Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
herkese günaydın karlı soğuk tipili ve nedense bu havaya rağmen müşteri dolu anlamadım yaaa

günaydın canım yorma kendini

neden canım yerli malı haftasımı

canım dün sana tıcker yaptım koymamıssın
yok canım bu o hafta gectı arada yapıyoz cocuklarla açma börek yaptırıyorum köylü kadınlarına o kadar insiyatifimiz olsun de miii

günaydın fıstıklarrr hoşgeldinizz çok midem bulanıyor kızlar hiç düzgün bir uyku uyuyamıyorum sabah 5te uyanıyorum şu zor günleri bi atlatsaydık

günaydın canım aynı bende saati beşe kurmuş gibi hergün sekmeden uyanıp uyuyamıyorum tam uyuyorum alarm çalıyo zırrrrrrrrrr

hoşbuldukk..bugun sınıfta piknik varr..oofff yemek zamanıı
ohhh ne güzell..bizim yerimizedee yeee..
herkese günaydın karlı soğuk tipili ve nedense bu havaya rağmen müşteri dolu anlamadım yaaa
günaydın canımm hoşgeldinn..
kolay gelsin...

günaydın fıstıklarrr hoşgeldinizz çok midem bulanıyor kızlar hiç düzgün bir uyku uyuyamıyorum sabah 5te uyanıyorum şu zor günleri bi atlatsaydık

günaydın canım hoşbılduk....
azz kaldı atlatıcan inşallahhh..sık dişini biraz daha..

günaydın canım aynı bende saati beşe kurmuş gibi hergün sekmeden uyanıp uyuyamıyorum tam uyuyorum alarm çalıyo zırrrrrrrrrr
canım bu günlerimde evde oldğum için şanslıyım çalışsam nasıl atlatırdım bilemiyorum Allah yardımcın olsun valla çok zor..
ohhh ne güzell..bizim yerimizedee yeee..

günaydın canımm hoşgeldinn..
kolay gelsin...

günaydın canım hoşbılduk....
azz kaldı atlatıcan inşallahhh..sık dişini biraz daha..

ayy gamzelim hangi aşamadasın canımmmm çok dua ediyorum senin için hayırlı haberlerle gelsin ve bu sefer hayırlısıyla bebeğini kucağına alsın diye..canın falan yanmadı demi canımmm şimdii ne heyecanlısındır

canım benim yumurtalar toplandı bekleme aşamasındayım..allah razı dularında benide unutmadığın için..
canım yandı valla yumurta toplama işleminde..:94:
bayılttılar ama yumurta cok olduğu için işlemde uzun sürmüş uzun sürünce cıkınca kasıklarım cok ağrıdı yarım saat inledim sonra ağrı kesici falan yapıldı gecti..
ama şimdi bir arkadaş kafamı karıştırdı.:26:
cok yumurta oluşumunda ohss yani vucudun su toplaması olma ihtimali varmış..:18:
gerci dr. böyle birşey demedi herşey yolunda dedi.ama işte içime kurt düşürdüm bir kere..
gerci belirtilerini okudum bende hiçbir belirti yok birde opu olanlarda oluyomuş bende opuda yok..
neyse şimdiden bunu düşünüpte stres yapmıyım kendime eğer böyle birşey zatn dr. söyler..söylemessede ben gidince söylicem mutlaka.:97:
ama öyle heyecanlı filan değilim rahatım nedense..

Son düzenleme:
canım dün sana tıcker yaptım koymamıssın
Yok canım bu o hafta gectı arada yapıyoz cocuklarla açma börek yaptırıyorum köylü kadınlarına o kadar insiyatifimiz olsun de miii
dün çıkmıştım bi daha giremedim bulur yaparım onu canım benim
evet canım bende iki kere 10 gün 10 gün rapor aldım

ayyy yok ne düşüncesizliğii ben açma böreğe bayılırımmda ondan afiyetle ye şekerimmm

yıldızzzzzzz senin bebişin cinsiyeti belli oldumu ya ben kaçırdım

kızım olcak canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…