerçekten ağrım var evet vücut kendiliğinden belirti veriyor ama ben hamileliğe yormayacağım akışına bırakacağım ki bebişim gelirsede süpriz olsun :ecrin_bebek:

evet canım ya aynı benım duygularımı anlatmıssın... ama yinede rabbime şükürler olsun...
ben isteyen herkese dua edeceğim....[/QUOTE]

canım kusura bakma sana nane şeker yazmışim...foruma yenı yenı alışıyorum ..... dikkatli olmalıydım...
takıp çizelgesini içinde teşekkürler inş. beceririm. :))

evet canım 7 aydır bekliyorum ben şimdide pazartesiyi bekliyorum düne kadar daha heyecanlıydım ama şimdi o kadar değilim neden oldu bilmiyorum fazla kaptırmak istemiyorum kendimi belkide ondandır valla ben eğer bebiş yoksa çalışmaları falan kesmeyi düşünmüyorum ama ben zaten yumurtlama haftama göre çalışmıyorum adet bitti 10. gün bi başladım 2 günde bir ama 1-2 gündür bıraktım bakalım hayırlısı artık

fatoşcum ben rahim filmi çekildim
ama çok acıdığını duyduğum için genel anestezi istedim
ve hiç bişi hissetmedim canım

evet canım ya aynı benım duygularımı anlatmıssın... ama yinede rabbime şükürler olsun...
ben isteyen herkese dua edeceğim....

canım kusura bakma sana nane şeker yazmışim...foruma yenı yenı alışıyorum ..... dikkatli olmalıydım...
takıp çizelgesini içinde teşekkürler inş. beceririm. :))[/QUOTE]

Rica ederim canım ben anladım bana seslendiğini yerimseniben yerimseniben yerimseniben

evet canım bende dünden beri aynen bunu yapıyorum sanki pazartesi adet olucakmışım gibi bekliyorum çünkü eğer değilsem hiçolmazsa adetim gecikmesin demi ama

ipecim alıntı yap ın yanında MQ var alıntı yapmak istediğin mesajlarda ona basıyosun tek tek
sonra bi kez alıntı yapa basıyosun hepsi geliyo ekrana

nasılmış beren 2 ya da daha çok alıntı yapmak.ben de soracam hep es geçiyorum.

hoşgeldin canım günaydın sanada

bende çok merak ediyodum bunu sonunda bende öğrenmiş oldum teşekkür ederiz kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende bi ben bilmiyorum sanıyodum:1rolleyes:
valla sinir oluydum hani cevap vermek istiyosun 1den fazla kimseye
tek tek yazıyosun ya aklında tutamıyosun yada konu kaçıyo :roflol:

BEN DE ÖĞRENDİMzemuszemus
VALLA YA NE KADAR COK BİLMEYEN VARMIŞkaydirigubbakcemile3

BEN DE ÖĞRENDıMzemuszemus
VALLA YA NE KADAR COK BıLMEYEN VARMIŞkaydirigubbakcemile3

konfüçyüsün ne güzel bir sözü var diyor ki

bende bir elma var sende bir elma var sen bana bende sana bi elma versek gene

birer elmamız olcak ama sende bir bilgi var bende bir bilgi var sen bana bir bilgi

ben sana bir bilgi versem ikimizin de ikişer bilgisi olur boshayallersmile boshayallersmile

alkisalkisalkis çok güzel bi cümle keşke her konuda bilgilerimizi saklamadığımız bir toplum olsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…