maşallah büyümüş valla ama kıyamam bide doğduktan sonra bu aşı işleri var...nasılda üzülüyor insan minicik bebeğe aşı yapılıo ama onların sağlığı için..neden açılmadıki sayfa belki pcde sorun vardır.ben üye oldum şuan
yok yok canım eminim almıycagına çünkü kadını iyi tanıyorum mesela ben çalışıyorum oda benim üstümde oturuyo bi zarf gelince bile eline alıpta getirmez bana nolur nolmaz diye o konularda eminim yani yolda karşılaştık dedigim sabah biz evden çıkarken oda çocugu okula götürüyodu dediki paket gelmişti sana aldınmı dedi evet dedim dedi bende bebek arabasını alırken gördüm hatta yerde bi poşet vardı kutuda yırtılmıştı dedi dedim biliorum ya sinirlendi baya dedim oda haklısın tabiki ne saçma şey kişiye gelen bişiye ellenmez bile dedi ööle işte
ne alaka ya nasıl alabilirler sana ait bi paketi bak çok gıcık oldum şimdi ben bankaya istiyoum hepsini o yüzden direk bana geliyor
buz gibi miii nerdesin ki sen ??
burası lapa lapa kar yağıyor ben ıhlamur içiyorum
efet çok gıcık bi durum yaa delirmiş hepsi :))))))) heleki apt da bi yaşlı amca var benim altımda oturuyo 75 yaşında tv den evlendi çok tatlı bi kadınla ama her sabah ööle bi kavga ediolardıki hepte adamın sesi çıkıyo en sonunda karı bıraktı gitti bunu iyide yaptı oda sürekli dioki halı çırpma kıl gelio balkona dio ya diorum ben evde halıları süpürüyorum güzelce fırçalıyorum kıllar toplansın die sonra çıkarıyorum havalandırmaya pislik olmasın diye diorum adama anlatamıyorum en sonunda dedim kılları topla da dna mız uyuyomu baksınlarbizim binalar aşırı yakın birbirine belki ordan geliodur diom yok senin saçın dio adam ölürmüsün öldürürmüsün yani en sonundada cem sinirlendi dediki halılar temiz olsa neden çırpalım tabiki pis diye çıkarıyoz balkona pislikte düşer herşeyde düşer dedi kapandı konu
ahahahahaha kocan güsel cvp vermişşşş ayy bnm binadakilerle hiçç sorunum yok sadece üstteki teyze her camndan her balkondan bişi sallıodu bende dedimki teyze silkeleme diyemem ev hali ama tek bi yer belirle ordan silkele oda tmm kızım dedi öle yapıo saolsun
efet çok gıcık bi durum yaa delirmiş hepsi :))))))) heleki apt da bi yaşlı amca var benim altımda oturuyo 75 yaşında tv den evlendi çok tatlı bi kadınla ama her sabah ööle bi kavga ediolardıki hepte adamın sesi çıkıyo en sonunda karı bıraktı gitti bunu iyide yaptı oda sürekli dioki halı çırpma kıl gelio balkona dio ya diorum ben evde halıları süpürüyorum güzelce fırçalıyorum kıllar toplansın die sonra çıkarıyorum havalandırmaya pislik olmasın diye diorum adama anlatamıyorum en sonunda dedim kılları topla da dna mız uyuyomu baksınlarbizim binalar aşırı yakın birbirine belki ordan geliodur diom yok senin saçın dio adam ölürmüsün öldürürmüsün yani en sonundada cem sinirlendi dediki halılar temiz olsa neden çırpalım tabiki pis diye çıkarıyoz balkona pislikte düşer herşeyde düşer dedi kapandı konu
kızz halı balkondan çırpılırmı bizimö apt kesinlikel yasak heleki enüst kattayım hiç çırpmadım...
kızz halı balkondan çırpılırmı bizimö apt kesinlikel yasak heleki enüst kattayım hiç çırpmadım...
ya o apartamnalar da hayat zor oluyor bizim 3 katlı biz en üst kattayız zati gündüzlri yokum akşamdan akşama görüyorum yada görmüyorum kimseyi o yüzden pek sıkıntı yaşamıyorum ama gerçekten evde olsam ben neler yaşardım bilmiyorum Allah kolaylık versinefet çok gıcık bi durum yaa delirmiş hepsi :))))))) heleki apt da bi yaşlı amca var benim altımda oturuyo 75 yaşında tv den evlendi çok tatlı bi kadınla ama her sabah ööle bi kavga ediolardıki hepte adamın sesi çıkıyo en sonunda karı bıraktı gitti bunu iyide yaptı oda sürekli dioki halı çırpma kıl gelio balkona dio ya diorum ben evde halıları süpürüyorum güzelce fırçalıyorum kıllar toplansın die sonra çıkarıyorum havalandırmaya pislik olmasın diye diorum adama anlatamıyorum en sonunda dedim kılları topla da dna mız uyuyomu baksınlarbizim binalar aşırı yakın birbirine belki ordan geliodur diom yok senin saçın dio adam ölürmüsün öldürürmüsün yani en sonundada cem sinirlendi dediki halılar temiz olsa neden çırpalım tabiki pis diye çıkarıyoz balkona pislikte düşer herşeyde düşer dedi kapandı konu
canım ben fransadayımburası sıcak ya o yüzden
neyse kızlar size iyi muhabbetler ben kaçıyorum akşama kayınvaldeme yemeğe ordanda gezmeye gidicezöpüyorum kızlar hoşçakalınn
neyse kızlar size iyi muhabbetler ben kaçıyorum akşama kayınvaldeme yemeğe ordanda gezmeye gidicezöpüyorum kızlar hoşçakalınn
eneee herkeş gitti ben gecmişi okuyana kadar..
kızlar ya benim iki gündür başım dönüyor...normalde migrenim var ama baş dönmesi hiç yaşamadım...
inanın baharı kucağıma fln alırken korkuyorum bayılırım düşerim kızıma bişey olur diye...doktora gitsem mi acaba...
kız hamıile mısın yoksaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?