Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yok ya sanmıyorum imkansız...mert oğlan nasıl gökce? uyudu mu bugün biraz? yordu mu seni?

valla dıkkat edınn derımm
evet uyudu ama huzursuzdu bugun bırazzz normalde ayağımda sallardım dalardı yerıne alırdım bugun hep ayağomdaydı uyanıp duruyorr ama uykuluyduu

şimdı yıne sallıorumm 3 saat ayaktaydı teyzesıı uyukluyorr ama dalmadı dahaaa bı huzursuz ev sıcak sanırım ondannn yaa ayağımda sallamaktan iş guç yapamıcam ben annem gttıkten snra nolcak bılmıorumm

ya ııdıl sana da sorayımm
ilişkıye gırdıkten snraa hemen duş alınması gerekıyormuşş
sut pıslenırmış yanı hemen abdest almak gerekırmışşş
bu doğru mu ? duydun mu bole bşeyy? çok zor yaaa bız geçen mokoko yaptıkta snra gece gece kalktım ben hemen abdest aldımm sutum kırlı olurmuş dıyee..yanı dinen bı sakıncası var mı .? duydun mu ? ayşe burda olsa asıl ona soracağım sonuçta ılahıyat mezunu :26::26::26:

canını sıkma gökce düzelir inşallahh...ama dediğim gibi belki evin çok sıcak o yüzden huzursuz olabilir... çaresi yok mu bunun?

yok canim oyle bisey duymadim :44:

tınker orda mısın sana bşey sorcam yaa

canım normalde bebek emdıgı ıcın pek saglıklı dııl o nedenle de dınımızce abdest gelmıs zaten ..kocam opüyo edıyo orayı...pek hıjyenık degıl..ben de hep alırım ama olakı alamadın sabunla memıslerı yıka bariiiama sut nsl kirlensin içerde ...sadece möeme mıkroplanır

yani evet ben de onu diycektim...hijyen açısından olabilir ama süt kirlenir diye bişey duymadım ben

yani evet ben de onu diycektim...hijyen açısından olabilir ama süt kirlenir diye bişey duymadım ben

valla bımelmıoumm dınen bole bşy duydmmm
abdestlı emzırmek lazımmış o işten snraaaaaa
benm için de baya zor oluyorrr yanı şey etmek bıle ıstemıorum zaten uykusuzumm bır de o iş bır de kalk abdest all ohooooooooooooooo olme eşşeğim olmeeeee sormam lazımm bunuu yahuu

bu arada benm göğüs uçlarım zaten hala sızlıoo banyo yaparken bıle çok hassassım kı kaldıkı opmesı hahahahhahaha

ben de opturmuyorumm

ben de opturmuyorumm

vallahi benm de hiç uçlarda sorun olmadı..bizde yasak yokk

vallahi bizim hiç geç saatlere kalmaz..uykusuz kaldıgımızdan uyku kıymetlı..genelde haftasonu ve ikindi veya aksam haberlerınden sonrakı vakıtlere denk gelıyo o nedenle genelde yıkanıyorum ege de uyurken oluyo mecbur...yani bazen iş üstü ağladıgı zaman gıremıyorsam öle yaparım..sakıncası falşan bılmıyorum ama mantıkenm dusununce yıkanılmalı...ona gore ayarlıyacan kendınıyani dakiklik o işte bile oluyo hiç de sevmem planlısınıama mecbur artık randevuyla yapıyoz...dedığım gıbı yıkanabılırsen yıkan ama zordaysan sadece o bolgeyı ıyıce yıka...aslında terleme falan oluyor ya malum...en guzelı yıkanmak..dini açıdan degılde saglık acısından

neyse ben de kçtımm mert kağan kucağımda hep mızırdanıyo bugunn hayrlısııı :80::80::80:

yeni üye oldum bu yolda sizinle yürümeye varım bütün bildiklerimi yaşadıklarımı soracaklarımı paylaşırım sat 14 şubat
bat 13 mart adet dögüm 28 günde bir oluyo çalışmalara yani 2 bebeği kucağıma almak için yumurtlama günlerim 21 24 26 28 1 3 oldu acele edip adete 7 gün kala beta hcg 3 4 tanede idrar yaptm dr erken dedi ki biliyorum heycan işte 5 gün kalada trogestern baktır dım 17 çıktı dr çatlatmışsın dedi 4 gün var biri beni dondursun bi 5 gün sonra uyanayım

kızlar...iki gündür giremiyorum,geçmişi de okuyamıyorum
umarım hepiniz iyisinizdir...vee hersey yolundadır...

dün sabah annemler burdaydı.Evde zaten gergin ya hiç bilgisayar basına geçemiyorum.
gidince annemler gelicem yıne ınsallah...

kendinize çok iyi bakın.Sizleri seviyorum !

canım seni çok merak ettim inşallah iyisinizdir herşey yolundamı??lütfen dikkat et kendine sakın üzme kendinide bebeğinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…