Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
slmmmmmmm kıslar evet kızım olacak

anuuummm yıldızzzzz bizim kıslara arkadaş mı getiriosnnnn Allaahhıımm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.. kızçeniii 2010 da hamile kalanlarınn çoğunun kızz kız senesiydi demekk bakalım bu seneninkiler çoğunluk ne olcakkk

canım benim böyle durumlar için söledigim bi laf var ama burda ayıp kaçar ben biara sölerim sana

söle kızz merak ettiimmm
ayyy allahtan benim kaynanam türkiyede ...

vallaa ne kdr şükretsen azdırr idiliimmm

evet canım bu sene kıs senesi sen nasıl sektirdin inşallah ikinciye kızın olur, hemen çalışmalaramı başlicaksın
inşallah hemşommm benim kızıma benzesin :86:
inşallah canım kızına canım kaynıyodu zaten

senınkını nasıl yapılır bılmıyorum ama ıstersen lılypie bızım tıckerlardan yapayım sana...
sen bilirsin canım farketmeski
evet canım sizin kıslara arkadaş geliyor beybişim

ayy neslliii kesinlikle böyle ufak tefek ilginç anılarını yaz bi deftere...
ilerde güzel anı olur sana..inşallahh günün birinde istediğin yere tayinin çıkar,,batıya,,o zaman bu köy okulu anıların hatıra olur sana... :97:
gorurum senı..vallahı ege aklı ermeye baslasın ben o zaman dusunuyorum ılkokulda falanken...

takılıyom yavrukuş..hele bi birincisini doğurayımm...Allahın izniyle büyüteyimm...

evet ıyı fıkır ama neler var daha bılsen...gecende 23 nısan kıyafetlerını soluyorum ızlara sıyah badi dedim biri cıktı oğretmenım memişlerimiz belli olur ama babam keser beni dedi..ne meme ne meme..bılye gıbııı

kıslar ben çok yoruldum biras uyuyup gelrim öpüyorm hepinizi

canım yukarda link ...bak istersen

hamile bayanlar milupanın anne kulübüne iye olun mutlaka..bebek gelısımıne gore hedıyeler numuneler yolluyorlar..bana dun ek gıda hedıyelerı geldi..daha once dogum setı gelmıstı...nıvea aptamıl ındırım kuponları da cabası..bırde bılgılendırıcı kıtap beslenme programı yolluyorlar bedava uye olun takıp edın ..
Milupa || Bebek beslenme uzmanı - bebek maması - Milupa Anne Bebek Kulubü Üyelik Formu
bebısı olup uye olmayanlar da olsun en azındamn sonrakı ehdıyelerı alırlar:90:

kıyamam kızzz... şehir çocukları gb ukalaa olmuyolar dimi...benim ablam sözleşmeli yaptığı dönemlerde ufacık çocuklardan neler çekti..müdürden falanda korkmuyolrmışş...

Canim hayirlisiyla gelsin meleklerimiz, bende 16 aralik i bekliyorum :) heycanliyim..

Gecen ay goguslerim benimde erkenden agrimaya baslamisti umutlanmistim cok

burucuburcuu umarım hamilesindirr bende çok istyormm 1buçuk yıldr evliym 1yıldr kornmuyorzz özel bi hastaneye baş vurduk bütün değerlerm normal çıktı aşıla yaptrdık tutmadı bu ay bekliyorm bakalım ne olcak bakalım

bende üye oldum oraya hamileyim diye banada bi sürü şey geldi migrostan nivea ürünleri için indirim fln bebbek doğuncaad dediğin gibi mamalr gelicek herhlade bir de kitap göndermişler hamilelik süreci ile ilgili çok faydalı cd fln da var

evet aynen öyle idare ediyoruz artık napalım ... evet yaa beni özlüyo bugün aguluyomuş
evde annem bu güzelliği görmen lazım diyo aşkımmmm benim :)

evet evet hadiiii

üzme kendini tatlım...sütün yoksa mama ver

öyle yapıyos artık napalımmm

bahar kucağımda ekrana bakıyo :)))) hihihi

yakında anne bırak ben yazcam der artık

evet yaaa dudak bükünce çok tatlı oluyo yaaa delircem ben bu güzelliğe maşallahhhh oğluşuma benim

hoşgeldinnn canımmmm

hoşbuldum yelizimmm

hadi yaaaa keçi sütü kabızmı yapıyorrrr. keçi sütünden yapılmış bir mama golden goad diye bişi sormadan vermiyelim madem.

ama canım bu mamaymıs..ben dırek zannettım sen dr a sor genede

bence dıger lınke gır oraya da uye ol..sabıha paktuna keskın..cok ıyı bır kadın bu işinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…