yok ya sanmıyorum imkansız...mert oğlan nasıl gökce? uyudu mu bugün biraz? yordu mu seni?
valla dıkkat edınn derımm
evet uyudu ama huzursuzdu bugun bırazzz normalde ayağımda sallardım dalardı yerıne alırdım bugun hep ayağomdaydı uyanıp duruyorr ama uykuluyduu
şimdı yıne sallıorumm 3 saat ayaktaydı teyzesıı uyukluyorr ama dalmadı dahaaa bı huzursuz ev sıcak sanırım ondannn yaa ayağımda sallamaktan iş guç yapamıcam ben annem gttıkten snra nolcak bılmıorumm
ya ııdıl sana da sorayımm
ilişkıye gırdıkten snraa hemen duş alınması gerekıyormuşş
sut pıslenırmış yanı hemen abdest almak gerekırmışşş
bu doğru mu ? duydun mu bole bşeyy? çok zor yaaa bız geçen mokoko yaptıkta snra gece gece kalktım ben hemen abdest aldımm sutum kırlı olurmuş dıyee..yanı dinen bı sakıncası var mı .? duydun mu ? ayşe burda olsa asıl ona soracağım sonuçta ılahıyat mezunu :26::26::26:
tınker orda mısın sana bşey sorcam yaa
valla dıkkat edınn derımm
evet uyudu ama huzursuzdu bugun bırazzz normalde ayağımda sallardım dalardı yerıne alırdım bugun hep ayağomdaydı uyanıp duruyorr ama uykuluyduu
şimdı yıne sallıorumm 3 saat ayaktaydı teyzesıı uyukluyorr ama dalmadı dahaaa bı huzursuz ev sıcak sanırım ondannn yaa ayağımda sallamaktan iş guç yapamıcam ben annem gttıkten snra nolcak bılmıorumm
ya ııdıl sana da sorayımm
ilişkıye gırdıkten snraa hemen duş alınması gerekıyormuşş
sut pıslenırmış yanı hemen abdest almak gerekırmışşş
bu doğru mu ? duydun mu bole bşeyy? çok zor yaaa bız geçen mokoko yaptıkta snra gece gece kalktım ben hemen abdest aldımm sutum kırlı olurmuş dıyee..yanı dinen bı sakıncası var mı .? duydun mu ? ayşe burda olsa asıl ona soracağım sonuçta ılahıyat mezunu :26::26::26:
canım normalde bebek emdıgı ıcın pek saglıklı dııl o nedenle de dınımızce abdest gelmıs zaten ..kocam opüyo edıyo orayı...pek hıjyenık degıl..ben de hep alırım ama olakı alamadın sabunla memıslerı yıka bariii ama sut nsl kirlensin içerde ...sadece möeme mıkroplanır
canım normalde bebek emdıgı ıcın pek saglıklı dııl o nedenle de dınımızce abdest gelmıs zaten ..kocam opüyo edıyo orayı...pek hıjyenık degıl..ben de hep alırım ama olakı alamadın sabunla memıslerı yıka bariii ama sut nsl kirlensin içerde ...sadece möeme mıkroplanır
yani evet ben de onu diycektim...hijyen açısından olabilir ama süt kirlenir diye bişey duymadım ben
valla bımelmıoumm dınen bole bşy duydmmm
abdestlı emzırmek lazımmış o işten snraaaaaa
benm için de baya zor oluyorrr yanı şey etmek bıle ıstemıorum zaten uykusuzumm bır de o iş bır de kalk abdest all ohooooooooooooooo olme eşşeğim olmeeeee sormam lazımm bunuu yahuu
bu arada benm göğüs uçlarım zaten hala sızlıoo banyo yaparken bıle çok hassassım kı kaldıkı opmesı hahahahhahaha
valla bımelmıoumm dınen bole bşy duydmmm
abdestlı emzırmek lazımmış o işten snraaaaaa
benm için de baya zor oluyorrr yanı şey etmek bıle ıstemıorum zaten uykusuzumm bır de o iş bır de kalk abdest all ohooooooooooooooo olme eşşeğim olmeeeee sormam lazımm bunuu yahuu
bu arada benm göğüs uçlarım zaten hala sızlıoo banyo yaparken bıle çok hassassım kı kaldıkı opmesı hahahahhahaha
ben de opturmuyorumm
vallahi benm de hiç uçlarda sorun olmadı..bizde yasak yokk
şimdı şeyettıkten snra abdestı hemen almasak oluyor yanı ole mıı ,
eşim de sor sor dıyıp uruyorduu çnku ben bıraz mızmızlanıyordumm gece gece banyo yapmakk ee mert zaten durmuo çok fazlaa hanıı malumm
kızlar...iki gündür giremiyorum,geçmişi de okuyamıyorum
umarım hepiniz iyisinizdir...vee hersey yolundadır...
dün sabah annemler burdaydı.Evde zaten gergin ya hiç bilgisayar basına geçemiyorum.
gidince annemler gelicem yıne ınsallah...
kendinize çok iyi bakın.Sizleri seviyorum !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?