melojjj lafım şeydi koy g.....ne :)
Kızlar kendınıze ıyı bakın...ben kaçıyorum..bugunluk bu kadar
bence dıger lınke gır oraya da uye ol..sabıha paktuna keskın..cok ıyı bır kadın bu işinde...
hamile bayanlar milupanın anne kulübüne iye olun mutlaka..bebek gelısımıne gore hedıyeler numuneler yolluyorlar..bana dun ek gıda hedıyelerı geldi..daha once dogum setı gelmıstı...nıvea aptamıl ındırım kuponları da cabası..bırde bılgılendırıcı kıtap beslenme programı yolluyorlar bedava uye olun takıp edın ..
milupa || bebek beslenme uzmanı - bebek maması - milupa anne bebek kulubü üyelik formu
bebısı olup uye olmayanlar da olsun en azındamn sonrakı ehdıyelerı alırlar:90:
selam pıtırcıklarr biz geldikkkk
nereye üye oldunuzz kız bana söleyin bende olayım
hoşgeldin selizzzz nasılsınnn bebişin nasıllll
ya milupanın sayfasına üye olunca hediye fln yolluyolarmış bende üye olucaktım ama sayfa açılmıyooozaten böle şelerde hiiiçç şansım olmazzz kaç yere üye oldum yollarlar die yoookkk cıkksss
,üye oldum şimdi kız
KIZLARRR YEMEK YEDİM GELDÜM .
ya bu tarakyalılar kadar memleketlerini seven insanlar görmedim heee.facemde eşimin akrabaları falan var sürekli trakyayla ilgili şeyler paylaşıyolar tamam herkezin memleketi özeldir ama bu kadarda olmas canım
hoşbulduk canımmmm bebişimin maşallahı varr çok iyi teyzesihızla büyümeye devam ediyor...
sen nasılsın elif bebiş nasıl???fotoğraflarını gördükçe seviyorum çok tatlı maşallahh
bende üye olayım barimmm madem hediye yolluyorlar
hoşgeldinizzzzzzzzzselam pıtırcıklarr biz geldikkkk
ya milupanın sayfasına üye olunca hediye fln yolluyolarmış bende üye olucaktım ama sayfa açılmıyooozaten böle şelerde hiiiçç şansım olmazzz kaç yere üye oldum yollarlar die yoookkk cıkksss
hoşgeldinizzzzzzzzz
kız ben ta hamileyken hepsine üye oldum ilk andan beri birsürü şey yolladılar bu sıralar dogum yapmam lazımdı ya bebelac bi kutu yollamış bebeginiz kucagınızda falan die ama benim (kim aldı bilmiorum ama ) komşularımdan birisi yırtmış kutuyu içindeki bütün numuneleri almış o kadar sinir oldumki anlatamam
selam pıtırcıklarr biz geldikkkk
maşallah büyümüş valla ama kıyamam bide doğduktan sonra bu aşı işleri var...nasılda üzülüyor insan minicik bebeğe aşı yapılıo ama onların sağlığı için..neden açılmadıki sayfa belki pcde sorun vardır.ben üye oldum şuanoohh maşallah yavruuyyaaa iimm ben saol
elifde iyi ama bugün aşısı vardı 3 tane çok ağladııı ama kocaman kız olmuşşş 6 kg 60 cm olmuşşş
üye ol valla ben denedim ama sayfa açılmıyo ztn bende sırf hediye yolluyolar de üye oluom böle yerlere ama daha tık yok ehuehueheu
hoşgeldinizzzzzzzzz
kız ben ta hamileyken hepsine üye oldum ilk andan beri birsürü şey yolladılar bu sıralar dogum yapmam lazımdı ya bebelac bi kutu yollamış bebeginiz kucagınızda falan die ama benim (kim aldı bilmiorum ama ) komşularımdan birisi yırtmış kutuyu içindeki bütün numuneleri almış o kadar sinir oldumki anlatamam
hee demek bana bi garezleri var site sahipleinin
ayyy ne terbiyesiz insanlar varrr başkasına gelen paketi açıolarr
hemde ne terbiyesizlik canım tamam şimdi bebegim olmayabilir ama kimseye onları habersiz alma hakkını vermiyo bu tamamen hırsızlık başkada bişi degil yani kimin yaptıgını tahmin etmekte zor degil açıkçası apt.da 2 kişinin bebegi var birisi yolda gördü beni çevirdi dediki yeliz sana paket gelmişti ama yırtıp almışlar içinden gördünmü dedi evet dedim bunu söyleyende samimi ve apt da görüştügüm tek komşum ama filiz diye bi kadında var onunda bebegi var ve onunla kavgalıyız muhtemelen o salak aldı
bence kavgalı olduğun kişi değil görüştüğün kişi almıştır çünkü kavgalı olduğunu kişi sanılacağı belli seni yolsa görüpte sana haber vermeside aldığının bi işaretidir günahını almayım ama
maşallah büyümüş valla ama kıyamam bide doğduktan sonra bu aşı işleri var...nasılda üzülüyor insan minicik bebeğe aşı yapılıo ama onların sağlığı için..neden açılmadıki sayfa belki pcde sorun vardır.ben üye oldum şuan
hoşbulduk kuzucum aaa komşun nekdrda görgüsüz başkasına ait kutu açılırmı salak şeyler şimdi çok sinirlendim bana yapılsa apartmanı şikayet ederdim..neyse sende bidaha üye olursun hamile kalınca inş canımm
bence kavgalı olduğun kişi değil görüştüğün kişi almıştır çünkü kavgalı olduğunu kişi sanılacağı belli seni yolsa görüpte sana haber vermeside aldığının bi işaretidir günahını almayım ama
hoşgeldinizzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?