Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

üye oldum şimdi kız

KIZLARRR YEMEK YEDİM GELDÜM .
ya bu tarakyalılar kadar memleketlerini seven insanlar görmedim heee.facemde eşimin akrabaları falan var sürekli trakyayla ilgili şeyler paylaşıyolar tamam herkezin memleketi özeldir ama bu kadarda olmas canım

selam pıtırcıklarr biz geldikkkk

nereye üye oldunuzz kız bana söleyin bende olayım

hoşgeldin selizzzz nasılsınnn bebişin nasıllll

ya milupanın sayfasına üye olunca hediye fln yolluyolarmış bende üye olucaktım ama sayfa açılmıyooo zaten böle şelerde hiiiçç şansım olmazzz kaç yere üye oldum yollarlar die yoookkk cıkksss

hoşbulduk canımmmm bebişimin maşallahı varr çok iyi teyzesihızla büyümeye devam ediyor...
sen nasılsın elif bebiş nasıl???fotoğraflarını gördükçe seviyorum çok tatlı maşallahh
bende üye olayım barimmm madem hediye yolluyorlar

üye oldum şimdi kız
,

ben de diğer siteye üye oldum

afiyet olsun bende çok acıktım yaaa çubuk ile idare ediyorum çikolata bi yandan
bu ne sevgi ahhhh diye bir şarkı vardı

oohh maşallah yavruuyyaaa iimm ben saol
elifde iyi ama bugün aşısı vardı 3 tane çok ağladııı ama kocaman kız olmuşşş 6 kg 60 cm olmuşşş

üye ol valla ben denedim ama sayfa açılmıyo ztn bende sırf hediye yolluyolar de üye oluom böle yerlere ama daha tık yok ehuehueheu

hoşgeldinizzzzzzzzz

kız ben ta hamileyken hepsine üye oldum ilk andan beri birsürü şey yolladılar bu sıralar dogum yapmam lazımdı ya bebelac bi kutu yollamış bebeginiz kucagınızda falan die ama benim (kim aldı bilmiorum ama ) komşularımdan birisi yırtmış kutuyu içindeki bütün numuneleri almış o kadar sinir oldumki anlatamam

hee demek bana bi garezleri var site sahipleinin

ayyy ne terbiyesiz insanlar varrr başkasına gelen paketi açıolarr

milupanin sitesi hamileyim diyosun oluysun üye hem bebğini takip ediyo hem migrostan fln ücretsiz nıvea ürünler yada indirimli çekler geldi kitap cd geldi ii oluyo yani

maşallah büyümüş valla ama kıyamam bide doğduktan sonra bu aşı işleri var...nasılda üzülüyor insan minicik bebeğe aşı yapılıo ama onların sağlığı için..neden açılmadıki sayfa belki pcde sorun vardır.ben üye oldum şuan

hoşbulduk kuzucum aaa komşun nekdrda görgüsüz başkasına ait kutu açılırmı salak şeyler şimdi çok sinirlendim bana yapılsa apartmanı şikayet ederdim..neyse sende bidaha üye olursun hamile kalınca inş canımm

hee demek bana bi garezleri var site sahipleinin

ayyy ne terbiyesiz insanlar varrr başkasına gelen paketi açıolarr

hemde ne terbiyesizlik canım tamam şimdi bebegim olmayabilir ama kimseye onları habersiz alma hakkını vermiyo bu tamamen hırsızlık başkada bişi degil yani kimin yaptıgını tahmin etmekte zor degil açıkçası apt.da 2 kişinin bebegi var birisi yolda gördü beni çevirdi dediki yeliz sana paket gelmişti ama yırtıp almışlar içinden gördünmü dedi evet dedim bunu söyleyende samimi ve apt da görüştügüm tek komşum ama filiz diye bi kadında var onunda bebegi var ve onunla kavgalıyız muhtemelen o salak aldı

bence kavgalı olduğun kişi değil görüştüğün kişi almıştır çünkü kavgalı olduğunu kişi sanılacağı belli seni yolsa görüpte sana haber vermeside aldığının bi işaretidir günahını almayım ama

ehuehue dedektif seliizzz

Son düzenleme:

ya canım sorma öyle lanet bi semtte oturuyorumki ne ararsan var acaip dedikkoducu bi mahalle zaten apartmandada kimse kimseyle konuşmuyo geçen bu bahsettigim kadınlada kavga ettim sebebpte şu bizim apt temizlikçisi yok 10 milyon veremiyo kimse onun bile lafını ediyolar neyse işte bizde üst komşum benim merdivenlere kadar temizliyo bende bi alta kadar temizliorum merdivenlerimi ama altt kattakiler hiç temizlemiyo igrenç kokuyo alt katlar artık pislikten bende baya oldu işte dedim siliyim bi çıktım dışarı aldım süpürgemi her basamakta kürege alarak süpürdüm aşagı kadar alt kata pisligim gitmesin diye sonrada güzelce sildim tam kapının önünde ayakkabıları düzeltiodumki alttaki kadın açtı kapıyı benim yukarda oldugumu farketmeden dediki bütün pisliginide buraya indirmiş tabi ben bi dellendim laf söledim hemen kapattı kapıyı bende arkasından bagırdım birsürü şey kadın olda kapının önünü temizle senin evinde böyle pistir zaten dedim baya bagırdım ama bi baktım ertesi gün süpürmüş oda kutuyuda bu kadın açtı diye tahmi,n ediorum yeni bebegi var zaten numuneleride almıştır yani gıcıklıgına
ama bende napıyorum her apt girişimde cemle hırsızlar dolanıyo dikkat edelim die bagırıyorum kendi kendime laftan anlamıyo öküzler yaaa anca onların seviyesine düşcende anlıycaklar

yok yok canım eminim almıycagına çünkü kadını iyi tanıyorum mesela ben çalışıyorum oda benim üstümde oturuyo bi zarf gelince bile eline alıpta getirmez bana nolur nolmaz diye o konularda eminim yani yolda karşılaştık dedigim sabah biz evden çıkarken oda çocugu okula götürüyodu dediki paket gelmişti sana aldınmı dedi evet dedim dedi bende bebek arabasını alırken gördüm hatta yerde bi poşet vardı kutuda yırtılmıştı dedi dedim biliorum ya sinirlendi baya dedim oda haklısın tabiki ne saçma şey kişiye gelen bişiye ellenmez bile dedi ööle işte

ne alaka ya nasıl alabilirler sana ait bi paketi bak çok gıcık oldum şimdi ben bankaya istiyoum hepsini o yüzden direk bana geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…