günaydın topiğimin güzelleri
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldin kız annesi..
günaydın balım hoşgeldin sende..
günaydın canım
günaydınnnn kızlarrr hayırlı sabahlar....
bende geldimm..
günaydın topiğimin güzelleri
günaydın kızlarrr
günaydın canım yorma kendiniherkese günaydın karlı soğuk tipili ve nedense bu havaya rağmen müşteri dolu anlamadım yaaa
neden canım yerli malı haftasımıhoşbuldukk..bugun sınıfta piknik varr..oofff yemek zamanıı
günaydın canım yorma kendini
neden canım yerli malı haftasımı
günaydın fıstıklarrr hoşgeldinizz çok midem bulanıyor kızlar hiç düzgün bir uyku uyuyamıyorum sabah 5te uyanıyorum şu zor günleri bi atlatsaydık
ohhh ne güzell.hoşbuldukk..bugun sınıfta piknik varr..oofff yemek zamanıı
günaydın canımm hoşgeldinn..herkese günaydın karlı soğuk tipili ve nedense bu havaya rağmen müşteri dolu anlamadım yaaa
günaydın fıstıklarrr hoşgeldinizz çok midem bulanıyor kızlar hiç düzgün bir uyku uyuyamıyorum sabah 5te uyanıyorum şu zor günleri bi atlatsaydık
canım bu günlerimde evde oldğum için şanslıyım çalışsam nasıl atlatırdım bilemiyorum Allah yardımcın olsun valla çok zor..günaydın canım aynı bende saati beşe kurmuş gibi hergün sekmeden uyanıp uyuyamıyorum tam uyuyorum alarm çalıyo zırrrrrrrrrr
ohhh ne güzell..bizim yerimizedee yeee..
günaydın canımm hoşgeldinn..
kolay gelsin...
günaydın canım hoşbılduk....
azz kaldı atlatıcan inşallahhh..sık dişini biraz daha..
ayyy biri açma börekmi dedii
ama neli olduğunu sölemedim canınız çekmez de mi düşüncesizlik ettim:26:yok yok zaten guzel olmuyor...
ayy gamzelim hangi aşamadasın canımmmm çok dua ediyorum senin için hayırlı haberlerle gelsin ve bu sefer hayırlısıyla bebeğini kucağına alsın diye..canın falan yanmadı demi canımmm şimdii ne heyecanlısındır
dün çıkmıştım bi daha giremedim bulur yaparım onu canım benimcanım dün sana tıcker yaptım koymamıssın
Yok canım bu o hafta gectı arada yapıyoz cocuklarla açma börek yaptırıyorum köylü kadınlarına o kadar insiyatifimiz olsun de miii
evet canım bende iki kere 10 gün 10 gün rapor aldımcanım bu günlerimde evde oldğum için şanslıyım çalışsam nasıl atlatırdım bilemiyorum allah yardımcın olsun valla çok zor..
ayy gamzelim hangi aşamadasın canımmmm çok dua ediyorum senin için hayırlı haberlerle gelsin ve bu sefer hayırlısıyla bebeğini kucağına alsın diye..canın falan yanmadı demi canımmm şimdii ne heyecanlısındır
ayyy yok ne düşüncesizliğii ben açma böreğe bayılırımmda ondan afiyetle ye şekerimmm
yıldızzzzzzz senin bebişin cinsiyeti belli oldumu ya ben kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?