slmmmmmmm kıslar evet kızım olacak
canım benim böyle durumlar için söledigim bi laf var ama burda ayıp kaçar ben biara sölerim sana
ayyy allahtan benim kaynanam türkiyede ...
evet canım bu sene kıs senesi sen nasıl sektirdin inşallah ikinciye kızın olur, hemen çalışmalaramı başlicaksınayy canımmRabbim tamamına erdirsin inşallahh..cümlemizi..bu sene kız senesii..belli olduu...
benimkini yanlışmı gördüki dr.larr...hatta ikinci dr.uma yanlış gördünüz o kordon dedim..kız aslında dedimm..bi kahkaha attı...ben çıkarkende üzgünüm erkek dedii...
şimdi temmuzda doğum yaparsam ağustosta kocişi ayarladımm...kız için çalışmalara başlıycazzz...
inşallah canım kızına canım kaynıyodu zateninşallah hemşommm benim kızıma benzesin :86:
sen bilirsin canım farketmeskisenınkını nasıl yapılır bılmıyorum ama ıstersen lılypie bızım tıckerlardan yapayım sana...
evet canım sizin kıslara arkadaş geliyor beybişimanuuummm yıldızzzzz bizim kıslara arkadaş mı getiriosnnnn Allaahhıımm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.. kızçeniii 2010 da hamile kalanlarınn çoğunun kızz kız senesiydi demekk bakalım bu seneninkiler çoğunluk ne olcakkk
ay kızlar bayılcam ..4 tane 1. sınıfım var.hepsi oğlan hepsi de acayıp yaramaz...az once bırbırlerıne tas atmıslar ..geldiler yanıma sumuklu sumuklu ağlıyo bırı...sözde bırı ona ç..ü..k.ün dışarda demiş... ay bayılacağımmmmmm güleyim mi ağlayayım mı..benim de oğlum böle olur mu...
gorurum senı..vallahı ege aklı ermeye baslasın ben o zaman dusunuyorum ılkokulda falanken...
ayy neslliii kesinlikle böyle ufak tefek ilginç anılarını yaz bi deftere...
ilerde güzel anı olur sana..inşallahh günün birinde istediğin yere tayinin çıkar,,batıya,,o zaman bu köy okulu anıların hatıra olur sana... :97:
takılıyom yavrukuş..hele bi birincisini doğurayımm...Allahın izniyle büyüteyimm...
evet canım bu sene kıs senesi sen nasıl sektirdin inşallah ikinciye kızın olur, hemen çalışmalaramı başlicaksıninşallah canım kızına canım kaynıyodu zaten
sen bilirsin canım farketmeski
evet canım sizin kıslara arkadaş geliyor beybişim
kıslar ben çok yoruldum biras uyuyup gelrim öpüyorm hepinizi
evet ıyı fıkır ama neler var daha bılsen...gecende 23 nısan kıyafetlerını soluyorum ızlara sıyah badi dedim biri cıktı oğretmenım memişlerimiz belli olur ama babam keser beni dedi..ne meme ne meme..bılye gıbııı
Canim hayirlisiyla gelsin meleklerimiz, bende 16 aralik i bekliyorum :) heycanliyim..
Gecen ay goguslerim benimde erkenden agrimaya baslamisti umutlanmistim cok
kızlar buz gibi şalgam suyu içiyorum ohhhhhhhhhhhh
hamile bayanlar milupanın anne kulübüne iye olun mutlaka..bebek gelısımıne gore hedıyeler numuneler yolluyorlar..bana dun ek gıda hedıyelerı geldi..daha once dogum setı gelmıstı...nıvea aptamıl ındırım kuponları da cabası..bırde bılgılendırıcı kıtap beslenme programı yolluyorlar bedava uye olun takıp edın ..
Milupa || Bebek beslenme uzmanı - bebek maması - Milupa Anne Bebek Kulubü Üyelik Formu
bebısı olup uye olmayanlar da olsun en azındamn sonrakı ehdıyelerı alırlar:90:
canım benim yaa valla süt olmaması cok zor hem bebişin beslenemiyo hemde sen strese giriyosun süt gelmiyo diye..
demekki bu yapı meselesi sizde artık mamayla azcık sütle idare ediceksiniz..
kuzum yaaa annesinede küsermiş senin yokluğunu sezdiği için ağlamıştır o akşama kadar..
evet evet hadiiii
üzme kendini tatlım...sütün yoksa mama ver
bahar kucağımda ekrana bakıyo :)))) hihihi
canımm evett olmayınca zor olur ama sıkma canını elinden geleni yapmışsın demekki olmuyoo olduuğu kdr emziripp mamayla dvm edersinnn sıkıntı yapma kendinee
ooyyy oğluşunuuudaa yerimm yaa dudakk bğkmeleri yokmu bu bebişlerinnnn çookk güsellerr Allahh herkesin yavrusunu bağışlasınnn
hoşgeldinnn canımmmm
canım keçi sütünü dr a sormadan vermeyın bebegın kucuk kabızlık yapbılıyormus..hıc duymadım senın dedıgın o keçi sutunu..sıkma canını emzırebıldıgın kadar emzır sonra artada bılır..benım ıse basladıktan sonra artmıstı..bak altı ay doldu hala hem mama hem anne sutu devam edıyoz hatta mamaya alışırsa emmez dıyorlar hıkaye benımkı benim tiryakim resmen...emerken nasıl ses çıkarıyo görseniz sanki sevgılısı o memeler onun
evet aynen öyle idare ediyoruz artık napalım ... Evet yaa beni özlüyo bugün aguluyomuş
evde annem bu güzelliği görmen lazım diyo aşkımmmm benim :)
öyle yapıyos artık napalımmm
yakında anne bırak ben yazcam der artık :d
evet yaaa dudak bükünce çok tatlı oluyo yaaa delircem ben bu güzelliğe maşallahhhh oğluşuma benim
hoşbuldum yelizimmm
hadi yaaaaKeçi sütü kabızmı yapıyorrrr. Keçi sütünden yapılmış bir mama golden goad diye bişi sormadan vermiyelim madem.
bende üye oldum oraya hamileyim diye banada bi sürü şey geldi migrostan nivea ürünleri için indirim fln bebbek doğuncaad dediğin gibi mamalr gelicek herhlade bir de kitap göndermişler hamilelik süreci ile ilgili çok faydalı cd fln da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?