Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayyyyyy ben ztn üyeymişimm hahhah belki üye olmuşumdur diye mail adresimle her yerde kullandığım aynı şifreyi denedimm giriş yapıldııı ne biliim unutmuşm üye olduumu onlarda bişiler yollasalardıda unutturmasalardı kendilerini

anladım cnm sen daha ii bilirsin tabii..resmen hırsızlık bu ama çok ayıp

ne alaka ya nasıl alabilirler sana ait bi paketi bak çok gıcık oldum şimdi ben bankaya istiyoum hepsini o yüzden direk bana geliyor

efet çok gıcık bi durum yaa delirmiş hepsi :))))))) heleki apt da bi yaşlı amca var benim altımda oturuyo 75 yaşında tv den evlendi çok tatlı bi kadınla ama her sabah ööle bi kavga ediolardıki hepte adamın sesi çıkıyo en sonunda karı bıraktı gitti bunu iyide yaptı oda sürekli dioki halı çırpma kıl gelio balkona dio ya diorum ben evde halıları süpürüyorum güzelce fırçalıyorum kıllar toplansın die sonra çıkarıyorum havalandırmaya pislik olmasın diye diorum adama anlatamıyorum en sonunda dedim kılları topla da dna mız uyuyomu baksınlar bizim binalar aşırı yakın birbirine belki ordan geliodur diom yok senin saçın dio adam ölürmüsün öldürürmüsün yani en sonundada cem sinirlendi dediki halılar temiz olsa neden çırpalım tabiki pis diye çıkarıyoz balkona pislikte düşer herşeyde düşer dedi kapandı konu

ahahahahaha kocan güsel cvp vermişşşş ayy bnm binadakilerle hiçç sorunum yok sadece üstteki teyze her camndan her balkondan bişi sallıodu bende dedimki teyze silkeleme diyemem ev hali ama tek bi yer belirle ordan silkele oda tmm kızım dedi öle yapıo saolsun

canım benimde işte bi silkeledigim halım var onuda normalde silkelemem ama ipli halılardan shagymi ne diolar ya onlardan ee ters çevirip evde süpürüyom ama işte mutlakali kalıyodur

kızz halı balkondan çırpılırmı bizimö apt kesinlikel yasak heleki enüst kattayım hiç çırpmadım...

kızz halı balkondan çırpılırmı bizimö apt kesinlikel yasak heleki enüst kattayım hiç çırpmadım...

aa güzelim öölede bi çırpılırki valla napıcaz nerden çırpıcaz ee sürekli yıkamayada veremem.mecbur çırpıyoruz.tabiki bazı apt kuralları falan var ama işte bizim apt da öyle bişi yok kural falan ne diorum temizlikçimiz bile yok yani yoksa bi kural olsa düzenli bi şelikde uyulur tabiki ama yok.aynı zamanda ben balkona halıyı koymadan önce ilk baktıgım şey milletin çamaşırı falan asılımı yada camı balkonu açıkmı eger açıksada ya bekliyorum koymuyorum yada inip söylüyorum ya halıyı balkona çıkarıcam camınızı kapatırmısınız die langadanak çıkarmıyom yani

çırpılır tabii kızz sizin binanın kurallarını bilemiyorum ama nere silkeliicek millet halısını süpürülüyo tmm ama silkelemek gibi olmuyoo

Hiç bir hız, Cumadan Pazartesiye geçme hızına yetişemez..

2007 Kuş gribi , 2008 Kene , 2009 Domuz gribi , 2010 At gribi , 2011 Keçi gribi 5 yıldır insan gibi hasta olamıyoruz ya bu nasıl iştir.

Bence TTNEt'in logosu ''Kaplumbağa'' olmalı.. Sloganı da ; ''Sabreden derviş , girmek istediği siteye giremeden gebermiş.'

neyse kızlar size iyi muhabbetler ben kaçıyorum akşama kayınvaldeme yemeğe ordanda gezmeye gidicezöpüyorum kızlar hoşçakalınn

ya o apartamnalar da hayat zor oluyor bizim 3 katlı biz en üst kattayız zati gündüzlri yokum akşamdan akşama görüyorum yada görmüyorum kimseyi o yüzden pek sıkıntı yaşamıyorum ama gerçekten evde olsam ben neler yaşardım bilmiyorum Allah kolaylık versin

canım ben fransadayım burası sıcak ya o yüzden

hımmm anladım o zaman bizim yerimizede ısın

neyse kızlar size iyi muhabbetler ben kaçıyorum akşama kayınvaldeme yemeğe ordanda gezmeye gidicezöpüyorum kızlar hoşçakalınn

ii gezmelerrr kuşumm bu sogukta dikkat et kendine daha tam iyileşmeden bidaha hasta olursun allah korusun yapışınca bırakmıyo bu grşp meretii

kızlar ya benim iki gündür başım dönüyor...normalde migrenim var ama baş dönmesi hiç yaşamadım...
inanın baharı kucağıma fln alırken korkuyorum bayılırım düşerim kızıma bişey olur diye...doktora gitsem mi acaba...

kız hamıile mısın yoksaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…